Kazna sudijama- metastaze

0
1239

Arhiv SANU.

Gospođa Jelena Dimitrijević

ZAŠTITNIK GRAĐANA

Vaša ustanova tvrdi da je sudstvo nezavisno, to znači nedodirljivo, da na njega ne može niko uticati. Drugim rečima to znači, udruženi kriminalci mogu udarati u temelje Srbije , a da im niko ništa ne može.

Sudstvo nije nedodirljivo, ono je krajnje bolno ranljivo, kancerozno sa metastazama. Pogledajte na ovim linkovima imena sudija iz moga višedecenijskog dosijea, saznajte njihove zdravstvene biltene, i njihovih bližnjih- propali. retko ko je doživeo moje sadašnje godine, mnogi su prevremeno preminuli, doživljavaju svakojake tragedije, i njihovi bližnji. (Uz napomenu da ima časnih delioca pravde).

DOKAZI: http://enlite.org/Toma/Crna_knjiga_Tuzba_za_naknadu_stete_Broj_1.pdf , http://enlite.org/Toma/Crna_knjiga_Tuzba_za_naknadu_stete_Broj_2.pdf

Niti se mogu braniti, niti dokazati. Oni meni godinama rade o glavi, a eksponirali su se i upali su zbog toga u teško zamislive neprilike, doveli su nepromišljeno, grlom u jagode, sebe i svoje u svakojake tragedije.

Pobedio sam 1980-ih kaznenu psihijatriju ondašnje Jugoslavije

Dokaz: http://www.psihijatrija-ubija.info-tomislav-krsmanovic ( Usledile su mojom zaslugom korenite zakonske reforme, ali još ima zloupotreba, kanceroznih recidiva)

Sudovi idu na to uzimajući u obzir moje godine, da me satru zdravstveno. Kancerozno sudstvo sa metastazama, koje je uništilo milione nevinih ljudi i porodica, u tome neće uspeti. Zgaziću pred javnošću ovu kanceroznu guku izraslu na krvi i suzama miliona građana. Uz Božju pomoć. Povući ću lavinu, Kao što sam to učinio sa psihijatrijom. A sudije neka za to vreme idu po bolnicama i grobljima, neka se preganjaju sa postavljenim nadzornicima, varvarima i paganima, kao i oni, krvopijama. Neka se sudije ne zanose, neka se opet ne eksponiraju lakomisleno.

KOM OPANCI, KOM OBOJCI. Ko veruje u pobedu će pobediti.

Tomislav Krsmanović
Pokret za zaštitu ljudskih prava, predsednik

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime