Svet nam se smeje, otkad je Ana Brnabić postao Čale!

4
3524
Foto: YouTube Screenshot

Gost Slavija info TV, bio je Velimir Velja Ilić, lider NS i bivši ministar. Raspoložen, odvažan i nadahnut za priču zbog ogorčenosti stanjem u Srbiji, Ilić ekskluzivno za Slavija info TV, otkriva ko su bili, šta su sada, kako rade, čime se sve služe i šta planiraju da učene Srbiji trenutni vlastodržci, iznevši šokantne podatke. Gost je kroz prepoznatljiv humor argumentovano iskritikovao vladu Srbije, ocenivši njeno dolovanje krajnje negativno i izvrgavši isto podsmehu i ruglu. Po prvi put Ilić govori o svojim prisnim odnosima sa američkim državnim sekretarom Medlin Olbrajt i otkriva detalje sa sastanaka održanih nasamo sa gospođom Olbrajt. Ilić ocenjuje rad Vučića i njegove klike, kao megalomanski, bez prioriteta, odnosno bez plana i strategije: „ovo je država u kojoj se ne zna de se udara, a zašto, nemamo ševa države, nemamo premijera, nemamo parlamet, nemamo ozbiljno vladu i nemamo institucije.“

Pored toga, Ilić, iznosi šokantan podatak da homoseksualno i biseksualno orijentisani ministri čine oko 80% sastava vlade Srbije, Zorana Mihajlović nije lejzbejska, tvrdi Ilić i pita gledaoce: „jel vama Marko Đurić liči na nekog muškarca?!“ Velimir Ilić čak iznosi podatak o gej aferi predsenika Vučića, kazavši s kim, kada i gde! Popularni Velja, na sve rečeno na tu temu dodaje: „u moje vreme funkcuoneri su imali mlade švalerke, a sada mlade dečake.“ Ilić priča šta bi on uradio da su njega Albanci pokušali da uhapse, kao što su to uspeli da učine Đuruću vodeći ga svezanog i poniženog. U svom maniru, Ilić „laskavim“ epitetom časti i Đurića, Vulina, Lončara, Zoranu Mihajlović i druge ministe. Široko govori o korupciji, raznim malverzacijama, nestručnosti ministarke Zorane Mihajlović i priča anegdotu o tome kako je ukrao papir sa Zoraninog stola na kome je bio napisan važan skriven podatak o tome kako se finansira jedan veliki projekat u zemlji. Ilić se osvrnuo i na lik i delo Vojislava Šešelja, iznevši takođe ekskluzivne podatke, koji mogu potpuno izmeniti trenutno predstavu koja vlada u javnosti o Šešelju.

Da Vas podsetimo:  Podsecanje: Događaji u Srebrenici (1992-1995) - rekonstrukcija

Prva informacija potiče o Milorada Dodika, a tiče se prirode odnosa Miloševića i Šešelja. Druga, o vezama Šešelja i zemunskog klana i pravom razlogu odlaska u Hag, a treća, o radu Šešelja i Vučića za strane obaveštajne službe i njihovim tajnim agentskim imenima. Ilić smatra da Srbijom zapravo vladaju strukture moći koje su u senci, kojima upravljaju veliki Zapadni centri moći, a eksponirani, tj. najveći broj političara na vlasti su potrošna roba koja radi kako im kažu navedeni. Gost otkriva ko su ti domaći ljudi iz senke, koji su stalni, koji se ne menjaju, koji zaista upravljaju Srbijom u skladu sa iteresima zapadnih centara moći, dok se vlade menjaju prema volji njihovoj i njigovih gospodara sa Zapada. Kao jednog od glavnih malverzatora i lopova novodi Dinkića i daje potpuno originalnu teoriju o tome kako je isti opljakčao Srbiju. Ilić govori o važnosti uočavanja glavnih geostrateških komunikacija, što između ostalog znači mudro ulaganje u putnu infrastrukturu, a potom iscrpno obrazleže prema njegovom mišljenju pogrešne poteze Aleksadra Vučića i Zorane Mihajlović, ukazavši zašto se trude da Srbiju glavne geostrateške saobraćajnice mimoiđu i kakve će Srbija trpeti posledice. Dok vlast vodi računa da Srbiju glavni evropski koridori zaobiđu, s druge strane, učinili su da: „kod nas sve može, ko god dođe on da svoju strategiju, nađe svoj iteres. Srbija ograđena avlija, udovička kuća, kod udovice se ne kuca, ulaziš kad hoćeš… ulazi pravo i guraj, e takva je Srbija danas, ovde ulazi ko hoće, radi šta hoće, uzima šta hoće.“ Slabo školovani i obrazovani, dobrim delom žuti preletačevići, potpuno nestručni, s kupljenim diplomama, kriminalni i malograđaneri, to je struktura SNS konstatuje Ilić. Takvi vladaju Srbijom od najviših državnih funkcija do lokalnih, a navedene karakteristke se pojačavaju što se nivo vlasti spušta od vrha ka osnovi. Ilić poentira: „Mi jednostavno imamo jednu trulež, koja eto smrdi u Srbiji, koja je iznikla iz te SRS i iz tog JULA, nije narod džaba to nazvao crveno-crna koalicija koja će da razoriti Srbiju i to mora da ode.“

Da Vas podsetimo:  Aleksandar Raković - Pomera se klatno svetske moći, to su dobre vesti za nas


Slavija info TV

PODELI
Prethodni tekstTop lista poslušnika
Sledeći tekstDirektorke

4 KOMENTARA

  1. Alo Kosovka,
    grešiš, ipak postoji nešto gore, a to su osobe poput tebe, koja iz samo tebi znanih razloga, prosipaš gnev i to ovako javno. Sediš u sobi, onako izolovano i daleko od stvarnih događanja i zbivanja, a sebi daješ za pravo da lupetaš. Daleko od toga da mi je namera da branim Velju, ali je svakom čoveku svojstveno, kada u nečemu učestvuje i onda bude odbačen, kao što je to doživeo Velja, da iz revolta iznese prljav veš. Zar se i ti ne bi slično ponašala, da si doživela sličnu sudbinu. Neka bude tu i Veljine osvetničke zluradosti, ali za razliku od tebe, Velja je bio u tom kolu, a ti se nisi ni primakla, a kamoli zaigrala u njemu. Vidim tebi je normalno i prihvatljivo da ti premijerka bude gej!?! Normalno ti je da poskidamo gaće, naguzimo se i primimo GA onako demokrartski !?! Tako je i Bog (ako ne on, onda priroda) odredio da se „pare“ muškarac sa muškarcem i žena sa ženom !?! FUJ !!! Većinska Srbija je normalna i to smatra čistom patologijom. To što nam to Zapad nameće kao dokaz demokratije i to što se podanička i kolonijalna vlast sa SNS-om, servilno slaže sa tim, je samo pokazatelj njene devijantne crte i spremnosti da i sama skine gaće, naguzi se i primi tu „demokratiju“, samo ne bi li osala na vlasti, je bljutavo do zla Boga. Velja, uprkos manama, ipak predstavlja zdravu Srbiju, okrenutu domaćinu i porodici, a ne nekakvim usranim dupetima koje navodno trebaju da budu vodilja u bolju budućnost Srbije. Svim „demokratama“, „građanima“ i drugo-Srbijancima, koji podržavaju devijantne gej persone, iz svog srca želim da im se ćerke i sinovi „ožene“ ili „udaju“ za pedera ili lezbijku, pa neka onda kao ponosne deke ili bake ljuljaju g*** umesto unuka !!!

    • Ocigledno nisi razumeo moj komentar, no nije ni bitno.
      Bitno je da razume vecina.
      Razlike izmedju Ane i Velje sto se tice morala uopste nema.
      Ja hvala Bogu nisam ni u jednom kolu ali kad je trebalo bila sam gde je bilo najpotrebnije.
      Daleko je Velja od morala kao i Ana od cinjenice da moze da bude otac Milicinom sinu.
      Samo za tvoju informaciju, kad vec pises o udobnoj sobi, nedao ti Bog ni u snu da prolazis putevima kojima sam ja prosla i da upoznas zivot i smrt kako sam ja upoznala.
      Nakon 50 godina rada sa ljudima imam i te kako sta da kazem, posebno sto sam se u zivotu bavila politikom, humanitarnim radom, sportom, amaterski i glumom.
      Ziveci uglavnom van svoje domovine, radeci sa mnogobrojnim firmama iz raznih zemalja pa i sa nasim ljudima, mogu ti samo jedno reci, niko me nije toliko puta razocarao i uvredio kao nasi ljudi, cak su u nekoliko navrata pokusali da me skrate za glavu ali ih nikad ne prozivam, nisu vredni ime da i pomenem, neka ih Bog pita za njihove puteve i njihova dela.
      U domovini i svetu stojim iza svog naroda, srpskog i pravoslavnog i kad me kamenjem gadjaju ja ih pred dusmanima hvalim.
      Ne zato sto sam licemer, lazov, ili sto mi se moze, vec zato sto je meni moj narod najdrazi, ali moj srpski i pravoslavni narod, onaj koji slavu slavi u svojoj kuci, koji se posti i pricescuje, koji postuje svoje predke, svoju istoriju i istinu brani i po cenu zivota koji se ne odrice ni busena svoje zemlje a kamoli cele pokrajine.
      Ako razumes ok, ako ne opet ok.

  2. Velja Ilic pijanica jedna korumpirana, od kad nisi blizu korita samo lupas.
    Pa tebe su mlatili zbog mladoletne svalerke ti pedofilu izgubljeni u vremenu.
    Sad su svi lezbe i deperi jer pokusavas svoju svest da operes kenjajuci po drugima. Do juce si sa njima sedeo za istim stolom propala trula pijanduro.
    Nema nista, bas nista ruznije nego kad neko poput tebe pocne da moralise i ogovara bivse saradnike.
    Kaze ,,Svet nam se smeje, otkad je Ana Brnabić postao Čale!,,ahahaaaaaaaaaaaaaaa koji svet bre, pa ceo zapad je odavno izjednacio homoseksualce, zoofile, pedofile, biseksualce i hetero. Na zapadu su poceli i ptice i zivotinje da nazivaju ONO i dele na homoseksulce.
    Ludi Ilicu sta ti ovo treba da ovako pljujes po vlastitom narodu imas li imalo uma ili ti rakija sprzila sve.
    Sta lupa ovaj Ilic, jeli on to iz svoje biografije peruci sebe kenja po svima oko sebe.
    Pojedine osobe sa politicke scene Srbije i R.Srpske poznajem jos iz gradjanskih ratova i znam da ovo Ilicu sto pricas ne pije vodu.
    Po tvom ispada da su nasi politicari poput katolickih kardinala u Americi, Australiji Evropi koji su osudjeni zbog pedofilije.
    Spasi nas Boze! Ovo je stvarno dno dna. Umesto da se slozimo i odupremo zapadnjackom porobljavanju i iskoristavanju, ucenama, mi kao 4 roga u vreci.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime