20 specijalaca mu upalo u kuću zbog komentara o Vučiću na Fejsbuku!

2
881

Oko 20 specijalaca iz Beograda upalo je u kuću Dejana Milojevića iz Aleksinca zbog navodnog vređanja Aleksandra Vučića putem komentara na Fejsbuku.

2015-07-09_064505

Incident se dogodio jutros oko osam časova u Aleksincu kada je grupa od oko 20 specijalaca iz Beograda upala u kuću Dejana Milojevića i zaplenila mu kompjuter i telefon zbog komentara o Aleksandru Vučiću na Fejsbuku.

– Došla je ekipa iz Beograda valjda oni za visoko tehnološki kriminal. Ekipa je bekapovala moj kompjuter, moj telefon… Tražili su mi šifru za Fejsbuk profil na kome komentarišem. Ja sam im dao šifru i oni su mi oduzeli taj nalog, kaže Milojević za “Aleksinačke vesti”.

On dodaje da su mu policajci pretresli kuću kako bi ustanovili da nema oružje. Iako pojedini mediji prenose da je Milojević bio uhapešen, on je u izjavi za “Aleksinačke vesti” precizirao da nije bio uhapšen.

Milojević smatra da policija nije imala osnova da mu pretresakuću i pleni imovinu jer se sporni komentar uopšte nije odnosio na Aleksandra Vučića.

– Bio je jedan komentar. Parafraziraću: “Braćo i sestre Srbi. Vrag je odneo šalu. Ima li neko ko bi mogao da ubije ovu svinju”. Komentar se prvo nije ni odnosio na Aleksandra Vučića, niti se spominje Aleksandar Vučić, objašnjava Milojević.

Iako je evidentno da se komentar ne odnosi na Aleksandra Vučića, kako kaže, specijalci su mu rekli da su došli upravo zbog tog komentara.

—-

Milojević je preko Fejsbuk objavio saopštenje za javnosti koje prenosimo u celosti

Poštovani prijatelji,

svi znate da je profil “Tonton Makut” moj. Nikada se nisam skrivao, jer nemam šta da krijem.
Jutros je u 8č u moju kuću banula ekipa MUP-a za visokotehnološki kriminal, sve u svemu nekih 20-ak ljudi, sa opremom.

Oteli su mi nalog pod imenom “Tonton Makut”, promenili šifru i više ne mogu da mu pristupim.

Oduzeli su mi mobilne telefone i laptop. Momcima svaka čast, radili su svoj posao korektno i profesionalno, bekapovali sve podatke, oduzeli opremu, pretresli celu kuću, garaže i dvorište u potrazi za oružjem, zadržali smo se letnji dan do podne, posle smo otišli u policiju, dao sam izjavu, i pušten sam.

Moj zahtev da mi se oprema ostavi, budući da su sve podatke i onako uzeli, a da mi je i kompjuter i nalog neophodan za posao, nisu mogli da usliše.

Ja i ovom prilikom izjavljujem da nisam imao nameru nikome da pretim, niti da koga vređam, da se gnušam nasilja, ali se pitam U ŠTA SE PRETVORILA OVA NAŠA LEPA I NAMUČENA SRBIJICA? Kakva je to paranoja, kakva boles’? I naravno da nemam nameru da se pokolebam, stanem, iskuliram ili utišam, uprkos tome što mi mnogi dobronamerno savetuju da to učinim zbog svoje porodice i svoje dece.

E ja baš zbog svoje porodice i dece nemam nameru da ućutim, jer ne želim da mi deca rastu u zemlji koja nije slobodna! Uvek sam se borio samo za to, i uvek ću se za to boriti. Mislim da ne tražim previše.

—-

Da Vas podsetimo:  MONSTRUM U UNIFORMI: Šutirao autističnog dečaka u glavu, režim ga štiti

Sve ovo se dešava baš na dan kada Angela Merkel boravi u Beogradu. Podsetimo da je nemačka kancelarka posebno zainteresovana za stanje ljudskih prava u Srbiji i tim povodom će održati sastanak sa predstavnicima nevladinim organizacija koje se bave ljudskim pravima.

Neko Angeli Merkel da prenese poruke Dejana Milojevića iz Aleksinca!

teleprompter.rs

2 KOMENTARA

  1. Auuuuuuu baticeeeee ! Kolumbija ! Cile ! Hunta! Koreja bato !
    Ma da li je moguce da se to desava u Srbiji ? Auuuu, pa mi zivimo u velikim g…ma, a da nismo ni svesni. Tesko nama. Pardon, ziveo Vodja !

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime