Zaratile Stanislava Pak i Zorana Mihajlović

0
2699

Savetnica predsednika Srbije Stanislava Pak optužila je ministarku građevine, saobraćaja i infrastrukture Zoranu Mihajlović za medijske napade na predsednika Tomislava Nikolića.

PakMihajlovic-563x353
Stanislava Pak i Zorana Mihajlović

Sukob na relaciji Vučić-Nikolić, očigledno je nastavljen izjavama ministarke Mihajlović i savetnice predsednika Stanislave Pak.

Pak je ocenila, za Radio-televiziju Vojvodine, da ministarka to radi bez znanja premijera „jer je njen cilj pozicija premijera ili predsednika države“.

Optužbe protiv ministarke Mihajlović, Pak je povezala s medijskim napisima vezanim za incident sa avionom kojim je Nikolić leteo za Vatikan, ali i izjavama povodom odluke predsednika o učešću naše vojske na paradi u Moskvi.

„Kako je moguće da se informacija o prolivanju kafe pojavi u javnosti kada piloti ne smeju da je iznose 72 sata. Ali to je brzo izašlo u javnost. Kome je u interesu i ko to plasira? Ako je informacija procurela iz Direktorata, gde je direktor kojeg je postavila ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović, građanima je jasno ko stoji iza napada na predsednika Republike sa ciljem da Vlada i predsednik padnu“, rekla je savetnica Nikolića u emisiji „Jedan na jedan“ na RTV-u.

„Gospođa Mihajlović se bavi svimi svačim u ovoj zemlji. Ona preispituje i odluku predsednika o učešću na paradi u Rusiji. Da li jedan ministar to treba da preispituje?“, upitala je Pak.

opozicionar.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime