Amerika je već bankrotirala ali ne smeju da objave!

4
2212

Predstavništvo Međunarodnog evroazijskog pokreta u Srbiji organizovalo je tribinu Geo-ekonomija i nadolazeća ekonomska kriza, mogući razvoj i rasplet. Na tribini su govorili Pukovnik, prof. dr Svetozar Radišić i ekonomski teoretičar i spoljnotrgovinski stručnjak, mr. Dragoš Vučković.

Pukovnik Radišić je govorio o trenutnoj situaciji u svetu, problemima nastalim zbog neokolonijalizma koji sprovode zapadne zemlje, bilo pojedinačno ili kroz svoje supranacionalne organizacije, o njihovoj pljački preostalih resursa. Pukovnik Radišić smatra da će u sledećem ratu, koji je neizbežan Rusija (ponovo) pobediti, a da se zapadni svet samourušava, mada to prozivodi velike žrtve i izvan zapadnog sveta.

Magistar Vučković je govorio o ekonomskom stanju balkanskih zemalja koje su već u EU – uporedio njihovu ekonomsku situaciju sa stanjem pre i posle ulaska u EU. Takođe je govorio o velikoj ekonomskoj krizi iz 2008. godine, koja, u stvari, nikada nije ni prestala i o mogućnostima da Srbija izbegne buduće zamke MMF i Svetske banke. Na osnovu poslovnih iskustava iz Bugarske i Belorusije, napomenuo je važnost evroazijske ideje i Evroaijskog ekonomskog saveza, za budućnost svih onih država koje svoju sudbinu ne žele da prepuste pljački Zapada.

Radišić je rekao da će zapadne zemlje napasti istok zbog resursa i da je to neizbežno. Vučković je objasnio zašto je dolar valuta bez pokrića i objasnio je da su SAD već bankrotirale ali da to ne smeju da objave.
Međunarodni evroazijski pokret će nastaviti sa organizacijom ovakvih i sličnih skupova.

4 KOMENTARA

  1. Никада се ниједно предвиђање некаквих мумифицираних аналитичара није остварило, јер то заиста није ни могуће. Одкако знам за себе прича се о пропасти „трулог“ Запада. Ми ИСТРУЛИСМО слушајући ту причу. Боље да смо мало размислили о никоговићком наслеђу Византије и православља као једне примитивне верзије хришћанства, које нисмо ни прмили а камо ли усвојили. Балсамовани типови с брковима стасали су на дијалектичком материјализму а друго не знају. Које друго? Па оно, Ничеово, огроман је значај ћутања, али о томе никоме ни речи.

  2. Povremeno procitam tekstove strucnjaka o efemernim temama i pitam se kada ce neki velikan u svetu konacno reci istinu o sadasnjem vremenu i preuzimanju covecanstva od sake odemonjenih jevreja, zvanih cionisti, protiv kojih je savet bezbednosti napisao rezoluciju 1975 godine, da su genocidni. Svi zmure kako oni temeljno unistavaju Palestince, sto su preko robovske amerike i robovske evrope krenuli da vladaju svetom. Sto su nam nametnuli svoj najgori, bolesni, odemonjeni moral, a sve zarad da uniste hriscanski moral i sve vrednosti ljudske rase. Jos nesto treba znati : normalni jevreji ih se gnusaju. Treba se procitati Psalmi Davidovi, sta on kaze o njima, kako moli Boga da ih iskoreni, te sledbenike zlatnog teleta i njihovog vodje dejtona, u ciju cast su zombirani amerikanci dali njegovo ime gradicu, poznatom kao podzemnom stabu amerike !

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime