Ameri ubili više od 7000 Albanaca!

0
999

Američki potpredsednik, državni terorista, Gebels i fašista Džozef Bajden na Kosovu i Metohiji?

Zašto Albanci vole Ameriku i NATO kad se zna da je od direkntnog američkog bombardovanja Kosova i Metohije, od zaostalih mina i posledica uranijumskog trovanja stradalo više od 7.000 Albanaca do sada – Samo od NATO bombi za vreme bombardovanja 1999. stradalo tačno 209 uglavnom civila, Albanaca.

Američi potpresednik Džozev Bajden, najveći današnji američki državni neprijatelj čovečanstva, civilizacije, demokratije i ljudskih prava uopšte dolazi na mesto američkog zločina, Kosovo i Metohiju!

Bajden-ubica
Ilustracija: KM Novine 2016.

“Srbi su nepismeni degenerici, ubice beba, koljači i siledžije“, “Sve Srbe treba poslati u koncentracione logore“ – to su reči najvećeg gebelsovca današnjice, Džozefa Bajdena izgovorene 1999. godine, čija je država najveći direktni krivac hiljade nedužno ubijenih Srba u bombardovanju 1999. godine i drugih velikih nesreća.

Bajden i njegova Amerika su direktni krivci i za do sada više od 7.000 ubijenih Albanaca na Kosovu i Metohiji! Ako koza, Bajden Gebelsovac laže, istina, rog, sa Kosova o ubijenim Albancima u bombardovanju je čista i istinita.

lesevi_gro
14. april 1999.g.

Neshvatljivo je zašto su danas Albanci, i ovakvo Kosovo, privrženi toliko Americi i NATO – u, najvećim ubicama današnjice, kad se zna da su im upravo oni naneli najveća zla u poslednjih deceniju i po! Posledice tih zala Albanci i danas smrtno osećaju na Kosovu!

Evo činjenica:

NATO napad na konvoj kosovskih izbeglica na putu kod Đakovice, 14. aprila 1999.g. u zapadnom Kosovu je rezultirao ubistvo 73 i ranjavanje 36 civila Albanaca. Tada je ubijeno 23 albanska deteta a najmlađe među njima je imalo samo tri i po meseca!

Najveći incident pojedinačne „kolateralna štete“ se desio 14. maja 1999, kada je NATO avijacija bacila 10 bombi na selo Koriša, kod Prizrena, ubivši 87 civila Albanaca a više od 40 je ranjeno.

Da Vas podsetimo:  Kineska preterivanja zvanične Srbije
KM_Thaci_Zv.Biden__2009-2-26_11
Tači i Bajden

U bombardovanju zatvora Dubrava kod Istoka u Metohiji 19. i 21. maja 1999.g. poginulo je više od 40 zatvorenika Albanaca, od kojih 19, od 26 njih ukupno, su bili teroristi UČK!

Na Kosovu i Metohiji je zvanično od NATO agresije život izgubilo, 267 civila, od čega 209 albanskih i 58 nealbanskih, 171 pripadnik Vojske Jugoslavije, 20 pripadnika MUP-a Srbije i 26 pripadnika takozvane OVK, od kojih je 19 od 26 stradalo u NATO bombardovanju KPZ Dubrava kod Istoka.

Amerikanci su odbili i da na ovim mestima ubistava Albanaca postave bilo kakvo spomen obeležje uz reči – “Ne zanima nas takva istorija“.

Od bačenih , zabranjenih, NATO kasetnih bombi, do sada je na KiM poginulo više od 115 Albanaca dok su 450 njih ostali trajni invalidi!? Više od 70 % stradalih i ranjenih su bili mlađi od 18 godina. Američkim vojnicima je bilo zabranjeno da čiste minska polja na KiM zbog velike opasnosti !?

NATO je na području KiM izručio više od 2.000 kasetnih bombi sa više od 380.000 raspršenih delova. Prema dostavljenoj NATO mapi – karti KFOR-u 1999. godine na KiM je bilo više od 1.300 lokacija sa kasetnim bombama i 2.600 mesta sa neeksplodiranim eksplozivnim napravama.

osiromaseni uranijum

Mapa sa mestima gde su upotrebljeni projektili sa osiromašenim uranijumom, prema informacijama koje je NATO pružio.

NATO je na Kosovu i Metohiji izručio i 10 tona uranijumskih projektila na ravno 113 lokacija, na kojima danas žive uglavnom Albanci!

Priština danas zvanično priznaje da se među Albancima na KiM godišnje registruje oko 5.000 obolelih od raznih malignih bolesti što je izuzetno alarmantno sobzirom na ukupan broj od oko 1,7 miliona stanovnika na Kosmetu, kaao i da je od 1999. do sada više od 6.500 Albanaca umrlo od raznih malignih bolesti, čiji su uzrok uglavnom uranijumske bombe.

Da Vas podsetimo:  Handke deli sudbinu Kosova i Metohije

osiromaseni uranijum2

Samo u prvoj polovini ove godine registrovano 700 slučajeva malignih oboljenja među Šiptarima na KiM, objavili su danas šiptarski mediji!

vlaskovic

Zoran Vlašković

kmnovine.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime