Beograd: Fitnes festival „Les Milss Live“

0
139

fitens054U sportskom centru Spens u Novom Sadu 1. aprila će se održati regionalni fitnes festival pod nazivom „Les Milss Live“.

Ovo predstavlja najveći regionalni fitnes festival koji će okupiti ljubitelje fitnesa iz Srbije i regiona, a koliko je bitan govori činjenica da je 100 zemalja sveta apliciralo za realizaciju ovog dogadaja, a Srbija je jedna od 16 zemalja koja je dobila to pravo da realizuje fitnes festival ove vrste.

Ovo predstavlja najveći fitnes trening na Balkanu.

Ovaj događaj je otvorenog tipa i potpuno je besplatan za sve koji žele da budu u Spensu 1.aprila bilo da gledaju ili da vežbaju.

Sam događaj se realizuje sa namerom da se populariše fizička aktivnost kod ljudi svih dobi, a naručito kod mladih, kao i da se promovišu zdrav život i zdrave navike.

Planirano je grandiozno otvaranje u cilju promocije programa koji će se vežbati taj dan, a osvetljenje i ozvučenje pratiće događaj ovakvog tipa.

Događaj ima za cilj promociju zdravog života i fizičke aktivnosti, i pri tome je učešće na njemu besplatno.

I pauzama između treninga planirana je promocija drugih vidova fizičke aktivnosti kao što je moderan ples, školica kapuere za najmlađe i drugi.

Maja Jovanov

www.dobrevesti.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime