Beograd proglašen najboljim gradom za provod

0
556
Beograd, Kalemegdan / Foto:printscreen(vidovdan.org)

Publikacija „Lonlej planet“ objavila je rejting najpopularnijih gradova na svetu.

Prema istraživanju, prvo mesto zauzeo je Beograd. Primećuje se da grad ima raznolik noćni život. Zabave se održavaju u klubovima, barovima, kafanama i na splavovima. Takođe, u Beogradu je jeftin smeštaj i pivo.

Kako se navodi srpska prestonica nudi raznolik i bučan noćni život svake noći u nedelji, a da zabave traju do zore. U gradskim klubovima, koktel barovima i splavovima ćete čuti od mešavine elektronske muzike i tehna do džeza i folka. Navodi se da je Beograd jeftin u poređenju sa većinom glavnih gradova. Još 2009. godine Beograd je proglašen najboljim gradom na svetu za zabavu, a deset godina kasnije njegova reputacija nije nimalo opala. Tako je proglašen najboljim gradom za zabavu na svetu u istraživanju koje je objavio britanski sajt Slotsia, u kojem se analiziralo 36 gradova u osam kategorija, uključujući broj kafića i klubova, stopu kriminala, kao i prosečnu cenu piva, smeštaja, taksija i brze hrane.

Beograd je postigao relativno visok rezultat u svim kategorijama, mada je London proglašen za grad sa najviše barova i klubova. Iza Beograda su meksički Plaja del Karmen i Singapur.

Izvor: vostok.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime