Bez kralja ne valja

Zato Vučića za kralja

1
872

Kada se nakon inaugurisanja bude popeo na tron predsednika RS, Vučić će sigurno bolje da vidi svetlu budućnost Srbije, zato se i kandidovao za taj položaj, zar ne?! Mesto premijera nije mu dovoljno otvorilo te vidike jer je morao da radi od „jutra do sutra“. Sada kada je postao predsednik imaće veće nadležnosti i mogućnost da završi započeta (ne)dela, a sve za opštu dobrobit građana Srbije.

bg za vucicaSagledavajući to pitanje u kontekstu sveopšte dobrobiti za Srbiju poštovaoci lika i dela AV smatraju da je čak i mesto predsednika RS nedovoljno za preporod Srbije te bi trebalo naći neko bolje rešenje.

Zato predlažem da se preskoči ovaj stepenik i Vučić odmah kruniše za kralja Srbije. Time bi se i krunisao dugogodišnji napor AV koji je uspeo da promeni i ponizi narod što nikome do danas nije pošlo za rukom i tako započeo novu istoriju Srbije. U ponižavanju građana Srbije nadmašio je čak i kralja Aleksandra Obrenovića. Vreme je za stvaranje nove kraljevske dinastije u Srbiji, a ko je bolji od njega?

On, AV, će veoma brzo, jer mu mozak radi 300 km na sat, uočiti anomaliju funkcije predsednika RS i sam tražiti krunisanje za kralja. Zato hajde da ga preduhitrimo i odmah ponudimo pravo rešenje, zašto da ne?! Srbija je tradicionalna kraljevina uvek bila i treba da bude i dalje. Zaboravili smo malo na monarhiju (sram nas bilo) i tek sa pojavom Vuka Draškovića smo podsećeni na taj istorijski period – setite se 90-tih kako je urlao „bez kralja ne valja“; e pa, došlo je sada to vreme, a i Vuk je tik uz njega – AV.

Vučić već ima neke prerogative za ovakvu ulogu. Kum mu je dao ime tradicionalno za srpske kraljeve, Aleksandar – samo još prezime da mu malo doteramo. Eto npr. moglo bi se njegovom prezimenu Vučić dodati prefiks „Kara“ što znači „Crni“, ionako je kao premijer Srbiju zavio u crno. Dakle imali bismo i kraljevsko prezime otmeno, Karavučić, tako da bi u celini veoma lepo zvučalo – kralj Aleksandar Karavučić.

Da Vas podsetimo:  Trijumf demokratije

Krunisanjem AV za kralja napokon bi se ujedinila Srbija, bili bi zadovoljni i pozicija i opozicija, monarhisti i anarhisti, levičari i desničari. Dakle zadovoljni bi bili svi, živeli bismo u slozi i ljubavi kao u bajci, a bajke nema bez kralja, složićete se. Naprednjački san bi dostigao vrhunac u političkom delovanju, socijalisti i komunisti bez obzira na ideološko opredeljenje bili bi radosni i srećni jer je njihov koalicioni partner krunisan za kralja, ostaju jedino radikali. Ali postoji rešenje i za njih jer svakog kralja i njegov dvor prate dvorske lude pa bi radikali tu mogli da nađu uhlebljenje. Jedino je dvorskim ludama dozvoljeno da kritikuju (pljuju, vređaju i gađaju cipelama) kralja sve dok ga to zabavlja, a radikali su taj manir „doktorirali“ (bez plagijata – istinski) višegodišnjim plodonosnim radom u skupštinskim klupama. U svakom slučaju luda ima na pretek, pa i u samim redovima SNS.

Prema tome, budući kralj Aleksandar Karavučić (AKV) je stvorio sve uslove da to i postane, a ostvario ih je dugogodišnjim marljivim demagoškim radom, što su mediji odmah prepoznali uzevši ga za svog miljenika.

Kako je kralju potrebno ordenje ni to mu neće manjkati jer sada kao izabrani predsednik može sebi da ih dodeli baš po meri i stasu, a ima i vremena dok se pripremi za krunisanje.

Na inaguraciji smo konačno videli i buduću kraljicu, i to sa pedigreom iz takođe kraljevske dinastije Đukanović. Ona mu je i prestolonaslednika podarila – Vukana, baš je sve u stilu za buduću kraljevsku kampanju.

Ne mora čak ni atentate da izmišlja, ima takođe i kuma, Radovanjski lug (Jajince), Apisa, VMRO koji nad njime vise kao Demoklov mač. A kako se istorija ponavlja…? Uostalom prepustimo taj deo njegovim glasilima od Informera do Kurira (koji će uskoro biti njegov) da nam sroče njegovo „žitije“.

Da Vas podsetimo:  Mladi nisu ničija briga

Sasvim sam siguran da bi AKV postao i kralj ujedinitelj tako što bi ujedinio sve srpske zemlje. Velika Srbija više ne prolazi na zapadu, ali zato bi mogla da prođe pod nazivom Kraljevina Srba, Albanaca, Crnogoraca i Bošnjaka. Hrvatska nam nije potrebna jer tamo Srba više i nema, a Makedonija ionako ide u paketu sa Albanijom. Srbija bi opet imala banovine kojima bi imao ko da upravlja iz kraljevske dinastije. Severnom banovinom (Srem, Banat i Bačka) već upravlja princ novosadski i cele Vojvodine – Andrej. Zato ne treba čekati da nas vreme pregazi, krenimo odmah da stvaramo novu istoriju, ona tek sada počinje.

Takođe verujemo da će on biti najbolji kralj „zadužbinar“: zadužio nas je do „grla“ a tek će, zato mu treba dodeliti krunu, nema boljeg u tom (ne)delu od njega.

Zamislite samo kako će da izgledaju njegovi susreti sa prijateljima iz NATO-EU, moraće protokoli da se menjaju, nema više obraćanja sa „gospodine premijeru i narodnom voljom izabrani predsedniče“ i lomljenje jezika, već jednostavno „njegovo kraljevsko visočanstvo“ ili skraćeno „NJKV-AKV“ na svim međunarodnim jezicima prepoznatljivo. Složićete se, deluje arhaično; odavno ga nismo čuli, vreme je.

A tek kraljeva garda… Konačno će pred gardu izaći pravi kralj u odori. Dakle nema više šetnji ispred stroja u farmerkama bez kravate i kako ko hoće. Kraljeva garda služiće samo kralju.

I naposletku moramo imati pravo krunisanje, zaslužila je to Srbija, ova inauguracija je zaista komična, samo šest tona mesa pojeli, ima bre da se jede i krka tri dana i tri noći da se čuje i vidi od Aljaske do Sinjeg mora. Eto npr. Eskimi pojma nemaju da smo imali inauguracuju, ovako za kralja ima svi da znaju i čuju, čak i Bušmani, verujte mi na reč.

Da Vas podsetimo:  Da li je bilo ruske "nepristojne ponude" - i zašto?

SNS botovi odmah u akciju, kako se niste ranije setili? Gde vam je ideja? Šta ste naučili na Megatrendu? A tek vaši šefovi, o čemu razmišljaju? Sada treba iskoristiti stanje svesti građana i građanki Srbije dok su još u nokdaunu od predsedničke kampanje, inaguracije i glamura.

Treba AV omogućiti ostvarenje tog sna jer, zaista, šta bi on radio kao predsednik, šetao po belom svetu slikao se i delio ordenje? Ne, on se najbolje snalazi u predizbornoj kampanji, tu je doktorirao.

Osvanuo je i prvi bilbord, već kasnite!

Ako se ništa od ovoga ne bude ostvarilo, nema veze: Srbija je već dobila svog kralja Ibija.

Žarko Pecić

www.fsksrb.ru

1 KOMENTAR

  1. a da prinesemo zrtvu bogovima da pomognemo kralju malo? neku devicu npr ili da se organizuje kolektivno samoubistvo svih clanova mense u cast kralja?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime