Bislimi protiv aveti prošlosti

2
1380

Srpska politička kasta ima mnogo zajedničkih imenitelja, najvažniji je – vrana vrani oči ne vadi.

Svi lažovi, prevaranti i

razbojnici mogu da računaju na razumevanje i podršku kolega. Bez obzira na štetu koju su naneli državi i građanima, znaju da će biti zaštićeni ne samo od krivične, nego i od političke odgovornosti. Njihova zlodela mogu, u najgorem slučaju, da se iskoriste u medijskim kampanjama, za pritiske i ucene. Ali, i to završava bez ikakvih sankcija.

Amir Bislimi
Amir Bislimi

Za razliku od većine, Amir Bislimi nije vrana. Bivši direktor Demokratske stranke nemilosrdno kritikuje sve negativne pojave na našoj političkoj sceni, ne uzdržavajući se od etiketiranja konkretnih štetočina. Na svom nalogu na Tviteru Bislimi je Čedomira Jovanovića i Ivicu Dačića opisao onakvim kakvi zaista jesu.

Jovanovića je nazvao „političkim lešom“ i „bestidnom figurom koja izgleda kao pripadnik Jakuza“, kome je „novac jedina ideologija, a program – lični interes i bogaćenje u što kraćem periodu“.

– Da li se Tadić bar malo stidi što je ovako nešto uveo u Skupštinu, iako je dobro znao da je ovo Vučićev megafon. Šef propale Fidelinke je lažni opozicionar ili lutkarev lutkar. Njegovo društvo su Vučićević, Bizon, Cvijanović, pijani Sarapa, Vuk Stanković i slični bolesnici – naveo je Bislimi.

1

Još težim rečima opisao je Ivicu Dačića.

Miloševićev megafon, sejač smrti, straha, bede, prostakluka i primitivizma, danas nekome nešto priča. Portparol zločinačke, kriminalne, nacističke i lopovske partije SPS je ministar spoljnih poslova. Nikitović i Koštunica su ga amnestirali, a Tadić vratio na državne funkcije. Srbijom danas upravljaju razuzdani, iz groba podignuti, miloševićevci. To nam je kazna za sve izgubljene ratove, zločine, sankcije, nedužne žrtve, divljačke privatizacije, prostakluk, poremećene vrednosti. Realno, kad se sve sabere, pomnoži i oduzme, Srbija bolje nije ni zaslužila nego da njome vladaju aveti prošlosti – napisao je Bislimi.

Da Vas podsetimo:  Još se ne zna da li je većnica Ranđelović u sukobu interesa, ona i dalje sedi na dve fotelje

2

Realno, kad se sabere, pomnoži i oduzme sve što je Bislimi objavio, bez obzira na istinitost tih navoda, za njega nema mesta u srpskoj politici. Nije vrana.

Predrag Popović

www.predragpopovic.wordpress.com

2 KOMENTARA

  1. Srbijom danas upravljaju razuzdani, iz groba podignuti, miloševićevci. To nam je kazna za sve izgubljene ratove, zločine, sankcije, nedužne žrtve, divljačke privatizacije, prostakluk, poremećene vrednosti. Realno, kad se sve sabere, pomnoži i oduzme, Srbija bolje nije ni zaslužila nego da njome vladaju aveti prošlosti – napisao je Bislimi.
    – Gospodin nezna da Srbija nikad nije usla u rat ni sa jednom susednom drzavom. U vreme raspada SFRJ nije Srbija napala nikoga vec su nacionalne jedinice slovenacke, hrvatske, muslimanske i siptarske, napadale jedinu legitimnu vojnu formaciju JNA. Kakvu je agresiju Srbija izvrsila braneci svoj teritorij od terorista?
    Hag je potvrdio nevinost Slobodana Milosevica a ja nikad nisam ni sumnjala u njegovu nevinost kad su ga najvece protuve uhapsile i optuzivale za ratove, pljacku genocid. Bolesnom coveku koji boluje od neizlecive bolesti zvane nedostatak mudrosti, strpljenja i pameti poput onih koji su izvrsili drzavni udar i smenili legalno izabranog predsednika nema pomoci. Spalili skupstinu i dokaze kao da im je deda to ostavio u miraz. Urlajuci po ulicama i ruseci sto je narod gradio ne oni. Sve ce vas stici zaduzeno i zasluzeno ali je vreme da bar prestanete da iznosite lazi i neistine.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime