Bitići – teroristi zvanične Amerike

0
2148

BiticiPremijer Države Srbije i Ministar unutrašnjih poslova je prilikom obećavanja da će bez obzira i na pad vlade razrešiti slućaj Bitići i počinioce uhapsiti i osuditi, zaboravio da građanima Srbije kaže tri bitne stvari.

Te bitne stvari zaboravlja da pomene i Nataša Kandić kada govori o ovom slučaju.

A te stvari su :

1. Ilija, Mehmet i Agron Bitići nisu civili i nedužni Albanci. Radi se o tri pripadnika po zlu čuvene „Atlantske brigade“ „OVK“, koja je oformljena u Bernu 1996. godine i čiji je osnivač posebni izaslanik Američkog predsednika Bila Klintona za Kosovo i Metohiju, Ričard Holbruk.

Posle dogovora za istaknutim članovima Albanske emigracije, Holbruk sklapa dogovor sa premijerom Albanije Sali Berišom i na severu Albanije se otvaraju kampovi za obuku terorista „Atlantske brigade“.

Glavni instruktori su bili pripadnici Britanskog SAS-a, Francuske Legije stranaca i Američke CIA. Svi su pripadnici te brigade bili STRANI DRŽAVLJANI poreklom sa Kosova i Metohije ili Albanije.

2. Kada su uhapšeni kod njih su pronađene vojne legitimacije „Atlantske brigade“ sa njihovim slikama i dokumenti o završenoj obuci u Albaniji.

Pronađen je i dokument koji je pokazivao njihov borbeni raspored.

Pripadnici policije koji su ih uhapsili i priveli sudiji za prekršaje nisu ni znali koga imaju, već su kasnije dokumentaciju predali šefovima a oni prosledili u Beograd.

Tada se umešala služba DB i pitala da li i ko uopšte zna koga je istražni sudija osudio na 14 dana zatvora radi ilegalnog ulaska u zemlju.

Stvar su preuzele službe bezbednosti i preko svojih kanala dopunile saznanja o aktivnosti braće u vreme sukoba na Kosovu i Metohiji.

Pošto je utvrđeno da se radi o zločincima i teroristima, prema njima je tako i postupano.

3. Sva tri brata su državljani SAD i kao takvi su se priključili „Atlantskoj brigadi“.

Da Vas podsetimo:  Šta Beograd može naučiti od Praga?

Srbija ni 1998. a ni 1999. godine nije bila u ratu sa SAD i radi toga su braca Bitići PLAĆENICI a ne borci regularne vojne formacije.

Ni jedna konvencija o oružanim sukobima ne pruža zaštitu plaćenicima koji se bore na bilo kojoj strani. Legitimno pravo bilo koje države je da svakog plaćenika izvede pred preki sud i ubije bez milosti.

Da su braća ušla na teritoriju Srbije kao državljani Srbije onda bi se mogli smatrati kao pripadnici „OVK“ i po potpisanom sporazumu u Kumanovu, i rezoluciji 1244 UN-a pustiti ali pošto su se borili u brigadi u kojoj su bili samo stranci, kod sebe su imali Američka dokumenta i kao Američki državljani su ušli na teritoriju Srbije, za njih ne važi dogovor ni Rezolucije ni sporazuma i nemaju zaštitu Ženevske konvencije.

Jasno se vidi da su braća obučena u maskirnu uniformu koja je mnogo bolje kvalitete nego uniforma pripadnika „OVK“ sa Kosmeta što govori da su pripadnici Atlantske brigade.

Čovek koji je zaokružen na slici a prisustvuje sahrani je Viliem Voker, šef misije OEBS-a na Kosovu i Metohiji što sahrani daje državno obeležje.

kmnovine.com/2015/09/bitici.html

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime