Bitno je da Vučić traži da se deca rađaju !

1
580

Uz kafu ove cifre na računima lakše se podnose . Plate male ali računi zato ne manjkaju .

Ovih dana sam van sebe jer si otišao daleko od nas .  Zašto ? zbog jeb.. novca , malo više novca za normalniji život . Jer je naša država nesposobna , jer iz naše države se beži . A oni stalno prosipaju neku priču bolje je ! KOME JE BOLJE ?? LOPOVIMA , MAFIJAŠIMA . Poštenom čoveku da bude bolje “MA MORA DA SE ŠALITE !! Pa se pitam šta raditi a ne zaplakati . ?

Bitno je da Vučić traži da se deca rađaju ! A ja se pitam kome da ih rađamo ?? Muževima koji napuštaju svoju zemlju , decu supruge i beže u tuđinu da zarade neki dinar više . Što propuštaju najlepše trenutke koji se nikad neće vratiti . Što su se borili da budu godinama zajedno , kroz sve i svašta prošli i sad da budu daleko jedno od drugog .

Ali ne ,bitno je da se državi plate računi a to što sutra nećeš imate za decu to nema veze . A škola ?? Kako da spremimo decu za školu ??? KAKO ?? Ako platimo državi sve račune šta ostaje ne ostaje ni za hranu !!!I da šta ima veze i što kasne sa platama , računu mora da se plate ? Kako ? Snađi se !!

Bitno je da naša deca sve plaćaju lekove , preglede , knjige pa i užinu u školama a oni u zatvoru sve imaju za dz… i bolju hranu nego naša deca ! Ja ni kučetu ne bi dala takvu užinu !! ok gde ide ovaj Svet?!! U tri lepe !

I dalje gledam u ove račune i ispijam ovu slatku kafu gorkog ukusa . ..

Mogla bih svašta još da napišem ali više ne bi bila fina . Zato što pošteni ćutite zato bagra puni dzepove !!

Bitno je da ovi azilanti preko puta mene u kasarni žive lepše u našoj državi nego deca SRBIJE !! BRUKO I SRAMOTO OD ZEMLJE !!

DA ŽENA ĆE SVE DA IZDRŽI VUČIĆU ALI ZAPAMTI SVE ĆE MANJE BITI DECE JER MI NEMAMO KOME DA IH RAĐAMO NAŠI MUŽEVI SU DALEKO , I NISMO SE UDALE DA BI SAME ODGAJALE !!

Sonja Milekić
Izvor: devetmeseci.net

1 KOMENTAR

  1. Moja cerka je racunala da produzi porodiljko bolovanje. Tako je obecavao Vucic- bolji uslovi za porodilje i decu, ali……Lekar specijalista je predlozio da se porodiljsko bolovanje produzi za mesec dana. U medju vremenu , sledi promena pravila u odredjivanju produzetka bolovanja porodilja i ceka se formiranje komisije na gradskom nivou. Komisija se ne slaze sa misljenjem lekara specijaliste a ni sa misljenjem Vucica. Mislite da komisija oponira Vucicu? Meni izgleda da je ona stara izreka ,,Jedno se prica a suprotno se radi,,.Tek toliko kakvi su saradnici, ministri.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime