Borićemo se do poslednjeg dok ne pobedimo ovu gamad!

1
1040

Gost emisije „Skeniranje“ bio je Velimir Ilić, predsednik Nove Srbije. Ilić je nedavnim upadam u kancelariju izvršitelja u Čačku izazvao kontrovrzne reakcije javnosti. U „Skeniranju“ eksluzivno otkriva kako je došlo do incidenta i navodi da je sporni snimak koji je dospeo u javnost polovičan, jer je izbačeno, kako je rekao, ono što je njega isprovociralo na žustru reakciju. On tvrdi da je žrtva režima i da je to postao pošto je odbio da „bude Vučićeva krpa za potiranje“. On ističe da deli sudbinu  građana Srbije koje „izvršitelji nemilosrdno pljačkaju i za ralčune od hiljadu dinara uzimaju po više desetina hiljada“. Ilić smatra da u državi vlada potpini javašluk, a da su „javni izvršitelji legalizovana mafija“. „Nije sporno da računi treba da se plate, ali nije normalno da za dug od 1000 dinara, oni naplaćuju 30.000 dinara. A imate takvih primera na hiljade. Imate primera gde ljudima prodaju stan za 1000 evra duga. Pa to je van svake pameti. Turske dahije su bile milosrdnije od Vučićevih izvršitelja“, naveo je Ilić. On je ocenio da se narodu smučilo i da je došao trenutak da se  „digne buna na ove današnje dahije“., “ Od septembra krećemo u žestoku bitku. Pozovam narod da pružimo otpor. I da ne odustajemo dok tu gamad ne rasteramo“, kazao je Ilić.

Predsednik Nove Srbije pozvao je građane da u septembru svi koji su ugroženi organizovano pruže građanski otpor. “ Oni pljačkaju na svr strane. Neko za to mora da odgovara jednog dana. Država će morati da  vrati sve ono što je narodu nezakonito uzeto. Narod jedva sastavlja kraj s krajem i gladan i žedan, a oni ga dodatno ubijaju. Pa ovo je luda kuća, izvršitelji zarađuju od globe natoda 200.000 evra mesečno. To je organizovan državni kriminal, otimačina koju oni dele između sebe. Država štiti kriminal! To nema nigde u svetu! Mora narodu da se omogući da može da otplati dugove, a ne da im se otimaju kuće za dug od 1000 evra, koje posle kupuju za male pare deca i prijatelji tih izvršitelja, a narod se ubija, skače s mosta, veša se, jer ostaje bez ičega. „, kazao je Ilić. On je dodao da Srbija u istoriji nije imala goru vlast i da je“ lakše bilo živeti pod Turicima, jer se znalo daš desetak, a danas samo Bog zna, a ni on kako izvršitelji raztezuju harač“.

Da Vas podsetimo:  Ovo je rat protiv čovečanstva, globalisti žele novi svet!

HelmCast Produkcija

1 KOMENTAR

  1. A dok si bio ministar i kraduckao kao i republi;ki poslanik onda si držao jezik za zubima,sad kako si izgubio državnu sisu tj.sekiru u medu onda si pustio jezik o svim mogućim mahinacijama unutar vladajuće koalicije,uprkos tome žto su te više puta opominjali pokušajima ubistva,koji nisu uspeli.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime