Tviter: Da li će Srbi nestati kao narod – i kada?

1
1090

screenshot-twitter com 2015-07-17 07-38-31

1 KOMENTAR

 1. Kada sam bio mali djecak slusao sam straije ljude kako zabrinuto govore o nestanku SRBa. Mislio sam tada da ce to biti poslije moje smrt za par stotina godina. Medjutim kako sada stanje stoji u SRBskom Narodu nebi se iznenadio da se to desi jos za vreme moga zivota!

  Ima puno razloga za nestanak SRBa koji su poznati citaocima koji se bave tom problematikom a jedan od najvecih problema SRBskog Naroda po mome misljenju jeste otpadnistvo SRBa od Boga i SRBstva, i Zakona Zivota bez cijeg postovanja i primjene u zivotu nema ni opstanka SRBskog Naroda!

  SRBi su bioloski prepolovljeni u ratovima a idejno ubijeni raspadom Jugoslavije za koju ni jedan drugi narod osim SRBa nije prolio ni kapi, ako ne racunamo krv koju proli Alojzije Stepinac kao dobrovoljac koja mu icuri iz njegovog posjecenog prsta dok je gulio krumpir za vojsku!

  Svojim neodgovornim ponasanjem SRBi sami rade na svojoj propasti i svome unistenju. To se danas najbolje vidi iz ponasanja SRBijanaca koji su nekada bili PIJEMONT SRBstva a sada njegovi grobari, ili Vojvodjanja koji su od SRBski Atinjanja postali separatisti.

  Nista nije bolji slucaj ni sa Crnom Gorom koju su zvali zbog njenog „junastva“ SRBska Sparta. Ona je dugo zivjela na svojoj slavi dok narod nije shatio da svako prica o onome sto nema pa tako isto i dicni crnogorci dok su od SRBa postajali crveni Hrvati!

  SRBskom Narodu je potreban SRBski Hitler sa jasnim nacionalnim programom bez kojeg ne moze da opstane ni jedan narod pa tako isto ni SRBski Narod.Da li ce majka SRBkinja takvog SRBskog Bogoljuba i SRBskog Rodoljuba uskoro roditi vreme ce pokazati jer od sadasnjih SRBski pokolenja nema nista dok stari ne izumru a mladi na njihova mjesta dodju!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime