Da li postoji neko ko može da objasni zašto ova žena prima 771.000 din svaki mesec?

5
962

5 KOMENTARA

  1. Hm,hmm..svako pravi sebi,a od biraca zavisi da li su “ komunisti ili nisu“. Ako si nesto drugo ocekivao,osim volje birackog tela,ciji rezultati meni ne odgovaraju,nesto drugo,onda si ti za diktaturu, “ tvoga tipa „, napravi stranku,nemoj da cekas Komunisteni BIA,…!!! I kod kralja,komunisti su bili treca stranka po snaziiii.
    http://logori u Jugoslaviji. http://obznana. “ jovo nanovo nece da moze“.. iako to ( bez) obraz,i slicni prizeljkuju.

  2. evo da ti ja objasnim,neka me neko demantuje.kada su komunisti pravili sebi opozicione stranke,to su radili sa svojima,ili ti decom partizana.tako je i vuk odabran da vodi udbinu opzicionu stranku SPO.odmah su dodali da su draškoviči učestvovali 1968 u studentskim demonstracijama,da je danica dete iz četničke porodice,da su zastupnici draže mihailovića i da nisu komunisti.da je drašković ortodoksni komunista i da je veličao enver hodžu i tita ,ni reči.da je danica odmah posle tih demonstracija po završetku fakulteta postala sudija u beogradu,ni reči.važno je bilo kanalisati srbsko nezadovoljstvo crvenim terorizmom.tako sde i dogodilo,da je godinama zavlačio srbe dok to nije izbledelo i na kraju je taj SPO i ugašen.e sad treba ih za to i nagraditi.eto za šta primaju pare.samo,nije to njima dao vučić,već oni za koje su i radili,za udbu.e ta ti udba drži sve opljačkane srpske pare i tim parama upravlja srbijom iz svojih firmi koje vode,naravno opet njini komunisti,i njihova deca,kao u ostalom i sve ostalo.kao što su njih doveli,tako su i ostale,i to tako funkcioniše.

    • Hm,hmm…bila je slika u stampi,Milisevic ucesnik demonstracija 1968. Godine. Pitanje za tebe, ko je,i zasto,u onolikoj gomili,slikao i bunkerisao,sliku,tada minornog lika,koji tada nije drzao govore…i slicno. Hm,hmm..igrale se CIA DELIJE..Nije li i Micunovic!Ljubomir Tadicc,,osnovao CRVENI UNIVERZITET KARL MARKS..pa,odabrao studenta Djindjica,odveo ga kod, slebdenika Maltusa,prof Habermasa,,,raspon 1968-1989-2017…i“ tiho tece misisipi“..
      http://CPUSA

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime