Dečije bolnice i ustanove u Srbiji zatrpane poklonima

0
748

Novogodišnji IDEA karavan obišao je čak 50 dečijih bolnica i ustanova u 20 gradova u Srbiji kako bi svi mališani i ove godine dobili posebne poklone.

Više od 2.000 zaposlenih u kompaniji Idea učestvovalo je u ovoj divnoj humanitarnoj akciji, a pored pakovanja i deljenja paketića, napisali su i originalne novogodišnje čestitke za svako dete. Deda Mrazevima su pomagali i naši uspešni sportisti, te su u Univerzitetskoj dečjoj klinici “Tiršova” deci uručivali poklone košarkaši Crvene zvezde – Ognjen Dobrić i Dušan Ristić.

Novogodišnja humanitarna akcija kompanije IDEA traje već četiri godine, a sledeće godine planiraju da obraduju još više mališana u Srbiji.

“Pozivamo sve dečije bolnice i domove za nezbrinutu decu da nam se jave, kako bismo naredne godine posetili i njih i doneli paketiće i osmehe, a mališanima želimo da budu jaki, da pucaju od zdravlja i da se drže zajedno, da budu veseli – volimo praznike jer volimo jedni druge!”, izjavila je Tamara Stančev, specijalista za kampanje i projekte kompanije IDEA.

A kako su reagovala deca koja su dobila poklone, pogledajte u prilogu koji sledi…

Izvor: yumama.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime