Dete Danilo i premijerkin sin

1
1641
Ana Brnabić / Foto: YouTube Screenshot

„Dete“ Danilo je mladić od 22 godine, dok je premijerkin „sin“ zapravo beba njene partnerke, i nije nikakav rod gospođici Brnabić, a ni ona njemu

Posle parlamentarnih izbora 2016. godine, na političkoj sceni Srbije pojavila se potpuno nepoznata i nestranačka ličnost, gospođica Ana Brnabić, kojoj je tadašnji predsednik Vlade A. Vučić poverio ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

A samo dvanaest meseci kasnije, pošto je Aca Srbin izabran za predsednika Republike, ona je ona preuzela njegovo mesto.

Preskočila je tako ne samo zlosrećnog Ivicu Dačića, već i više ministara u Vladi znatno iskusnijih od nje, pa nije neosnovana pomisao da je već i sam njen ulazak u Vladu – a o ogromnom napredovanju za samo godinu dana i da se ne govori – svakako povezana sa delovanjem nepoznatih a veoma uticajnih sila o čijim se namerama može samo nagađati.

Nestranačka ličnost, nije to i ostala već se učlanila u SNS, stranku koja joj najviše odgovara, pa joj je AV postao „Šef“, kako je odnedavno počela da ga naziva.

U ovogodišnjim grozničavim danima – najpre zbog kovida-19, a zatim i parlamentarnih izbora za našu decu, predsednica Vlade bila je veoma vredna i prava kopija svoga „Šefa“, mešajući se u sve što joj je izgledalo pogodno za sticanje poena u javnosti.

Kada se srpska javnost uznemirila zbog pokušaja izbacivanja Desanke Maksimović iz školske lektire za treći i četvri razred gimnazije, ona je gnevno izgovorila da se to nikada ne može dogoditi. Pa je tako i bilo. Lektira je ostala nepromenjena.

Od ministra prosvete srpska je javnost mogla da čuje kako se predsednica Vlade „lično uključila„ u projekat male mature. „Za organizaciju i sprovođenje završnog ispita najodgovorniji je kabinet premijerke. Ona smatra da je važnost projekta tolika da se i ona uključila“ Može se samo zamisliti šta bi se desilo sa završnim ispitom da nije bilo njenog „uključenja“.

Da Vas podsetimo:  Handke u Srbiji – od hvale do zle namere!

Našla je premijerka vremena i za bračni par kome je oduzeta usvojena devojčica. Poručila im da joj se jave, ona želi da im pomogne da se slučaj reši. I to se zaista i desilo. Usvojeno dete vraćeno je usvojiteljima. Sve po redu i zakonu, tačnije, po intervenciji „odozgo“.

Kad je pre neki dan objavljena fotografija Vučićevog sina Danila u ne baš sjajnom društvu, a Aca Srbin zavapio kako se vodi kampanja kako bi se on slomio, Ana Brnabić je ustala u odbranu sirotog mladića i svoga šefa, razume se.

„Ovo je bezbednosna pretnja!“, uzviknula je ogorčeno. „Ovde se mora zaštititi život jednog mladića, on je žrtva i ja mogu da zamislim kako se Aleksandar Vučić oseća. Ja imam dete i ne mogu da zamislim da sam ja u politici i da mi se ovo dešava. I moje dete su napadali, imao je samo četiri sata. Neću dozvoliti da se ovo desi bilo kom detetu…“

„Dete“ Danilo je mladić od 22 godine, dok je premijerkin „sin“ zapravo beba njene partnerke, i nije nikakav rod gospođici Brnabić, a ni ona njemu. Bar sve dok u Srbiji ne bude dozvoljen brak istopolnih osoba.

Da Vas podsetimo:  Vučić završava predaju KiM, uvodi harač dijaspori a bolnice mu liče na štale

Vojislav Stanojčić
Izvor: Stanje Stvari

1 KOMENTAR

  1. Pitao bih je samo, šta tačno podrazumeva pod onim „imam dete“?
    Kojim pravnim osnovom može tako nešto da ustvrdi? Starateljstvo? Usvojenje? Hraniteljstvo?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime