Devojčica (3) na samrti, treba joj pomoć

0
981

– Posle svega ostane nam tek toliko novca da joj kupimo čokoladnu bananicu, ili neki jogurt, jer ne može da jede čvrstu hranu – kaže za Telegraf otac male Teodore Obradović koji je trenutno bez posla pošto samo leti ima gde da radi, i to uglavnom kao nadničar

Teodora-830x553

Zoranu Obradoviću iz Stare Pazove troipogodišnja ćerka jedinica Teodora je sve na svetu! O teškom životu u hladnom, neplaćenoj kiriji i sastavljanju kraja s krajem kaže, ne bi ni razmišljao da njegova miljenica nije teško bolesna.

Lekari malenoj Teodori koja ima neuroblastom četvrtog stepena daju svega 1 odsto šanse da preživi. Prošla je kroz više od deset hemoterapija, operisana je već tri puta, a za četvrtu operaciju koja bi joj ublažila muke i povećala izglede da preživi, otac nema novca.

Najveći rak od čak 13 centimetara devojčica ima na bubregu, a ostali se nalaze na grudnom košu i kičmi. Mala Teodora zbog bolesti ne može da priča niti da hoda. Samo ponekad uspe da izusti – “mama”.

Lekar004-670x445

Obradovići ne rade nigde, za ogrev imaju možda za narednih 15-ak dana. Nemaju odakle ni prevoz da plate za svog anđela do Tiršove, niti mogu da joj priušte raznovrsnu ishranu kakva joj je u ovom trenutku neophodna. I pored sve muke oni, međutim, imaju samo jednu želju – da njihova mezimica proslavi rođendan!

– Posle svega ostane nam tek toliko novca da joj kupimo čokoladnu bananicu, ili neki jogurt, jer ne može da jede čvrstu hranu – kaže za Telegraf otac Zoran koji je trenutno bez posla pošto samo leti ima gde da radi, i to uglavnom kao nadničar.

Da Vas podsetimo:  Primarijus doktor Miodrag Lazić - Savremenik i heroj

Univerzitetska-decja-klinika-u-Tirsovoj-3

Ekipa Telegrafa u ime porodice Obradović apeluje na sve ljude dobre volje koji žele i mogu da pomognu tako što će sredstva poslati na sledeću adresu:

Obradović Dragana

Eurobanka EFG

Broj računa: 250-2050006971500-93

Šafarikova 80

Stara Pazova

Oni koji žele mogu da pomognu i tako što će se direktno javiti Zoranu Obradoviću na telefon: 064/1140562

(Telegraf.rs)

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime