Dobrota ne zna za granice

0
556

Devojčica Klara živi u Francuskoj, ima 9 godina i nikada nije bila u Srbiji, ali je pokazala da ima srce veliko bar koliko razdaljina između Kosova i njene rodne Bretanje.

Arno Gujon, francuski humanitarac koji već godinama pomaže srpskom narodu na Kosovu i Metohiji na društvenim mrežama je podelio, verujemo, najlepšu sliku koju ćete danas videti. Naime, devojčica Klara iz Bretanje u Francuskoj deo novca koji je dobila za Božić rešila je da pokloni deci sa Kosova i tako postala najmlađi donator humanitarne organizacije “Solidarnost za Kosovo”.

Uz to je poslala dirljivo pismo koje je Arno preneo u celosti uz komenar da mu je “srce puno zbog nje i njene ogromne ljubavi koju je pokazala prema svojim vršnjacima na Kosovu i Metohiji”.

Zove se Klara, ima 9 godina, živi u Bretanji u Francuskoj i postala je danas najmlađi donator naše humanitarne…

Posted by Arno Gujon on Friday, January 25, 2019

 

– Draga deco sa Kosova, dobila sam nešto novca za Božić i srećna sam što mogu da ga podelim sa vama. Sa mojim roditeljima i moje tri mlađe sestre se molim za vas i vaše porodice. Neka vas Bog blagoslovi. Klara, 9 godina, iz Plugastela u Bretanji – Francuska – napisala je u pismu Klara.

Merci Clara!

Izvor: dnevno.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime