Dodik: Glasanje u Parlamentu na štetu Srpske

9
796

2017-05-18_060830

“Međutim, od naknadne pameti nećemo imati puno koristi. Biće zanimljivo analizirati u narednom periodu ko je i zašto glasao kako je glasao, i ko je glasao za interese ‘Arselor Mitala’, a ne Srpske u rudniku ‘Ljubija'”, naglasio je Dodik.

9 KOMENTARA

 1. Мој Драганче, м…..е са гранче,
  сенвич жваће, а прима краставче

  Лако га је њему…

  • Полако, Корени, ја сам написао “мајмунче”, не “м…е”. Зашто едитујете мене, а овом боту допуштате простачке изразе?

   • Зашто кршите своја сопствена правила, јер ни чланак на другом сајту, ни критика коментара на тај чланак (на који критикован не може да одговори) немају никакве везе са чланком у Коренима, који је о Додиковом коментару скупштинске одлуке о продаји акција РС у руднику Љубија. Зар сврха правила није управо заштита нивоа садржаја?

  • Tragikomičan je komentar čitaoca sajta vaseljenska com, koji se potpisao kao Milutin. On je autoru teksta Borislavu Radovanoviću odgovorio u stilu najobičnijeg plaćenog SNSD bota. Milutinov komentar je šteta parafrazirati, sam govori za sebe. “Argumenti” kojima Milutin pokušava da opovrgne činjenice na koje je u autorskom tekstu ukazao Radovanović su smesni i duboko glupi, poltronski i gotovo neprevaziđeni, poput gluposti koje je svojevremeno izvaljivao bivši poslanik SNS-a Zoran Babić, zvani “vazduhoplov” :

   http://www.vaseljenska.com/region/dodikove-lazi/

   Милутин
   19. маја 2017. at 22:15

   Овај аутор текста износи своје приватне и судске олуке које још увек трају све док се неко жали занемарујући допринос Додика за очување Републике СРБСКЕ. Па радовановићу прво мораш да испоштујеш ДРЖАВУ РЕПУБЛИКУ СРБСКУ И САМОГ ПРЕДСЕДНИКА а онда можеш да објавиш лажи Додика ДА ЈЕ КОЈИМ СЛУЧАЈЕМ ИЗДАО ИНТЕРЕСЕ ГРАЂАНА републике СРБСКЕ ИЛИ САМЕ ДРЖАВЕ а појединачни спорови никако немају легитимитет назвати птредседника лажовом а у вези једног случаја. Да је он лагао цео народ и то у више наврата са доказима онда имаш потпуно право да га назовеш лажовом али појединачно никако чак и да си у праву. Да су сви србски генерали водили рачуна о појединцима ми никад не би имали СЛОБОДУ. Дакле мора се анализирати цео рад председника Додика а ја сам толико пута писао да је он човек који је дирктно одговоран што је чувао и сачувао Републику СРБСКУ. Не тврдим да је идеалан има сигурно пропуста као и сви али оно најбитније што треба да уради председник државе то је радио, урадио и радиће. ТО СЕ МОРА ПРИЗНАТИ. Ове друге мањкавости се немогу поређивати а камоли износити као аргумент нечијег незадовољства.

   • Црни “Драган” шири најцрњу пропаганду против Додика подметањем Радовановићевог чланка у коментаре. Вероватно зато што је чланак толико јефтин и јадан да га “Корени” не би објавили. Чак нема благе везе са темом чланка под којим је објављен, али то је небитно. Битно је да сенвич следи…

    • Za “Vlada Cokolada”

     Što se toliko jediš, izgleda da ti imaš dvostruke aršine i misliš da se to ne primećuje? Kada ti napadaš aktuelne vlasti u Beogradu za jednako ponašanje (za iste stvari koje čini Dodik) i laži prema vlastitom narodu – to je onda OK. Svedoci smo da Dodik svakodnevno laže i to prema vlastitoj potrebi. Seti se koliko se izlagao o pozivu za prisustvovanje inauguraciji Trampa. Dodik svoju propagandu širi preko 2 režimske TV stanice iz Banje Luke, RTRS u ATV. U Beogradu stalno, u propagandne svrhe svoje nastupe plaća iz budžeta RS kod Milomira Marića. Organizuje razne forume u Beogradu “o pretnjama i mogućem rušenju svoje vlasti” i diktature uz pomoć “obojene revolucije”. Dobro se vidi ko tebe plaća sendvičima! Za tvoju informaciju, Borislav Radovanović nije anonimac u Banjoj Luci. On je bio hrabar borac u bivšem ratu u BiH i veliki profesionalac u svom poslu! To što piše, ne radi za sendviče kao ti, već kao veliki borac za istinu i pravdu, što ti nikada nećeš biti ni u primisli! Još jedno me intereuje “Vlado Cokolado”, zašto svojom neutemeljenom arogancijom maskiraš svoje neznanje i površnost, koja se iz aviona vidi?

     • Хахаха – да ја сендвичарим, такви као “Драган”, “Борис” и Радовановић би помрли од глади. Јер треба бити природно глуп па спасти на очигледне лажи, каква је да је Додик “исти као Вучић” и “НАТО агент који злочиначки ради на сламању Српске” (по Радовановићу). Вама чак и “Парада поноса” завиди. За такве подљудске напоре, само сенвич није довољан: следује и краставац. Онај жуљави – зна се где….

      • Ко о чему, Драганче о краставцу. Оном жуљавом. Кад се довати, не зна шта је доста…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime