Dodik: Zašto Izetbegović preti ratom, da neće možda Oružane snage BiH napasti Srpsku?

4
1373

dod

2017-07-08_063831

„Zato danas vidimo presude ili procese protiv Karadžića, Mladića, ranije Slobodana Miloševića i mnogih drugih iz tog vremena, koji jedino što su mogli da urade i što su uradili jeste da budu uz svoj narod i da ga brane”, rekao je Dodik i poručio da o njima ne treba da se prestane pričati, jer bi se u suprotnom odrekli sebe, borbe i 29.000 poginulih Srba u proteklom ratu.

4 KOMENTARA

 1. Hei Dodik !
  Zasto ne posatvis naseg kralja i kraljevsju vojsku kao i zandarmeriju. Da pohapsi sve izdajice i kod vas i kod Mila kao i u Sbiju.Ja licno sumnjam u tebe zasto nisi dao zeleno svetlo da se otvori baza Rusa . Ako si prijatelj sa Vuciceem on je izdajnik i mrzi Srbe i radi sve protiv naroda da nas unisti a mi smo po svetu 20 miliona pet generacija koji volimo nasu otadzbinu. Zato smo mi skepticni ?

 2. http://freshpress.info/vijesti/bih-vijesti/da-se-ne-zaboravi-dodikovo-pismo-milosevicu-28-septembar-2000/

  Da se ne zaboravi: Dodikovo pismo Miloševiću (28. septembar 2000.)
  06/03/2016

  Milorad Dodik danas hvali Slobodana Miloševića, a prije 16 godina mu je poručio: Vrijeme ti je da odeš s vlasti.

  Premijer RS Milorad Dodik poručio je danas (29.septembar 2000. godine, op.aut.) jugoslovenskom predsjedniku Slobodanu Miloševiću da je “vrijeme da ode s vlasti”.

  – Vrijeme je da odeš Slobodane. Nikad nijedan srpski car, knjaz, kralj ili predsjednik, od dolaska Srba na Balkan, nije svom narodu nanio toliko jada, pustio toliko krvi, ogradio ga od cijelog svijeta, kao što si ti učinio – navodi se u pismu koje je Dodik uputio jugoslovenskom predsjedniku. Dodik je ocijenio da Srbi u Hrvatskoj “više ne znaju gdje je Beograd, oni iz Knina ne znaju šta ih je snašlo, dok je kosovskim Srbima ostala samo vjera i nada”.

  – Bogatu zemlju, ponosne ljude si opustošio, vezao za Aziju, natjerao svoj narod da u ratu protiv cijelog svijeta gine za spas čovječanstva od novog svjetskog poretka. Vrijeme je da podvučeš crtu ispod svoje vladavine – poručio je premijer RS.

  – Tvoj narod te više ne želi. Tu ti sila ne pomaže. Učini bar jednu uslugu Srbima – pusti ih da slobodno kažu da hoće rastanak s tobom. Tvoj interes i srpski interes ovdje se razilaze. Ti idi lijevo, a Srbi neka idu pravo – navodi se u Dodikovom pismu.

  – Ako u tebi ima snage, osjećaja časti, kajanja ili stida izaberi pokajanje, zatraži oproštaj od svog naroda i idi. Ima ko da vodi Srbiju tamo gdje bi već bila da nije bilo tebe. Vrijeme je da odeš Slobodane – zaključuje premijer RS u pismu upućenom predsjedniku SRJ Slobodanu Miloševiću.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime