Dolazeća balkanska eksplozija

0
565

svivukovi01Imali smo požare u pravoslavnim hramovima za koje nam je rečeno da su povezani sa turskom obaveštajnom službom.

Balkan je decenijama bio bure baruta. U avgustu 1914. splet okolnosti na Balkanu odvukao je svet u ono što se do tada smatralo najrazornijim mogućim ratom. Taj rat je bio posledica preplićućih saveza, pre svega tursko-nemačkog, uperenih protiv Rusije i Srbije. Istorija se opet ponavlja, samo da bi nam pokazala koliko mnogo istorije i koliko veliku katastrofu su zaboravili oni koji danas otvaraju Pandorinu kutiju.

Pre nekoliko nedelja Turska, Ukrajina, Bugarska i Rumunija potpisale su ugovor o „zajedničkoj obuci i borbenoj gotovosti“, što je prošlo potpuno neopaženo. Ukrajina na oružje troši 17 milijardi dolara novca koji je trebalo da ode na otplatu dugova MMF, kupujući sve čega se dohvati, nezavisno od toga da li se radi o ispravnoj ili neispravnoj opremi, sve dok mito i isplate prate nabavke koje preopterećuju luku u Odesi. I ovo takođe prolazi potpuno neopaženo.

Turski Sivi vukovi i tatarski teroristi infiltriraju se na Krim i izvode operacije, dok se ISIS i Al Kaida, i to ne samo njihove ćelije već čitave borbene jedinice, raspoređuju širom Ukrajine za, kako mnogi predviđaju, nadolazeći rat koji će se tamo voditi. I ovo prolazi neopaženo.

Niko ne primećuje ni kada se jedinice ISIS u Azerbejdžanu, zbog interesa Izraela, Turske i Saudijske Arabije, uključe u konflikt oko Nagorno-Karbaha.

Imali smo i pravoslavni Vaskrs i požare u hramovima u Njujorku, Australiji i drugim mestima, za koje nam je rečeno da su povezani sa turskom obaveštajnom službom. Međutim, ni o tome niko nije ništa objavio.

Tu je i rat koji destabilizuje Makedoniju – otvoreni rat Turske protiv hrišćanstva na Balkanu.

SAVEZ IZMEĐU TURSKE I ALBANIJE

Da Vas podsetimo:  Laži Milana Kučana i slovenački zločini 1991. - II deo

Zatim imamo još jedan savez o kojem se ništa ne piše, onaj između Turske i Albanije, koji uključuje i Kosovo, ISIS, Al Nusru i saudijski novac.

Zapravo, radi se o situaciji u kojoj su se globalistički „mastermajndovi“ intezivno posvetili destabilizaciji. Zbacivanje vlada već prelazi u rutinu, kao i obojene revolucije i širenje „slobode“, bez obzira koliko katastrofa poput Iraka, Avganistana, Libije ili Sirije ona izaziva i šta će dogoditi sa Egiptom. Ali, i pored svih patnji i zločina, ako je nešto moguće da se izvede – uvek će tako i biti.

Ne izgleda kao da „oni“ mnogo preispituju svoje odluke, niti ih je briga, jer niko ne može da identifikuje ko su to „oni“, izuzev sporadičnog navođenja imena, kao na primer „Soros“. Ali „oni“, bez ikakve sumnje, postoje i „oni“ nameravaju da destabilizuju Evropu, koristeći se ekonomskim polugama, izbeglicama i idiotskim „ekstremima“ evropskog birokratskog monstruma. Stvari se već dugo kreću u tom pravcu.

Pošto je kolektivna memorija ovih dana veoma kratka, podsetićemo čitaoce da je ovogodišnja izbeglička kriza došla nakon petogodišnje ekonomske manipulacije koja je uništila ekonomije Španije i Grčke, zemalja koje predstavljaju polazne tačke za pridošle izbeglice.

Pisac dr Preston Džejms ima autentičan pogled na stvari koje se sada događaju, koji je možda neutemeljen, a možda i nije. „Ispod je moj pogled na globalistički plan o ubacivanju ogromnog broja migranata u Evropu, koji bi trebalo da je pretvore u panevropsku fašističko-policijsku državu (pod terminom „fašističko-policijska država“ autor misli na rigidnu unutrašnju kontrolu, bez aluzija na rasizam; prim. prev.):

1. Uništiti granice, jezik i kulture;

2. Uništiti sistem (strategija Klovarda i Pivena);

3. Ubaciti plaćenike i notorne kriminalce, koji će se na nedeljnom nivou okupljati na molitvama i stvoriti ogromnu kriminalnu mrežu, što je proces koji je već debelo odmakao;

Da Vas podsetimo:  Кo je odgovoran? Milovi ''omladinci'' snimaju spot u hramu u Nikšiću!

4. Koristiti političare za davanje izjava koje će probuditi nadu imigrantima da će postati dominantna snaga, što će kasnije biti razlog za nemire zbog neispunjenih očekivanja. Kod njih se mora stvoriti utisak da će im sve biti dato na tacni, i to potpuno besplatno;

5. Korišćenje građanske neposluštnosti i nemira kao izgovora za izgradnju fašističko-policijske države, što je zapravo nešto što će najveći deo domorodačkog stanovništva želeti. Kako primena ovih zakona bude odmicala, to će samo podsticati eskalaciju među migrantima koji će se osećati ugroženo;

6. Kad eskalacija ode dovoljno daleko, „domaće stanovništvo“ će zahtevati da poredak bude uspostavljen po svaku cenu i u potpunosti će podržati pravu fašističko-policijsku državu, onako kako je to urađeno u SAD nakon 11. septembra.“

KO SU KREATORI TEORIJE HAOSA

Od kraja Drugog svetskog rata SAD su održavale svoj globalni domet vršenjem uticaja na svoje satelite, što je počelo još od percipiranog ideološkog rata protiv svetskog komunizma. Ipak, padom komunizma i Sovjetskog Saveza 1991. morali smo da se upitamo da li je to ispravno sredstvo vođenja globalne politike ili se sve nastavlja zbog nekih drugih razloga, možda ekonomskih ili nekih primitivnijih i zloćudnijih od narativa o borbi između „slobode i komunizma“.

Ako kratkotrajni period slobodne trgovine i relativne demilitarizacije tokom Klintonovog mandata sagledamo u istorijskom kontekstu, uvidećemo da je ta era bila samo kratkoročni bljesak.

Iako više nema „crvene pretnje“ niti „osovine zla“ – govoreći u terminima koje je predsednik Regan nespretno skovao pre tri decenije – trka za superoružjem i mahinacije suprostavljenih imperija se nastavljaju, uprkos bolnoj činjenici da neprijateljska imperija naprosto ne postoji. Nije postojao iranski nuklearni program koji je trebalo kontrolisati, ISIS uopšte nije islamki fenomen, za 11. septembar nisu odgovorni teroristi, a Rusija i Kina će se teško udružiti da bi predstavljale pretnju bilo kome.

Da Vas podsetimo:  Košarkaš Barselone zida kuću ugroženoj srpskoj porodici Dedić iz Gusinja

Ono što zaista imamo je manipulacija događajima od aktera koji su izgleda nedorasli svojim zadacima: Turska, Saudijska Arabija i Izrael, sa ili bez manjih država iz Persijskog zaliva. Njih podržavaju – ako možete da prihvatite takav termin – evropski politički lideri: Merkelova uvek, Oland i Kameron ponekad. Ali, i ako ih posmatramo kao jednu celinu, teško da su sposobni za svetsku dominaciju, ili bar tako izgleda po onim informacijama koje imamo ili mislimo da imamo, ili po onome što smo mislili da znamo o prirodi moći.

Da li su se pravila promenila?

Nova „nuklearna bomba“ danas je projektovani čovek, religiozni čovek, izbeglica lišen nade, plašljivi Evropljanin, sto miliona mladih muslimana koji nikada neće prestati da se nadaju smislenom životu sa trajnim zaposlenjem i porodicom, nezamisliva armija jeftinih plaćenika.

Da li je ovaj novi globalista pre sociolog i kreator teorije haosa nego političar ili general?

Gordon Daf

Autor je veteran iz Vijetnamskog rata koji je decenijama radio na rešavanju pitanja veterana i ratnih zarobljenika i bio savetnik vlada za pitanja nacionalne bezbednosti. Glavni je urednik i predsednik borda internet magazina „Veterans Today“

Preveo Aleksandar Vujović

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime