Domaća musaka na drugačiji način

0
432
Foto: YouTube Screenshot

Potrebno je:

1 patlidžan
500 g mesa (po želji)
1 luk
maslinovo ulje
so i biber
1 kk origana
1 kk dimljene paprike
2 čena belog luka
200 ml paradajz soka
250 ml neutralna pavlake
60 ml kisele pavlake
150 g kačkavalja
50 g kačkavalja za preko

Priprema:

Isecite na kockice patlidžan i luk, propržite. Dodajte origano, mlevenu papriku, meso, dodajte beli luk i paradajz sok. Pržite 10 minuta.

Napravite sos. Dodajte slatku pavlaku, krem sir ili kiselu pavlaku i rendani kačkavalj. Istopite sve sastojke stavite u posudu za pečenje red mesa pa sosa preko na kraju rendani kačkavalj.

Zapecite na 180 stepeni 25 minuta.


Izvor: Direktno.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime