Dostojni Srbije!

2
1446

Dužan sam barem slovo ljudima koji svakodnevno stoje pred zgradom tužilaštva u Katanićevoj, na eho od tamjaništva Hrama Svetog Save, bezmalo neprimetni, tek šačica…
Ne šaka jada već šačica neposustajnih i odvažnih!

Šačica koja je učinila ono zbog čega zaslužuju da svi do jednog stanemo uz njih- podnela krivičnu prijavu za zločinačko udruživanje protiv Aleksandra Vučića, Ane Brnabić i još sijaset krvnika budućnosti Srbije koju su podveli belosvetskom ološu zarad bednog postojanja u laži, krađi i paktu sa samim đavolom u izdaji vekova minulih i budućih!

Nije to tek mrtvo slovo na papiru već tapija koja nam je u zavet ostala od pradedova za praunuke da sačuvamo ovu svetinju jer zadnji je čas, zaista zadnji i tu više nema premišljanja niti bdnog izgovora da pojedinac ne može ništa da učini protiv ove pošasti koja preti da od Srbije načini pustahiju ubeđujući nas kako je i to još jedna od kapitalnih investicija!

Nema kapitalnije investicije do one da budemo dostojni Srbije (baš kako se ovaj pokret zove) bez obzira na cenu koju ćemo platiti, jer ništavno je sve u odnosu na ceh koji su nakupci budućnosti načinili ubeđeni da smo narod tišine i straha koji će ćutke i u samrtnoj tišini poći na sopstveno opelo!

E, pa neće, fukaro! Nećete, vala, dočekati da Srbiji odlazite na zadušnice svečano presecajući vrpcu svog lelejskog učinka!

Mrak je, bezumnici, najgušći pred zoru, a ovu ćete ozoriti tamo gde veleizdajnicima i priliči tugaljivo zagledani u neba što promiče kroz rešetke kao kroz sito u kojem ćete ostati s talogom mulja, blata i smrada sopstvenih pasjaluka!

Stajaću uz ove ljude ubeđen da će se naći dovoljno kuražan tužilac da krivičnom prijavom podigne bedeme nad vama, jer vam izdaja Kosova i Metohije i podvođenje naše svete i premile Srbije đavoljem NATO paktu neće proći!

Da Vas podsetimo:  Ko čini Vučićevu Pristojnu Srbiju

Neće, budite ubeđeni! Vaše košmarne noći neće biti naša svanuća, verujte, koliko god mislili da džipovima, bezvratim tipovima i batinom možete pokrštavati ovaj narod u veru svoje nevere i mržnje prema Srbiji!

Da, bezumno, bezdušno i uz urlik nečastivog prezirete Srbiju jer ko i pomisli da Srbija može bez svoje zavetne svetinje, bez svoje kolevke i vaskrsenja, i da joj je mesto u stroju zveri krvavih ruku i očnjaka NATO pakla (što ste idajničkim IPAP sporazumom učinili ali sve činite da se o tome ne govori ni reč)- taj o Srbiji ne zna baš ništa ali silno želi da je premetne u ranjenu i bespomoćnu lovinu mahnitih hajkača!

Odgovaraćete za sve- tačku po tačku krivične prijave koju je podnela ova šačica ljudi jer nije to jalovo slovo nekolicine zaluđenih verom u pravdu, već testament svakoga od nas!
Ne, ne likujte prerano, nije testament bespomoćmo umirućih već onih spremnih da umru za Srbiju kakvu su nam sveti preci ostavili da je sačuvamo za neke bolje i dostojnije od nas!

Testament u kojem će pisati da deci ostavljamo jedino ono što je vredno pomena i nasledstava- slobodnu, ponosnu i slavnu Srbiju!

Srbiju koja će se rađati, krštavati, venčavati, umirati i vaskrsavati na Kosovu i Metohiji!
Srbija koju nećete kao janičara povesti da poljubi skute NATO vezirima- nikada! NIKADA!
Srbija koju nikada, niko više neće terati da u crnini sumanuto igra i podvriskuje na grobu svog deteta!

Srbija koju će na vašu žalost buditi blagovesna jutrenja gračaničkog sestrinstva i pričešćivati milo bratsvo Zočišta!

Srbija koja će se u Prizrenu umivati Bistricom i spokojna stjati u molitvi pod ikonom u Peći!
Srbija koja vas neće zaboraviti, kako biste sino želeli, da joj se ne biste ponovili!
Dostojni Srbije!

Da Vas podsetimo:  Simpatizer Vučića pisao Korenima...

Varate se ako mislite da nismo i da ste ubili u nama Gazimestan, vrleti Albanije, Kajmakčalan, Mojkovac, Košare, Paštrik, Drenicu, Bajgoru, Šaru, Orahovac, Veliku Hoču, Knin…

Varate se ako i pomislite da ćete nas pronaći u svojim košmarima…

Dugovao sam ovo slovo, rekoh, toj šačici kuražnih!

Ne zbog njih, ne poznajem ih, nisam član pokreta (čuh za njih i krivičnu prijavu) niti ću biti i jednog osim onog u kojem nećemo biti prećutana sramota naših potomaka!

Dostojni Srbije, dve jednostavne a najnasušnije reči!
Dostojni Srbije- dostojni Gospoda i zaveta vekova prošlih za vekove buduće!

Mihailo Medenica
Izvor: dvaujedan.wordpress.com

 

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime