Dragoš Kalajić i „biti fašista“

2
6101

Čuveni Dragoš Kalajić je jednom prilikom rekao da je “biti fašista najveći kompliment“.

Ovaj tekst će poslužiti za osvešćivanje liberala i ostalih evropejaca, kao i analiza termina “fašista“ u modernom svetu.

Prema Vikipediji, pod terminom “fašizam“ podrazumeva se “državno Fascist_symbol.svguređenje ekstremne desnice koje radikalno ograničava ljudska prava radi veće stabilnosti i bržeg napretka“.

Dragos Kalajic (9)Govoreći o fašizmu, gospodin Kalajić sigurno nije mislio na “uređenje ekstremne desnice“, i ako je i sam bio ideolog nove evropske desnice.
Verujem da je pod time mislio na onu etiketu koju liberali i pripadnici NVO sektora vole da lepe nacionalno svesnim ljudima.

Dragoš Kalajić je bio i senator Republike Srpske za koju NVO elementi vole da kažu da je “genocidna tvorevina“.

Ono što oni takođe vole da rade je da poistovećuju fašizam i nacizam sa NACIONALIZMOM. U našem “demokratskom“ uređenju nacionalizam se poistovećuje sa šovinizmom i ekstremizmom. Zašto? Demokratija i komunizam su globalističke i anacionalne ideologije i stvorene su da ukinu nacionalizam. Veštački su stvorene i podvaljene narodu da bi se oljagali patriotizam, suverenitet i nacionalizam.

“Fašizam“ je danas Putin, Orban, Marin Le Pen, “fašizam“ je sve ono što se ne uklapa u agendu NVO sektora. “Fašizam“ je porodična politika, jačanje vojske, suverenitet i otpor bezumlju. “Fašizam“ je borba za očuvanje Kosova i Metohije, borba za očuvanje kulturne baštine i borba za očuvanje ćirilice. “Fašizam“ je otpor zapadnjačkom bezumlju i otpor Evropskoj uniji. “Fašizam“ je patriotizam, otačastvo i rodoljublje.

Šta je danas pravi fašizam? Nevladin sektor, anarho-neoliberalni elementi i razne “antifa“ organizacije.

Ko su danas novo-fašisti? Oni koji pljuju po svom narodu, po veri svog naroda, po herojima svog naroda. Novo-fašisti su oni, koji u duhu kosmopolitizma, slave presude protiv srpskih heroja u Hagu, oni koji teraju srpski narod da priznaju genocid koji se nije ni desio, oni koji KosMet nazivaju nezavisnom državom, oni koji u sred Beograda slave dane “kosovske kulture“ i oni koji Hašima Tačija nazivaju predsednikom i oni koji u svrhu “verskog diverziteta“ opravdavaju svaki oblik islamskog ekstremizma.

Da Vas podsetimo:  ”Parovi ishitreno stupaju u brak. Ako nema srednjeg puta onda su kao dva ovna na brvnu “

Novo-fašisti su oni koji nama lepe etikete “fašista“ jer smo nacionalisti i volimo svoje, a tuđe nas ne zanima. Fašisti smo jer se protivimo slavljenju separatizma u sred Beograda. Fašisti smo jer slavimo sve pobede srpske vojske i slavimo srpske heroje.

putkoAko učestvuješ u promovisanju separatizma ti si „borac za ljudska prava“.
Ako se protiv toga boriš ti si „ekstremista“ i “fašista“.

Ovako će biti sve dok Srbija, po uzoru na Rusiju ne donese Zakon o NVO:

“Biti fašista“ danas i jeste najveći kompliment, jer ako te NVO nazovu fašistom onda možeš biti siguran da se boriš za prave stvari!

Vinston Čerčil je jednom prilikom rekao: „Anti-fašisti budućnosti biće ono što su pravi fašisti bili nekada“. Izgleda da je bio potpuno u pravu.

Volšebnik

www.lazic037.wordpress.com

2 KOMENTARA

  1. pero pozdravljam.o fašizmu pričaju,bivši članovi komunističke partije,sada nekih drugih koje su izumislili za svoje potrebe,tzv. intelektualci,opet njini,starlete u ulozi voditeljki,kondukteri,političari-samomoproglašeni od udbe,sve ukupno potpuno nepismeni,jer im samo takvi i odgovaraju.vrlo zanimljivo,da su vodeći članovi tih tzv nevladinih organizacija sve do jednoga bivši komunisti,koji su se decenijama navikli u svojim komitetima na reč fašizam iako nikada nisu smeli nešta da pročitaju,što je van komunističkog manifesta.sve ostalo je bila jeres.a da su malo čitali,saznali bi da je jedno nacizam,drugo fašizam,da je nacizam stvoren u nemačkoj,da je fašizam stvoren u italiji,da je musoliki prvo bio neka vrsta komuniste,pa je posle napravio fašio stranku.nego kad god neko od ovih nvo pomene fašizam,onda se odmah deklariše kao komunista,jer su njima svojstvene gluposti,nepismenost i pokvarenluk.inače imam samo u ovom tekstu jednu zamerku,koja se namerno ili nenamerno provlači,a to je nazivati one u hagu srpskim herojima,a evo zašto.izjednačavati srpskog junaka i heroja sa titovim komunističkim generalima i udbašima je čista podvala.da je bilo heroja bilo je ali ne van običnih vojnika i nižih oficira.zar jednog pavkovića može neko nazivati srpskim herojem,zar onog cirkuzanta što kao na rts pobada nož u drvo,što se za njega za vreme pogroma srba na kosovu,pravi vila u sred beograda od dva miliona maraka,zbog toga što je aplaudirao miloševiću i što je ispunjavao njegove sumanute ideje.zar nazivati srpskim herojima titove generale one koji su gde god su ratovali tu srba više nije bilo.zar nazivati titove podrepaše srbima one koji su svakog oficira koji je javno izneo da je tito bio i ostao naj veći srbomrzaci i naj veći ubica srba.zar tog pavkovića nazivati herojem koji je dao helikopter udbinim zemuncima da ubiju draškovića,iako je i umesto njega mogao biti bilo ko ko se nije slagao sa tim miloševićevim kretenima.e,to već ne može,to se mora otvoreno reći.zar su to srpski junaci i heroji,policijski generali za čije vreme se po srbiji događaše monstruozna ubistva koja ni danas dan se namerno ne otkrivaju.zar su srpski heroji oni koji napraviše crvene paravojne formacije od kriminalaca,koje su pravile razne zločine,a sve pod srpskim imenom,ne i ne.njih samo tim imenom nazivaju njini kompanjoni,koji su ostali van sudske pravde.zbog toga smo mi srbi i anatemisani kao narod,iako nemamo ništa sa tim zločinima.moram priznati da ni dobar deo policije i oficira u vojsci nije zločin vršio,ali i oni trpe posledice tih zločina koje je činila ta banda.srpski vojnik nije nikada činio zločine.to se počelo događati od 1941.od dolaska crvenih paravojnih formacija,po instrukcijama sovjeta,čija su bilči paravojna formacija.

  2. Namerno se podmecu razliciti termini (nacizam,fasizam,nacionalizam). I to se podmece tamo gde mu mesto nije. Nasi vajni intelektualci cute i,,u zelenu travu glede,,. Razlog njihove cutnje je za osudu ali je i za drugu pricu. Moze se nesto reci o razlogu podmetanja termina, meni se cini da se namerno stvara konfuzija ali i da se iskoristi opste prihvacen stav da je sve to jedno zlo, nacizam je isto sto i nacionalizam,a sve to vodi genocidu.Naravno to je u slucaju kada se komentarise situacija u Srbiji.Ako neko i prozbori o toj konfuziji termina, makar i strucno,biva ucutkan i ,,ispljuvan, a potom izolovan.Da se to sve ostvari tu su nevladine organizacije, samozvani eksperti, vidjeni ,,intelektualci,, nazovi politicari,sa zavrsenom osnovnom skolom, kondukteri,zvezde sa interneta, starlete..

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime