Državni udar grudvom

0
659

mrazSrbija okovana snegom- premijer preuzeo odgovornost za mučki udar zime, taj prokleti relikt prošlosti kojom manipuliše stanoviti tajkun, nekoliko ambasadora i više N. N. lica koja su pod okriljem noći napravile desetina Sneška Belića, koristeći decu (pozajmljenu od komšija, potvrđeno) kao izgovor.

– Jasno je da grudvama pokušavaju da udare na mene, baš kao u novogodišnjoj noći petardama marke “dinamitara” i onim iskričavim štapićima čije ime jedino ja smem da izgovorim- prskalice! Jasno je da nekome odgovara Srbija pod snegom, sad kad smo otvorili poglavlja u kojima se ne pominje ni S od snega; sad kad su arapski investitori proslinavili zbog minusa; sada kad Zorana Babića mami žuti sneg da poklekne posle 720 dana ne odlaska u toalet, ali poručujem: sneg može da okuje Srbiju ali Srbija nikad neće okovati sneg, ako razumete šta želim da kažem, a želim da kažem da ne prihvatamo nikakve stege i lance, osim stega koje će se proizvoditi u smederevskoj Železari i lance za točkove, ukoliko je Alvirović apelovao da vozači prilagode vožnju zimskim uslovima i skrenu desno kod Asprovalte…- poručio je premijer na vanredno- redovnoj konferenciji za medije povodom talačke krize u kojoj nekoliko puteva, gradova, regiona…drže čitav narod pod opsadom.

v– Naredio sam hitnu smenu svih zavejanih puteva, jer ne može čovek biti kriv ako istovremeno, u sinhronizovanoj akciji, desetine putnih pravaca odbije da se samoočisti! Policija je već privela Ibarsku magistralu, verujemo da je ona inicijator pokušaja državnog udara, i koliko sam obavešten nije prošla poligraf, dok za Koridor 10 imamo proverenu informaciju da nije učestvovao u zaveri, već mu je ukradena lična karta i neko je na njegovo ime pokušao da se samozaveje… Ako već insisitirate na odgovornosti pojedinca evo spreman sam da odmah ponovo smenim Bratislava Gašića, ministra za haiku ostavke, jer ne može ostati ministar do 17 sati onaj ko izjavi: “Volim babe koje se lako okliznu na snegu”, a tim istim babama će uskoro toliko biti povećane penzije da će imati i za skijice, a bogami i veštački kuk, koji će se takođe proizvoditi u Železari, koja toliko dobro posluje da je gotovo izvesno da će radnici dobiti plate i poklon pakovanje uniseks veštačkih kukova čim prvi izađu s proizvodne trake…- istorijski, kao i uvek; bez labela, kape i rukavica poentirao je čovek pred kojim se grudve tope i pretvaraju u vodu koja će biti iskorišćena za “Beograd na vodi, kišnici i snežnici”, koju vanredna situacija od ministra- Velimir Ilić, uveliko prikuplja onim što ima ono dugačko napred i ide napred nazad, a nije jedna od bezobraznih mrdalica kojima je ukrasio kabinet.

Da Vas podsetimo:  Protesti

P. S. Kako se ne bi ponovio slučaj “Feketić” koji je na najsramniji način iskorišćen protiv premijera, Aleksandar Vučić je odlučio da ove godine iz smetova izvuče Vulina, koji se, kako saznajemo, već dva dana nalazi pod snegom u blizini Kladova i već modar kao Štrimpf odbija svaku pomoć nadležnih službi, poručujući: “Priđete li još korak progutaću grudvu i dve petarde! ON će doći po mene, izvući me iz smeta, uzeti u naručje ne pitajući: ko sam, šta sam, koje sam nacionalnosti i čemu zapravo služim, raširiti krila i zajedno ćemo odleteti u budućnost u koju verujemo, kao u pesmi onog Matića:”Neke ptice nikad ne polete”, ili beše ne, tu je valjda mislio na pingvine”…

Mihailo Medenica

Mihailo Medenica

Dvaujedan

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime