Duša Srbinova

Da li je Bog izgubljen?

1
781

Reklo bi se da je potpuno logično isticanje kandidature lezbijke Ane Brnabić na funkciju srpskog premijera. U tom kulturnom prostranstvu za koje se sprema Srbija, Boga odavno nema, istopolni brakovi se pozdravljaju, isto kao i usinovljenje dece od strane homoseksualaca, transgendera i tamo gej-parade redovno oživljavaju život građana. Da bi upotpunili sliku, možemo se prisetiti i slobodne prodaje marihuane.

2017-06-19_051327Kao što vidimo, zbog svega toga se nije otvorila zemlja ispod Zapadne Evrope i očigledno se neće otvoriti ni ispod Srbije. Pogotovo što se ona upodobljava sa veoma uvažavanim državama Evropske unije – Irskom i Luksemburgom, gde se na čelu vlade takođe nalaze homoseksualci.

Aleksandar Vučić sve čini ispravno. On zna da put Srbije u EU leži preko pretvaranja Srba u istinske Evropljane, a to se samo po sebi ne događa. Neophodno je aktivno pomagati takav proces. Na primer, posle neuseha iz 2013. godine, aktivisti gej-pokreta su ponovo morali da zatraže dozvolu za gej-paradu i sada im to niko više neće uskratiti. Tačnije rečeno, ukolio parlament odobri premijerstvo Ani Brnabić, ona će da stane na čelo kolone.

Da li će biti uspeha od svih ovih zalaganja Aleksandra Vučića? Zašto ne bi bilo? Zapadni obrazac života se već čvrsto ukorenio u svesti omladine i da nije bilo bombardovanja 1999. godine i Kosova, proces bi odavno krenuo sa većom brzinom. I kako to biva često sa superaktivnim adeptima, po ulicama Beograda bi krenule ne samo gej-parade, nego i kolone zoofila sa jarcima ispred.

Naravno, Srpska Pravoslavna Crkva će se tome protiviti. Ona je jedina koja čuva starozavetne pouke: «Ne leži u postelju ni sa sebi sličnim, ni sa decom, ni sa zverima, ni sa nečistim ženama». Oci drevnih judeja su izabrali taj zakon sa veoma jednostavnim ciljem – da bi njihov narod preživeo u iskušenjima i borbama nadolazećih epoha. I kao što znamo, Judeji su preživeli, iako su mnogi drugi narodi isčezli sa lica zemlje. I ortodoksno judejstvo strogo zabranjuje svo to evropsko izvraćeništvo. Očigledno, nastavlja da se brine o budućnosti svoga naroda. Nisu slučajno sve glavne religije sveta postupale analogno. Za razliku od sadašnjih vladajućih krugova SAD i Evropske unije, oni se istinski, a ne pritvorno, brinu o budućnosti svojih naroda.

Da Vas podsetimo:  Miris poljskog „snopa“ fašističkog cveća

Priznaju lične nedostatke. Reklo bi se da bi meni, kao čoveku koji je pročitao mnogo svakojake literarature o pravima čoveka, trebalo da bude svejedno ko stoji ispred mene – da li je to čovek normalne orjentacije ili je homoseksualac, pa i transgender. Pokušavam ubediti sebe da je to tako. No, na nivou opipljivog doživljavanja, to ne može da se ostvari. Od otvorene demonstracije tih izvraćenika – meni se povraća. Povraća gospodo i tačka! Možda je to zbog toga što u duši Bog još nije izgubljen.

Zato mi se čini da će i u Srbiji realan rezultat svih ovih inicijativa Aleksandra Vučića,zavisiti od toga, da li je Bog izgubljen u duši Srbinovoj ili nije.

Dmitrij Sedov

www.fsksrb,ru

1 KOMENTAR

  1. dobro je da se ovde ima šta ozbiljno pročitati.kako reče moj komšija odmorio sam se od kada ne kupujem novosti,ne moram da čitam sve laži i gluposti.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime