EU raspad

2
1099

Talas migranata je otkrio pravu suštinu bankrotirane EU. Niko ne želi da primi migrante. Mnoge zemlje organizuju vojsku za odbranu svojih granica. Mađarska je u tome najdalje otišla. U Češkoj se potpisuje peticija sa zahtevom da se vojska uključi u odbranu državnih granica.

20110716_eud000

Evropa je u rasulu. EU je u raspadu.

Evropa je kriva za sudbinu današnjih migranata. EU i NATO su sledile pogrešnu američku politiku. Amerika se sveti Evropi. Usmerava migrante u Evropu sa željom da promeni rasnu strukturu belog kontinenta.

Sve što sada gledamo je posledica jedne diletantske politike Evrope. Koja je predala svoju sudbinu na upravljanje briselskim satrapima. Evropa je na prekretnici. Ili će potonuti pod talasom migranata ili će se suprostaviti Briselu. Velikog izbora nemaju.

Dovoljno je bilo da se migranti pojave na njihovim granicama i da se jasno vidi da nema ništa od zajedničke EU politike. Niko ne želi da prihvati briselske kvote. Svi žele da izbegnu nametnute obaveze. Obrazloženja su uvek ista – ugroženi su državni i nacionalni interesi.

Kada svaka država brani svoje državne i nacionalne interese, onda je to dokaz da se EU raspada. EU ne postoji. Samo postoji na papiru.U nametnutim zakonima preplaćenih briselskih birokrata. Koji po svaku cenu, braneći svoje privilegije, nastoje da održe fikciju o EU kao jednoj velikoj državi.

Uprkos svim našim kritikama da EU nije jedinstvena država jer nema osnovne elemente za vođenje državne politike : jedinstven fiskalni, kreditno-monetarni, razvojni i socijalni sistem, godinama unazad nam eurointegristi prodaju praznu priču, uzimajući ogromna sredstva iz briselskih kasa.

Sada je, konačno, laž došla na videlo.

Prirodno je da svaka članica EU brani svoje državne i lične interese. Prirodno je da se suprotstavljaju sumanutoj politici briselskih birokrata.

Da Vas podsetimo:  Zašto niški naprednjaci ismevaju Vučića?

Jedino nije prirodno ponašanje političara u Srbiji. Koji se dodvoravaju Briselu i Vašingtonu. I koji se sami podmeću da Srbija ispravlja njihove brljotine u arapskom proleću. Srpsku državu i naš narod guraju da budu prihvatni centar za nesretne migrante.

Zašto?

Samo da bi neki idiot u administraciji Brisela otvorio neko tamo poglavlje. Koje nas u našoj nesreći još više unesrećuje. I dovodi do sigurne propasti.

Hoćemo li, napokon, dobiti političari koji razumeju svoje doba? Mudre ljude koji znaju šta treba da se radi. Ako sve evropske države brane svoje granice, zašto Srbija to ne radi?

Branko Dragaš

dragas.biz

2 KOMENTARA

  1. НАТО је корпорацијска армија, ЕУ треба осиромашити потом је укључити у неоробовску Трансатланску унију….

  2. Branko lepo se Vi pitate ali ne isticete da smo pod okupacijom bar od 1999, i da okupaciona vlast radi sve sto se od nje trazi, pa i ono sto se ne trazi. Primer: okupaciona vlada Bugarske zabranila prelet ruskih HUMANITARNIH aviona jer to od njih NISU trazili…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime