Fejsbuk: Ekonomija i novinarstvo zajedno na putu ka dnu

1
867

screenshot-www facebook com 2015-07-10 07-05-13

„U Grčkoj poslednjih godina kada su preduzete mere štednje nije došlo do oporavka, naprotiv privreda je oslabila i smanjila se ekonomska snaga za vraćanje dugova. Lično mislim da je rezultat referenduma u Grčkoj dobar smer u pravcu drugačijeg odnosa razvijenih zemalja Evrope prema južnim siromašnijim zemljama, članicama Evropske unije. Raspodela bogatstva nije pravična, a kada nije ravnomerna i pravična slede kad tad radikalne mere. Juče sam na ulici videla da se prodaje Marksov „Kapital“. Nadam se da će ga đaci ponovo učiti u školi da bi razumeli zašto žive bez perspektive u svojoj zemlji“ (Zlata Lončar Cvetković)

1 KOMENTAR

  1. На жалост, нису само економија и медији ДНО ДНА у Србији. Култура и традиција (Апсолутно забрањени у Србији. Уништавају се на сваком кораку. Руше, потапају, чак и манастири.); школство; здравство; екологија; инфраструктура; опустошена села; наталитет; морал и безнађе код народа; насилна промена сруктуре становништва азилантима из Азије и Африке, Ромима; растурање породице усвајањем безумних западних закона о слободи деце и сурогат мајци, као и сва права геј популације; распродаја пољопривредног земљишта; катастрофално правосуђе и полиција; дрога секс и алкохол (градови су центри најјефтиније проституције у региону); увођење ГМО; пљачка и корупција од врха власти до уличне; избачена азбука из употребе; насиље над свим што је срБско; границе отворене за Курту и Мурту; западне невладине организације и западни амбасадори јавно воде унутрашњу и спољну антисрбску политику Србије; западне тајне службе држе све под контролом; Србија није држава, већ територија;….
    Србија је потпуно окупирана територија. Од јуче и НАТО снаге и тенкови могу да несметано пролазе кроз Србију и да пуцају на народ, јер нема ко да их заустави. Ако додамо да је британску резолуцију усвојио еврп. и амер. парламент где су Срби осуђени као геноцидан народ и ако додамо да до сада нико није осуђен за злочине над Србима из деведесетих, није тешко замислити злочиначке последице овог монструозног плана, који проводи запад уз помоћ марионетске власти у Србији. Неће нас бити. Бришу нас са историјске сцене. А остаћемо запамћени као геноцидни. Једини такви у историји цивилизације, чије смо жртве.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime