Fejsbuk: EPS i „sređivanje sa sekirče“

0
1123

Neko je duhovito zaključio da je struja koju nam EPS distribuira toliko slaba, da ni čoveka (u ovom slučaju, komšiju sa kojim je u svađi) ne može da ubije. To jeste, da je struja bila normalne snage, do danas bi se „omraženi“ komšija premestio „tamo gde mu je odavno mesto“ – na groblje. Poenta je u tome, da je u velikom delu Srbije struja nekvalitetna i da zbog toga i čestih nestanaka struje, dolazi do brojnih kvarova kućnih aparata. Kome da se za to požalite? Nikome, ostaje vam samo da se u sebi grizete i da ćutite.

Odgovor na zahtev ovog potrošača koji se žalio da mu je komšija preživeo udar struje, a koji je stigao iz EPS-a, nije posebno duhovit (mada je službenik u EPS-u mislio drugačije). Naime, poslaće on nekoga „sa sekirče“, očigledno aludirajući na to, da će „naš čovek“ (radnik EPS-a) doći sa sekirom i dovršiti onaj posao oko komšije, koji struja nije „pošteno“ odradila.

Uzgred, neko od čitalaca konstatuje da je „zahtev“ pisan ćirilicom, a odgovor EPS-a na taj zahtev napisan je latiničkim pismom. Naravno, oko ovoga niko se neće ni počešati, jer u Srbiji je, izgleda, sasvim normalno da se Ustav ne poštuje.

screenshot-www-facebook-com-2015-04-19-07-26-05

https://www.facebook.com/ZastitaPotrosaca

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime