Fejsbuk: Nemcima podignut spomenik, verovatno da bi se ZABORAVILA zlodela FOLKDOJČERA

3
988

Tan2017-5-6_121526164_0_1000x0

3 KOMENTARA

  1. spomenik svabama. neverovatno . iako je od komunista na celu sa vucicem mnogo je. po svedocenju srba iz moga mesta oni su bili velike ubice srba.

  2. Dobro je da spomenik nije u obliku svastike. Bože, kolio smo mi Srbi bedni! Koliko izdaja, nipodoštavanja i nemoralnosti od ove ljudske mizerije moženo podneti?
    Razumem Vučićevu zavisnot od moćnih i ona je delimično materijalne a više psihološke prirode, ali ne razumem zavisnost i vezanost Srbije za Vučića. Zar nije vreme da Srbi izdejstvuju „autonomiju“ u odnosu na Vučića?
    Citiraću V. Frankla: “ .. Ipak, nikada ne smemo zaboraviti da smisao u životu možemo naći i kad se nađemo oči u oči sa beznadežnom situacijom, kao njene bespomoćne žrtve….Nisu važni naši strahovi i teskobe kao takvi, već stav koji zauzimamo prema njima, a taj stav je stvar našeg slobodnog izbora……Čovek, napokon, nije podvrgnut uslovima koji mu se suprotstavljaju, ti su sulovi pre podvrgnuti njegovoj odluci.On hotimice ili nehotice odlučuje hoće li se suočiti sa njima li se predati, hoće li ili neće da mu uslovi postavljaju granice…….“

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime