Fejsbuk: Predložite vaše lokalne heroje

0
752

screenshot-www facebook com 2015-09-21 06-42-41

Predlozi gradjana za kandidate jednog opštenarodnog direktno demokratskog pokreta čiji bi glavni cilj bio demontaža postojećeg partokratskog sistema i sprovodjenje ustavnih i zakonskih promena neophodnih za stvaranje istinske vladavine naroda (demos/kratos).

Pozivamo vas da, osim poznatih ličnosti, šaljete predloge i svojih lokalnih heroja, ljudi iz svih, malih i velikih gradova i sela širom Srbije, koje krase dobrota, plemenitost, poštenje, iskrenost, hrabrost, požrtvovanost… Šaljite nam informacije o lokalnim herojima koji se beskompromisno bore za zaštitu zajedničkog dobra, prava i pravde. Upoznajte nas sa vašim sugradjanima za koje smatrate da ispunjavaju uslove navedene u objavi.

Osim ličnih kandidatura, koje smatramo rešenošću da aktivno učestuju u sprovođenju u delo ove ideje, građani su do sada predložili ove javne ličnosti.

Šta mislite o ovim kandidatima? Da li imate i vi predlog za neku nestranačku, časnu i poštenu ličnost koju bi ste voleli da vidite kao jednog od 250 kandidata nas građana na sledećim izborima?

Šaljite nam vaše predloge na email: predlazem@99posto.org ili predlazem99posto@gmail.com

PS. Svi predloženi kandidati će naknadno biti kontaktirani da bi videli da li oni uopšte to i žele.

Više o ciljevima ove inicijative možete naći na ovom linku: www.99posto.org/srpski/ciljevi-99

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime