Fejsbuk: Sve su maske pale!

3
1129

Tvrdili smo da je Alekandar Vučić samo jedna mala marioneta u rukama Mlađana Dinkića, te da ga Mlađan Dinkić drži kao što je držao i Borisa Tadića pod kontrolom preko pokojnog Mikija Rakića. Ništa Aleksandar Vučić ne sme da uradi, a da se ne pita Mlađan Dinkić.

3 KOMENTARA

  1. Увериће се „присилно“, стварност ће их на то натерати, иначе би веровали до судњег дана. Као што је био случај и за време Милошевићевог режима. То је овдашњи политички аксиом. Зато је битније спремати се за час када ће режим завршити неславно, као и сви пре њега, неголи трошити енергију и време на узалудне критике режима. Ваља само једно истицати и понављати: овај режим, као и сви претходни, логично не ваља и није кадар да решава друштвене, политичке и економске проблеме, јер је, као и сви претходни, настао унутар лошег система.
    Једина промена која има сврху и заиста доноси бољитак јесте промена система у правцу онемогућавања нестручних и неспособних да долазе и опстају на власти.
    Та промена је могућа само уз сагласност огромне већине, која се може добити путем најдемократскијег метода: референдума.
    Али за њега још није час, докле год код пар милиона опстаје вера упркос знању и чињеницама.

  2. „Cela Srbija se pita DOKLE!!!???“ Да се цела Србија пита докле, то „докле“ би наступило колико сутра. Питају се они који не знају или неће да знају да овакви режими трају докле год могу, а могу докле год има има пар милиона оних који неосновано, али чврсто верују да ће режим донети бољитак. Разуверавати тих пар милиона дон кихота је узалудан посао.
    Бити спреман за ситуацију кад их „сурова стварност“ разувери не спада у Сизифову „струку“…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime