Gde su granice srpskog poniženja

0
620

skupstina-srbije-sava-radosavljevic-taci-vakcinacija3Taman kada pomislimo da kao država ne možemo niže da padnemo, vlast u Srbiji nas u veri u suprotno. Da se u 2015. godini u Srbiji režira „legalni“ nacizam, potvrdili su poslanici Narodne skupštine, koji su izglasali zakon o obaveznoj vakcinaciji dece.

Nije vredelo ni to što u gotovo svim zemljama EU ne postoji ova, blago rečeno, fašistička naredba. Poslanici SNS, DS, SPS i ostalih poslaničkih grupa su podigli ruku za pravni akt, po kojem će sve bebe u Srbiji morati da primaju vakcine, čak i ako se sa tim ne slažu njihovi roditelji. Ukoliko se ogluše o novi zakon Aleksandra Vučića, moraće da plate do 50.000 dinara ili odsluže zatvorsku kaznu, a socijalni radnici mogu da proglase da takav roditelj zanemaruje dete što praktično vodi i do toga da mališan može da bude oduzet od majke i oca!

Ako ovaj zakon zaživi u praksi, postavlja se pitanje gde je kraj ludila jednog totalitarnog društva, koje je Srbija očigledno postala? Jer, uopšte ne ulazeći u polemiku da li su vakcine štetne ili ne, ko je sebi dao za pravo da u ime pojedinca odlučuje da li će on ili njegovo dete na silu primiti vakcinu?

Ko želi da je primi, to slobodno može da uradi, ali donositi protivustavni zakon, koji direktno krši nepovredivost ljudskog tela protiv volje tog pojedinca, je nešto što je samo Jozef Mengele mogao da smisli! Da li bi trebalo da rađamo decu za svoju porodicu ili za fašističke pionire Novog svetskog poretka, koji će nam ih sutra oduzeti?

U gotovo svim zemljama EU, vakcinacija nije obavezna, a jedina konsekvenca koju roditelji trpe ako odbiju da dete primi cepivo je ta da mališana neće moći da upišu u vrtić. Ako premijer Vučić već toliko želi da se ugleda na Nemačku, neka po ovom pitanju primeni praksu iz Berlina.

Da Vas podsetimo:  Budi pčela – kratka zen priča

Nažalost, pored protivustavnog zakona o vakcinama, zvanični Beograd je na dobrom putu da uskoro ponovo pogazi zakone svoje zemlje, ali i sećanje na žrtve „Žute kuće“ i sve stradale pod šiptarskim terorom Hašima Tačija. Jer, prištinski terorista zvani „Zmija“ će uskoro doći u Beograd, a naša vlast ga, po svemu sudeći, neće uhapsiti i pored toga što je za njim i dalje raspisana poternica za zločine protiv srpskog stanovništva. Uostalom, to nisu uradili i kada je u Beogradu nedavno boravio Toni Bler.

Postaje sve jasnije kakva nas budućnost čeka. Postavlja se samo pitanje gde je granica našeg poniženja i stradanja i šta je još potrebno da nam se desi da bismo se probudili?

Izvor: Srbin info – Aleksej Dimitrijević

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime