Gde su naši sendviči?!

0
626

Nezadovoljni Nišlija uključio se u jutarnji program Niške televizije, požalivši se voditeljki i javnosti da je ostao gladan, jer je u ponedeljak došao na skup povodom proslave pet godina postojanja Srpske napredne stranke, a nije dobio ni sendvič.

sedvici

Nišlija je ispričao kako je pošao na skup u Beograd kako bi podržao Vučića i SNS, ali na putu od Niša do Beograda, svi ostali autobusi imali su obezbeđenu užinu i piće, dok su putnici u autobusu u kojem je on bio gladovali.

– Morali smo svojim flašama da jurimo i točimo po nekim česmama za vodu. Samo naš autobus je bio bez hrane, vode, bez ičega. Ostali autobusi su imali vodu, banane, jabuke, sendviče– ljutito objašnjava ovaj Nišlija.

On je pitao ko je uopšte organizovao skup i zbog čega su neki imali užinu, a neki ne.

– I u povratku naš autobus nije imao užinu. Ja sam tek u dva ujutru kada smo se vratili u Niš, prvi put jeo toga dana- revoltirano priča gledalac.

Nišlija je dodao da uprkos lošoj organizaciji i njegovom gladovanju, da će nastaviti da podržava SNS, ali je naglasio da su ostali ljudi iz njegovog autobusa revoltirani i da su rekli „ne da neće da glasaju za Vučića, već neće uopšte izaći na glasanje“.

 

Izvor:

http://www.pressonline.rs

like-button.net here

wordpress-themes.org here

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime