GUBITAŠ HOĆE DA VODI DRŽAVU: Pokret “Dosta je bilo” prošle godine ostvario gubitak!

1
1286

Udruženje “Dosta je bilo”, koje se pretežno zalaže za poboljšanje ekonomske i finansijske situacije u Srbiji, paradoksalno je prošle godine ostvarilo gubitak u visini od 1.937.000 dinara, pokazuju podaci iz finansijskog izveštaja za 2014. godinu.

sasa radulovićInače, Saša Radulović, elektroničar po obrazovanju, već godinu dana intenzivno kritikuje Aleksandra Vučića zbog gubitaške ekonomske i finansijske politike, a od javnosti krije podatak da je njegovo udruženje “Dosta je bilo” prošle godine ostvarilo gubitak.

Finansijski izveštaj udruženja “Dosta je bilo” izaziva ozbiljne sumnje da su Radulović i njegovi saradnici našminkali finansijski izveštaj kako bi se stekao utisak da udruženje uopšte ne zarađuje toliko novca.

Bilans uspeha “Dosta je bilo” ukazuje na to da je Radulović prošle godine od članarina prihodovao ukupno 1.793.000 dinara, dok ukupni prihodi iznose 1.824.000 dinara. Dakle, “Dosta je bilo” funkcioniše sa oko 150.000 dinara mesečno.

eBPWLuAUzmajući u obzir da “Dosta je bilo” ima više zaposlenih koji primaju platu, nije jasno kako se plate svih zaposlenih isplaćuju sa prihodima od 150.000 dinara mesečno.

Radulović je taj problem rešio tako što je naveo da “Dosta je bilo” ima nula zaposlenih. Dakle, u Radulovićevom pokretu ljudi rade na crno, dok se on zalaže za suzbijanje sive ekonomije!

Takođe, prema tvrdnjama “Dosta je bilo”, pokret ima više od 20 odbora širom Srbije. Kako se svi ti odbori finansiraju od tih jadnih 150.000 dinara mesečno nije jasno.

PyYmQhKImajući na umu da je Saša Radulović poznat po finansijskim mahinacijama dok je bio stečajni upravnik, ne čudi da je finansijski izveštaj udruženja najverovatnije našminkan.

Podsetimo da je jedan od osnivača Radulovićevog pokreta Miroslava Milenović, finansijska forenzičarka i članica Saveta za borbu protiv korpucije, koja je nedavno napadnuta.

Da Vas podsetimo:  Direktor Geodetskog zavoda plaća advokate da proganjaju Pištaljku

Ne zna se šta je gore – činjenica da udruženje koje nastoji da finansijski ozdravi Srbiju ukoliko njen lider dođe na vlast posluje sa gubitkom od 1,9 miliona dinara ili činjenica da su finansijski forenzičar i elektroničar, koji se lažno predstavlja kao ekonomista, isfabrikovali finansijski izveštaj!

Podsetimo da je Saša Radulović prošle godine naprasno isključio nekoliko članova iz Pokreta jer su tražili uvid u finansije.

teleprompter.rs

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime