Objavljeno: 31. Mart 2014.

Hoće li Vučić pobeći iz zemlje?

Poznati srpski novinar i publicista Predrag Popović, svakako najbolji ovdašnji poznavalac Aleksandra Vučića i njegove ličnosti, u ekskluzivnom tekstu za magazin Tabloid, opisuje samozvanog vođu kao slabog, beskarakternog čoveka i opasnog ludaka od koga ne treba ništa dobro očekivati.

aleksandar-vucic-6

Tiranin od papira

Vreme menja ljude. Ne i Aleksandra Vučića. Otkad sam ga upoznao, pre 20 godina, on je prošao kroz najrazličitije izazove, u politici i u privatnom životu imao je i uspone i padove, progonio je i bio progonjen, pretrpeo je sve i svašta, ali nije se promenio. On je metastazirao. Transformisao se ideološki i fizički. Kad sam ga prvi put video bio je potrčko u sekretarijatu Srpske radikalne stranke, usta su mu bila puna žestokih velikosrpskih parola i zakletvi u vernost idolu Vojislavu Šešelju. Sa svoja dva metra visine imao je nekih 80 kilograma, udenutih u jeftine „Jumko“ košulje i pozajmljene preširoke sakoe. S Novog Beograda, iz stana u kome je živeo s roditeljima i bratom, do sedišta stranke putovao je autobusom. Devojku Tijanu, umesto u provode po splavovima, dovodio je u svoju momačku sobu, da gledaju televiziju i slušaju ploče.

Danas, do krajnosti izmenjenih političkih stavova, u najskupljim odelima nosi svojih 130 kg, svaki dan mu na ruci blista drugi sat, nekad „Frenk Miler“ od 80.000 evra a nekad duplo jeftiniji „Kartije“. Ne pominje sve stanove čiji je vlasnik, ali ponosan je na zamak u Jajincima u kome ima vinski podrum vredan pola miliona evra. Davno je zaboravio na horor-vožnje GSB-om, na radikalski „Jugo“, koji mu je Šešelj dao na raspolaganje, pa i na „Škodu Oktaviju“ – poklon tajkuna Miodraga Kostića.

Iako se statusno, finansijski i gabaritno promenio, u suštini Vučić je ostao isti – podao, pokvaren, pohlepan, spreman da svakome nanese maksimalno zlo samo da bi sebi obezbedio makar minimalnu korist…

Menjao je ideološka uverenja, stranke, saveznike, neprijatelje, kumove, žene…Sve, samo karakter ne. Svi njegovi saradnici, bez obzira da li su mu nadređeni ili podređeni, uvek su znali s kim imaju posla.

Noć pred Šešeljev odlazak u Hag, 23. februara 2003, u zemunskom sedištu SRS-a održana je poslednja, ispraćajna večera. Grupi od dvadesetak najviših i najznačajnijih funkcionera Šešelj je tri sata delio konkretna i detaljna uputstva šta i kako da rade ne bi li sačuvali jedinstvo stranke, upozoravajući ih na spletke, ucene i podmićivanja kojima će DOS i strani agenti pokušati da ih vrbuju. Međutim, njegov zamenik Tomislav Nikolić tačno je pretpostavio od koga preti najveća opasnost, zato je šefu postavio samo jedno pitanje: „Vojislave, kako da izađem na kraj s Vučićem kad poludi, a svi znamo da će se to desiti?“

– Uradi isto što bih i ja, opali mu šamar i oteraj ga – rekao je Šešelj.

Vučić ih je slušao bez reči, spuštene glave. Nije ga iznenadilo što mu kumovi i šefovi ne veruju, znao je da su u pravu. Uostalom, avion sa Šešeljem još nije ni uzleteo sa surčinskog aerodroma, a Vučić je počeo da kreira spletke protiv njih dvojice. Iako se javno zaklinjao u vernost „šefu, kumu i prijatelju“ Šešelju, tajno je podrivao njegov autoritet. Jednom prilikom me pozvao na večeru kod radikalskog poslanika Amdžata Migatija. Prema Jadranki Šešelj, koju smo zatekli tamo, ponašao se izuzetno servilno, zadivljen njenom hrabrošću, dostojanstvom i smislom za humor. Dok smo se vraćali iz Višnjice, promenio je priču: „…Jadranka je neobrazovana, iskompleksirana i agresivna, glumi stranačku gazdaricu, a i sama, sirota, zna da će je Šešelj šutnuti čim izađe iz zatvora“. Kasnije sam iz depeša američkih ambasadora, koje je objavio Vikiliks, saznao da je iste stavove o Jadranki iznosio i pred stranim diplomatama i novinarima.

Protiv Tomislava Nikolića je spletkario još upornije i temeljitije. Tek što sam došao u „Pravdu“, Vučić me zamolio da pošaljem fotoreportera da na određenoj adresi snimi neki „Audi“ i kuću, ali da to ne objavljujem dok on, navodno, ne proveri sve podatke o vlasniku. Fotografije nikada nisu objavljene u „Pravdi“. Za to nisu ni bile namenjene. Vučić ih je odneo u Hag, da pokaže Šešelju kako izgledaju nova limuzina i vikendica Tomislava Nikolića.

Nekoliko meseci kasnije ponovio je proceduru s prikupljanjem dokaza o stanu koji je Tomin sin Branislav, kako je Vučić tvrdio, kupio za 850.000 evra. Iz njegove fabrike intriga potekle su afere o Nikolićevoj kupovini stana u „pametnoj zgradi“ kod ambasade Kine, koju je plasirao preko „Presa“, kao i o tome da je Nikolić još 1997, kao direktor Poslovnog prostora opštine Zemun, u bescenje prodao jednu zgradu u centru Surčina Novaku Buhi, rođenom bratu tadašnjeg šefa surčinskog klana, što je plasirao u „Kuriru“.

Na isti način, ofirajući ih kod utamničenog vođe, Vučić je u Hag slao dokaze kojima je hteo da kompromituje Gordanu Pop Lazić, Dragana Todorovića i, naročito, Milorada Mirčića. Uspeo je da zavadi kumove Šešelja i Nikolića da bi, na kraju, prvo jednom, a zatim i drugom oteo stranku.

Prvi puč u SRS izvršio je još u leto 2004. godine, kad je u svom stanu u „Yu biznis centru“ oformio ličnu falangu, koja je imala veći uticaj na odluke stranke nego vođa radikala i Centralna otadžbinska uprava. Za najbliže saradnike izabrao je Nebojšu Stefanovića, Branislava Prostrana, pridošlicu iz Karićevog Pokreta „Snaga Srbije“, kuma i estradnog menadžera Zorana Bašanovića i Jugoslava Petkovića, kurira tajkuna Đorđija Nicovića. Najveći uticaj na Vučića imao je i još ima Nikola Petrović.

U proleće 2006. godine Vučić mi je ponudio da napravimo dnevne novine. On bi bio nezvanični gazda, ja glavni urednik, a investitor „kralj marcipana“ Nebojša Mišić, vlasnik firme „Areks“. Za Mišića sam znao samo da je saučesnik u korupcionaškim aferama „Janjušević-Kolesar“, a nikada nisam otkrio kakva muka ga je dovela u Vučićevo društvo, u kome sam tada zatekao i Nikolu Petrovića.

Animozitet, obostran, planuo je na prvi pogled. Kako i ne bi. Proćelav, kvarcovan, s otromboljenom donjom usnom, s indijanskom ogrlicom oko vrata, u firmiranom odelu i sa skupim tompusom u ruci, ponašao se baš u skladu s dizajnom – agresivno, vulgarno i nadmeno. Odmah sam primetio da ima specijalan status. Isti Vučić, koji je, bez imalo tolerancije, neopreznim saradnicima, ako bi se usudili da čitaju sms-poruke dok on priča, uzimao telefon iz ruke i bacao kroz prozor, ili bi nesrećnog Stefanovića gađao torbicom-pederušom, kao i matorog Đorđa Minkova papirima, isti taj Vučić bi s osmehom prihvatao Petrovićeve provokativne doskočice.

Vučić, kao ni svi njegovi saradnici, nikada nisu hteli ili znali da mi odgovore ko je Nikola Petrović i čime se bavi. Na pomen njegovog imena samo bi ućutali, slegli ramenima i uplašeno menjali temu. Uglavnom, pričalo se da je on sin nekog Piroćanca, koji je u Francuskoj uspeo da napravi veliku firmu za proizvodnju i trgovinu ribom, voćem i povrćem. Stari Brana Crnčević, kad je ušao u neki sukob s Petrovićem, vrlo uverljivo je tvrdio da Piroćanac Junior u Srbiji radi s parama Stanka Subotića Caneta.

Znajući za Vučićeve optužbe na račun Subotića – da je švercer duvana, narko-diler i jedan od vođa najvećeg evropskog mafijaškog klana – nisam poverovao u te priče. Ipak, pored Crnčevićevih udbaških saznanja, postojale su i konkretnije indicije. Na Petrovićev predlog Vučić je distribuciju „Pravde“ ustupio „Futuri plus“, firmi Stanka Subotića. O raspodeli tiraža, naplati i isplati brinuo se lično Nenad Milanović, jedan od direktora „Future“, poznatiji kao brat Milana Milanovića Mrguda, najbližeg Subotićevog saradnika i drugooptuženog za šverc duvana. Po toj liniji, u „Pravdu“ je stigao i Duško Vuksanović, dan nakon što je Subotić ugasio svoj dnevni list „Borba“, u kojoj je Vuksanović bio direktor. Uz Petrovićevu podršku, Vučić je na ime Ane Stefanović, supruge Nebojše Stefanovića, s Vuksanovićem osnovao zajedničko preduzeće „Pravda Plasman“.

Nikola Petrović je uveo Aleksandra Vučića u sivu političku i poslovnu zonu, povezao sa Stankom Subotićem i pretvorio u bosa vladajućeg kartela. Još dok je SNS bila u opoziciji, Petrović je status vladara iz senke koristio za dobijanje ogromnih kredita, razvoj svoje firme za proizvodnju i trgovinu električnom energijom, a po dolasku na vlast postavljen je, bez obzira na očigledan sukob interesa, na mesto direktora Elektromreže Srbije.

Iako je od samog ulaska u politiku počeo da gomila bogatstvo, Vučić se tek pod Petrovićevim uticajem odrekao starog asketskog imidža. Skupa kola, odeća i obuća, satovi, vino, ekskluzivne turističke destinacije…Svesni moći koju im novac daje, Vučić i Petrović opušteno uživaju u svemu što vole mladi.

U subotu, 15. marta, noć pre izbora, Petrović je u jednom poznatom restoranu organizovao proslavu svog rođendana. Kako i priliči najznačajnijem gospodarevom konsiljereu, na poklonjenje su mu došli svi podanici iz državnog vrha. Za odličnu atmosferu bili su zaduženi raspevani Ivica Dačić, Ceca Ražnatović i aktuelni multimedijalni mogul Goran Veselinović. Nova Vučićeva supruga, Tamara Đukanović, navodno nije bila prisutna, održava trudnoću.

Sledeće noći, kad je saznao da je dobio većinsko poverenje lakovernih birača, Aleksandar Vučić nije mogao da sakrije suze od sreće. Normalniji deo Srbije takođe je plakao, od tuge i straha. Briga je opravdana. Ko ne veruje, neka se seti Slavka Ćuruvije. Nezadovoljan pisanjem „Dnevnog telegrafa“, Vučić je hajku na Ćuruviju pokrenuo još 1997. godine, dok je bio u opoziciji. U vlastitoj produkciji štampao je porno-pamflet kojim je hteo da kompromituje nepodobnog novinara.

Kasnije, dolaskom na vlast, zloupotrebljavajući policiju i pravosuđe, vodio je monstruoznu kampanju koja je okončana sa 17 metaka u leđa vlasnika „Dnevnog telegrafa“. Posle se novinarima te redakcije rugao pošalicom: „…Gde vam je Ćuruvija? Jel’ pobegao iz zemlje ili je u zemlji?“

Ko je to zaboravio, samo neka bude strpljiv, Vučić će ga uveriti da je paranoja, koju sada širi preko svojih jurišnih odreda – Pinka, „Kurira“ i „Informera“ – zasnovana na realnoj opasnosti od ponavljanja nasilja. Ako je spreman da ovakvu torturu sprovodi sad kad je najjači, lako može da se nasluti šta će raditi kad oseti da mu se vlast ljulja. Tada će Srbija osetiti šta znači tiranija gospodara Vučića i njegovih falangista. Mnogi građani koji više veruju svojim očima nego njegovim lažima će, što bi rekao Vučić, pobeći iz zemlje ili će završiti u zemlji.

Predrag Popović

izvor: TABLOID – List protiv mafije

like-button.net here

wordpress-themes.org here

289 Komentara
Napišite komentar
 1. Slavko Jakovljevic piše:

  BRAVO DECO!!!
  Nije Srbija Vuciceva prcija!!!
  TRECI DAN DEMONSTRACIJA
  Ovi matorci nista ne znaju i nista ne kapiraju. A vi ste deco pogodili PRAVU stvar, pogodili ste jedinu BOLNU tacku Vucica s to je sloboda medija u Srbiji. Da vam malo pomognem trazite da se potpuno oslobode mediji u Srbiji. Naravno uz kompletnu smenu RTS-a. To znaci da svako ko ne misli kao Vucic moze biti na nacionalnoj televiziji. Znaci prisustvo i javne kritike u Srbiji. To su one te carobne tacke 23 i 24 koje su rak rana Vucicu. To nasa opozicija nezna…
  Ali deco povedite vi tu borbu, borbu za slobodu medija i sudstva u nasoj Srbiji!!!
  Ali deco znajte da na zalost NECETE USPETI. Vucic ce pre pobeci iz Srbije nego osloboditi medije i sudstvo u Srbiji. ISTINA JE NJEGOV NAJVECI NEPRIJATELJ. On jos uvek samo obmanjuje ovaj mnogo naivan i izmanipulisan narod. Hvala deco i izdrzite… hvala. . . .
  P:SAJDZO 2017.g.

  • Slavko Jakovljevic piše:

   Vučić neće stvoriti nezavisne medije i nezavisno sudstvo u Srbiji. Zivi bili pa videli!!!
   P:SAJDZO 2017.

   • Slavko Jakovljevic piše:

    SAMO OBMANA

    Vucic je prvo obmanuo gradjane Srbije pa je dobio izbore. Takodje Vucic nije dobio vecini birackog tela Srbije nego vecinu od izaslih boraca.
    P;SAJDZO 2017.

 2. Slavko Jakovljevic piše:

  TELEVIZIJA POBEDILA OPOZICIJU!!!

  Srbi jos neznaju da je televizija jedno od najjacih oruzja na svetu. Tako da obmanuti pobedise a naivni izgubise izboree.
  Opozicija nije obratila paznju da Vucic vec poseduje namontirane “sprave” za resavanje svih mogucih problema a to je BASTILJANS. Opozicija nije primetila da Vucic brizno odrzava taj jedini njegov instrument. Opozicija nije znala da bez te sprave ne mogu se dobiti nikada nikakvi izbori!
  Vucic je to dobro znao i samo je propustio sirovinu na obradu…
  Zatim je mirno sacekao ocekivane rezultate. Uz veliku glumu to je i proslavio… Dalje.

  Molio sam (2 puta) opoziciju da bojkotuje ove izbore zbog uzurpiranih medija. I naivne naicine se obrukase i dozivese pravi debakl i katastrofalno izgubise izbore. Sada su sami sebi postavili barikade za dalje politicko delovanje.
  Rekao sam da ce ih Vucic razbiti kao manjerku i tako je i bilo.
  Prava bruka! Teske naivcine!
  Neznaju sta su mediji!? Nezreli su i nedorasli vremenu i situaciji u kojoj se nalazimo.
  Umesto da Vucic robija za teska krivicna dela koja je stvorio: stvaranje albanske drzave na Kosovu, rasprodaju Srbije, organizovanu pljacku opozicija mu dade legimitet da nastavi tamo gde je stao. Rasprodaja Srbije…
  Sada opozicija moze samo da pokupi prnje… Najbolje je da napusti i parlament. Neka ostanu srbodzeri sami. Necu vise… Cao…
  P: SAJDZO 2017

 3. Slavko Jakovljeviccom piše:

  STA CEKA SUD???

  Kada ce da se sudi IZDAJNICIMA Vucicu, Dacicu, Djuricu i Nikolicu za stvaranje albanske drzave na Kosovu????
  P: SAJDZO 2017.

  • Slavko Jakovljevic piše:

   Krajnje je vreme da Srbi krenu u odbranu Kosova i od Albanaca i od izdajica!!!
   P:SAJDZO 2017.

 4. Slavko Jakovljevic piše:

  KAD DAS KRAVU DAJ I UZE!

  Definitivno Srpska Nazadna Stranka sa vladom i njenim premijerom i predsednikom potpuno su završili stvaranje države Kosovo. I dogovoreno ostvareno. Gotovooo… Ne pominji vise…. Srbi ostase bez Kosova, E to su te posledice jos uvek tajnog i izdajnickog Vucicevoj pregovaranja u Briselu Da li lazem???? Ne..nee….Vucic laze Srbe da je Kosovo srpsko.
  Kako ono bese prvo su povukli vojsku i policiju sa Kosova. Pa su stvorili granicu Kosova Djuric je poceo od Jarinja. Zatim su ugurali Srbe u kosovski parlament kako bi navodno zastitili svoja nacionalna prava iako su mnogi Srbi tada protestovali. Pa im Vucic reče: “Mi ćemo da priznamo Kosovsku Vladu i ako vi ne uđete u kosovski parlament. Rekao je to Srbima u Kosovskoj Mitrovici. Uz to Srpska Vlast je sve uradila da se stvore sve institucije države Kosovo. Setite se kako su dali pozivni broj, priznali jezik, pasose, reg. tablice i sve ostao sto je trebalo. Ko je to radio??? Pa svi to znamo. Ali ima puno ludaka koji sve to odjednom zaboravise!? Sve je to i verifikovano tajnim i srdacnim pregovorima u Briselu. Glavni neimari sa Balkana bili su Vucic, Dacic, Nikolic i Taci. Srpski izdajnici su na stvaranju drzave Kosovo radili vrlo revrosno i tako se definitivno završilo stvaranje albanske države na Kosovoo. Tako to bese…
  Danas ti isti izdajnici pokusavaju da operu ruke od svog zla koje su pocinili Srpskom Narodu. Albanci su prekinuli tajne pregovore u Briselu uslovljavajuci pustanje Haradinaja na slobodu. To znaci da Vucic povuce tuzbu za ratne zlocine protiv Haradinaja. Zgranuo sam se kad Vucic danas pozvao Albance za nastavak tajnih pregovora u Briselu. I svaki njegov tajni sastanak u Briselu vodi ka unistenju Srbije. Dalje Srbija je povukla mnoge tuzbe za ratne zlocine medju kojima je i tuzba protiv Tacija pa moze lako da se desi da se odustane i od tuzbe protiv Haradinaja. Videcemo…
  I sad gle cudna mi cuda VUCIC se toboz zgranuo sto je Taci stvorio albansku vojsku. A licno je Vucic izdao Srbe i stvorio albansku drzavu na Kosovu. Pa Vucicu kad si dao kravu daj i uze. Prevedeno kad si dao Kosovo priznaj i albansku vojsku. To je redosled stvari. No sud je tvoj i pokusavas da sve to zataskas. I tu je kraj…
  Ali to je velika sakrivena Vuciceva IZDAJA SRBIJE I SRPSKOG NARODA. To je i krsenje Ustava. I zato se sudski odgovara u celom svetu. Odgovara se i za mnogo obmana Srpskog Naroda. Srbija je danas potpuno opljackana zemlja, Vucic je stvorio od Srbije raj za lopove sa kojima Vucic dobro saradjuje. Vucic je pobrkao loncice njemu su lopovi i tajkuni prijatelji a mi kriticari i neistomisljenici smo lopovi. To je Vucicev rezon. Kod Vucica lopovi su cela opozicija. ALI NE DOZVOLJAVA SUDU DA SE SVE TO DO DETALJA ISPITA!!!
  Srbija je zemlja gde nema slobodnih medija i suda sve je Vucicevo. On ne vidi da je mnogo proziran u obmanjivanju. Taj Vucic nesme da izadje nikom na TV duel vec sam nepitano govori o potpuno nevaznim stvarima…
  Pa Vucicu vazne teme su: mediji u Srbiji, ko je predao Kosovo, ko je pljacka Srbiju, zasto si primio ove izbeglice u Srbiju, zasto prodajes Srbiju, kada de Srbija da stvori karaule na granici, kako da vratimo ovoliki kredit Vucicu. OVO SU SAMO POSLEDICE A STA SU UZROCI???
  TO SU PITANJA VUCICI KOJA TISTE NAROD SRBIJU!!!
  NA TA PITANJA MORAS DA DAJES UVEK ODGOVORE VUCICU!? VUCICU GDE SU TI ARGUMENTI ZA TVOJE USPEHE? Ali ti si covek koji pokazujes stalnu i otvorenu mrznju prema svim neistomisljenicima. Ja sam posten covek Vucicu nisam niciji placenik ali bolje se slazes sa siptarom Tacijem nego sa srpskim kriticarima. Inace Vucic non stop obmanjujes srpski narod. Sta sada radis? Vucicu besomucno rasprodajes Srbiju i od nje stvaras robovlasnicku dravu. Ti krijes od Srba da ta preduzeca gde ti seces neke vrpce.nisu vise nasa srpska preduzeca vec strana (tudja) preduzeca. Takodje Vucicu krijes da sav taj prihod od tih preduzeca odnose stranci iz nase zemlje. Vucicu cesto se hvalis tim stranim prihodom predstavljajuci ga kao nas i tako stalno obmanjujes srpsku javnost. POD VUCICEM SRBIJA CE USKORO BITI POTPUNO RASPRODATA ZEMLJA. SRBI NECE IMATI NISTA SVOJE!!! Mnogo jadno i zalosno. A Srbija ima toliko mladih i skolovanih koji bi mogli da pokrenu srpsku privredu!? 1000 zlodela…. Stop…
  NEGO VUCICU DA LI STE VI DA SE POKRENE JEDAN OZBILJEN SUDSKI SPOR PROTIV VAS ZA SVE STO STE RADILI A POSEBNO ZA IZDAJU I OBMANU LAZI???
  DOCI CE VREME DA SE POGLEDA TA PROSLOST, KAD TAD VUCICU… STA MISLIS O TOME VUCICU????
  VUCIC OD SRBIJE STVARA BANANA DRZAVU PO KOJOJ TUDJI PREDSEDNICI NEPOZVANI VRSLJAJU PO SRBIJI, GDE ZUKORLIC POZIVA PREMIJERA DA MU IZVRSI PREVOD SRPSKOG JEZIKA NA MUSLIMANSKI JEZIK.
  Govorim cistu istinu i znam da nemas Vucicu nikakav odgovor niti izgovor.
  Da hoces u Evropu davno bi oslobodio tacke 23 i 24!!! Ovako ces i dalje samo da obmanjujes Srpski Narod.
  Zabranjujes da narod sazna istinu o manifetlucima!!! Da…da… Osecam da me mnogo mrzis i srecan sam zbog toga….
  P:SAJDZO 2017.

  • VUCICEVA BRUKA piše:

   SRBOZDERI NA SCENI!!!

   “Srbi kratko pamte”rece i Mesic

   Tragična figura našeg doba

   Juče se u beogradskoj „Kombank Areni“ desila jedna od najsramnijih, a ujedno i najtragičnijih stvari u suvremenoj srpskoj historiji. U prepunoj dvorani, na dan sjećanja na NATO agresiju i njegove žrtve, došao je, bez ikakvog stida, jedan od krvnika srpskog naroda, bivši njemački kancelar Šreder, koji je, zajedno sa Blerom, Klintonom, Širakom i ostalim krvnicima, ovom neljudskom agresijom su-rukovodio, navodno, u ime spašavanja kosmetskih Albanaca.

   I tako, umjesto da ovaj dan sjećanja prođe u tuzi i pijetetu prema nevinim žrtvama, uglavnom civilnim, mučki ubijenim u stanovima, na ulicama, u dječjim vrtićima, u autobusima i vozovima, i tko zna gdje još, od „običnih“, kasetnih i radioaktivnih bombi, žrtve su tog monstruma vidjele ispred sebe, uživo, kako im se, faktički, smije u lice. I kao da poručuje:

   „Jest, ubijao sam vas, bezdušno i kukavički, sa nedostižnih visina, kao što su to radili moji prethodnici nacisti u španjolskom gradu Gernici 1937., a vi, umjesto da mene, vašeg krvnika, izviždate, otjerate odavde, vi će te mi aplaudirati, meni i mojim šupljim, slatkorječivim, idiotskim, pro-evropskim frazama. Jer, vi Srbi, ste stvarno „napredovalina evropskom putu“. Od onih gnjevnih ljudi koji su prije 18 godina proklinjali NATO ubojice, vi ste postali stado priglupih ovaca bez ikakvog ponosa, koje više ne misle, i jedino gledaju kako će se prehraniti. Mi smo vas počeli ubijati šestog aprila 1941., počeli smo vas ubijati dvadeset četvrtog marta 1999., a sada znamo da kada bismo vas počeli ponovo ubijati, vi biste nam se i dalje smiješili, i dalje aplaudirali. A one koji bi vas eventualno branili, vi biste prvom prilikom poslali u naše zatvore da ih tamo mi poubijamo.“

   Onaj tko je doveo ovog krvnika, svjestan je svega što je ovde prethodno napisano. On, sasvim sigurno, nije ni glup ni ne-senzibilan. Čak i da je prosječan političar i da nema nikakvih humanih osjećanja, ne bi sam sebi takve samoubilačke gafove priuštio. Dakle, on je bio natjeran da to uradi od strane istog onog bahatog Zapada koji je Srbiju, po tko zna koji put (habzburgovci, nacisti, „demokrati“) zavio u crno. Da li je to zato što je zbog nečeg ucijenjen, ili iz nekog drugog razloga, kad-tad ćemo saznati, ako je to uopće i važno.

   On je, da parafraziramo ruskog pisca Ljermontova, tragičan (anti)junak našeg doba. Prepun je šekspirovskih dilema, ali je odlučio da se u truloj „državi Danskoj“ ne suprotstavlja direktno zločincima.

  • Slavko Jakovljevic piše:

   VUCIC JE JAVNI IZDAJNIK!!!
   Vucic je 30. juna 2015.g. potpisao predaju Kosova Albancima. Sada treba samo da prizna siptarsku vojsku na nasem Kosovu. Zato ga sada zovu u Brisel da malo izglanca te nove cipele na Kosovu i sve je obecano ispunio. Nikakvi dokazi zato ne trebaju jer sve to radi pred nadim ocima. Srbija nema nezavisnog suda da ga posalje na dozivotnu robiju…
   Treba budno motriti na njega jer ce sugurno pobeci…
   P:SAJDZO 2017.

 5. Slavko Jakovljevic piše:

  PAZNJA PAZNJA!!!

  Obraćam se samo kandidatima za Predsednika Republike Srbije na sledećim izborima.
  Oni su mladi možda su naivni, možda su i oni malo pohlepni za novcem, mozda su i neslozni, ja ih lično uopšte ne razumem. Ali opet imam dobronameran savet za njih. Kakav savet?
  Savet je da bojkotuju ove sledeće izbore. Jednostavno bojkot i ne izaci na izbore. Jedini razlog je to što je u Srbiji potpuni medijski mrak i medijska blokada (to su ko nezna tačke 23 i 24). Taj mrak je stvorio “dobronamerni” Vucic od samog dolaska na vlast. Jednostavno Vucic je zabranio svim opozicijionarima i neistomisljenicima pristup srpskim medijima. I to stanje on ce da zadrzi sve dok bude na vlasti. Iz tih razloga cela opozicija u Srbiji je u potpuno podređenom položaju u odnosu na vlast i nikakve izbore ne može dobiti. Pošto Vučić NE SME da oslobodi medije za opziciju najbolje je da bojkotuje sledece predsjedničke izbore. Takođe cela PRAVA opozicija rekoh vec (bez Seselja) treba da se povuče i iz parlamenta uz napomenu i obavestenje da ce se pridruziti izmanipulisanom narodu. Vucic je poodavno vec sve “stvari” potpuno razgolitio pa ce se vrlo brzo desiti i taj narod. Jer ovo se vise ne moze izdrzati. Na nasu zalost narod jos nista nezna, jer Vucic kljucke stvari stalno prikriva od naroda. Nikom jos nije odgovarao za ogromnu nesrecu koju je pocinio Srbiji. Ali samo hvalospevi nikada ne izostaju. Juče je Vučić bio na Kopaoniku gde je organizovao po ko zna koji put sam sebi promotivni intervju. I tu je javno okrivio svu tu opoziciju za sve ono što je on licno radio. Ni luk jeli ni lik mirisali ali za sve su oni krivi. Cak je rekao da su opoziciji tajkuni napunili pune dzepove para. A sebe je predstavio kao dobricu i malo nevinasce. Ali da ga pitam… Sta bi bilo kad bi bilo da dodje Jankovic ili Jeremic na vlast koji traze istinu i pravnu drzavu??? Mila majko pa Vucic nebih vise video belog dana koliko je posten!!! Najlakse je Vucicu “Uzjasti na medije i lazi koliko god hoces i sta god hoces”. Ali Vucicu to nije istina sto govoris. Vucicu pa i mi pamtimo i vidimo po nesto!? Ne govoris o tvojim zlodelima. Uopšte ne govoris o problemima koje si ti licno stvorio Srbiji. Sta si sve tajno potpisao u Briselu??? Zasto sve to strogo krijes od Srpskog Naroda??? Zasto rasprodajes srpsku grudu Vucicu??? Svaki dan se hvalis sa dovodjenjem nekih stranih investitora kojima prodajes bud zasto nasa preduzeca, nase dike, nase vode, nasu zemlju. Ubrzo ce cela Srbija biti potpuno tudja (strana) zemlja a ti se sa tim jos hvalis. Mi cemo da kulucimo kod tudjina. Sta treba da ti kazemo bravo ili hvala na tome. To je zlo. To je suludo i cudno!!! Nekada je Vucicu “Zastava” zaposljavala 30000 radnika. A ti hoces zarad 5, 10, ili 50000 hijada bednih radnih mesta da rasprodas celu Srbiju. Da li to tako radis??? Dali ja lazem nesto??? Pa to Vucicu niko dosad nije radio sa Srbijom!!! Sve su to teska krivicna dela Vucicu!!! Pa ti si zloupotrebio poverenje naroda koje si dobio. Hajde dozvoli da proverimo sve sta ti stvarno radis!? Dozvoli da ti se sudi za to zlo!? Sve sto radis ostavljas katastrofalne posledice po Srbiju. Samo govoris o posledicama daj da pogledamo i uzroke!? Sta je sa imovinskim karticama??? Daj i to da pogledamo!!! Ti se samo krijes i lazes ovu sirotinju. Ima mnogo dokaza za sva ta krivicna dela. Pa 15 godina robije bi dobio samo za onaj potpis u Briselu od 30.juna 2015.g. u 22h. Tada si predao Kosovo Albancima. Ako neznas pa carinu i granicu u Jarinju postavio je Djuric. Vi ste povukli vojsku i miliciju sa Kosova i uguralu Srbe u Kosovski parlament.
  DALI JE TAKO ILI NIJE???
  Vucicu nisi pomenuo: Potpunu rasprodaju Srbije, izgubljeno Kosovo, srpski narod na Kosovu, Srpski Narod u Republici Srpskoj, najvecu pljačku Srbije, nije pomenuo 12,6 milijardi kredita, opljackano zlato (38 tona) iz svajcarskog sefa, nisi pomenuo tvoje migrante u Srbiji. Zasto Vucicu stalno pozivas Albance da naseljavaju jug Srbije??? Stvorena je velika netrpeljivost prema srpskom narodu u nasem okruzenju. Stalno nam pretis nekim mirom na Balkanu!? Razmisli ko pravi nemire na Balkanu? Ko to stalno krade po Srbiji. Hajde vec jednom prozovi ga, uhapsi ga, osidi ga. Sta cekas??? Istina je da to nesmes da uradis!!! Zasto??? Prvi si na udaru. To su nasi problemi danas Vucicu. Itd, itd, itd..
  Ali je na kraju samo proklamovanog govora rekao da se bori za našu decu i za našu budućnost. I eto odlične ideje svim opozicionarima Srbije bez Seselja naravno da kad se desi narod na ulici pozovite i srpske majke da javno podrze protest. Na tom protestu i one da traže ostavku Vučića sa celom vladom. Vučić valjda neće i njih nazvati rušilačkim faktorom i razbijacima Srbije. I tako da se oslobodimo te gamadi i oslobodimo tačke 23 i 24 to su mediji i sudstvo u Srbiji sve će biti dalje u redu. Odmah posle toga organizovati suđenja i sve lopove i izdajnike strpati u zatvor. Morace da se grade novi veliki zatvori. Verovatno bice dosta dobrovoljaca pa nas to nece mnogo kostati. Ja toliko.
  P: SAJDZO 2017.g.

  • Slavko Jakovljevic piše:

   SRPSKI MEDIJI I SUD U AUTU!!!

   Ovo nema veze sa izborima!!,

   Vucic stalno proziva neke lopove po Srbiji a nijedan od tih lopova nije u zatvoru. Pa kad nikoga nema u zatvoru znaci da Vucic stalno laze. I on treba sudski i da odgovara za te stalne prozivke i klevete. Ali da ga podsetim, pa Vucicu svim tim lopovima, lazovima, izdajnicima treba i mora da presudi jedan nezavistan sud u Srbiji kako bi se svi pomenuti nasli iza resetaka. Ali ti Vucicu ne dozvoljavas rad takvom sudu u Srbiji. Znamo mi da se ti plasis tog nezavisnog suda. Zamisli samo izdaja Srbije u Briselu. Vucicu iz tih razloga licno si stvorio si anarhiju u Srbiji i ona te cuva od teske robije. Jedino iz tih razloga Vucivu bitises jos na slobodi. Zasto Vucicu cutis dok Albanci rovare po Srbiji? Da li to mozda neki dogovor na stetu Stbije? Daj da to sve jednom proverimo. Da narod to zna. Zasto krijes zlo koje ti licno stvaras???
   Penicilin su tacke 23 i 24. Tu lezis Vucicu… Rrsum si napravio od moje Srbije. Stani ne zuri prisaberi se sta radis!? Mora da se pogleda sta si to krijes od naroda. Da vidimo da li mozda nesto govoris i istinu Vucicu!?
   Ne klevetaj, niko sem tebe nije kriv za svo ovo stanje u Srbiji. Prestani da komadas i rasprodajes ovu sirotinju tidjinima. Glave ce nam doc…..
   Pusti taj sud jednom da radi svoj posao!!!
   P:SAJDZO 2017

  • BUDJAVI KOMUNISTA

   Ovom Canku treba potpuno i trajno zabraniti ulazak u Srbiju. Jer se javno i slobodno i stalno izjasnjava kao veliki srpski neprijatelj. On ne priznaje Srbe kao pravoslavnu naciju na Balkanu pa sinoc rece: “Srbi mora da zive bez granica jer svako cackanje oko granica izaziva novi rat”. Takodje Canak se stalno mesa u sva srpska nacionalna pitanja!? On zatire na sve nacine Srbiju, pravoslavlje i srpstvo u Srbiji a ujedno javno i potpuno podrzava albansku drzavu stvorenu na nasoj teritoriji Kosovo. Sta je to???
   Nije tacno da “Gazimestan” stvorio Albancima drzavu na Kosovu!? LAZES… SNS-a je povukla vojsku i miliciju sa Kosova. Djuric je stvorio prvo prelaz pa carinu Jarinje. To je bilo i automatsko priznanje i avnojevskih granica Kosova. Potom su iz svojih redova ugurali “SRBE IZDAJNIKE” u Kosovski parlament. Da bi na kraju Vucic u Briselu potpisao i predao Kosovo Albancima. To je uradio 30 juna 2015.g. u 22h. I tako su Srbi izgubili Kosovo. Da da Canku…
   Danas Canak prica samo o posledicama a nijednom recju ne pominje uzroke..
   Pravi se lud i brani srpske izdajnije. Pazi bogatiii. To je SRAMOTA…
   Ali proradice sud i u Srbiji pa cemo sve izdajnike i lopove strpati u tamnicu… Da nase izdajnike i lopove…
   A ti Canku gledaj svoja posla a mi cemo videti stacemo i kako ce mo…
   A kad’ bi meni neko dao da ja sredim neki vas problem!???
   Ja to tako sredio da se nebih znalo ni koste ni staste ni gde ste.
   “Mani se corava posla”.
   P:SAJDZO 2017.

 6. Slavko Jakovljevic piše:

  U INAT OPIZICIJE!!!

  JA SE POTPUNO SLAZEM I SA VUCICEM I SA MAJOM I SA STEVANOVICEM. JER TVRDE DA SU OPOZICIONARI LAZOVI, LOPOVI I STRANI PLACENICI I GLUPI… TAKODJE REKOSE DA SU ONI SVI VEC BILI NA VLASTI A NISTA NISU PREDUZELI ZA SPAS SRBIJE!? ALI SADA JEDNO PITANJE SVIMA POMENUTIM I OPOZIVIJI I PIZICIJI: ZASTO NE POMINJETE TACKE 23 i 24??? I VUCIC RADI PO TURSO-BUGARSKO-CRNOGORSKOM SCENARIJU I ONI NISU RESILI SLOBODU MEDIJA I SLOBODU SUDSTVA U SVOJIM DRZAVAMA. EVOPA CEKA TO JE JEDINI USLOV ZA DALJI NASTAVAK PREGOVORA… I VUCIC NECE NIKADA OSLOBODITI MEDIJE… JA PODRZAVAM VUCICA A OVI GLUPACI NEKA SE UCE….
  P: SAJDZO 2017

 7. Lune piše:

  Hm,hmm. znaci ” BRAVAR JE BIO BOLJI “

 8. Slavko Jakovljevic piše:

  VUCICEV PLAN

  Pa taj Vučić je za celo vreme njegove vlasti samo lagao, krao i obmanjivao ovaj naivan Srpski Narod. I danas samo govori idemo u budućnost ne osvrćemo se na prošlost!
  ALI ZASTO ON TO STALNO GOVORI???
  Zato što je on jedno zlo Srbije i sada i u prošlosti i kao takav ostaće zapamćen. Vučić je zarad ulaska u neku Evropu žrtvovao ništa manje nego Kosovo pa sada nema ni Evrope ni Kosova. Za celo to vreme Vučić je organizovao neviđenu i totalnu pljačku Srbije. Sve se to odvija pod njegovom strogom kontrolom. U stvari Vučić se isključivo bavio samo pljačkom Srbije i obmanom Srpskog Naroda. Pre toga on je kompletno uzurpirao sve medije u Srbiji i pomoću njih on krije sva zla koja je stvorio i koja stvara ovom narodu…Narod još ništa nezna! I zato on poziva narod u budućnost (kao da su trkači) a da se ne osvrću na prošlost jer je on napravio samo, samo zlo. Da li je sada jasno??? A sad idemo malo na izbore…

  Vučić planira ali i svi nagoveštaji govore da će on ove izbore dobiti. A i ako malo zaškripi on će ih pokrasti i opet dobiti. To nije mnogo teško uraditi jer on ima svoje medije u celoj Srbiji. Prave opozicije u Srbiji nema. Po dolasku na mesto Predsednika Srbije Vučić će ponovo prigrabiti apsolutnu vlast u Srbiji. Postaće i otvoren diktator samo malo ako zatreba. Sa tog mesta za razliku od Nikolića Vučić će lako da koordiniše oko stvaranja njegove marionetske vlade Srbije.
  I kada sve to završi nastaviće tamo gde je i stao odnosno da uništava i dokrajiči Srbiju…
  Vučić će rasprodati sve. A pošto u Srbiji vlada anarhija možemo pretpostaviti u čijim će džepovima završiti taj novac. Znači i dalja pljačka Srbije i dalje bogaćenje. Zamislite kad Vucic prodaje i PKB sa 20.000 hektara u Vojvodini!? Kažu da je to veliki balast za državu ne mareći što mi sutra nećemo imati šta da jedemo u Srbiji!? Zamislite prodaje prirodnom bogatstvo Srbije zlato, minerale, rude, vodu bud zašto samo je važno da se uzme neki dinar u dzep. Srpski Narod još uvek to nezna i Vučić je već rasprodao Srbiju. Doduše Vučić to javno radi pred srpskim narodom koji ne shvata da će Srbija uskoro biti potpuno prazna. Sve će biti u stranim rukama i takva Srbija ne može u Evropu. Nema svoju privredu, nema kapitala, nema granicu, nema vojsku i samo nema pa nema i nema više ni Srbije.
  I gotovo kao sa Kosovom.
  Treba istaći još nekoliko stvari. A to je da je Vučić zarad ličnog bogatstva rešio da uništi Srbiju. Pogledajte samo kako on ubrzano rastače ovu zemlju po svim šavovima. Vučić je toliko ponizio vlast Srbiji tako da ga je Zukorlić lično pozvao da mu prevodi srpski jezik u Srbiji. Kakva je to država?
  Uz to Vučić je uzurpirao sve medije u Srbiji. I on kao pravi zlotvor ne podnosi ne dozvoljava i zabranjuje javnu kritiku njega i njegove vlasti. Pravoj i opozicije strogo zabranjen ulaz u TV Srbije. I samo daljom uzurpacijom medija Vučić je osigurao svoje obitavanje po Srbiji.
  Sad jedno pitanje…
  ZASTO VUCIC NE POMINJE TACKE 23 i 24. Odgovor: To su mediji i sudstvo u Srbiji.
  Na kraju da kažem i to kad Vučić izgubi kontrolu nad medijima on će i bespomoćno pobeći iz Srbije.
  ostavi će nas i ojadjene i opljackane. A da je Srbija pravna država odavno bi mu se zbog raznih sumnji oduzele putne isprave. Imunitet ga nebih odbranio. Inače gore pominjani gospodin je stvorio u Srbiji pravu meku za sve vrste lopova i svi uzivaju ovde. I svi su tu na okupu na slobodi. Ali mediji su uhapšeni i zatvoreniii… Toliko….
  P:SAJDZO 2017.g.

 9. Slavko Jakovljevic piše:

  SRPSKI NACIONALE!

  Verujem da ste čuli za reč srpski nacionalista!?

  E pa ja sam taj srpski nacionalista koji iznad svega voli svoju naciju i svoju državu. Svestan sam toga da me preko 90 % Srba mrzi zato što sam ja srpski nacionalista. I pored toga ja se dičim time što sam Srbin i ako danas više nemam svoju nacionalnu državu. Ali verujte ja za to nisam kriv. Ja sam nemoćan i ja sam samo nemi posmatrač nestanka moje zemlje. A sada bih želeo da se obratim onoj velikoj većini Srpskog Naroda koji nisu srpski nacionalisti. I odmah da vas pitam: Sta će Srbima država kad je ne vole? “STA VAM SADA NIJE JASNO”??? Zeleli ste internacionalu birali ste internacionalu i dobili ste šta ste želeli. A dobili ste da nemate više svoju nacionalnu državu. A sad vas nešto žulja. Internacionala bato. Govorite kako ovo nije zemlja Srpskog Naroda već svih onih koji u njoj žive. Ne čuvate svoju pravoslavnu veru već primate islam, ne volite svoju zemlju već ste otvorili granice, predali ste Kosovo Albancima, Ostavili ste same Srbe na Kosovu u Bosni i Hercegovini i u Republici Srpskoj. A Srbija se i dalje pljačka i pred samim je nestankom. Sve ste to vi komunistički narode napravili sa vašim političkim istomišljenicima i izabranicima. Dok svi drugi radili u interesu svoje nacije i svoje države vi ste radili sve na štetu Srbije i Srpskog Naroda. Napravili ste rep državu ali to još ne vidite. Samo da ne zaboravite vi internacionalci ste vodili Srbiju a ne srpski nacionalisti. Nacionalisti vode i Mađarsku i Hrvatsku i Austriju i Nemačku i Englesku. Pogledajte samo kakve su to zemlje a kakva je Srbija. Zakasnili ste da bilo šta naučite od njih već ste upropastili Srbiju. Vi umesto da poštujete i čuvati svoju kulturu vi ste upisali Briselsku u školu i tamo ćete ostati večiti prvaci. Pandam svemu tome je!? Srbije više nema…
  Pozdrav Srpski nacionalista Slavko Jakovljević. Hvala.
  P:SAJDZO 2017.g.

 10. Slavko Jakovljevic piše:

  BOLJI BOJKOT!

  Opozicija u Srbiji je ponovo nesložna i slaba i naivna. Oni uopšte ne shvataju koliko je važna uloga medija u ovim izborima. I umesto da se svi okupe i da uslove svoj izlazak na izbore oslobađanjem uzurpiranih medija u Srbiji oni izlaze na izbore koje ce sigurno izgubiti. Mnogo je bolie bojkovati izbore i biti uz narod. I sve ce samo od sebe doci na svoje mesto. A bez SLOBODNIH MEDIJA u Srbiji nema pobede. No tvrdim da je Vučiću mnogo teže da SAKRIJE istinu od naroda nego da pobedi na predstojećim izborima.
  P:SAJDZO 2017.

 11. Slavko Jakovljevic piše:

  AKTUELNI DETALJI!!!

  Opozicija u Srbiji je ponovo nesložna i slaba i naivna. Oni uopšte ne shvataju koliko je važna uloga medija u ovim izborima. I umesto da se svi okupe i da uslove svoj izlazak na izbore oslobađanjem uzurpiranih medija u Srbiji oni izlaze na izbore koje ce sigurno izgubiti. Mnogo je bolie bojkovati izbore i biti uz narod. I sve ce samo od sebe doci na svoje mesto. A bez SLOBODNIH MEDIJA u Srbiji nema pobede. No tvrdim da je Vučiću mnogo teže da SAKRIJE istinu od naroda nego da pobedi na predstojećim izborima. Jer istine i kritike u Srbiji jos nema. Vucic nema nikakve argumente u svojoj odbrani za nastali haos u Srbiji. Samo juri napred u neku vajnu buducnost kako bi sakrio svirepo komadanje Srbije. Iz tih razloga mislim da se Vučić odavno sprema da izvrši jednu veliku čistku kritičara i neistomišljenika u Srbiji. Sve te kritike su nužne i opravdane i utemeljene su na ISTINI koja je i najveći neprijatelj Vučića. Sto se tiče mojih kritika one su se sve obistinile. Evo na primer ja tvrdim da je Vučić potpisao predaju Kosova Albancima tridesetog juna 2015 g. u 22h. Da se ne zaboravi i to da je Djurić napravio carinu u Jarinju. To je ta istina koja smeta. Treba samo još da otvori ambasadu Kosova u Beogradu i da javno prizna Kosovo kao državu. U tom prljavom poslu Vučić ima mnogo izdajica koje ga podržavaju Vuk Rakić i Ceda na primer. O kakvim se likovima radi ne treba mnogo govoriti jer su i Srpski Ustav pogazili. Istina je i to da došljaci nikada ne brane Srbiju. Rezime svega Kosovo je izgubljeno i pada u zaborav… Nastavlja se dalja rasprodaja Srbije i unistenje do njenog potpunog nestanka. Sve ce ovo da bude aktuelno kada se oslobodi sud u Srbiji koji ce da utvrdi uzrok (Brisel) i gubitak Kosova kao posledicu. Vucic sve krije od Srba i tolika je izlagao ovaj narod da on nesme da oslobodi medije u Srbiji. Nesme i nesme… Stalno se hvali nekim putevima u Srbiji. Ali nikada da kaze koliko je to kostalo gradjane Srbije, ne pominje ko je to radio, da li je i kada raspisivan tender za te radove?. Gde su racuni!? Nista o tome ne govori. A zasto bih se bilo sta govorilo o Srbiji kad ju je Vucic rasprodao strancima. I zato mora da odgovara pred sudom.
  Jednostavno Vucic je upropastio Srbiju. Vucic je namerno stvorio anarhiju u Srbiji a to rade komunisti uvek kada gube vlast i na kraju izazovu gradjanski rat i beze iz zemlje. Moramo se cuvati od toga. Ali mnogo bi bilo za nas bolje da svi krivci odgovaraju za svoja nedela.
  Vucicevi rezultati se vide na svakom koraku. Uz njegove stalne hvalospeve nasa vojska, nasa policija, zdravstvo, skolstvo i radnicu imaju najbednije plate u Evropi. Ali zato su mnogi natrpali pune dzepove para i okitili se satovima od 80000 evra. I nikom nista!!! Vucic stalno proziva neke lopove u Srbiji a dobro zna da sud ne kaznjava lopove, lazove i izdalice. Zasto? Zato da se klupko ne bi odmotalo. Ali zato kaznjava postene borce za istinu i pravdu. Tu smo danas sa Vucicem a sutra ce biti jos gore. Pozdrav.
  P:SAJDZO 2017.g

 12. Slavko Jakovljevic piše:

  VAPAJ NA SRETENJE !!!

  SRBI IZDAJICA NA SCENI!!! SRBI IDU IZBORI I PONOVO VAS PECAJU NA “BUCKALO”, ZNACI NA POTPUNO PRAZNU UDICU TAKO SE PECAJU SOMOVI!! SRBI NE BUDITE OPET SOMOVI!!! TAJ IZDAJNIK NE OBECAVA SLOBODU MEDIJA U SRBIJI. NE POMINJE DA JE STVORIO ALBANCIMA DRZAVU I POTPUNU RASPRODAJU SRBIJE… ZAR JOS NE PREPOZNAJETE NAJVECEG LAZOVA, LOPOVA I IZDAJICU SRBIJE? MENE MOZE NEKO DA SLAZE SAMO JEDNOM! SRETENJE VAM UPOMOC.
  P:SAJDZO 2017 na Sretenje…

 13. Slavko Jakovljevic piše:

  SVE KRIMINALCI!!!

  Zar je moguće da u Vlasti Srbije i u Srbiji ne postoji nijedan pošten čovek koji će javno da iznese istinu šta se ovo dešava sa Srbijom!? A sve izgleda kao da se ceo narod a posebno ova Srpska Vlast urotila protiv Srbije i zajedno sa tim narodom radi na tome da se Srpska Gruda što pre zbriše sa Balkana. Neverovatno ali je tako!? Ja sve ovo potkrepljujem jakim činjenicama i iznosim “čistu” istinu i od hiljadu izneću samo jedan deo problema: Srbija je danas jedna potpuno opljačkana zemlja, ona nema granicu i vojsku na granici, Srpska Vlast je protivustavno amputirala Srbiju i Kosovo je predala Albancima, Vučić je rasprodao sve gigante u Srbiji pa čak i prirodna bogatstva-resurse Srbije šume, jezera, pitke vode, lekovite banje sve, sve raspodaje. To je i nacionalno bogatstvi i blago Srpskog Naroda koji nemo posmatra kako to blago prelazi u strane ruke i već se sada može reći da Srbi u Srbiji nemaju više ništa svoje. Da ne zaboravim da pomenem da su Vučić i Vulin stvorili još jednu veliku rak ranu Srpskom Narodu a to su ove izbeglice. I sad Srbi gladni po celoj Srbiji moraju od svojih usta da odvoje i da hrane te mudzahedine. Vučić je potpisao da će ih sve prihvatiti i nastaniti u Srbiju. Gledajući kroz istoriju mi Srbi smo uvek patili od te vere i ja to necu zaboraviti. Da.Da. I sad` treba da ih hranimo jos!? Sta ce mo sa njima??? Ja sam ovde rodjen i ovo je moja zemlja i u goste primam samo onoga koga ja hoću. Ali ova lopovska i izdajnička vlast pravi od Srbije Alajbegovu slamu. Dzamahiriju!? SRBI KRATKO PAMTE!!! Rekose braća Hrvati… I tek što su izbeglice počele da pokazuju svoje pravo lice ne miriše na dobro…A tek kad pokažu zube šta li će biti!? Vucicevi miljenici!!! Ali kad bude ovaj obmanjivač i sudski procesuiran rešićemo se i njegovih izbeglica. I sve ovo ovde što sam izneo je crno da crnje ne može biti. Ovaj narod treba da se postidi kome je dao glas da upravlja našom sudbinom. Poklonili su svoje poverenje jednom opasnom izdajniku, koji se kao pojedinac usudio da uništi jednu zemlju od 7 miliona stanovnika. Na moju veliku žalost on je u tome potpuno uspeo. I opet pitam da li u Srbiji postoji bilo koji pošten čovek i da kaže “DOSTA”. Vreme je da nam Srpska Napredna Stranka položi račune za sve ono što je uradila Srpskom Narodu. Mi vidimo veliko zlo! Oni moraju krivičnoj i da odgovaraju za ovo zlo koje su naneli Srpskom Narodu. Moraju na robiju zbog svega ovoga. A ne da uzjašu na konja zvanog “sudski ćutko” pa da napune džepove para da naprave veliku izdaju Srbije i šta ništa nikom` ništa!? STOP LOPOVIMA! DA POGLEDAMO I KARTICE!? STA STE IMALI A STA SADA IMATE! PA U ZATVOR… Da vidi ovaj narod da svaka vlast podleže i sudskoj odgovornosti. Vlast je dužna da odgovara i svom narodu. Vi ste ubedili ovaj narod da ste svete krave i da za vas ne postoji sud. E pa jesmo u Srbiji ali nije tako i odgovaraće te kad tad svakako. Pitam kad će ova vlast i Vučić da obiću kosovske srbe? Sad kad su sve završili oko stvaranja kosovske države oni čuvaju svoje dupe i bacaju prašinu celom narodu u oči i stalno lažu i prave se ludi. Pošto vlast stalno laže ovaj narod i govori da je Kosovo srpsko svrsihodno bi bilo da se ponovi oformi još jedan voz relacija Beograd-Kosovska Mitrovica ne treba dalje. U taj voz treba na silu utrpati dojučerašnje graditelje kosovske države a to su:Vučić, Djurić, Nikolić, Dačić, Vulin. Ostala slobodna mesta u vozu mora da popune svi voditelji RTS-a i svi voditelji takozvanih nezavisnih medija Marić obavezno.To bi bio voz pun srpskih izdajnika i lazova pa i ako mu se nešto desi ne bi bila velika šteta za Srbiju. Na taj način znalo bi se da li je Kosovo srpsko ili nije. Nema laži nema prevare!!! Inače ja dobro pamtim ko je povukao vojsku i miliciju sa Kosova. lično poznajem dobro Kosovo i mnogo ga žalim i ako nikada ništa nisam imao tamo. Ali ova vlast je potpuno svesna svih zala u vezi Brisela i Kosova i šta su sve napravili sopstvenom narodu. Da bih sve to bolje sakrili oni su od Srbije napravili anarhiju i jednu arhaičnu zemlju. Ovim izdajicama pod hitno im treba primero putne isprave da ne pobegnu iz Srbije. I na kraju da ponovo priupitam: Ko od akademika danas pominje postradalo srpstvo??? NIKO!!! Pa sutra recite da niste Titove sinjeldzije.Treba nam jedan pravi Srpski Tramp da vas ocisti i glumce i k..ce… Ima u Srbiji mnogo još komunista,veleizdajnika, lopova, lazova i pedera… Toliko…
  P:SAJDZO 2017.g.

  • Slavko Jakovljevic piše:

   SRBI PROBUDI TE SE BUDALE JEDNE!!!

   Ja nemam reci!?

   – Moramo da se borimo i da imamo više Albanaca u centralnoj Srbiji, da ovde ostavljaju novac – rekao je Vučić i dodao da su Albanci narod u narastanju i da sa njima mora da se razgovara i traži rešenje za budućnost.

 14. Slavko Jakovljevic piše:

  VUCICEV VOZAC!
  Matićeva imovinska karta 30. 1. 2014.
  Kuća 180 m2 – kupovina
  Kuća 89 m2 – kupovina
  Pomoćna zgrada, 20 m2 – kupovina
  Pomoćna kuća, 15 m2 – kupovina
  Zemljište uz zgradu, 5 ari – kupovina
  Njiva, 8 ari i 38 m2 – kupovina
  Zemljište pod zgradom objektom, 2 ara i 10 m2 – kupovina
  Zemljište pod zgradom objektom, 60 m2 – kupovina
  Zemlja uz zgradu objekat, 8 ari i 96 m2 – kupovina
  Objekat, 146 m2 – kupovina
  Šuma, 1.475 m2 – kupovina
  Livada, 27.002 m2 – kupovina
  Zemljište pod zgradom objektom, 46 m2 – kupovina
  Zemljište uz zgradu objekat, 500 m2 – kupovina
  Njiva, 2.154 m2 – kupovina
  Pašnjak, 4.251 m2 – kupovina
  Njiva, 14.554 m2 – kupovina
  Njiva, 10.518 m2 – kupovina
  * Imovinska karta 6. 8. 2013. prazna

 15. Slavko Jakovljevic piše:

  AKADEMIJA UZ VUCICA!!!

  Aleksandar Vucic je srpski fijaker sa Kosova ugurao u glib i blato i kad se god vratio iz Brisela Vucic je kosovski fijaker uguravao u jos dublji glib ali je istovremeno vredno radio da stvori jos jednu drzavu na Balkanu! Ali u Srbiji nema opozicije, narod nedozreo i ne vidi glup, sud je Vucicev tako da sumanuti može da radi sta god hoce od Srbije i po Srbiji. Tako da je danas Srbija (Beograd) pun lopova i ubica (povratnika), i lazova, ucenjivaca, mudzahedina, lutalica, prosjaka. Jednostavno sve je to namerno stvorio lično Aleksandar Vučić. Danas je Sicilija mnogo bezbednija od Srbije. Zasto je to sve tako??? Zasto je Vucic namerno stvorio ovaj haos u Srbiji? Ovu veliku maglu!? Pa zato da se u Srbiji stvori anarhija tj. opsolutno bezzakonje. I Vucic je u tome potpuno (nije za pohvalu) uspeo. Tako da je on “MAJKA MARA” za sve u Srbiji. On i sudi i smudi, otvara i zatvara, hvali i kudi, uzima i neda… Mi mu dadosmo samo prst a on sad hoce celu ruku. Inace on boluje od vise bolesti pa i od pohlepe. I takav lik nam stvori strahovladu i diktaturu u Srbiji. Uz to Vucic je postao i paranoik. Svaki dan pominje kako moramo da sacuvamo neki mir u Srbiji. A on je jedini (ne mogu da kazem) covek koji stalo pravi haos i cuda u Srbiji. On stalno izmislja,preti, laze, kleveta. On uopste ne uvidja da mu to nedolikuje. Ali pomenuh nema suda… Sta Vucic nikada ne pominje: ISTINU, KRADJU, KRITIKU, POSTENJE BILO CIJE, PRAVNU DRZAVU, SLOBODNO SUDSTVO I MEDIJE, SRPSKU ISTORIJU I.T.D.
  Inače Vučić nije patološki lazov već pre bi se reklo da je on namerni lazov koja se pretvorila u tešku drskost. On sam sebe stavlja na poziciju ličnosti kojoj ne sme niko ništa ružno da kaže. A ako se i desi neka opravdana kritika, Vučić nikada nema argumente u odbrani već odmah prelazi na uličnim žargon. Tu je jako kratak i direktan za razliku od gorućih problema Srpskog Naroda kada nikada nije u temi. Nikada ne odgovara kratko i jasno ovom narodu. kad pominje strane investitore to znači rasprodaja Srbije. napomene tajne razgovore u briselu to znači predaja kosova Albancima. Kad po mene suficit znači da laže jer je napredna stranka uzela 12 milijardi kredita. Kad po mene povećanje plata odmah znajte da laže jer Srbija ima najniže plate u Evropi i policajci i vojska i prosvetari i zdravstvo i radnici. Cak su pokrali i penzije penzionerima. Sve je to jadno i teško i slušati i gledati.
  I na kraju Vučić od jednog velikog srpskog patriote pretvori se u najvećeg izdajnika Srbije kojeg Srbija nije imala u svojoj istoriji.
  I ta vajna “srpska akademija” ćuti kao mula i svojim ćutanjem daje podršku srbožderu Vučiću da potpuno upropasti Srbiju. Cak se jedan udružio sa Vučićem i reče:”Vučić mora da prizna Kosovo” i fijaker nesta u glibu…
  Srbi samo tragajte za crnom kutijom a avion je pao u Briselu…
  Pazi te se akademika te bruke ce da vas samo ometaju.!!!
  P:SAJDZO 2016.g.

  • ZDAJA NA DELU!!!

   Vučiću šta si potpisao u Briselu 30. juna 2015g. u 22h.? Djuriću ko je napravio carinu u Jarinju.? Dačiću ko je stvarao Kosovsku Vladu? Vi ste to uradili!!!
   Srpska Napredna Stranka sa svojim jurišnicima povuče vojsku i miliciju sa Kosova i napravi granicu i stvori albansku državu Kosovo. Ali da se ne zaboravi glavni jurišnici u ovom projektu bili su: Vučić, Dačić, Djurić, Nikolić i Vulin. I posle ove predaje nastavili su da bacaju prašinu Srpskom Narodu u oči. Ovo govorim samo zbog toga da narod ne zaboravi. Pamtite narode da je Kosovo bilo srpsko.
   Toliko ćao ćao ćao…
   P:SAJDZO 2017.

  • NIKO NE PITA!
   Sta li će ovaj kormoran da jede kad rasprodaje i svu vodu u Srbiji???
   P:SAJDZO 2017.g.

  • Slavko Jakovljevic piše:

   ~Krivicni-zakonik :
   Priznavanje kapitulacije ili okupacije Član 306 Građanin Srbije koji potpiše ili prizna kapitulaciju ili prihvati ili prizna okupaciju Srbije ili pojedinog njenog dela, kazniće se zatvorom najmanje deset godina. Ugrožavanje teritorijalne celine Član 307 (1) Ko silom ili na drugi protivustavan način pokuša da otcepi neki deo teritorije Srbije ili da deo te teritorije pripoji drugoj državi, kazniće se zatvorom od tri do petnaest godina.

 16. VUCIC SVE LAZE!!!

  Ako se slucajno desi da javna kritika u Srbiji najzad ugleda svetlost dana u Srbiji Vuvic ce morati da upotrebi pasos da se odbrani jer se drugacije ne moze odbraniti. Zlo je u pitanju a cinjenice o njegovom zlu su nepobite i neumitne…
  Vucic je celo vreme samo lagao, krao i obmanjivao Srpski Narod. Nista vise nije radio. I sve sto je do sada radio bilo je na veliku stetu Srpskog Naroda a kako se nazire on ce i dalje da unistava Srbiju po svim parametrima. Samo je palio i zario po Srbiji. Sta je Vucic uradio korisno za Srbiju do sada!? Nista. Da je sedeo u Srbiji nebih imali ove probleme. Trazi od nas stalno neki mir i tako kupuje neko vreme. Idu izbori opet pocinju obecanja i prevare i klevete. To smo naucili od njega do sada. Opet pitam sta je Vucic korisno uradio do sada??? PA NISTA I NISTA.
  Da li je korisno sto Vucic besomucno rasprodaje Srbiju!? Nije. Da li tu Vucic lovi u mutnom? Da.. Sve radi u cetiri oka. Da li nam trebaju ove izbeglice!? Ne. Sta ce Srbi da rade sa njima??? Niko nezna. Da li je predao Kosovo Albancima dana 30. juna 2015.g. u 22.h.i 54min. Da da predao je. Ko je rekao okupljenim gradjanima: “MI CE MO PRIZNATI KOSOVSKU VLADU I PO CENU DA NE UDJU SRBI U KOSOVSKI PARLAMENT”!? To je rekao licno Vucic. Pa je kroz tajne pregovore u Briselu POSTUPNO je predavao Kosovo. Prvo se borio za neke nevazne zajednice srpskih opstina na Kosovu, pa se borio za slobodu kretanja na Kosovu i na kraju izgubio je pravo i pogleda na Kosovo. I sad se pravi lud kao da su Srbi bili na Mesecu i nista nisu shvatili. Lud covek…
  I na kraju na pitanje: “Sta ocekuje od Pristine”? Odgovara “Nista”.
  Eto to su rezultati Vucicevih tajnih pregovora. Rekose fig.”Odbi od sise”. Ali Vucic da bi i dalje imao odresene ruke rece:”I DALJE CE MO DA TAJNO PREGOVARAMO” samo da bi nastavio rasprodaju i unistenje jadne Srbije. I jos nesto svaka druga rec Vucica je Evropska Unija i to su njegova stalna lupetanja Evropa, Evropa.
  Pa Vucic da stvarno hoce u Evropu on bi oslobodio medije u Srbiji tac.23. Jednostano Vucic sve laze i nikada nece osloboditi medije u Srbiji jer bi ga Srbi rascerupali kao zivinu. Kada ce Vucic da oslobodi medije??????
  NIKADA, NIKADA i nikada… Pa cemu pricamo onda!!!!!
  Prvo ce Vucic pobeci pa ce se osliboditi Srpski Mediji. A ako Vucic uvede Srbiju u tu Evropu mene da obesite. Sam cu se javiti…
  P:SAJDZO 2017.g.

  • UGUSENA SLOBODA ! piše:

   UZURPIRANI MEDIJI U SRBIJI !

   Dakle, ustanovili smo da Aleksandar Vučić direktno kontroliše TV “Prva” i TV “B92”. Iako sve vreme govori da DS kontroliše RTS, činjenice i uređivačka politika javnog servisa dokazuje da Vučić takođe kontroliše i tu televiziju.

   Premijer je više puta priznao da TV “Pink” kao privatna televizija “dobrovoljno” podržava rad Vlade i njega lično, dok TV “Happy”, Milomir Marić i kriminalac Peconi više ni ne kriju otvorenu ljubav prema premijeru.

   Slaviša Lekić i TV “N1” izgubili su smisao kada su od države uzeli pare za dokumentarac o cenzuri.

   Koliko nam je preostalo slobodnih televizija? Nula!

   Štampani mediji

   Vučić je više puta tokom svojih gostovanja ponovio laž da je samo “Informer” na njegovoj strani. On je sinoć pitao Ivana Ivanovića da mu kaže koji su to tabloidi na njegovoj strani, kao i koji nedeljnici podržavaju njegov rad.

   Ivanović je ćutao. Vučić je njegovo ćutanje iskoristio kao dokaz da su sve novine i svi nedeljnici protiv njega.

   Ma koliko Vučić tvrdio da “Politika”, “Novosti”, “Blic”, “Alo” pa i “Kurir” nisu na njegovoj strani, uređivačka politika tih medija dokazuje suprotno!

   U gorenavedenim medijima nećete pronaći NIJEDAN jedni ozbiljan tekst kritike na račun Aleksandra Vučića lično, pa čak ni u “Kuriru” koji se lažno predstavlja kao kvazi-opozicioni medij.

   Kritikuju se svi ostali, ali nikada Vučić lično. To je suština od koje svi beže.

   ZAKLJUČAK

   Oni koji su pomislili da je sinoćni intervju sa Ivanom Ivanovićem bio dokaz da u Srbiji nema cenzure i da Vučić ne kontroliše medije, vreme je da se probude.

   Sinoćna emisija bila je samo jedan deo Vučiće nove taktike kojom pokušava javnosti da zamaže oči – gostuj u nameštenim emisijama sa odabranim kritičarima.

   Drugo, Ivan Ivanović je komičare. Da li ćete jednom komičaru verovati?

   Treće, političari u predizbornim kampanjama vole da dolaze kod Ivana Ivanovića jer njegovu emisiju gleda mlađa publika koju je potrebno ubediti da glasa za određenog političara. Mislite da Ivanović ne naplaćuje gostovanja političara u svojim emisijama? Grdno se varate!

   Znajte samo da je na delu Vučićeva nova taktika.

   Vučić konstantno priča kako radi po 24 sata i da od njega niko više ne radi. Kako se čini, država nam propada, dok Vučić sav svoj trud i rad ulože u praćenje medija i smišljanje taktika i caka kako da preko medija zakamuflira odvratno stanje u državi koje je on lično uzrokovao.

   Vučić najviše vremena troši na praćenje medija!

 17. Slavko Jakovljevic piše:

  SRBI JOS NE VIDE CRNU KUTIJU.
  P:SAJDZO 2017.g.

  • Slavko Jakovljevic piše:

   NO KAPITO!!!

   Dali sad Srbi shvataju i vide da je Vucic zavrsio stvaranje albanske drzave Kosovo???
   Ja sam to video dve ipo godine. Sve je to radio i pred vasim ocima. Svaki proces on je overavao u Briselu. Postavljam pitanje Srbima: Da li vidite da vam je Vucic prodao selu Srbiju? Ne jos ne vidite!!! I to cete uskoro videti. Da li ste primetili placku koju je izvrsio? I ti cete saznati!. A kada se otvori crna kutija iz Brisela saznacete sve i sve ce vam biti potpuno jasno. Zato samo.t r azite crnu kutiju. O sam ovo vec pominjao.
   P: SAJDZO 2017.g.

   • Slavko Jakovljevic piše:

    O KAPITO!!!

    Dali sad Srbi shvataju i vide da je Vucic zavrsio veliku gradjevinu na Kosovu odnosno stvaranje albanske drzave Kosovo??? Ja sam to sve video dve ipo godine. Sve je to radio i pred vasim ocima. Svaku ciglu on je overavao u Briselu. Postavljam pitanje Srbima: Da li vidite da vam je Vucic prodao selu Srbiju? Ne jos ne vidite!!! I to cete uskoro videti. Da li ste primetili placku koju je izvrsio? I ti cete saznati!. A kada se otvori crna kutija iz Brisela saznacete sve i sve ce vam biti potpuno jasno. Zato samo.t r azite crnu mutiny. O sam ovo vec pominjao.
    P: SAJDZO 2017.g.

 18. Slavko Jakovljevic piše:

  DA SE POGLEDAJU REZULTATI!
  Ima idicija da je neko tajno predao nase Kosovo Albancima!? Ko li je???
  Najzad je stiglo vreme je da se osnuje Specijalna Srpska Komisija koja ce utvrditi i dokazati sta je to do sada uradila Srpska Napredna Stranka Srpskom Narodu. Ta komisija mora da radi potpuno nezavisno i bez ometanja bilo koje stranke ili bilo kojeg pojedinca. Ko pokusa na bilo koji nacin da se mesa u rad pomenute komisije mora odmah da bude uhapsen i krivicno procesuiran. Komisija posebno mora da obrati paznju i obradi slucaj “BRISELSKOG SPORAZUMA” i da na osnovu cinjenica i dokaza postupno i tacno utvrdi sta se ustvari tamo sve pitpisivalo i desavalo!? Ja samo da dodam da se to i do danasnjeg dana krije od Srpskog Naroda. Po prikupljanju svih relevantnih dokaza o Briselskom slucaju komisija je duzna da javno i dokumentovano objavi sta se to tacno desavalo i tajno potpisivalo u Briselu. Da se javno iznese ko je i kad’ je i sta tajno potpisivao u Briselu!? I da se takodje utvrdi da li gubljenje Kosova samo posledica necijeg tajnog potpisivanja Briselskog sporazuma???
  Ukoliko se utvrdi da je bilo ko potpisao predaju naseg’ Kosova Albancima taj mora da se osudi na dozivotnu robiju. Radi se o krsenju Ustava Srbije koju garantuje suverenitet Srbije. Mora da se kazne i svi pomagaci jer je ocito da ih je bilo, takodje dozivot nom robijom. Napred!!!
  P:SAJDZO 2017.g.

 19. Slavko Jakovljevic piše:

  OBMANJIVACE ODMAH NA SUD!!! Sta ceka ministar pravde???

  Kada ce Srpsko Sudstvo da sudi srpskim veleizdajnicima zbog toga: 1. Sto su stvorili kosovsku drzavu na tlu Srbije? Vucic, Djuric, Dacic, Nikolic, Vulin… 2. Sto su isli u Brisel potpisali sporazum? Vucic… i ostali… 3. Sto su opljackali Srbiju? Cela vlast… 4. Sto su rasprodali Srbiju? Vucic… 5. Sto su doveli islam u Srbiju? Vucic… 6. Sto su blokirali sudstvo i sve medije u Srbiji? Vucic… 7. Sto su celo vreme lagali Narod Srbije? Vucic… 8. Sto su stvorili anarhiju i strahovladu u Srbiji? Vucic… NAPOMENA: Ovo je samo deo zla koje su stvorili ovi srpski izdajnici. KRAJNJE JE VREME DA SE SUDI ZA PROPAST SRBIJE… P:SAJDZO 2017.g.

  • Slavko Jakovljevic piše:

   JOS NIJE NIKO POSTAVIO PITANJE STA CE OSTATI NASE U SRBIJI KAD JE VUCIC CELU RASPRODA? VUCIC VAM RASPRODAJE PREDUZECA, ZEMLJU, LEKOVITE VODE I SVO PRIRODNO BOGATSTVO!!! SRBI UPAMET!? JA NE MOGU DA VERUJEM STA SE DOGADJA SA SRBIJOM A MOJI SRBI UOPSTE NE REGUJU DA SE OVAJ LUDAK SPRECI DA OVO RADI!?. ZAR NE VIDITE DA JE ON JEDNO VELIKO ZLO SRBIJE!?
   NARODE PROVERITE OVE MOJE RECI PA AKO NE BUDEM U PRAVU I AKO LAZEM VI ME ODMAH STRELJAJTE!!!

   P: SAJDZO 2017.g.

  • Slavko Jakovljevic piše:

   DAJNI DOGOVORI!!!

   I danas 1. februara 2017.god. srpski izdajnici nastavljaju tajne pregovore u Briselu oko konacne predaje Kosova siptarima. Inace Kosovo su potpuno predali Albancima sve su zavrsili. Nase Kosovo sada je albanska drzava. Nema vise… Sada je na redu sudjenje za izdaju zemlje i robijanje. Ali Vucic je i od Srbije stvorio anarhiju. Sudovi za izdaju zemlje ne rade. Sve je zatvoreno u Srbijii sudstvo i svi javni mediji tako da narod jos nista nezna. Inace i Srbija ide putem Kosova. Ali zbog ovakvog naroda Srbija i treb da nestane. Sada da se pojavi i Srpski Tramp nebi nas spasio. Ja toliko!!!
   P:SAJDZO 2016.g.

  • Kazu da je Turcic doneo iz Brisela neki film: “CRNA MAJKO KAD RULJA PUKNE” koji traje samo 1 sat i nema ga vise…
   P:SAJDZO 2017.g.

 20. Slavko Jakovljevic piše:

  DOSLA MACA PONOVO NA VRATANCA!!!
  Rekose pre neki dan:”Kosovo ce ostati srpsko” i umesto da sede kuci oni opet odose tamo!!!
  Juče je bio 24.januar 2017 godine kada je Srpska Vlast ponovo pozvana da ucestvuje u tajnim pregovorima u Briselu. Spremiše se braća izdajnici i ponovo odoše tamo da nesto opet tajno pregovaraju. Uz to dobro su znali da su oni te mace koje dolaze na vratanca. A šta se tu dešava??? Sve ono što su dogovarali obećavali i potpisivali do sada je bilo tajno i dobro skriveno od Srpskog Naroda. A u tim tajnim pregovorima Vučić je već potpisao da je Kosovo nezavisna drzava. To je potpisao jos 30. juna 2015.god. u 22 i 54min. Takodje po zahtevu Amerike Vucic je obecao da ce ubediti i sve Srbe i zajedno sa njim javno priznati Kosovo kao nezavisnu drzavu. I Brisel je odlučio da taj dan bude upravo jučerašnji dan kada će Nikolić i Vučić morati da svoje obecanje ispune i da javno priznaju Kosovo kao suverenu i nezavisnu državu. Drugim recima da overe sav svoj dosadasnji “rad” u Belgiji.
  I tako Vucic onako prenerazen upade u neki melanholican zagrljaj i poljubac iz kojeg se jedva iscupa a bio je toliko uzbudjen da je izgledao kao upisuljko. Dok nam nas dragi predsednik po obicaju kapiju nije ni zatvarao. Taci si disciplinovano smejao. Mi Srbi na nasem TWC-u samo smo to uspeli da vidimo i saznamo. Sinurno su Vucicu strogo naredili da vise nesme da pusta vozove ni u WC-u a komoli uz Ibar. Takodje je verovatno da je odgovorio “Necu vise nikad casna rec”. I sve se to kako nekako provuce da jos nisam ukapio sta se to tamo radi!?
  I posle tih opet “vaznih i tajnih” pregovora mi kao nacija nista jos neznamo!?

  I slobodni kao “Tice na grani” ovi SRPSKI IZDAJNICI da bi zavarali jos malo Srpski Narod odletose u dve najbednije zemlje u Evropi Toma Diploma u Portugaliju a Acaturk u Belorusiju. Cak i njima nude da kupe ovo sto je jos ostalo od govnave Srbije. Znaci idu izdajnici da potpuno uniste Srbiju!!!
  Sve to rade javno pred ocima ovog blesavog naroda…
  Kad se vrate iz tih trouglova u Srbiju IZDAJNICI ce tek nastaviti da treniraju strogocu nad Srpskim Narodom. A ti narode trpi Bog te j..o.
  Izgleda da se samo ja bunim i da i ja pisam uz vetar a akademici cute.
  Ja toliko…
  P:SAJDZO 2017.g.

 21. Slavko Jakovljevic piše:

  VUCUC PRIZIVA LINC!!!

  Vec sam rekao da je Vucic covek velikog ZLA u Srbiji. On je potpuno pokrao i Srbiju i ovaj narod. Sada rasprodaje narodno blago Srbije, prirodna bogatstva Srbije. Navukao je gnev celog’ sveta na Srbiju. Zbog njega svi nas mrze, posebno nacije u nasem okruzenju. Sada je onako iz hira poceo brutalno da se izživljava sa nama Srbima. Pogledajte samo kako se on nasilnicki ponasa. Narode pa vidite li da je ovaj covek potpuno u autu. Cega se god dohvatio sve je sjebo. Uz to on nam stalno preti hoce jos i da nas bije. Vreme je da ga vezemo da ne sernja vise. Treba mu zabraniti da nas bar ne ponizava. Stalno nam pumpa usi kako se on nikoga ne boji. Vucic nas nikada nicim nije obradovao. Vec stalno pokusava da nam utera neki strah u kosti. Pa ga pitam do kada ces Vucicu da ponizavas ovaj Srpski Narod? Pa znas li Vucicu da nisi ispunio nijedno obecanje koje si dao narodu? Celo vreme lazes i trpas pare u dzepove. Nesmes da oslobodis sudstvo i medije u Srbiji koliko si posten!? Sramoto jedna. U Briselu si upropastio Srbiju. Koliko si proizveo zla ovom napacenon narodu? Kako te nije sramota!? Sta to radis? Imas li imalo ljudskosti? Samo stvaras probleme, lazes i krades!!! Sta je bilo sa onim “Drzavnim udarom”, pa sa “Oruzjem na Banjci”, pa sa “Oruzjem na Novom Beogradu”, pa sa “Vozom za Kosovo”. Pa zakulisne provokacije po Kosovu i oko Hrvata, pa sa otimanjem penzija. Ti si glavni “LIDER” i jos nisi resio nestanak onih devojaka iz Borce i Sente. Ko moze da sudi Haradinaju? Kakvo ti je; zdravstvo, skolstvo, vojska, policija??? Mogao bih do sutra nabrajati…”ZLAJO” nesposoban si da resavas probleme!!! Ti samo stvaras i izmisljas probleme i tako non stop!!! Krades i stvaras probleme… Ceo narod si posrao po glavi!!!
  I sad se BAN raspasao i nakurcio i hoce da bije ceo narod. Pa kaze znas ja sam “FRAJER” da vidim ko sme!? I tako covek otkacio i redom izaziva po Beogradu. A nabio i godine i kile i vidno otromio ali “dasa” bar svojim ponasanjem trazi linc. I gde se god nadje on tvrdi da se nikoga ne boji i samo izaziva i u parlamentu i na televiziji i pred novinarima i pred opozicijom i u stranci samo hoce da bije bog te j..o. Umislio nesto!!! Zaneo se??? Jebemliga!!! Neznam!?
  “Daso” da si toliko jak nisi. Da si ti jak i hrabar ti nebi vodio ono cetvotostruko obezbedjenje oko sebe. Vec bi prosetao malo do Pazara ili Kosova ili gradom na primer. Ali nesmes!!!
  Pravi tabadjija je “SMEKER-DIKA” i nikad inikoga ne provocira. Ti provociras i stalno nekome pretis a zaboravio si Potocare. Zamalo linc!!! Rodjen si dvolican jer si vani mekusac a u Srbiji promenis cud… Ti mislis ako si najbogatiji da si i najjaci. Pa nece biti!!! Drugo je Tadic on jeste tabadzija. Ali nismo mi svi Tadic. On ne jebe nikoga i stoji mu bato. Jedina mana mu je sto nije siromasan…
  Ali za tebe ima resenja Vucicuu!!! NIKOGA SE NE BOJIS jel’ da govoris stalno!? Cuj!?
  U Beogradu ima “DASO” ima preko 40 bokserskih i kik-bokserskih klubova. Nema veze ni gde su ni kakvi su.. A ti ponesi obavezno gace nemoj one roze. I tamo nadji bilo kojeg boksera srednje kategorije to su oni od 71 do 76 kg.. Pazise ovi tezi lome vilicu. I izadji na ring i proveri sta znas!!! I znas sta ce da se desi? Ima da popijes batina bato da neces znati kako se zoves!!! Ti neki super teskas sa srednjakom ima da popijes batina i u drugoj rundi bices sav u cvorugama i budi srecan ako izvuces zivu glavu. A ako dodje do trece runde? Padas! Patos!. Nokaut batoo. Stizu nosila. Posle toga odboluj jedno 15 dana da se povucu otoci i bolovi a ako ostane neki oziljak bice ti za uspomenu…
  Da, da muskarcino smiri se malo!!! Stalno nam pretis, ej smirise. Oslobodi nam medije jer treba da ti se sudi zato sto si nas plasioo.
  Tada ce ti mozda doci iz dupeta uglavu da si ti veliko ZLO pa ces prestati da rasprodajes ovu zemlju… Jebes Evropu kad ostasmo bez icega. Na kraju.
  SVE TE TVOJE UGOVORE I KREDITE MI NE PRIZNAJEMO I PONISTICEMO IH!!!
  P:SAJDZO 2017.g.

 22. Slavko Jakovljevic piše:

  PROBNI BALON!!!
  Pa Vučiću voz je juče stigao tačno dokle treba, do Jarinja (Djuric postavio) tu je granica i carinaa. STOP!!! Granica!!!
  Pa Vucicu južno od Jarinja ti si lično predao teritoriju Albancima. To si uradio u Briselu i to tridesetog juna 2015 godine u 10 časova i 54 minuta. Samo da te upozirim za ovo ima mnogo dokaza da si potpisao. Vucicu treba da odgovoriš da li je ovo ISTINA? Samo sa Da ili Ne. Da, da Vučiću potpisao si predaju Kosova Albancima. Ali ti i tvoja vlada i tvoja stranka i dalje ne prestajete da obmanjuje lazima ovaj narod. Idemo dalje. Da li je Vucicu Priština glavni grad države Kosovo Vucicu? Da da jeste Vucicu, Pristina je glavni grad Kosovske drzave. Zašto onda svakodnevno u (vremenskoj prognozi) lazete ovaj narod Vucicu i prikazujete Prištinu kao grad u Srbiji? Znaci opet lazete. Znači (opsta laz) je osnova vase politike Vucicu!!! Da idemo malo u detalje Vucicu!? Da priupitam: Pa Vucicu ako je Priština u Srbiji gde su onda gradovi Peć, Djakovica i Prizren? Odgovori Vučiću. Neznas… Znao sam. Pa svi znaju da se pomenuti gradovi nalaze na Kosovu ali sada kao drzavi Kosovo koju si brizno i s’ljubavlju stvarao i koju jos uvek stvaras Vuvicu. Juce Dacic (izdajnik) poziva Albance da sve nesporazume resavaju samo pregovorima i dogovorima sa Srbima. Da od tih vasih tajnih sporazuma i predovora sa siptarima SVIM SRBIMA PUCA GLAVA. Zasto je to sve tajno??? Kada bih narod znao sta tamo pregovarate odavno bih zavrsili tamo gde vam je i mesto!!! A to je robija za izdaju zemlje!!! Gledali smo preko vaseg TV-a kako vrlo brzo i sinhonizovano stvarate Kosovo kao drzavu… Obracajuci se zbunjenom narodu cak rekoste: “Mi ce mo da priznamo kosovsku vladu pa i ako vi neudjete u parlament”. Da li ja to lazem nesto??? NE!. To je istina i svi smo to culi.
  ALI SAMO DA VAS VUCICU PODSETIM. OVAJ NAROD JE JOS NEOBAVESTEN. ALI ZNACE STA DA RADI KADA SAZNA ISTINU!!! A TI I VI samo nastavite da lazete i kradete ovu sirotinju. Neko rece: “Ima jos” i nije zato sudski procesuiran. A vi Vucicu MORATE JOS STEGNUTI SUDSTVO I MEDIJE. Samo znajte ipak ISTINA ISPLIVAVA. Odlucite sami kako ce te dalje!? I nebio niko u vasoj koži!!!
  IDEMO DALJE (ima 1000 tema). IDEMO NA VOZ!!!
  Ja licno znam da na reci IBAR postoji tz.”VESELI SPUST” to je spustanje nekih uglavnom pijanaca niz Ibar koji ARLAUCU na nekim gumama sve do Kraljeva. A konzerve piva koje ostave oko Ibra moze samo da pokupi poplava. Ali sada se pojavio i “VESELI VOZ” ili “PROBNI BALON” na Ibru koji ste vi Vucicu juce pustili da krene iz Beograda do Kosovske Mitrovice (iako pruga postoji do Peci). Svako je znao da taj voz nece stici do Kosovske Mitrovice. Ali deca se igraju, duvaju balone i pustaju vozove i gasove… Ali deca se igraju… Tako se stalno ponasa i nasa vlast u Srbiji! Srpska Vlast je kantautor jucerasnjeg filma “PROBNI BALON ili VOZ” Beograd K.Mitrovica. I sada veselo gledate i analizirate ali ne vidite da je scenario vrlo lose uradjen. Jednostavno film je propao ciji ste vi scenarista. I tvrdim da Tacija niste nadmudrili, zbunili ponajmanje uplasili. Taci je za razliku (na zalost) od vas vispren i samo radi po briselskom sporazumu Vucicu… I ovim vasim postupkom samo ste naneli veliku stetu Srbima na Kosovu… Analizirajte vasu recenicu: “Ja molim Albance da ne napadaju Srbe na Kosovu”. Ta tema nije bila aktuelna sve do dolaska VASEG VOZA. Ovakav vas apel Vucicu samo priziva i podstice nesrecu na Kosovu!!!
  Da zlo bude jos vece Vucicu vama se pridruzi i Nikolic (vas pajtos) da se eventualni napad Albanaca na Srbe hocete osujetiti nekim ratom. Dede i cice ne idu u rat. To su samo same budalastine. Hajde o ratu pa vas pitam! Znaci li to da ce karaula “KOSARE” (moja karaula) biti opet srpska??? Sigurno NE!. Mozda neznate ni gde je. Pa Nikolic ne moze ni da izadje do karaule “KOSARE” jer mora dugo da puzi. Ako ne znate tu je granica Srbije. Odatle se ne vraca kao iz Potocara… Avioni (nasi jos nespremi) ne vode gerilske ratove. Gerila sa kopna brani i civile i osvaja teritoriju. Vas VOZ nije uspeo da se probije ni do K.Mitrovice. A gde je Pec auuu??? A vojska!? U Srbiji jos niko nije (koliko ja zmam) odgovarao za unistenje te Srpske Vojske i kradju vojnog budzeta. Vinovnici unistenja vojske ne stvaraju vise vojsku. Ali oni se i danas slobodno sepure i javno hvale kako su “sredili” vojsku. Takvi treba da su odavno na robiji. Oprostite zbog ove moje emotivnosti prema vojsci.
  Ali SUD jos ne radi u zemlji dembeliji Srbiji… Svi mediji potpuno blokirani… To govori sve o Vucicu. Bez javne kritike danas Vucicu niko vam nista ne veruje. Vucicu ipak si ti mali covek…Vucicu “Lazovizijo” oslobodi srpske medije. I na kraju da iznesem jos jedno moje zapazanje o Vucicu!!!
  Vucic je covek zla. Stalno se povapiruje i pojavljuje sa novim zlom. Ako ga nema odmah ga stvara…
  Sve se svodi u veliko dusanje u grudi da bi ostvarila samo sloboda kretanja. Toliko…
  P:SAJDZO 2017.g.

 23. Slavko Jakovljevic piše:

  REZULTAT Brisel/Vucic 10:0

  Pitam Dikovica zasto odaje vojnu tajnu iznosenjem u javnost ” 3.000 vojnika biti opremljeno najsavremenijim naoružanjem i opremom, sistemom veza i balističkom zaštit…”. Da je Srbija unistila svoju vojsku govori i to da nemamo nijednu karaulu na granicnoj liniji. Ja sam odavno zgranut sta radite sa Srbijom. Neko mora zbog toga na robiju… Za sve je neko kriv!!! Ako gen.Dikovic ima tako jaku vojsku zasto nije danas propustio voz bar do Kos.Mitrovice nego je vracen iz Jarinja (Djuric) za Beograd??? Sve je to laz, neozbiljno, kasno i sa vama nemoguce. Nerazumete jel da!? Nema suda bilo bi jasno sve!!! Brisel sta to bese to jos neznate. Uskoro ce se saznati… Ne moj te pobeci!!!
  P:SAJDZO 2016.g.

 24. PORAZNI VUCIC!!!
  SRBIJANCI zbog velikog rizika da nestanemo i kao nacija i kao drzava krajnje je vreme da se ozbiljno zabrinemo i razmislimo sta moramo da preduzmemo!? Kako da se resimo ovih lazova i lopova u Srbiji!?
  NEMA SUMNJE da je SNS izdajnicka i lopovska vlast. Da iskljucivo lazima i obnama vladaju “SVOJIM NARODOM”. Predali su Kosovo Albancima 30 juna 2015.u 22h., napravili granicu i vladu Kosova, ostavili su na cedilu Srbe u R.Srpskoj. Srbiju su potpuno oplackali, potpuno rasprodali i na taj nacin ubrzavaju sam proces nestanka Srbije. Ova vlast strogo kontrolise MEDIJE i SUDSTVO u Srbiji i ISTINA ne dopire do naroda! LAZOVI I LOPOVI VLADAJU SRBIJOM. Uz to ako se samo malo analizira Vucic radi direktno na stetu Srba i Srbije. Narod mora podhitno da reaguje i spreci ovog lazova i lopova da bilo sta “RADI” u Srbiji. Pa SRPSKI NARODE moramo se braniti od ovog zla koje nas je zadesilo!!! Pa VUCIC nas potpuno upropasti. Pa on samo LAZE I KRADE po Srbiji!!! Pa on nikoga ne gleda u oci.
  VUCIC je patoloski lazov i lopov!!! Pa on preko medija godinama laze svaku srpsku glavu! On ne trpi nikakvu kritiku!!! On je zlo Srbije! On NIKADA ne govori istinu! On nikada ne odgovara na pitanja kritike vec odmah pocinje da kleveta! On nista ne govori o lopovluku u Srbiji, sudstvu i medijima u Srbiji!? On ne shvata da “Nicija niji gorela do zore”.
  Dosta vise!? Ne lazi vise!? Ne lopovisi vise!? Skinise se bre covece!!!
  P:SAJDZO 2016.

  • Slavko Jakovljevic piše:

   VUCIC ZARAD NEKE EVROPE PREDADE SIPCIMA KOLEVKU SRPSTVA. ODVOJI, POTPISA I GOTOVOOO.
   SAD NESME NI ON DA KROCI NA KOSOVO DOK SIPCI NE DOZVOLE!!! SADA DODJE TRAMP (PAMETAN COVEK) I
   ODBACI “NATO”.I SADA VISE NEMA “NATA” NEMAA… I DA PODSETIMO DA JE KRIJUCI OD SOPSTVENOG NARODA VUCIC INSTALITAO NATO U SRBIJI. ALI REKOSMO SADA JE NATO PUKAO ALI JE VUCIC I SA NJIMA NAPRABIO STRASAN “DIL” A TO JE: DA CE PRIMITI I TRAJNO NASELITI MUSLIMANE U SRBIJU, DA CE CELU SRBIJU RASPRODATI ISKLJUCIVO STRANCIMA, DA CE VUCIC MORATI JAVNO DA PRIZNA KOSOVSKU DRZAVU I TO UZ SAGLASNOST CELOG SRPSKOG NARODA. ZNACI MORACE DA UBEDI SRBE KAKO IM TO KOSOVO SAMO PRAVI PROBLEME I DA JE ZA NJIH DA GA VISE NEMA TJ. DA GA KONACNO DAJU SIPTARIMAAA…
   ZAO MI JE STO OVAJ SRPSKI NAROD I DALJE NE VIFI APSOLUTNO NISTA… GLUP NAROD… I SADA IZ LICNOG PROTESTA SAVETUJEM IM DA ODMAH PROMENE SVOJU VERU I PREDJU U ISLAM. DA KUPE FESOVE,SALOVE,DIMIJE I DA SE OKRENU DZAMIJI. JA CU DA OSTANEM PRAVOSLAVAC I BORICU SE DA ME NIKO NE OMETA U TOME… ZBOGOG SRBI KOJI NISTA NE VIDITE…
   P:SAJDZO 2017.g.

 25. LJUTA CORBA!!!

  Turčić nam je odavno zapržio čorbu. Ja sam lično znao i osetio po mirisu da je čorba papreno ljuta. Ali narod je odavno gladan pa ne zna ni sta jede a kamoli da osete da li je corba i ljuta. Ima i onih koji traže i repete. Ali narod potpuno izgladneo i traži brate da jede. Sem ovih gore natovljenih svi su drugi gladni. Umesto da nas nahrane oni vrše opit sa nama. Odavno likuju od sreće jer su shvatili da im je experiment potpuno uspeo. Opet sa visine posmatraju kontra metamorfozu tj. pretvaranje čoveka u životinju.
  Pa ovo se više ne može izdržati!. Narode kako ovoga da se rešimo i gladi i zla koje nas je zadesilo i da živimo kao sav normalan svet? Ja imam odgovor kao iz rukava. Kratko i jasno. Sva nesreća ovog naroda se krije u TELEVIZORU. Ali samo u televizoru…
  Pa narode onda krenite na Lazoviziju Srbije, vreme je. Udarite na Turcicevu bolnu tacku. Samo budite oprezni jer je Turčin to nekoliko puta zaključao. Tada ce te shvatiti da je to samo njegova kuca Tu je njegov volan sa kojim uspesno vrti po Srbiji. To mu je jedino sredstvo vladanja i on ce ga braniti sve do krvi. Pazite se i velikih pacova. Ali budite vrlo uporni, mirni i strpljivi ali ako ne otvore narode RAZVALJUJ. Verovatno tu ce te zateci kako Turcic montira reportaze za vesti u pola osam. Njemu odmah svezite kablovima noge i ruke i ukljucite struju. Spikere (pacove) novinare ostaviti zive da tesko robijaju. I sada veselje moze da pocne.
  Nema vise zla, nema vise gladi, nema vise laganja i kradje.
  Sada krecemo dalje ali istinito i samo istinito i posteno. Kada budemo obecali narodu da krecemo na lopove svi ce oni pobeci. Sto pohvatamo strpacemo na dozivotnu robiju…
  DOVESTI POSTENE I NASTAVITI NORMALAN ZIVOT…
  P: SAJDZO 2017.

 26. Slavko Jakovljevic piše:

  PLACKA NE PRESTAJE!!!

  O ovom velikom srpskom problemu već sam pisao ranije i vreme me nije demantovalo pa moram ponovo da se vratim na ovu temu. O čemu moram ponovo da pišem? Pa o daljoj pljačci, izdaji i uništenju Srbije i Srpskog Naroda.
  Pa ko to radi? Pa glavni krivci za svo zlo koje je Srbija preživela i koje sada preživljava su Vucic i njegovi oligarsi oko njega. I to je poveća grupa pravih izdajnika Srpske Države, lopova i lažova koja je vec poodavno na vlasti u Srbiji. Ta raspasana grupa stalno izmišlja i stvara i priziva nove nesreće u Srbiji. Setite se samo državnog udara, pa municije na Banjici, pa municije na Novom Beogradu. Setite se saslušavanja Jeremića u vezi nekakvih ubistava, setite se predstavljanja Saše Jankovića kao opasnog stranog placenika i izdajnika koji radi iz nekog podruma u Beogradu pa kleveta stranke “DVERI” kako su upravo oni sve pokrali u Srbiji. To su sve lično Vučićeve izmišljotine koje imaju samo jedan cilj zastrašivanje Srpskog Naroda.
  Znajući dobro sve šta je sve uradio lično je i Vučić naredio da se sve to zataška i da se više ne raspravlja o tome. Doduše nijedna ta izmišljotina nije ispitivana niti je dokazana. Znači da je sve te dogadjaje i klevete vlast svesno izmislila…
  A šta sada rade ovi Srpski Izdajnici na vlasti, lažovi i lopovi. Ovi srpski izdajnici i dalje prizivaju nesreće samo kako bi sakrili zlo koje su napravili sopstvenom narodu. Zašto su oni izdajnici? Prvo zato što su ostavili Srbe na Kosovu pa su potom prisli Albancima i albanskoj državi koju su im sami stvorili. Povukli su srpsku vojsku, miliciju, stvorili im granicu, ugurali Srbe u njihovu vladu, dali poz.broj i sve ostalo. Pa su potom ostavili Srbe u Republici Srpskoj pa su prišli Bosni i Hercegovini kao samostalnoj državi. Celo to vreme oni su uporno radili protiv interesa Srba i na Kosovu i u Republici Srpskoj. Ali najveće zlo su napravili Srbima u samoj Srbiji. A kakvo su to zlo napravili.? Prvo su uništili Vojsku Srbije pa su otvorili granice Srbije pa su je i opljačkali. Pogasili su sve fabrike i preduzeća u Srbiji pa su ih potom rasprodali strancima tako da mi ništa više nemamo srpsko u Srbiji. Zamislite sada rasprodaju i privatne kuće koje su komunisti oteli od rodoljuba i monarhista. Od 1941-1945 god. komunisti izvršili krvavu čistku u Srbiji samo iz ideoloških razloga i stradalo je 300.000 Srba. 150 hiljada Srba je ubijeno 150 hiljada je pobeglo. I sve kuce-vile su im oduzeli i podelili svojim politickim sledbenicima. I sve do današnjeg dana tu žive neki smradovi koji nece da izadju iz tih kuca. Današnja vlast takodje pripada komunističkom pokretu i ne pada na pamet da te kuće vrate bivšim vlasnicima ili njihovim potomcima.To su one najlepše vile na Dedinju, Seljaku, Vračaru i Voždovcu. Sumanuti Vucic najavi da ce da proda samo u Beogradu preko 140 tih vila. Pod izgovorom da ima kupaca za njih. Takođe Vučić pravi zlo Srbima jer je blokirao medije i sudstvo u Srbiji. Napunio je TV mediokriketima a sud njegovim doušnicima. Njegovi najbliži i jedini saradnici su ljudi koji su bombardovali sedamdeset i nešto dana ovaj narod je u Srbiju. Celo vreme Vučić i njegova stranka lažu i obmanjuju ovaj Srpski Narod. Od Srba su stvorili jugoslovene koji su opijeni komunizmom vrlo lako zaboravili da su Srbi. Tako da danas u Srbi nemaju nacionalnu državu i nema patriotskog Srpskog Naroda. Nema zdravih srpskih nacionalista, nema od srpstva ništa. Srbija nema vojsku, nema vojnike na karaulama, Srpska Vlast nezna gde su granice Srbije. Migovi 29 nece spreciti mudzahedine da ulaze u Srbiju. Takodje nece migovi lišiti Vucica od krivične odgovornost za sve što je uradio, krao i lagao ovaj narod. Sta će da uradi sa ovolikim izbeglicama koje je lično primio u ovu opuštenu zemlju???
  Dalje:
  Vlasti u Srbiji imaju stalnu naviku da prozivaju nesto Hrvate. I u tim prozivkama Srpska Vlast uvek ispada glupa i ponižena. Izgleda da je Srpska Vlast mnogo zavidna na uspesima Hrvatske Vlasti i iz tih razloga se tako i ponasa. Srbi do sada nijedan spor sa Hrvatima nisu rešili. Ali su zato stalno nudili oprost, izvinjenje i pomirenje.

  Glavni problem je u stvari u tome što srpske vlasti ne vide da su svi Hrvati nacionalisti i da imaju nacionalističku vlast. Dok Srbi nisu nacionalisti i imaju izdajničku vlast. Hrvati svoje nacionaliste stavljaju ispred svog naroda i ispred svoje vlasti i oni su vodje i lideri hrvatske drzave. Dok Srpska Vlast takve tamniči. Setite se sta rade Vulin i Stevanovic pre neki dan. Sto pre shatimo to bolje za nas. Hrvatska je nacionalna država hrvatskog naroda dok je Srbija alajbegova slama. Zato će Hrvatski Narod ostati čista i etnički i genetski. Uz to imace jaku vojsku (Bljesak i Oluju) i imace jaku i čvrstu granicu.
  A dušebrižnika i komunistička Srbija će brzo nestati…
  Nacionalisti nikad ne kradu a komunisti uvek i lazu i kradu!!!
  NA KRAJU PITANJE?
  KOJE BOLJI? PATRIOTE I NACIONALISTI ILI IZDAJICE I KOMUNISTI?
  Bar su ovo trebali Srbi da nauce od Hrvata.
  P: SAJDZO 2016

 27. jole piše:

  Malecka lici na mamu!

  • Ja mislim da je pljunuti tata!!!

   • Botovi piše:

    Botovi manipulišu javnim mnjenjem

    Piše: M. Miljković

    Organizovani komentari botova služe za manipulaciju javnog mnjenja i moderatori medijskih portala nisu obavezni da ih objavljuju, saglasni su učesnici panela “Botovi: Sloboda govora ili pokušaji kreiranja javnog mnjenja” u organizaciji portala Danasa na sajmu medija Media Market.

    Prema njihovim rečima, time je obesmišljena uloga komentarisanja medijskih sadržaja.

    – Internet odredi vladajuće stranke, takozvani botovi, služe za to da i na mreži spreče bilo kakvu debatu, pošto je vlast prethodno ukinula debatu u mejnstrim medijima i u skupštini“, rekao je danas koordinator Balkanske istraživačke mreže (BIRN) Slobodan Georgijev.

    Georgijev smatra da se scenario iz parlamenta, onaj u kome neko ko pokuša da kritikuje vlast automatski bude okarakterisan kao nekompetentan, lopov ili strani plaćeni, preselio na sajtove medija i društvene mreže.

    – Oni ne učestvuju u dijalogu, oni vređaju i prete. Nema tu razgovora, nema onoga „pogledaj bolje, možda grešiš“. Ne, oni se pozovu na tvoje poreklo, to gde radiš, ko te plaća a na kraju počnu da ti prete. Ja sam to osetio na ličnom primeru, i znate, ako neko deset puta napiše da me treba likvidirati, ko može da garantuje da neka budala to zaista neće uraditi. To je jedna vrsta bolesne i jezive strategije da se jedini preostali prostor gde bi ljudi mogli da kritikuju stavi pod kontrolu – kazao je Georgijev i dodao da iako ne ele da priznaju centrale političkih stranaka koordiniraju rad botova.

    Profesorka Fakulteta političkih nauka Snježana Milivojević ocenila je da je uloga komentara na medijskim portalima obesmišljena jer je razvojom interneta otvoreno mnogo više prostora za javni dijalog i da su zbog toga mnogo svetski mediji ukinuli opciju komentara na svojim sajtovima. Ona je dodala i da neobjavljivanje komentara botova ne bi moglo da se smatra kršenjem sloboda govora, jer je svaki medij odgovoran za ono što je objavljeno na njihovim sajtovima.

    Prema njenim rečima, medijski manje razvijene i manje demokratske zemlje u svetu danas oslanjaju na ekipe ljudi koje na internetu pišu afirmativne komentare o vlasti.

    – Postoji „Armija 50 centi“, to jest kineska armija botova, koji su zaposleni od strane države i koji za taj iznos na internetu ostavljaju komentare koji promovišu državnu politiku. Pretprošle godine je svetom prostrujala vest o istoj takvoj ekipi pod pokroviteljstvom Kremlja. Kod nas je to takođe vrlo vidljivo i svedoci smo svojevrsnog medijskog rata drugim sredstvima – kaže Milivojević.

    Ona dodaje da je stil botova koji se ogleda u „branim svoje, napadam sve druge bez ikakvih argumenata, agresivno i vulgarno“, doprineo polarizaciji i radikalizaciji društva.

    Gordana Novaković, generalna sekretarka Saveta za štampu, rekla je da su u toj instituciji u toku završne pripreme za izradu Kodeksa za onlajn medije. Ona je rekla da komentari potpadaju pod uređivačku odgovornost sajta koji ih objavljuje.

    – U zavisnosti da li radite premoderaciju ili postmoderaciju komentara, vi kao urednik onlajn medija imate potpunu slobodu da odlučite koje ćete komentare da objavite – rekla je Novaković i navela iako se mnogi žale Savetu za štampu zbog neobjavljivanja komentara da nema osnova da se zbog toga reaguje.

    „Tek sada ste pravi sajt – dobili ste botove“, bila je čestitka koju su kolege uputile urednik sajta televizije N1 Nikoli Stojiću. Po njegovom mišljenju, uloga botova je precenjena.

    – Zašto to kažem? Prvo, oni su lako prepoznatljivi. To su kratki komentari sa pet-šest reči koji afirmišu vlast, sa kratkim nadimcima u potpisu, koje osoba sa izgrađenim stavom odmah prepozna. Drugo, smatram da ciljna grupa tih botova uglavnom ne koristi internet – naveo je Stojić.

    On je dodao i da botovi neretko uopšte i ne ulaze na tekstove sajtova, već da komentare ostavljaju putem određenih aplikacija i time je objasnio zašto tekstovi sa velikim brojem komentara nisu nužno i najčitaniji na sajtovima.

    Na Danasovu panel diskusiju bili su pozvani i predstavnici vladajuće Srpske napredne stranke, ali iako je poziv upućen u nekoliko navrata, odgovora nije bilo.

 28. Slavko Jakovljevic piše:

  OBAVEZAN BOJKOT IZBORA!!!

  VUK JEREMIC, SASA JANKOVIC I “DVERI” MORAJU OBAVEZNO DA BOJKOTUJU OVE IZBORE.
  RAZLOG : MEDIJI U SRBIJI JOS UVEK NISU SLOBODNI. A VUCIC IH I NECE I NESME SIGURNO OSLOBODITI I UPORNO SE PRAVI LUD. ZADATAK POMENUTE OPOZICIJE JE DA SE STO PRE OBRATE EVROPI KOJA CE MORATI KAD-TAD DA NATERA (OBMANJIVACA NARODA) VUCICA DA NAJZAD OSLOBODI SUDSTVO I MEDIJE U SRBIJI. VUCIC CE POTOM SIGURNO POBECI IZ ZEMLJE JER NESME DA DOCEKA SUDJENJE SA TUZBOM ZA KOMPLETNO SPALJIVANJE SRBIJE! TADA GA TREBA OBAVEZNO UHAPSITI I SPRECITI BEKSTVO.
  A POSLE TOGA JOVO NANOVO ALI SVE CE BITI LAKSE I JASNO…
  U SUPROTNOM, UKOLIKO POD OVOM USLOVIMA IZADJU NA IZBORE OBAVEZNO IH GUBE I DACE LEGIMITET DALJEM PUSTOSENJU SRBIJE OD STRANE OVIH LOPOVA!!!
  P:SAJDZO 2016

 29. I MURAT KRADE I LAZE!!!

  Neverovatno je koliko je ova srpska opozicija naivna da uvek pred izbore pravi istu grešku. A to je da izlazi na izbore pod neravnopravnim uslovima i po pravilu sve te izbore opozicija je gubila. To se isto dešava i danas pred ove izbore. Ne mogu da shvatim da oni ne znaju šta je medijska manipulacija i koliko je ona značajna u ovakvim predizbornim situacijama. Zar ih treba podsećati da isključivo medijskom manipulacijom Vučić opstaje na vlasti već više godina.
  Samo da ih podsetim Vučić drži sve medije i sudstvo pod svojom strogom kontrolom. A ako tu kontrolu izgubi on će sigurno pobeći glavom bez obzira iz Srbije. To je jasno ko`dan. Znači prvi zadatak opozicije je da oslobodi sudstvo i medije. Ukoliko to ne uradi daju Vučiću veliku manipulacionu mogućnost da čak i kreira predstojeće izbore. Vučić će verovatno da posegne za skraćivanje vremena predstavljanje kandidata to jest njegovih političkih oponenata. I to će mu biti sasvim dovoljno da ubedljivo pobedi protivkandidate.
  Inace meni licno ovo pisanje je dosadno. Da samo progovorim rec dve o bitnim problemima ovog naroda. Stvari su potpuno jasne a kome nisu samo zelim da ih podsetim!?
  U OVOJ ZEMLJI NIKO SE NE BAVI KAZNJAVANJEM VELIKOG BROJA LOPOVA U SRBIJI!? ZASTO SE O LOPOVIMA STALNO CUTI!?
  PA SNS NA CELU SA VUCICEM JE POTPUNO OPLJACKALA SRBIJU!?
  PA OPOZICIJO! VUCIC NIJE PRESTAO DO DANASNJEG DANA SA KRADZOM I LAGANJEM OVOG NARODA!? ON JE CELO VREME SAMO KRAO I LAGAO, STVARAO ZLA PO SRBIJI!? KAD NEMA ZLA ON GA IZMISLI I PONOVO GA STVORI U SRBIJI!? SETITE SE MALO STA JE RADIO!? SUDSTVO I MEDIJI U NJEGOVOJ DRZAVI SU POTPUNO BLOKIRANI. STA JE POTPISIVAO U BRISELU JOS NIKO NEZNA!? ZASTO VUCIC NE OSLOBODI VEC JEDNOM SUDSTVO I MEDIJE U SRBIJI? PA NESME JER CE SE SVO OVO ZLO ODMAH VIDETI. ZATO OPOZICIJO (PRAVA) NE DOZVOLITE MU DALJE TO RADI. MANITE SE VI RADIKALA I DEMOKRATA, SVI SU ONI ISTI…
  PITATE KAKO MNOGO MNOGO LAKO. EVO KAKO PA OVAKO:
  UKINITE POSLANICKI IMUNITET ili
  PROVERITE IMOVISKE KARTICE ili
  REALIZUJTE TACKE 23 i 24…
  I SVE STE RESILI APSOLUTNO SVE. DA LI JE TO TESKO? PA NIJE… PRAVA OPOZICIJOo..
  NA KRAJU AKO VAM JE OVO TESKO ONDA NISTE TREBALI NI DA SE KANDIDUJETE…
  Toliko….
  P:SAJDZO 2016

 30. Slavko Jakovljevic piše:

  Kandidat Vucic

  Jeдан од секретара амбасаде разговор је отворио много конкретнијом темом.

  – На сто, пред Вучића, стављен је папир с 10 имена из врха српске власти. Поред сваког имена налазио се назив банке, број рачуна и кретање салда. Уз два имена наведени су и називи казина у Чикагу, преко којих су „опране“ паре које су ти Вучићеви људи од највећег поверења износили из Србије. На посебном документу, уз Вучићево име наведена је иста врста података са истакнутом цифром од 750.000 долара, колико има у једној банци. У кратком монологу, без упуштања у расправу, амерички дипломата је обавестио Вучића да те финансијске трансакције њега и његових сарадника за сада неће бити предмет званичне истраге, али да ће до ње сигурно доћи уколико се понови одступање од захтева који стижу из Вашингтона. На трећем папиру који је том приликом уручен Вучићу налазило се обавештење о потезима које Србија мора да повуче како би се хитно прикључила НАТО савезу. Ни о тој теми није било дискусије тврди за одлично обавештени извор.
  P: Igor Markovic

 31. Igor Markovic piše:

  Crni Vucic

  Jeдан од секретара амбасаде разговор је отворио много конкретнијом темом.

  – На сто, пред Вучића, стављен је папир с 10 имена из врха српске власти. Поред сваког имена налазио се назив банке, број рачуна и кретање салда. Уз два имена наведени су и називи казина у Чикагу, преко којих су „опране“ паре које су ти Вучићеви људи од највећег поверења износили из Србије. На посебном документу, уз Вучићево име наведена је иста врста података са истакнутом цифром од 750.000 долара, колико има у једној банци. У кратком монологу, без упуштања у расправу, амерички дипломата је обавестио Вучића да те финансијске трансакције њега и његових сарадника за сада неће бити предмет званичне истраге, али да ће до ње сигурно доћи уколико се понови одступање од захтева који стижу из Вашингтона. На трећем папиру који је том приликом уручен Вучићу налазило се обавештење о потезима које Србија мора да повуче како би се хитно прикључила НАТО савезу. Ни о тој теми није било дискусије – тврди за „Таблоид“ одлично обавештени извор.
  Pise: Igor Markovic

 32. Slavko Jakovljevic piše:

  NA NISANU ISTINE!!!

  Danas je u Skupstini Srbije usvajanje budzeta za 2016.g.
  Gledam Naprednjacki cirkus.

  Vreme otkriva sve pa i to da je Napredna Stranka na celu sa Vucicem iscrpila sve svoje resurse lagarija i obmana Srpskog Naroda.
  Za vreme cele njihove vladavine oni su samo plackali i lagali narod Srbije. ISTINA se jos uvek KRIJE od naroda i potpuno je deplasirana. Ona se krije uz pomoc uzurpiranih medija (televizije i štampe). Da se malo podsetimo. Vucic je prvo sudstvo u Srbiji podesio svojim potrebama i stavio ga pod svoju strogu kontrolu. Pa je eliminisao bilo kakvu kritiku vlasti u Srbiji. Znači Vucic je prvo stvorio idealne uslove za veliku pljačku Srbije. Potom je izvršio i tu veliku pljačku Srbije. Ta besomucna pljacka jos uvek traje u Srbiji. Srbija se pljačka na razne načine. I ovo je jedna od najvećih pljački Srpskog Naroda. Za celu Naprednu Stranku i veliki deo opozicije ISTINA JE PRAVI BAUK I UBICA. I svi oni koji su se borili za ISTINU nisu došli nikada do izrazaja i do reči. Oni su uvek proglasavani remetilackim faktorom u skupstini i uvek su sprecavani da govore o ISTINI.
  I ovo je danas lepa prilika da gradjani obrate paznju na naš Srpski Parlament gde se još uvek krije ISTINA od naroda. A sta se to krije od naroda??? Pa krije se:
  DA JE VUCIC OPLJACKAO I OJADIO SRBIJU.
  DA JE VUCIC RASPRODAO CELU SRBIJU STRANCIMA (U CETIRI OKA). JOS MALO NECEMO IMATI .NISTA NASE U SRBIJI.
  NIKO NIJE GOVORIO O VUCICEVOJ IZDAJI ZEMLJE O KOSOVU O BRISELU. NIKO NIJE POMENUO OSLOBADJANJE SUDSTVA I MEDIJA U SRBIJI.NIKO NIJE POMENUO STA CE MO SA OVOLIKIM VUCICEVIM IZBEGLICAMA U SRBIJI?. NIKO NI RECI O TESKOJ PLJACKI (PONAVLJAM ) OVO JE NAJVECA PLJACKA SRBIJE U NJENOJ ISTORIJI? I NIKO NISTA!!! A PLJACKA !!!

  TO SU PRAVA PITANJA KOJA TISTE OVU ZEMLJU SRBIJU!!!
  CELO VREME U PARLAMENTU VUCIC JE UZ VELIKE APLAUZE I DALJE SAMO OBMANJIVAO NAROD. I NA NIJEDNO PITANJE NIJE ODGOVORIO VEC JE GOVORIO CISTE NEBULOZE. U NEDOSTATKU ARGUMENATA ON SE OKUSAVAO KAO NEKI BEZUSPESNI DIKTATOR I BIO JE SMESAN. PORED TOGA ON JE NEUKUSNO PONIZAVAO SVE NJEGOVE POLITICKE PROTIVNIKE. VIDELO SE DA MU SMETA SASA JANKOVIC I OBRADOVIC. ZNAMO ZASTO ALI JE VUCIC IMAO VELIKU PODRSKU PALME U PARLAMENTU!?
  OPOZICIJA U PARLAMENTU JE VRLO, VRLO SLABA. JEDINO MOZE I MORA DA SE UDRUZI I DA SE BORI ZA OSLOBADJANJE SUDSTVA I MEDIJA U SRBIJI.
  I DA ZNAJU VUCIC CE PRE POLOMITI NOGE NEGO OSLOBODITI SUDSTVO I MEDIJE. To ja tvrdio i tvrdim!!! ZNATE TO SU ONE TACKE 23 i 24 I VUCIC JE DOBIO NALOG OD EVROPE DA TE TACKE REGULISE ALI SE VUCIC KAO I UVEK PRAVI LUD…Toliko…

  Rezime svega vidjenog je:
  JADAN JE OVAJ NAROD SVE DOK SE NE SAZNA ISTINA O VUCICU!!!
  P: SAJDZO 2016

 33. Slavko Jakovljevic piše:

  SRBI POSTADOSE ROBOVI!!!
  Srbija robovlasnička država…

  Danas jedan normalan čovek koji živi u Srbiji ne može se čudom načuditi šta je ovaj Vučić stvorio i stvara od ove Srbije. Nama patriotama koji još uvek volimo ovu zemlju jedina je uteha što narod “možda” još ne zna šta je Vučić sve uradio sa Srbijom. Inače Vučić je od samog dolaska na vlast uzurpirao sudstvo, televiziju i štampane medije. I do današnjeg dana sve je to pod njegovom najstrožijom kontrolom. Jedino tako mogu da pravdam ovoliko ćutanje Srpskog Naroda koji se ponaša kao da je drogiran i sedi u nekom podrumu u potpunoj tami. Za takav narod prava informacija je ono što vide na televiziji i što im Vučić dostavi da čuju i gledaju.Srbi i dalje potvrđuju činjenicu da nisu pronicljiv narod i da ne vide “šta se iza brda valja”. Ustvari ne vidi šta je vlast na čelu sa Vučićem stvorila od Srbije. A vlast na celu sa Vučićem je prodala ili ustupila strancima sve naše gigante koji su bili dika Srbije. Tako je otuđio i mnogo narodnog i prirodnog blaga Srbije. I sve je to uradio strogo krijući od Srpskog Naroda pod parolom dovođenja stranih investitora. Tako da danas svi ti srpski giganti, fabrike i preduzeća su vlasništvo stranaca. Inače Vučić uživa da obmanjuje narod preko svoje lažovizije i svakodnevno ga vidimo da obilazi neke fabrike ali i dalje uporno krije da su to sve tuđe i strane fabrike. Krije i to da tu Srbi rade kao robovi za vrlo mizerne plate i bez ikakvih radničkih prava. Vučić ih nikada nije pitao kolika su im mesečna primanja i da li su zadovoljni uslovima rada! Kako preživljavaju? Već je uvek govorio kako je zaposlio od 20 do 80 radnika iako je znao da su te firme svojevremeno zapošljavale hiljade i hiljade radnika. Tragedija je u tome što Vučić i dalje nastavlja tajno i nesmetano da uništava Srbiju. On je u kratkom roku od Srbije koja je bila srednje razvijena evropska država napravio pravu robovlasničku državu i stvorio robovlasničko društvo. Sada sve da pitam!!! Da li je bilo ko ovo uradio svom narodu u našem okruženju na Balkanu, Evropi ili u svetu što je Vučić uradio u Srbiji??? Odgovor!? Nije niko, niko, niko… Dalje: Vučić i dalje strogo krije od naroda da je izvršena velika pljačka Srbije. Po svim kuloarima odavno se priča da je Vučić i jedan od glavnih organizatora te pljačke. Vučić o pljačkama nikada ne priča jer je to sve pljačka za pljačkom. Vučić je dobio svoje birače obećavajući im da će da se bori protiv kriminala. Umesto toga Vučić se sam instalirao u sam vrh kriminala i sve koordinate preuzeo u svoje ruke. Za kratko vreme je postao srpski alkapone… Pogledajte samo skupštinu čim se pomene Vučić i neka mala krađa odmah se prekida sednica i da je pauza. Pogledajte kako se svi naprednjaci boje istine, istina je njihov glavni neprijatelj i ona će ih ubiti. Za sad sve rade samo da se sakrije istina o njihovom lopovluku a tirade su dozvoljene. A kada sudstvo bude slobodno u Srbiji svi će pobeći iz Srbije. Parlament mora biti mesto gde se vlast kritikuje i kažnjava za svoj loš rad. Naprednjaci i Vučić to još ne znaju. Na kraju nećemo o Briselu, izbeglicama, Kosovu, nestalom našem zlatu (38 tona) iz švajcarskog trezora, u satu od 80.000 evra, vojske nema na našim karaulama nećemo o sudstvu i medijima u Srbiji!?
  DA DA TO JE DANAS VUCICEVA SRBIJA ALI SVE SE TO JOS UVEK DOBRO KRIJE OD VAS… Toliko…
  P:SAJDZO 2016

 34. VUCIC ZREO ZA ROBIJU!!!

  Juče je Vučić rekao na “Pink Televiziji” da nije lopov i da neće bežati iz Srbije. S’obzirom da mi već duže vreme poznajemo tog prevrtljivka koji sumanuto komada i uništava ovu zemlju predložio bih sledeće!?
  Pod hitno hapšenje Vučića!!!
  Da se izvede na sud i da mu se sudi za apsolutno sve što je uradio. A ako se samo malo pogleda odmah se vidi da je Vučić jedan veliki lazov, lopov i jedan raznovrstan kriminalac. On se u Srbiji nije borio protiv kriminala vec ga je i sam stvarao je učestvovao u kriminalu. Rezultati Vučićevog rada su opustošena Srbija sa tendencijom nestajanja. Tako da je sve što je uradio Vučić bilo je usmereno protiv Srbije. Inače on je svestan svog zla koje je naneo Srbiji i samo vreba trenutak kad će pobeći.
  Iz tih razloga ga treba što pre strpati u zatvor i suditi mu za sva nedela.
  Idemo redom:
  Suditi mu za pregovore u Briselu gde ustupa naše Kosovo Albancima a ti pregovori traju i do današnjeg dana.
  Suditi mu zbog prijema muslimana u Srbiju sa obećanjem Evropskoj Uniji da će ih sve i naseliti u Srbiju.
  Suditi mu za besomučnu rasprodaju prirodnog blaga Srbije što ne radi nijedan državnik u našem okruženju.
  Suditi mu za uzurpaciju sudstva i svih medija u Srbiji i iz tih razloga Srbi još ne znaju šta se desilo sa Srbijom.
  Suditi mu za organizovanu pljačku Srbije i koja još uvek traje.
  Suditi mu za stalno ponižavanje Srpskog Naroda. Ponižavao je vojsku, novinare, bolesne gradjane i sav opozicioni svet.
  Suditi mu za sva lažna predizborna obećanja od kojih nijedno nije ispunio…
  Po istim tačkama optužnice treba da odgovaraju svi njegovi verni pomoćnici.
  Na jednom pravom nezavisnom sudu svi ovi zlokobnici bili bi osuđeni na doživotnu robiju.
  Tako bi se ovom narodu svanulo i počeo normalno da diše.
  Dosta je više počeli ste i kožu da nam gulite….
  P:Sajdzo 2016

  • Igor Markovic piše:

   SKRIVENI IZDAJNIK!

   Svi koji su se pitali i cudili kako to da Vucic i dalje uziva tako veliku podrsku, narocito kod nacionalno opredeljenih biraca, uprkos svemu sto govori i radi (od Briselskog sporazuma, preko unajmljivanja Blera do autosovnistike retorike i kvislinske ekonomske politike) najbolji odgovor na svoje cuđenje mogu dobiti analizom juceranjih pregovora sa delegacijom „Kosova“ u Briselu.

   Odgovor je u sustini prost – istina i cinjenice jednostavno ne dopiru do naroda, koji se informise preko televizije i stampe.

   Oni koji su sinoc pratili domace medije mogli su cuti da se „vode neki pregovori u Briselu“ i da se „razgovara o zajednici srpskih opstina“. Po okoncanju sastanka, mogli su cuti i „najvazniji rezultat dijaloga“, a to je, prema RTS-u i drugim TV stanicama – „dogovor o nastavku razgovora o formiranju Zajednice srpskih opstina“.

   Malo jeste nelogicno da Vui, Dai, Mustafa i Tai prevale toliki put, svecano se rukuju i slikaju pred Mogerinijevom u Briselu, samo da bi se „dogovorili da se nastavi dijalog o ZSO“. „Sta ce, trude se da bar nesto da izvuku za tamosnje Srbe, nije to tako lose“, pomislie prosecni srpski gledalac.

   Međutim, negde oko 11 uvece, kada vecina ljudi vec odlazi na spavanje, pojavila se i izjava Federike Mogerini nakon sastanka, iz koje se zapravo vidi sustina sinocnog sastanka i razlog za Vuciev i Dacicev odlazak u Brisel na Dan Svetog Save.

   “Potvrđeno je danas da međusobno priznavanje obrazovnih i profesionalnih diploma i sertifikata postaje realnost. Na toj osnovi studenti ce biti u mogucnosti da nastave svoje studije, a strunjaci da pospese svoje izglede na zapoljavanje, kako u Srbiji, tako i na Kosovu.“, zapocela je Mogerini i nastavila:

   „Znacajno smo takođe napredovali u implemetnaciji sporazuma o slobodi kretanja, narocito u delu vezanom za registarske tablice“.

   Zatim je tek uzgredno spomenula „posvecenost obe strane da nastave da rade na implementaciji sporazuma o uspostavljanju Zajednice srpskih opstina“, iako kosovska delegacija i dalje insistira da ZSO bude nevladina organizacija u skladu sa „Ustavom Kosova“.

   Dakle, ogromna veina građana uopste nije saznala da je zvanina Srbija juce u Briselu pristala da prizna diplome „kosovskog univerziteta“ i registarske tablice „Republike Kosovo“.

   Kao i to nije saznala da je na prethodnoj rundi pregovora pristala da „Kosovo“ dobije svoj poseban pozivni broj. Kao to nikada nije saznala da je ratni zloinac Toni Bler, inspirator NATO agresije 1999. koji se zalagao za kopnenu invaziju na Srbiju, vec dve godine savetnik premijera Aleksandra Vucica.

   Oni ne znaju ni da Vuieva vlast vec tri godine pregovara sa “Kosovom” na najviem nivou u Briselu, a da za to vreme nije uspela da izdejstvuje nijednu dobit za Srbiju ili kosovske Srbe, dok je istovremeno ukinula institucije Republike Srbije u pokrajini i integrisala severni deo KiM u tzv “Republiku Kosovo”.

   Jedino u cemu je ovaj rezim zaista nenadmaiv jeste medijska tortura, odnosno spinovanje i sakrivanje stvarnosti od građana Srbije. U tome je zbilja najbolji i po tome ce nesumnjivo ostati upamceni u istoriji.

   Kada na to dodate bezocno i beskonacno samohvalisanje i prenemaganje premijera Srbije, kako mu „svi rade o glavi“ i kako „svi hoce da ga sruse“, jer je „najbolji i najposteniji“, dobijate atmosferu bezumlja koje je zahvatilo zemlju i kojem se jo uvek ne vidi kraj.

   Pise: Igor Markovjc

 35. VUCKO PRITERAN UZA ZID SRAMA!!!

  Već duže vreme u Srbiji se priča kako će Saša Janković da se kandiduje za predsednika Srbije. Za tu svoju nameru dobio je i podršku stotinak potpisa od javnih ličnosti Srbije. Ali sada moram da izrazim svoju veliku sumnju u regularnost tih predstojećih izbora u Srbiji. Tu moju sumnju ću propratiti jednim mojim pitanjem i dilemama i trilemama. Evo prvog pitanja! Kako će bilo ko danas da pobedi Vučića kada on licno kontroliše sve medije u Srbiji. Kontroliše svu televiziju kao i svu štampu u Srbiji. Vučić takođe neće dozvoliti fer plej predstavljanje kandidata na televiziji za predsednika Srbije. Vučić je već počeo da zloupotrebljava pomenute medije i već blati kandidate za predsednika Srbije. Takođe se jasno videlo da Vučić i dalje planira da izađe na pomenute izbore ali bez oslobađanja medija u Srbiji… Lično mislim da bez slobodnog sudstva i medija u Srbiji Vučića ne može niko pobediti na izborima… Zato bi trebalo iznaći bilo koji način i oteti Vučić medije pa izaći na izbore…

  Na kraju ako kandidati izađu pod ovim sadašnjim uslovima na izbore biće to još jedna smejurija u Srbiji… Toliko, hvala! P:SAJDZO 2016

 36. POBUNA LAZOVA I LOPOVA U SRBIJI!!!
  VUCIC i dalje krije istinu od Srpskog Naroda!?

  VUCICU ne smeta Sasa Jankovic vec mu smeta sto mora da oslobodi definitivno sudstvo i medije.
  Ta tacka 23 i 24 to je rak rana Vucica i cele njegove vlade. Bezrazlozno su poceli da napadaju Sasu Jankovica najpostenijeg coveka u Srbiji. Radi se i o kupovini vremena… Pogledajte Vucicev parlament gde se vodi ogorcena borba samo da se ne sazna ISTINA o lopovluku…

  ZASTO Vucic brani STATUS-KVO u sudstvu i medijima nije tesko pogoditi!? Da to je tacno i sudstvo i mediji su pod strogom kontrolom bas VUCICA…
  A da su sudstvo i mediji nezavisni i slobodni u Srbiji ovog trenutka bi nastupilo hapsenje VUCICA.
  To je to i nista drugo…
  Slobodno sudstvo i medije u Srbiji trazi sav nornalan svet, gradjani Srbije, Sasa Jankovic i JA.
  Hocemo da pohapsimo lopove i lazove u Srbiji. Kome to smeta? Pa samo lopovima nikom vise.
  Na kraju gde bi’ nam bio kraj da Jankovic bude predsednik Srbije ili makar ministar pravde!!!
  Pozdravljam sav posten srpski svet!!!
  P:SAJDZO 2016

 37. petar petrocic piše:

  Tako nam i treba kada smo kakvi smo.

 38. SRBI KAO OVCE!!!

  Mnogo mi je žao što naružih ovce jer su one mnogo pametnije od Srba.
  Cekaj čekaj samo malo stanite i sve ću dokazati!?
  Da li je tačno da Srbi obožavaju Vučića? To smo videli i na Kosovu i u Srbiji gde na izborima pobeđuje ogromnom većinom. Znači srbi su do ušiju zaljubljeni u Vučića i pored njega ne vide nikog više. niko ne postavlja pitanje njegove izdaje zemlje Srbije, Predaju Kosovo Albancima. Ne interesuje ih što je Vučić izvršio nezapamćenu pljačku Srbije u njenoj istoriji.
  Srbi posebno vole da vide Vučića kako obliže one svoje lepe usne i kad vrlo pažljivo izvuče svoju ispeglanu maramicu iz džepa i nežno obriše svoje usne i pažljivo vrati maramicu u svoj džep. To je vrlo mistično za Srbe i poput magije oni se lepe za Vučića. ta ljubav Srba prema Vučiću koju odavno svi vidimo samo što se nije pretvorila u histerično stanje. naravno da to često čujemo i od vučića koji se stalno sa tim hvali i pominje kako ima podršku naroda da radi šta god hoće.
  I te ovce ne, ne ovce ovce to ne rade nego ti Srbi pokloniše svo svoje poverenje ovnu ne ne ovnu ovan to ne radi nego Vučiću s`nadom kako će ta obostrana ljubav rešiti sve njihove probleme. I tako Vučić koji je rođen kao super alkapone i jedan od najvećih lažova na svetu dobi velika krila. I leteći po svetu i Srbiji poče da uništava gde se god spusti na zemlju Srbiju. Srbi u tom ljubavnom zagrljaju i zanosu i transu uopšte ne primećuju šta on Vučić sve radi. Vučić je tu ljubavnu omamu pretvorio u pravu pomamu i tako u ljubavnom iščekivanju uživaju i jedni i drugi. Srbi se nadaju da će nešto lepo pasti sa neba dok drugi odnosno Vučić besomučno brzo trpa pare u svoje džepove. Doduše Vučić ima pun voz svojih pomagača i taj voz nema stanice već se stalno kreće u krug i po principu laži maži laži maži laži maži. Tu ima dosta i nemih posmatrača koji su potpuno nemoćni bilo šta da spreče. I ja sam tu negde među njima.
  ALI JA ću na kratko da napustim taj nemoćni tabor i da pređem na stranu ljubavnice odnosno ljubavnika Vučića. Hoću da pomognem Vučiću da realizuje dozvoljeno.
  I DIKTIRAM Vučiću: Prvo što samo mu naredio je da dobro zaključa sudstvo, medije i parlamentu. Podsetio sam ga da je to neophodno jer je “ISTINA” još uvek u srpskom zatvoru. Sto se tiče onog` laži maži to mora da ostane isto. Ali moram da zamolim našeg nam dragog Turčića da uzme još dosta kredita jer je ovo malo, nema veze ko će da vrati te kredite. Da rasproda sve živo što se može prodati i vodu i sve i rudnike i šume i poljoprivredna zemljišta sve živo i neživo ali apsolutno sve, sve, sve…
  TAKODJE SAM ODOBRIO ONO STO ON VEC RADI DA LAZE I KRADEI!? I TO JE KADA BILO STA PRODA STRANCIMA ODMAH TU ISTU I DA OTBORI ALI DA I DALJE MORA DA KRIJE DA SU.TO.SVE PRODATE I STRANE FIRME…TAKODJE SAM GA PODSETIO DA NIJE SRUSIO PRAVNI SISTEM!!!
  On je odgovorio da je zasad preča lova ali da to neće sigurno zaboraviti..
  I kad to sve završi i uradi zamolio bih ga da pozove sve obozavaoce Srbe ljubavnike koji ga obožavaju i izvede na neku kao čistinu, livadu ili slično tako nešto. A ja garantujem da će mu doći svi negovi i ljubavnici i narod koji ga slepo voli a posebno kad se sete one maramice. Svi će da dođu svi svi svih 68 posto naravno od izašlih 36 odsto. Onda da ih onako nasmejan zamoli da svi kleknu pred njim što će oni sigurno, sigurno uraditi. Potom da izvadi svoj organ i da ih sve popiša po glavi. I oni će verovatno svi biti zadovoljni i mirno otići kući…
  Vučić će otići na avion a ja ću se ponovo vratiti u moj mali tabor posmatrača. Možda ću se i prekrstiti od čuđenja šta se video!?
  Nemojte se radovati jer ja sam pogrešio Vučić je bezpoljnak…
  Nema alat… Mnogi ce patiti!!!
  P:SAJDZO 2016.

 39. DACIC JOS BACA PRASINU!!!

  Danas je 16.11.2016 god. Tačno je 22.05 min. Ovog trenutka završio se ekspoze koji je čitao Ivica Dačić pred “UMNIKOM”. Pažljivo sam pratio njegovo obraćanje ovom skupu. Odmah sam primetio da ga od prisutnih niko ne sluša a i ne razume ili neće da ga razume.
  Jednostavno ovaj skup je ustupio Ivici Dačiću mikrofon da malo ispere pred Srpskim Narodom za tajnu predaju Kosova Albancima. Ta tajna predaja!!! Ni UMNIK ni Ivica Dačić nisu govorili šta su se tajno dogovarali i potpisivali u Briselu!? Tvrdim da su svi prisutni dobro znali šta je Srpska Izdajnička Vlada skrivajući od Srpskog Naroda uradila sa Kosovom. Srpski Narod još uvek ne zna šta je potpisano briselskim sporazumom u Briselu. A to je ponavljam IZDAJA i ustupanje naše teritorije koja se zove Kosovo Albancima. I tako je Ivica Dačić celo veče nastavio da baca prašinu Srbima u oči kao da Srbi ne znaju čije je bilo Kosovo sve do pregovora Dačića i Vučića…
  Ustvari Dačić je celo veče pričao o posledicama potpisivanja briselskog sporazuma u kojem su učestvovali on i Vučić. Uzroke ni jednom rečju nije pomenuo. Na tom skupu Dačić je bio pravi akrobata. Stalno je glumio nekog velikog spasioca Kosova da bih na kraju zamolio pomenuti skup da se makar sačuvaju Srpske Opštine Kosova da bi ona zaštitile mesne zajednice. Tu se najbolje vidi šta su Dačić i Vučić uradili sa našim Kosovom. Od našeg Kosova Dačićeva debata se svela na neće ne može neću i ništa više. Dačić se uporno koprcao a ostali su se jedva udržali od smeha.

  ALI DACICU OVO JE ISTINA!!!!
  (insert iz mog komentara)

  Vucic je u Briselu potpisao nezavisnost Kosova dana 30.juna 2015.godine u 22 casa i 54 minuta. Djurić je postavio carinu i granicu sa Kosovom u Jarinju. Prvi je prešao preko mosta to jest granice i pozvao okupljene Srbe da krenu za njim. Nisu krenuli… Dačić je potpisivao sve oko stvaranja kosovske drzave i vlade. SNS na Kosovu je sve uradila da se oformi kosovska (šiptarska vlada). Ujedno su ubeđivali lakoverne Srbe da što pre uđu u kosovski parlament lažuci ih kako će bolje “zaštitili svoje nacionalne interese”. Znači kosovo je svesno žrtvovano zarad ulaska Srbije u Evropsku Uniju. Za celo to vreme trajali su tajni pregovori o statusu Kosova u Briselu koji traju i do današnjeg dana. Pregovore je započeo Dačić a nastavio Vučić. TO JE ISTINAA!!! SVE SE TO I DALJE RADI SKRIVENO OD SRPSKOG NARODA. LAGALI SU, KAO I DANAS STO LAZU GOVORE DA JE KOSOVO I SADA SRPSKO. INACE DEFINITIVNO UPALI SU U SOPSVENU ZAMKU IZ KOJE CE SE TESKO IZVUCI. NEKA SE PRIKAZE STA JE vUCKo (SRBOZDER ja ga zovem) potpisao U BRISELU I SVE CE BITI JASNO.
  TESKO VAMA IZDAJICAMA !!!!
  P: SAJDZO 2016.

 40. SRBIJA PRED AMBISOM!!!

  Srbi još ne znaju gde se nalaze i zašto se nalaze!!!

  Vučić dovede Srbiju pred ambis!!!
  Po današnjem ponašanju Srpskog Naroda može se zaključiti da u Srbiji cvetaju samo same ruže. Verovatno su crvene boje al`su ruže. A u stvarnosti je sasvim nešto drugo Srbi su danas ostali samo na kori hleba i ono malo mesečne (crkavice) od penzije. Para nemaju ni za osnovne troškove a što se tiče ušteđevine ne mogu da se sete šta to beše. Srbi su zapali i u tešku agoniju i apatijuu.. Vlast je Srbe medijski dobro obradila za svaki vid manipulacije. Oni nikakva interesovanja i prohteve nemaju, ne rasudjuju vise. Srbi čak i ne primećuju da su potpuno medijski izolovani od sveta i da su u potpunom medijskom mraku. Narod nezna istinu jer se ona jos uvek dobro krije. Da da VLAST STROGO KRIJE ISTINU OD SRBA I ONI JE NE SMEJU RECI!!!
  Srbi su na silu upućeni na tu zločinačku Televiziju Srbije. To ZLO SRBIJE koju je vlast odavno sčepala i uz pomoć MEDIOKRITETA koji tamo rade vlast non stop laže Srpski Narod. Današnja televizija Srbije je bliža javnoj nego informativnoj kući.
  IZ TE KUCE KULJA SAMO SAMA LAZ ZA LAZIMA. Ta kuća pumpa Srpskom Narodu prostakluk, strah, laž i islam. Tu se gledaju islamski filmovi slušaju islamske pesme. Odatle vire uvek nasmejane naprednjačke IZDAJICE koje islamiziraju i gase celu Srbiju…
  To sprovodi licno Vučić koji je dao i svoj potpis u Briselu da će primiti sve migrante a ima ih više stotina hiljada i da će ih trajno naselili u Srbiju što Srpski Narod i danas nezna. Ja pitam a gde ce tolike izbeglice ostati? Za ovo zlo Vucic mora da robija!!! Nase komsije Madjari i Hrvati ih nece primiti iako su članice EU-je!?
  Dalje zbog nedostatka opštih informacija Srpski Narod i ne zna da je naprimer Vučić potpuno opljačkao Srbiju, da je novac odavno izneo iz Srbije. Narod nezna da Vučić poseduje 7 stednih knjizica, da je nestalo 38 tona zlara iz svajcarskog trezora itd, itd. Samo treba reci da Vucic nije jedini… Idemo dalje Vučić je takođe dao potpis da će da rasproda celu Srbiju iskljucivo strancima. Tako da su pod vođstvom Aleksandra Vučića nestala 24 Srpska Giganta u Srbiji. Juče je nestalo još jedan naš gigant a to je Telekom Srbije. Vučić ga je juče ustupio šiptarima na Kosovu. Znači sad je 24 +1= 25….
  Takođe se juče onaj izdajnik i lažov Djurić iz petnih žila trubio da nas ubedi da je definitivno Telekom sada srpski a u stvari Vucic ga je juce predao Albancima. I od sada Telekom pada u zaborav nece vise da ga pominju. No to je onaj isti Djurić koji je napravio Albancima carinu i granicu u Jarinju kod Raške. Od tog trenutka legalizovana je administrativna granica i tako su šiptari Kosovo konačno odvojili od Srbije. Sada da ostavimo sva ta zla vec rec dve o TV-u.

  SVO OVO ZLO KOJE VRSE NAPREDNJACKI IZDAJNICI OBAVLJA SE UZ BLAGOSLOV CELOKUPNE SRPSKE TELEVIZIJE!!!
  Postavljam pitanje?
  DA LI ZNAJU SPIKERI, VODITELJI I UREDNICI NA TELEVIZIJI DA JE SVESNO LAGANJE GRADJANA TESKO KRIVICNO DELO?
  Sva srpska televizija je celo vreme lagala Srpski Narod iako je dobro znala da to nije istina. Na taj nacin TVS-e je DIREKTAN SAUCESNIK u unistenju zemlje. I ako sud ovakve saucesnike oslobodi teske robije od Srbije nece biti nista!?

  Rec dve o Vucicu i Trampu.
  I Vucic i Tramp su milijarderi. Razlika je samo u tome sto je Tramp nasledio milijarde a Vucic je pokrao.
  Drugo! Zasto Vucic ne moze sa Trampom? Zato sto Tramp hoce mir dok Vucic pored nesrece koju sam proizvodi dopinguje uvek izmisljenim i laznim skandalima. On obozava i patoloski laze Srbe ali ne vidi da ce to skupo da ga kosta. Taj covek samo pravi gluposti dao je Kosovo zarad Evrope sada nema ni Kosova ni Evrope!!! Uz to celo vreme rasprodaje Srbiju. U 4 oka???
  Treba da proda jos: ZTP, EPS, Naftagas i Srpsku Lutriju i igre na srecu i upali Srbiji svecu…Nema visee nista nase sve si sjebo bravo Vucicu bravo, bravo. Srbija je tudja i praznaa alal ti kokalo.
  Ali nema ni para Vucicu!???
  PA VUCICU GDE SU TOLIKE PARE?
  PA TI SI TO PRODAVAO GDE SU PARE? RECI VUCICU!!! TI NOSIS SAT OD 80000 evra. Odlobodi sud Vucicu jednom! I ODMAH CE SE VIDETI LOPOVI U SRBIJI. VUCICU STA SI POTPISIVAO U BRISELU.
  VUCICU STA CES SA MIGRANTIMA KOJE SI TI LICNO PRIMIO U SRBIJU???
  VUCICU ZASTO ISLAMIZIRAS SRBE???

  VUCUCU OSLOBODI SRPSKO SUDSTVO DA TI “SLATKO SUDIMO”.
  P:SAJDZO 2016

 41. ISTINA CE UBITI VUCICA!!!

  Ne znam odakle pre da počnem ali evo mogu i od ovoga.
  Odavno kruže priče oko nas da su Srbi narod sa vrlo lošim karakteristikama. Uglavnom se priča da kratko pamtimo da smo lakoverni, potkupljiv, priprost i narod koji sva zla prašta. U prvi mah kod mene je to sve stvaralo neki vid nedoumice, sumnje i podozrenja. Ali kako je vreme prolazilo i ja lično sam počeo da.shvatam i doživeo veliko razočarenje. Vreme me je potpuno demantovalo i stvarno potvrdilo da smo mi jedan jako loš loš narod. Ja bih pored svega toga dodao da Srbi nisu ni pronicljiv narod i ne vole ISTINU. Jednostavno istina im nešto smeta i čim čuju tu reč beže. I tu ćemo sada stati!?
  Kad je reč o istini mnogi u svetu je izbegavaju i zaobilaze posebno ako je njihov integritet i suverenitet u pitanju. Ali ta mahinacija kasnije uvek ugleda svetlost dana. Naravno to se odnosi i na političare. I sada stigosmo gde treba….
  Svi današnji srpski političari bilo da su na vlasti ili u opoziciji ili u parlamentu kriju ISTINU od Srpskog Naroda. Ponavljam apsolutno svi političari u Srbiji. A šta oni kriju???
  Odgovor: Kriju svo zlo koje su napravili svojoj državi a ona se zove Srbija. I prethodna a posebno sadašnja vlast krije nezapamćenu pljačku Srbije. Pljačka se odvija kroz rasprodaju narodne imovine i kroz takozvanu drumsku mafiju koju je lično ova vlast organizovla. Narod još ne zna da su u bescenje prodata 24 giganta Srbije. Uskoro Srbija će biti potpuno tuđa zemlja. Takođe Srpski Narod ne zna da je pokradeno srpsko zlato iz švajcarskog trezora. Bilo je 41 tona srpskog zlata a nestalo je 38 tona tog zlata. Sve je ovo vlast krije od Spskog Naroda…
  Krije se da je Vučić u Briselu potpisao nezavisnost Kosova dana 30.juna 2015.godine u 22 casa i 54 minuta. Takođe vlast krije imovinske kartice kako se ne bi videlo koliko su opljačkali Srbiju. Pored ostalog kriju i svoja stvarna mesečna primanja.
  Znajte da Danica Drašković, supruga Vuka Draškovića, Vučićevog koalicionog partnera, mesečno prima 846.000 dinara. Goran Knežević, naprednjački gospodar Zrenjanina i Banata, dobija 1.169.920, a socijalista Dušan Bajatović čak 2.331.816. dinara. Ukupno, samo njih troje, po raznim osnovama, Srbiju koštaju 4.347.734 dinara, dakle 290 mesečnih izdataka za majke sa dvoje dece….
  E pa dragi moji Srbi kad sve ovo ne znate onda ispaštajte ali i dalje verujte lazovu Vučiću…
  A ja vam kažem da Vučić apsolutno sve laže i na ulici i na njegovoj TV-i… Beži od kritike!!! On je patološki lopov, lažov i dvoličnjak. Kad pukne ISTINA sve će te shvatiti….
  Poz: SAJDZO 2016.

 42. GDE SU KESE TU JE VUCIC!!!

  U zadnje vreme Vučić obećava da će napraviti duplo više puteva u Srbiji od Josipa Broza Tita. Samo je zaboravio i nije pomenuo da je taj isti Tito gradio i pruge i fabrike i rudnike. Ali Tito je gradio celu Srbiju sa Srpskim Narodom na “ORUK” (pomoću radnih akcija (ORA)) i zato nije uzimao kredite. Dod Vučić sumanuto uništava, otuđuje i rasprodaje ono što je Tito i narod stvorio. Uz to Vučić je i pokrao i zadužio Srbiju. Više Srbija neće moći nikada da vrati te kredite!!! Vucic to prićuta…Sta se zbi!?
  Danas ceo dan TV=Vucovizija prikazuje cirkus u Preljini oko otvaranja 40.3 km nekog autoputa. Naravno o trosku grbača ovog ošamućenog naroda. Na TV-u ispade da je to Vucic sve platio u kešu i to iz svog dzepa.
  No da ga pitam zašto nije uradio i onu deonicu od Preljine do Kraljeva??? Nijednom rečju nije pomenuo grad Kraljevo iako je Kraljevo najveći saobraćajni centar Srbije i u samom je centru Srbije… Cačak ima jednu reku a Kraljevo ima tri reke, Kraljevo ima železnički čvor na sve četiri strane sveta a Cačak nema. Kraljevo ima 3 vredna manastira 4 banje u svojoj blizini a Cacak nema. Da je malo imao pameti Vučić bi izgradio još 30 kilometara spornog puta kod Preljine do Kraljevavi tako spojio Kraljevo sa Ibarskom Magistralom. Ovako Cačak je dobilo autoput “Velja Ilića”.
  Vučko je držao veliku kesu para pa ako je možda malo preteklo da ovo završi. Ako su sve pare nestale onda bi Vučko trebalo da izvuče iz svojeg džepa malo love i tu deonicu Preljina-Kraljevo završi. A i ako nece to je ON.
  Vučić je pomenuo Jsipa Broza Tita pa je red da odgovori na pitanje ? Koliko je titovih preduzeća do sada upropastio i prodao???
  I na kraju da ga pitam kad će i može li da napravi jedan MAGNOHROM u Kraljevu??? Ne može… A šta može??? Vučić može samo i dalje zadužuje zemlju i samo priča o nekim milionima a ne pominje koliko je kredita vratio!? Uzjao je medije i samo laže i jaše ovaj narod.
  Na kraju podsećam Vučića da Tito nikada nije lagao narod za razliku od njega koji laže sve što progovori.
  Videćete vi ko je Vučić..
  Ja lično mrzim Tita i komuniste.
  Hvala lepo.
  P:SAJDZO 2016

 43. com piše:

  OKOLO PA NA MALA VRATA!!!

  Evo Vučić opet sprema još jednu veliku podmuklu podvalu Srpskom Narodu. Radi se o referendumu koji se organizuje da bi se promenile takozvane preambule ustava gde bi se Srpski Narod izjasnio da li je u stvari za predaju Kosova Albancima. Ta podvala će lepo da se upakuje kao u neki novogodišnji paket sa povišicom koji će naprednjaci sa lakovernim Srbima koji budu izašli na izbore lako usvojiti. Na taj način Vučić se oslobađa krivične odgovornosti i skida veliki kamen oko vrata jer je on potpisao predaju Kosova već odavno. Vucic je u Briselu potpisao nezavisnost Kosova dana 30.juna 2015.godine u 22 casa i 54 minuta.
  Tako ce sumanuti obmanjivac Vučić svo zlo koje je on potpisao u vezi Kosova prebaciti na birace.!?
  P: SAJDZO 2016

 44. OPOZICIJA PODRZAVA VLAST!!!

  Vlast u Srbiji ne moze da ima opoziciju u parlamentu. Zasto? Zato sto su to sve lopovi i jedni i drugi i vlast i opozicija. Pogledajte skupštinu (parlament) Srbije to je skup lopova u Srbiji. Oni su toliko daleko otišli da se javno i poimenice čak i prozivaju za milionske pljačke. Pogledajte ih malo i videce te da ti lopovi žive kao grofovi. Narod nema para ni za račune da plati a još malo neće imati ni za hleb. Raspravlja se o svemu ali ne od krucijalnim pitanjima srpskog društva. Za mene to je pitanje sudstva i medija u Srbiji. A to je i “Sine qva non zivota”. U praksi ni jedan poslanik ne pominje “NEZAVISNO SUDSTO NEZAVISNE MEDIJE”. Vlast umesto da definitivno oslobodi sudstvo i medije oni stalno vrse cistku tj.reizbor sudija. Postavljanjem podobnih sudija i tako stvaraju jos zavisnije sudstvo. I tako iskljucuju mogucnost da neko makar priupitati da li ima lopova u Vlasti Srbije a kamoli jos i da im se sudi!? I tako u krug slobodna pljacka za pljackom ovog naroda. A da je vlast postena ukinuli bi imunitet, pretresli bi imovinske kartice, ukinuli bi onoliko obezbedjenje, vozace, automobile!? Ovako popise svu krv narodu. Jednostavno sa ovakvom nekriticnom opozicijom Vucic ce ostati na vlasti jos 100 godina. Zašto ne pitaju Vučića šta je potpisao Briselu? Kada će da oslobodi sudstvo i medije u Srbiji? Zašto rasprodaje Srbiju? Koliko je novca izneli Srbije? To su pitanja koje opozicija uopšte nesme da postavlja jer ce Vučić uši da im počupa…
  Zato je takva opozicija vrlo štetna i nepoželjna i nekorisna u parlamentu. Zajebancija.. Bolje da je nemaa…
  Toliko!!!
  P: SAJDZO 2016.

 45. ZMAJ piše:

  PAZNJA PAZNJA!!!
  Kao što vidovito reče Zmaj: „Hulje lepo zbore al nitkovski rade.“
  ZMAJ

 46. STIGLI RACUNI ZA NAPLATU!!

  DA SE PODSETIMO!!!

  Vucic je u Briselu potpisao nezavisnost Kosova dana 30.juna 2015.godine u 22 casa i 54 minuta.
  Djurić je postavio carinu i granicu sa Kosovom u Jarinju. Prvi je prešao preko mosta to jest granice i pozvao okupljene Srbe da krenu za njim. Nisu krenuli…
  Dačić je potpisivao sve oko stvaranja kosovske drzave i vlade. SNS na Kosovu je sve uradila da se oformi kosovska (šiptarska vlada). Ujedno su ubeđivali lakoverne Srbe da što pre uđu u kosovski parlament lažuci ih kako će bolje “zaštitili svoje nacionalne interese”.
  Znači kosovo je svesno žrtvovano zarad ulaska Srbije u Evropsku Uniju.
  Za celo to vreme trajali su tajni pregovori o statusu Kosova u Briselu koji traju i do današnjeg dana. Pregovore je započeo Dačić a nastavio Vučić.
  TO JE ISTINAA!!!
  SVE SE TO I DALJE RADI SKRIVENO OD SRPSKOG NARODA. LAGALI SU, KAO I DANAS STO LAZU GOVORE DA JE KOSOVO I SADA SRPSKO.
  INACE DEFINITIVNO UPALI SU U SOPSVENU ZAMKU IZ KOJE CE SE TESKO IZVUCI. NEKA SE PRIKAZE STA JE vUCKo (SRBOZDER ja ga zovem) potpisao U BRISELU I SVE CE BITI JASNO.
  Bilo je pitanje samo dana kad će ova nedozrela vlast da doživi krah.
  Inače ova dezorijentisana vlast celo vreme sedi na dve tri stolice laže Srbe laže i Evropsku Uniju tako da se smučila i Bogu i narodu. Jedinu podršku ima od lopova u Srbiji i lakovernih glasaca. Najverovatnije da će na kraju radikali zaštititi srboždere. Opozicija u parlamentu je nesložna i izgubljena.
  Za sve lazove, lopove i izdajnike Srbije jedino resenje;
  DA SE OSUDE DOZOVOTNOM ROBIJOM BEZ PRAVA ZALBE..
  NE RODILI SE NIGDE VISE!!!
  Pise: SAJDZO 2016

 47. Niste znali!!! piše:

  Danica Drašković, supruga Vuka Draškovića, Vučićevog koalicionog partnera, mesečno prima 846.000 dinara. Goran Knežević, naprednjački gospodar Zrenjanina i Banata, dobija 1.169.920, a socijalista Dušan Bajatović čak 2.331.816. dinara. Ukupno, samo njih troje, po raznim osnovama, Srbiju koštaju 4.347.734 dinara, dakle 290 mesečnih izdataka za majke sa dvoje dece.

 48. VUCICU STA TO RADIS!?
  Vučić pod hitno na raport!!!

  Postavlja se pitanje?
  Ko će i kada i dali će bilo ko u Srbiji da izvrši i objavi detaljnu analizu dosadašnjeg Vučićevog rada. Potrebno je do detalja ispitati i saopštiti istinu Srbima šta je Vučić sve do sada stvarno radio. Posebno treba obelodaniti i izneti u javnost šta je Vučić krijući od Srpskog Naroda potpisivao u Briselu. Vrlo je važno da vidimo ko je i da li je predao Kosovo Abancima. Takođe treba obelodaniti Srpskom Narodu sve Vučićeve tajne ugovore i dogovore o rasprodaji Srbije. Na kraju treba obelodaniti sve Vučićeve finansijske malverzacije i transakcije!?
  Očito da je Vučić jedan običan lažov i lopov. Izvinite što laskam.
  Naravno da sve ove odgovore možete i dalje da krijete ali ne možete dugo!!! Biće veselo!!!
  P: SAJDZO 2016.

 49. VUCIC NA AMER LANCU!!!

  Na pocetku jedna konstatacija!!!
  Da u Srbiji postoji NEZAVISNO SUDSTVO Vucic bi odavno, bio na dozivotnoj robiji.
  Ovako suma sumaru on i dalje samo pljačka Srbiju…
  On tajnim ugovorima (koje niko ne vidi) rasprodaje naše nacionalno BLAGO samo zarad toga da bi` na njegovoj televiziji objavio da je zaposlio 100-200 radnika. Oni će imati najmanje plate u Evropi i neće imati nikakva prava, koja već nemaju!!!
  TO SE ZOVE ROBOVLASNICKO DRUSTVO. To Vucic stvara od Srbije!!! Ona narodna:”Zivi bili pa videli”.

  No idemo malo dalje!!!
  Vučić je odavno pokrao Srbiju i pare izneo iz Srbije i deponovao ih na svoje ime u razne banke sveta najviše u Americi.
  Prošle godine znalo se za 7 njegovih štednih knjižica najmanji ulog 680000 evra. Ali Jameri sve to krišom prate i znaju. A Vučko o tome nije ni znao ni sanjao.
  Najzad su Jameri krenuli u juriš na naseg “jadnog” V učk A. Držeći ga kovačkim kleštima za levo uvo rekoše:” Ne budeš li slušao i uništio Srbiju ili je celu rasprodao strancima sve ćemo otkriti i reći tim tvojim budalama”.
  Vide Vučko da je vrag odneo šalu
  i pritegnu na posao. Stegnu on Srbima opasac da pukne a oni niko da mukne. I resi da nastavi pljacku kud pukne nek`pukne…
  Zato on već mesecima radi kao singerica. On se njima udvoriči i brekće a Srbija od siromaštva štekće. I srbožder nastavi…Kradi laži maži i reći strani investitori.
  Kradi laži maži i reći strani investitori.
  Kradi laži maži i reći strani investitori.
  I kad sve to vUCKo završi pobeći će “Pun ko brod” u p.č.u materinu.
  A mi ćemo raspisati poternicuuu.
  U p.č.u materinu…
  P:SAJDZO 2016.

 50. Slavko Jakovljevic piše:

  ODSETNIK!!!

  PRE VUCICA I BRISELA KOSOVO JE BILO SRPSKO!!!
  PO DOLASKU VUCICA I BRISELA KOSOVO JE ALBANSKO!!!

  DO KADA CE TO DA SE KRIJE????
  POTPISI, POTPISI, POTPISI SU JOS TAJNA, TAJNA, TAJNA!!!!

  P:SAJDZO 2016

 51. Slavko Jakovljevic piše:

  POSLEDNJA OPOMENA SRBIMA!!!
  Pišem i plačem!!!
  I pored potpune medijske blokade u Srbiji JA dobro vidim sta se dogadja sa Srbijom!!!
  Da se malo podsetimo!!!
  Oduvek je Moja Srbija bila strateški veoma važna destinacija u Evropi. Ona se nalazi u centru Balkana i ima Beograd koji je pravo saobraćajno čvorište Srbije i Evrope. Iz Beograda možete lako otputovati na sve četiri strane sveta vazdušnim, kopnenim i rečnim saobraćajem. To malo koja evropska prestonica ima!
  Dalje…Cela Srbija leži na neverovatnom prirodnom blagu. Srbija poseduje rudnike: zlata, bakra, gvožđa, olova, hroma, mangana, molibdena, kobalta, kadmijuma, antimona i cinka. Srbija poseduje i mnogo ugljenokopa. Sem koksa Srbija poseduje sve druge vrste uglja. ima i mnogo kamenoloma, granita. Pored svega toga cela Srbija leži na mineralima. Ona ima sijaset lekovitih banja, postoje mnoge termalne, mineralne i izvori pitke vode. Ima rasudjen rečni sliv sa mnogo reka znaci ima veliki i hidro potencijal. Srbija poseduje mnogo četinarske i listopadne šume… Ovakvo prirodno blago nema nijedna zemlja Evrope!?
  Na kraju sve se ovo zove “SRPSKO NARODNO BLAGO”.
  OVO SAM NAPISAO da bih’ upozorio Srbe šta današnja naprednjačka vlast radi!!!
  Vučić ja ga zovem SUMANUTI SRBOZDER upravo on Vucic javno pred nasim OCIMA rasprodaje to naše SRPSKO, NARODNO BLAGO.
  RASPRODAJE LAZOV, LOPOV NASE SRPSKO BLAGO. Juce se oblizuje oko Kursumlijske Banje!? To niko u svetu ne radi!!! Ni Hrvati ni bosanci ni Slovenci ni makedonci ni Madjari niko, niko, niko!!! Inače Vučić to radi pod panfletom “DOVODJENJE STRANOG INVESTITORA” upravo je to velika obmana i manipulacija sa srpskim narodom!!!???
  VUCICA TREBA POTHITNO UHAPSITI!? PRODACE SVE I POBECI!!!
  P:SAJDZO 2016.

  • Natalija piše:

   NATALIJA JAKOVLJEVIĆ: IMA LI OVDE GRAĐANA?

   Dok tako razmišljam, zapravo shvatim kako su ljudi postali beskrajno društveno pasivni, kao i ja sada dok sedim tu i pokušavam biti društveno korisna

   Ima dana kada čovek jednostavno ne zna pisati.

   Dođeš kući, obaviš sve kulinarsko-higijenske poslove, poigraš se sa psom dok ti muž obavi najteži deo „igre“: šetanje psa u šumi, jer ti, bože moj, radiš, pa kako ćeš još i to… Treba da kuvaš, opereš sudove, izbaciš veš da se suši. Nije to samo dođeš kući sa posla, pa radiš da bi radio!

   Sedim tako ispred kompjutera, gledam neko vreme u prazan vord dokument i dok tako razmišljam, zapravo shvatim kako su ljudi postali beskrajno društveno pasivni, kao i ja sada dok sedim tu i pokušavam biti društveno korisna. Njihova, dakle, neaktivnost najviše dolazi do izražaja svakog dana, a najviše kada treba izaći na ulice i protestovati za svoja ili tuđa prava. Oni se svi pre toga, recimo, uredno prijave na fejsbuk događaj i pritisnu ono puce „going“ pa negde u međuvremenu zaborave pasvord za fb ili su baš tada hitno morali tetki po lek u apoteku ili su banuli nezvani gosti i bezobrazno se dugo zadržali.

   Često imam utisak da ljudi ne bi izašli da protestuju na ulice ni za šta na svetu. Dok se našim dragim građanima ne uruši krov iznad glave, nema šanse da će neko da ih makne iz toplog gnezda sigurnog doma, pa makar nemali ni šta da jedu. Ako neko i pokuša da izađe, odmah ga proglase ludim ili ga optuže da je državni neprijatelj ili strani plaćenik. Recimo, ja uopšte ne krijem svoje oduševljenje o ideji da budem strana plaćenica.

   Ovo sa protestima i dizanjem revolucije me setilo na jedan fb status koji sam pre koju godinu videla, a koji je glasio: „Čekamo smrt fejsbuka kako bismo digli revoluciju“. A ja se mislim da ako umre fb, reinkarniraće se i vratiti u naše domove, smartfonove i ajpedove u nekom novom, mnogo zavodljivijem obliku. I sada je tu, kao vaška. Priznajte da vam je i sad otvoren fb nalog, jel, nevaljalci jedni!

   Dakle, ovo sa protestima smo konstatovali da je u pitanju mišn imposibl. To je isto kao kada ja kažem kolegi kako nam trebaju saradnici ali da znaju da pišu, da oće da pišu, da smeju da pišu i da insistiraju da to rade potpuno besplatno. Dok nam ne krene, razume se. A čim nam krene, uvešćemo i obaveznu članarinu.

   Čak smo imali i ambiciju da se javimo na nedavno raspisan gradski konkurs iz oblasti kulture. Jedino se plašim da bi nastala ozbiljna međunacionalna havarija jer bi automatski Zavičajni dani nečega, sigurna sam, dobili znatno manje sredstava od onih tričavih 2,6 miliona što im je multinacionalistička koalicija poklonila kako bi ugušili i poslednji atom građanske Subotice. Ako tako nešto uopšte danas i postoji…

   S obzirom na to da takozvana nepostojeća građanska Subotica nema ama baš nijednog lidera ili nekog neovisnog harizmatičnog pojedinca koji bi ih naterao da maknu svoje guzice od svojih fb naloga, moram da primetim da u tim građanskim naporima mnogo doprinosi i nečinjenje tih, nazovimo ih, građansko-demokratskih političkih opcija u gradu.

   Lokalni ogranci stranaka, kao što su Liga socijaldemokrata Vojvodine, Demokratska stranka iiii… nema ih ni više, funkcionišu na principu mesečnih saoštenja za javnost koje niko ne čita, a ako ih i čita, onda im je po pravilu svaka reč masakrirana od strane nezadovoljnih, nadrndanih i razočaranih birača, pa stoga nije ni bitno šta su te stranke htele da kažu, problem je što uopšte oće bilo šta da kažu.

   Dobro, ruku na čelo, od kada je Slavko Parać (DS) preuzeo vođstvo nad nevidljivom opozicijom, objavljena su samo dva do četiri kilava i beskrvna priopćenja za široki auditorijum. U jednom su konstatovali da je Parać ono što jeste, a u nekom drugom su pozvali članove, simpatizere i istomišljenike na miting u Beograd. Dakle, pored toliko toga što se svakodnevno dešava u ovoj malograđanskoj provinciji, oni nemaju ama baš ništa da kažu! A nemaju ni građani.

   Slična situacija je i sa nevladinim sektorom. Njihovu brojnost vidimo samo kada se iz budžeta grada dele neki novci za raznorazne projekte pa onda konstatujemo, boktemazo, koliko ih je, neverovatno. I svi se zalažu za očuvanje kulturnog i nacionalnog identiteta, za očuvanje ovakvog i onakvog nasleđa ovoga i onoga, za unapređenje jezika, pisma i običaja svih naroda i narodnosti.

   Dakle, ako među vama ima još Građana revolucionara koji nam se, shvativši bitnost historijsko-medijskog trenutka, usude javiti – mislim na ove što znaju, oće i smeju, njima poručujemo da kada budu dolazili slobodno ponesu sa sobom i laptopove, diktafone, može i nešto slatko i slano. I naravno nešto malo keša. Odužićemo im se! Samo da nam krene.

 52. Slavko Jakovljevic piše:

  RIJALITI TRAJE!!!
  Pogledajte parlament!? Cirkus, rijaliti (sto gore to bolje)!!!
  Pre tri meseca sam napisao da VUCIC nema nikakva resenja za probleme koje je licno stvorio u Srbiji… Od Skupstine Srbije je napravljen pravi rijaliti!? I to sam tvrdio da ce da se desi…
  Ponavljam VUCIC je ojadio i uprostio Srbiju!!! Vise popravnog nemaaa…
  Iz tih razloga u Srbiji nema nezavisnog sudstva i slobodnih medija. Vlast vodi bitku sa ubicom koji se zove ISTINA…
  P:SAJDZO 2016.

 53. Slavko Jakovljevic piše:

  KOMUNISTI SAHRANJUJU SRBIJU!!!

  Komunisti vladaju Srbijom sve od 1941g. do današnjeg dana. Samo su menjali boju bili su crveni, žuti, ružičasti i sad šareni. Drugi dokaz da komunisti vladaju Srbijom je to što NEMAJU.nezavisno sudstvo i nezavisne medije. Komunisti nisu rodoljubi, patriote nisu drzavotvori. Da još jednom pomenem sve komunističke zemlje koje su odavno propale (i mi ćemo) nisu imale NEZAVISNO sudstvo i medije kao i u Srbiji naravno. Juče je zasedao Srpski Parlamenti gde se na zahtev EU-je raspravljalo o tačkama 23 i 24 to su sudstvo i mediji u Srbiji. Evropa odavno traži od Vučića da stvori nezavisno sudstvo i medije u Srbiji. Jasno se videlo da opozicija i pozicija ne pomišljaju da naprave nezavisno sudstvo. Zašto!? Zato što su to lopovi!!! Zato što su i opozicija i vlast potpuno opljačkali Srbiju. Toliko su nakrali da više ne mogu ni da sakriju šta sve imaju. I zamislite sad još nekome da padne na pamet nekakvo nezavisno sudstvo!?. Baš ne ide, pa ne ide!? Lupetanja…Ma neću da mislim vele… Da bi’ se sve to nekako finalizovalo na scenu stupa Vučićev “glavni sudski pomoćnik” sa sekretaricom koji je vođa već odavno umreženog sistema. I tako “postavljani vođa” poče juče u parlamentu da objašnjava kako je taj ZX komunistički sistem star, mali, sporo radi i da je jedino rešenje da se izvrši re-start. To je ono da se složi sve po ukusu pa će sistem još bolje raditi. I tako Vučićev čovek nastavi priču o reizboru sudija. Dosta je skupštinskog vremena potrošio da nas ubedi kako su sve sudije isprobane da su svi podobni i jestivi i da su svi po ukusu. Onda su KOMUNISTI sa svojim ulizicama u parlamentu usvojili takav predlog. Ali to nije NEZAVISNO SUDSTVO. Setite se kako je Klinton DRHTAO na sudu zbog one njegove Levinski e to je nezavisno sudstvo. Da li će Vučić odgovarati što nije podrzao Dodika? Neće. Znači da nije nezavisno sudstvo. To je sudstvo strogo dirigovano i zavisno od vlasti… Ali lopovi pošto imaju sve podobnosti: sud, imunitet, miliciju,akademiju, medije da udobno vladaju dogovoriše se idemo do kraja!? Uzjašimo dobro svi zajedno!!! I da po svaku cenu ostanemo na vlasti do kraja do potpunog uništenja do nestanka Srbije. Ali oni brižljivo čuvaju svoj “kapital” i svi krenuse da rade na ubrzanom nestajanju Srbije. Zabušanti moraju da ćute. Cilj je da se izbegnu doživotne robije i smrtna kazna koja mora da se uvede. A kad unište Srbiju toga neće biti neće ih niko juriti. Na uništenju Srbije oni već uveliko rade. Oni su uništili vojsku nema graničara, otvorili su granice tako da muslimani slobodno ulaze u Srbiju ima ih više stotina hiljada. Vučić je obećao EU-i da će sve muslimane naseliti u Srbiju. Vučić je tim povodom uputio javno i pretnju “Da nesme ni dlaka da im fali sa glave”. On tako brzo islamizira i Srbiju. Stvorili su Albancima granicu DIURIC-Jarinje (da se ne zaboravi). SNS još stvara drzavu Kosovo. Vučić je stavio potpis o predaji Kosova Albancima. Sve se to krije od Srba. Juce su igrali Hrvati i SNSKosovo verujem da je Toma Diploma bio na utakmici. Ali Vučić uveliko i rasprodaje sve može prodati u Srbiji. Juče se onaj Italian hvalio na TV-u kako je kupio tri jezera i ogromnu površinu zemlje negde oko Negotina.Vulin je juče komunistički lupetao i rekao da u Srbiji niko ne sme ni da bekne. I da u Srbiji može da bude gradonačelnik Beograda i musliman, hrvat pa me čudi što nije pomenuo njegovog prijatelja Tačija. Pa ga pitam da li i taj Tachi može da bude gradonačelnik Beograda. VULINU izdajico, komunisto, budalo nije ti ovo dedovina ovo je Srpska Zemlja… Komunisti namerno urušavaju; zdravstvo, školstvo, sport, kulturu itd. Samo kontrolišu GSP i gradsku čistoću da nebi’ došlo do pobune. Na kralju napraviti potpuno bezvlašce i uvesti Srbiju u gradjanski rat i pobeci iz Srbije. Tako to rade svi komunisti kada gube vlast. Srbi su sada potpuno obespravljeni i obezglavljni i prevareni…
  Sada zvoni moja žena Rada i moram da prekinem…
  P: SAJDZO 2016.

 54. BATALI SUD I LOPOVISI!!!
  Vlast u Srbiji ne moze da ima opoziciju u parlamentu. Zasto? Zato sto su to lopovi i jedni i drugi i vlast i opozicija. Pogledajte skupštinu (parlament) Srbije to je skup lopova u Srbiji. Oni su toliko daleko otišli da se javno i poimenice čak i prozivaju za milionske pljačke. Pogledajte ih malo i videce te da ti lopovi žive kao grofovi. Narod nema para ni za račune da plati a još malo neće imati ni za hleb. Raspravlja se o svemu ali ne od krucijalnim pitanjima srpskog društva. Za mene to je pitanje sudstva. A to je “Sine qva non zivota”. U praksi ni jedan poslanik ne pominje “NEZAVISNO SUDSTO”. Vlast umesto da definitivno oslobodi sudstvo oni stalno vrse cistku tj.reizbor sudija. Postavljanjem podobnih sudija i tako stvaraju jos zavisnije sudstvo. I tako iskljucuju mogucnost da neko makar priupitati da li ima lopova u Vlasti Srbije a kamoli jos i da im se sudi!? I tako u krug slobodna pljacka za pljackom ovog naroda. A da su drugaciji (posteni) ukinuli bi imunitet, pretresli bi imovinske kartice, ukinuli bi onoliko obezbedjenje, vozace, automobile!? Ovako popise svu krv narodu. Jednostavno sa ovakvom nekriticnom opozicijom Vucic ce ostati na vlasti jos 100 godina. Opozicija svojim prisustvom u parlamentu samo odrzava i brani lopove na vlasti koji ce i dalje samo da pljackaju Srbiju. Toliko!!!
  P: JAKOV 2016.

 55. samo istina piše:

  I Bugari dižu ogradu da se zaštite od izbeglica jedino Srbija ne sme dići ogradu tako je naredila muti Merkel malom slugi Vučku a on bez muti nezna ni beknuti. Taj umišljeni bolesnik pati od umišljene veličine i zarad toga je već dosta upropastio Srbiju ali ide on i dalje. No koliko je kriv taj bedni bolesnik i kvislinzi oko njega toliko je kriv i ceo srpski narod. Narod najvećih svetskih kukavica sad čekamo da nam Vučić otme i Vojvodinu i Rašku za svoje eu šefove a narod neće ni prtom mrdnuti. Ne nije kriv samo Vučić krivi su Srbi u celini kao narod.

 56. Moram da obavestim “KORENE” da od danas 03.10.2016.g. Necu vise slati komentare.
  Razlog:odbijanje komentata gde kritikujem vlast.
  P: SAJDZO 2016.

  • samo istina piše:

   Ako je to istina onda je to stvarno sramota.

  • Desert piše:

   Pic…ti opet “briljira”
   Ali ajde sto on veruje samom sebi nego ima i srba koji mu jos veruju.
   Alooo narode, ukljuci mozak! Covek je patoloski lazov i pateticni demagog!

 57. VUCIC IZ PRIKRAJKA!!!

  Ovi naši “EVROPEJCI” koji više liče na evrofanatike na čelu sa Vučićem, stalno nam obećavaju kako samo sto nije kucnuo čas i mi ulećemo u tu Evropu. A šta Vučić potpisuje to se stalno krije!? Saznaćemo!? Za nas tamo nije ništa okačeno a i šta će Evropi diplomirani lopovi?. To dobro znaju Vučić i Toma diploma i ostavljaju Srpski Narod na onoj narodnoj “Lipši magarče do zelene trave”. Ali usput nikad’ ne stani; kradi, laži, maži ali samo na vlasti ostani… To je deviza!? Cilj je ostati samo što duže na vlasti. Ništa drugo.Vučić da hoće stvarno u Evropu on bi’ odavno oslobodio sudstvo, medije u Srbiji i izvršio bi’ denacionalizaciju jer je to “Sine qua non” Evrope. To uopšte ne pominje!? Vučić i Toma diploma vole samo banke u Evropi ništa više. Važno je samo da se uzme a nikad ne pominju da mora i da se vrati. Vučić i Toma vrte tamo gde nanjuše veliku lovu, kredite da još omaste brkove. Znači Evropa služi Vučiću samo za zamajavanje, dezavuisanje (smaranje) Srpskog Naroda i ništa više. Ali da zavirimo i pogledamo šta se još dešava ispod Vučićevog jorgana!? Evropa ide ka tome da potpuno uništi Srbiju, Srpski Narod i PRAVOSLAVLJE na Balkanu. Evropa je veliki špiclov i dobro vidi da oko sebe ima budala koji bi za male pare skinuli sami sebi gaće a kamoli Srbiji. Evropa odavno takve eksploatiše i koristi…
  I najzad stigosmo do još jednog srpskog problema. A radi se o pravoslavnoj crkvi i pravoslavnoj veri. Naime uz veliki blagoslov srpskih vlasti rimokatolička crkva je uspela da RAZBIJE pravoslavnu crkvu tako što joj je nametnula rimokatolički način obavljanja crkvenih obreda. To je lako uradila preko potkupljenih pravoslavnih izdajnika (Jovana). Cilj je da se pravoslavlje u Srbiji potpuno pokatoličiti i nestane kao vera. Ovi plaćenici deluju vrlo drsko i niodčega ne prezaju da pokatoliče pravoslavlje. Tako da odavo u pravoslavnoj crkvi imamo dve jake struje jedni brane pravoslavnu veru dok je drugi sumanuto razbijaju. Sadašnje stanje se zove RASKOL U PRAVOSLAVNOJ CRKVI!? Sto se mene tiče ja bi problem lako rešio obesio bi’ plaćenike. Na kraju ima indicija da plaćenici rade u dosluhu sa Vučićem koji islamizira Srbiju a plaćenici pokatoličavaju. I tako zajedno rade na dva fronta samo da unište pravoslavlje na Balkanu. Proverite govorim istinu!!!

 58. Na nišanu

  Evro-radikali Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić: dve frakcije jedne politike

  Dvoglava izdaja

  Više od dvadeset godina Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić svakodnevno rade na štetu Srbije. Počeli su kao mali ulični šovinisti, opčinjeni Vojislavom Šešeljem, a kasnije nastavili svoj nečastan posao, po diktatu službi bezbednosti Slobodana Miloševića. Nakon prevrata 5. oktobra, obaveštajne zajednice od Vašingtona do Brisela došle su do zaključka da su ova dva beskarakterna tipa, idealan materijal za “reviziju srpskog slučaja”. Danas je taj naum ostvaren. Nikolić i Vučić upravljaju Srbijom, svako na svoj način. Vučić sa svojim evroameričkim “instruktorima” i stranačkim plaćenicima, a Nikolić sa svojom mnogobrojnom familijom i grupom mizernih udvorica. Obojica komanduju svojim posebnim pretorijanskim gardama, svako od njih ima svoje sudije, tužioce i svoje klanove u MUP-u, javnim preduzećima, zdravstvenim institucijama, vojsci, diplomatiji…I Nikolić i Vučić imaju svoje zasebne poslovne veze i svoje planove da ostanu na vlasti dok Srbija ne bude potpuno slomljena kao država. Političko, ekonomsko i kulturno dno na kome se ona danas nalazi, govori da je njihov posao pri kraju.

  Nikola Vlahović

 59. LOPOVI I IZDAJICE VLADAJU!!!
  Vučić voda pijanu Srbiju!!!
  Vučić je kormilar i TRECEG piratskog broda koji plovi i pljačka Srbiju. Na palubi tog veselog piratskog broda u krug zveraju pirati ne bi li primetili bilo šta još da opljačkaju u Srbiji. Inače ovaj brod je zahvaljujući raznim kriminalnim veštinama kormilara Vučića odavno je pun opljačkanog Narodnog Blaga. Za ovako ogroman plen pirati javno skidaju kapu pred Vučićem. Bogat plen je već podeljen i ako i dalje brod čantara po Srbiji. Svako od pirata je dobio deo svojeg kolača u zavisnosti od ličnog angažmana. Trud se isplatio. Niko se ništa ne žali što znači da je plen pravilno podeljen. Naravno da je kormilar dobio višestruko više. Svi na brodu sa ovakvim plenom su prezadovoljni i veseli. Zbog ovoga što su uradili pirati ne žale Majku Srbiju već su odlučili da je pljačkaju do smrti. Kad pirati vide da je šerpa potpuno prazna oni će veselo otploviti iz Srbije na razne strane sveta. Po sili zakona za njima će otići i pomagači sa kopna koji su tovarili brod. Tada će Srbija biti potpuno prazna i opljačkana sa još 1000 problema. Ono što je nekad bilo naše nije više. Imali smo sada nemamo itd,itd,itd. Biće što bilo nije…Biće bezvlašća, biće haosa. Dok se mi presaberemo i saznamo šta se desilo tada će kormilar Vučić i pirati sa njim uveliko uživati na najlepšim destinacijama sveta. Zato Srbi ne spavajte više!!!
  Ustanite već jednom!!! Niste dali glas da se ovo radi!? U protest krenite ali se čuvajte ovog vašeg ludaka…
  Pise: SAJDZO 2016.

 60. zeljena i sinisa ognjanovic piše:

  svice srbi sad da napuste zemlju posle dodika i referenduma a ne samo vucic titini sinovi i titine ustase su unisteli sve srbsko i oteli i prognali i pokrstili

 61. SRBOZDERI BRANE VUCICA!!!

  KO SE USUDI DA BRANI VUCICA ON MORA DA BUDE DOBRO LUD. POJEDINI SE STALNO PRAVE BLESAVI PA KAO NEVIDE DA JE VUCIC POTPUNO POKRAO, RASPRODAO, RAZORIO I UPROPASTIO SRBIJU!!! ZATO VUCIC MORA DOZIVOTNO DA ROBIJA!!! ON JE TOLIKO ZLA POCINIO SRBIJI DA TA DIJAGNOZA NIJE DOVOLJNA DA GA SPASE… VUCIC NESME I NECE NIKADA DA OSLOBODI (TO ZLO) SUDSTVO I MEDIJE U SRBIJI KOLIKO JE POSTEN!!! VUCIC SE BOJI ISTINE I KRITIKE VISE NEGO OD ZMIJE ZVECARKE… SVA DNEVNA STAMPA I TELEVIZIJA JE POD PATRONATOM VUCICA. TU NEMA KRITIKE VEC SU SAMO HVALOSPEVI O VUCICU… ZA MENE MEDIJI SU UVEK BILI CIRKUS…MEDIJI U SRBIJI KRIJU ISTINU OD SRBA I NEDOTICU NIKAD VAZNE TEME, NEMA KRITIKE, NEMA ANALIZE. “Oni se bave isključivo naučnom nebulozom”… ALI ZATO JOS NEMA ODGOVORA NA PITANJA: 1. STA JE VUCIC POTPISIVAO U BRISELU? 2. CIJE JE KOSOVO POSLE VUCICEVIH POTPISA? 3. KO JE POKRAO SRBIJU? 4. KO JE PRODAO SRBIJU? 5. STA IMA JOS NASE U SRBIJI? 6. KADA CE VUCIC KRIVICNO DA ODGOVARA STO JE DOVEO OVE I NAJTEZE KRIMINALCE U SRBIJU. UZ TO IH I STITI I SVI CE DA OSTANU OVDE!!! JA SADA IMAM JEDAN OZBILJAN PREDLOG!!! DA SVI MIGRANTI KOJE JE VUCIC PRIMIO U SRBIJU DA PORED SVOG IMENA I PREZIMENA DOBIJU JOS PREFIKS “AV”. NE ZATO STO UJEDAJU (a ujedaju) VEC DA SE ZNA DA SU VUCICEVI LJUDI I DELO. I ZA SVAKO TO “AV” VUCIC MORA DA DOBIJE JOS PO DAN ZATVORA. BICE MU DOSTA… STA JOS TREBA DA SE DESI DA BI` NEKO SHVATIO DA JE VUCIC DEFINITIVNO ZLO U SRBIJI ???
  IMA LI NEKO ODGOVOR NA OVA PITANJA???
  Pise: SAJDZO 2016.

 62. OTMITE MEDIJE VUCICU!!!
  Isključivo pomoću medija Vučić je doveo Srbiju do stanja beznadja, propasti i nestanka Srbije.Vučić je od prvog dana dolaska na vlast sčepao i zloupotrebio i stavio pod licnu kontrolu sve medije u Srbiji. A šta Vučić jedino radi u Srbiji? On celo vreme samo strogo kontroliše medije u Srbiji i ništa drugo ne radi. Na taj način Vučić je POTPUNO sakrio istinu od Srpskog Naroda. Tako da narod apsolutno nema uvid u ono što se stvarno dešava i u svetu i u Srbiji. Narod nezna kakvo je VUCIC ZLO napravio Srbiji. Vučić je tako sakrio od naroda da je opljačkao celu Srbiju, izdao Kosovske Srbe i Kosovo predao Albancima. Pristao da ISLAMIZIRA Srbiju mudžahedinima koje licno prima (trpa) i štiti u Srbiji. Rasprodao je i pokrao sa strancima skoro svu narodnu imovinu. Jednostavno Vučić je uništio Srbiju. A narod i dalje nema uvid u ISTINU i neće je imati i sa Vucicem je nece nikada saznati. Zato Vučiću treba pod hitno oduzeti (OTETI) medije jer ovakvim načinom vladanja i sa ovakvom opozicijom (koja mu dobro pomaže) on može vladati još 100 godina. Odavno se vidi da je Vučića potpuno ne moguće skinuti sa vlasti. I vlasti i opoziciji fotelje su potpuno udobne bez obzira što Srbija naglo propada. Zato narodu ništa drugo ne preostaje nego ponovo da krene na TV Srbije i da poplještu te Vučićeve lažove koji tamo rade. Kad se Vučić uveri da gubi i medije u Srbij on će AUTOMATSKI pobeći iz Srbije. Na našu žalost bez ROBIJE. Ali tražićemo ga!!! Srbija samo tako može da se oslobodi napasnika Vučića, nikako drugačije!? Sve ostale krivce duplo kazniti…
  Srbi će definitivno progledati i krenuti sa drugim poštenim ljudima napred… HVALA…
  Pise: SAJDZO 2016.

 63. Vučić je hohštapler!!!
  Ko je hohštapler ili ništavilo?
  To je stvor koji poseduje sledeće osobine: Izdajica, neprijatelj, lažov, lopov, prevarant, obmanjivač, cinik, nekulturan i drznik!!! Pa to je Vučić. Vučić je jedno pravo ništavilo (zašto to ne reči) koji je Srbiju na drzak nacin pretvorio u pravi životinjski rezervat. Vučić je medijskom prevarom naroda osvojio i došao na vlast koju je odmah uzurpirao i zloupotrebio. Potom je stvorio potpunu medijsku blokadu i u tom mraku spaljuje Srbiju. On u Briselu seče glavu Srbije i Srpskom Narodu. Vučić stalno krije i laže Srbe šta potpisuje u ime Srpske Nacije u Briselu. Dovoljan je samo taj razlog zasto Vučića treba pod hitno uhapsiti i strpati u pritvor gde bi sačekao jedno ozbiljno suđenje. Na taj način bi ste prekinuli ovi visegodisnji zlotvorni pregovori sa Briselom. Da nisu srpski izdajnici išli u Brisel Kosovo bi bilo sigurno srpsko. Pa i ako je oteto bilo bi opet srpsko. Referenduma nije bilo i USTAV je zakon zakona i po tom osnovu Kosovo je opet srpsko. Moguće je da su srpske izdajice jurile u Brisel i izdale Kosovo. Danas ja još ne znam čije je Kosovo jer je u Srbiji potpuna medijska blokada. Tražim od nadležnih organa Srbije da ispitaju u detalje šta je sve Vučić do sada potpisao u Briselu i to obelodane Srpskom Narodu. Potom da ga dovedu na Trg Republike u Beogradu pa ako preživi da ga strpaju na doživotnu robiju. Takodje tražim da se i meni sudi za sve ovde izrečeno ali na nezavisnom sudu. Sve cu dokazati!!! Toliko…
  Ps. SAJDZO 2016.

 64. Slavko Jakovljevic piše:

  APS PRE BEKSTVA!!!
  Na samom pocetku da prokomentarisemo neke stalne Vuciceve hvalospeve o nekim njegovim desetkama. Ono sto je Vucic do sada jedino uspesno uradio u Srbiji to je: POTPUNA BLOKADA MEDIJA I SUDSTVA U SRBIJI. On je prvi napravio RIJALITI od skupstine i od Vlade Srbije.Tu se mozda kriju i te desetke. Ali ko malo bolje vidi odmah vidi da je Vucic nedorecen, povrsan, drzak i vrlo bezocan a da o vodjenju drzave nema ni pojma. Vucic je kao sto vidite sve upropastio. Evo u Beogradu radi samo GSP i Gradska Cistoca (smecari) i poneka asvaltna mafija i nista vise. Vucicevi pajtosi se zezaju po Vucicevoj BASTILJI setaju i besede tamo vode neke nebitne razgovore, tupe stalno nesto. Inace postenim ljudima i ISTINI je strogo zabranjen ulaz u Bastilju. Odatle se samo lazima vlada narodom. To je sigurno tako i narod to mora da zna!!!
  Ali rekoh niko u Srbiji ne radi nista. To su rezultati ne moji vec Vucicevog rada. Mi taj sunovrat svi dobro vidimo sem Vucica. Jos ne priznaje svoje krivice jer Vucic zna da nema suda koji bi sve krivice lako dokazao!? Kad smo vec tu da odgovorim kakav je to Vucic???
  Vucic je jedan bolesni diktator (izgubljen u prostoru) koji se krece i vlada iskljucivo pomocu stapa i kanapa. Taj stap je napravljen od nekog francuskog drveta (nama poznatog) i zove se BASTILJAns. Vucica taj stap celo vreme dobro sluzi ali kad on pukne znate gde ce se vUCKo naci? U CUZI sigurno u cuzi…Ali da se vratim tamo gde sam stao!
  Uz to on poseduje sve negativne ljudske osobine on je lazov, lopov, tuta i nema nijednu pozitivnu ljudsku osobinu. Koju pitam?. Dali je posten, iskren, patriota, drag covek? Nista od toga nije! Vucic cak vec nekoliko puta pokazuje otvorenu mrznju prema narodu.Zadnju mrznju pokazao je TV emisiji o zdravstvu gde je rekao:”KO ZAKASNI SA LECENJEM NEMOJ NI DA GA LECIS”. Vucic nezna da je duzan da omoguci gradjanima lecenje pa i omima koji zakasne sa lecenjem. Zamislite tu svirepost!? Ali i sve drugo sto je Vucic uradio bilo je upereno protiv Srpskog Naroda i Srbije. Tu se najbolje vidi njegovo sarlatanstvo, pohlepnost i politicka nedozrelost. Dokaz njegove velike pohlepe za vlascu je preuzimanje velikog i odgovornog posla za koji nije dorastao ni kao covek ni kao politicar. Na taj nacin Vucic je uz nagovor svetskih srbozdera od Srbije stvorio pravu OLUPINU. Vucic je Srbiju unistio po svim parametrima. Takodje on je doveo okupatore u Srbiju koji sada sve kontrolisu i odlucuju u Srbiji. Odredjuju cenu kilovata i pitke vode u Srbiji. Lucidni Vucic sada radi cutke i po diktatu. Zbog ovog ZLA koje je napravio Srbiji Vucicu sledi DOZIVOTNA ROBIJA jer kod nas ne postoji SMRTNA KAZNA. Ta kazna bi oslobodila Srbiju od ovog napasnika i pravda bi mozda bila delimicno zadovoljena. Ostaje nam mukotrpan posao da isteramo ove kretene iz Srbije, da ponistimo sve Vuciceve dogovore sa njima i krenemo ispocetka sa nekim novim ljudima. Sta je raditi?: Stvoriti ponovo vojsku Srbije, vratiti sve izbeglice odakle su dosli, Rusima dati Kosovo na 30 godina pod uslovom da otvore vojne baze i da proteraju sve Albance u p.m. preko Prokletija. Samo da se zna ja nisam bio do sada rusofil ali kako se stvari sada odvijaju uskoro cu sigurno postati.Zbog svesrdnog pomaganja Vucicu oko izdaje nacionalne države Srba sadašnja vlast mora krivicno odgovarati. Srbija nije građanska država kako ovi komunistički političari tvrde već je nacionalna država Srba i mi drugu drzavu nemamo. Manjinska prava cemo postovati naravno sve dok se ne ugroze nasa srpska prava. To je potpuno normalno. Ali danas kada Srbija naglo propada sve više likuju manjine u Srbiji jer im odgovara da Srbi nestanu kako bih se oni raširili po Srpskoj Zemlji. Ali manjine dobro znaju da je Srbija nacionalna zemlja Srba za razliku od ovih sarlatana na vlasti koji su i najveci neprijatelji samo Srpskom Narodu. Oni su pravi srbožderi koji do sada nisu zastitili nijedan srpski interes. Oni su IZDAJICE srpskoga roda!!! Majka takve ne radja!!! Izdali su Srbe na Kosovu izdali su i Srbe u Republici Srpskoj. Za svo to vreme oni unistavaju postojanje i same Srbije. Umesto da stite Srpski Narod oni rade ono najcrnje oni ga javno islamiziraju. Vucic javno u Srbiju naseljava mudžahedine s` obecanjem EUi da ih trajno naseli u srpsku državu. Srbozder Vučić to radi bez pardona i pred Srbima islamizira Srbiiu brže nego sto bi to uradili oni borci za islamističku državu. Da li bi to uradili Bugari,Rusi, Hrvati, Madjari ili Slovenci??? NE, NE!!! To nebi niko uradio sto je uradio sarlatan ili izvrsilac zadataka EU. Sto se neugleda na bilo kog`od njih??? Ali Vucic je predvodnik i na listi srbozdera koja nije tako mala. A nju cine uglanom vrhuska SNSa s`izuzecem Cede, Vuka, Canka i Tadica.
  Dalje: SNSa je skoro svu narodnu imovinu Srbije rasprodala u bescenje strancima. To je bio samo jedan od nacina da se Srbija tesko opljacka. Svirepi lopovi iz vrha vlasti na celu sa Vucicem su odavno izneli gomile para koje su smestili na svoje racune po svetu.Glavni junak u pljacki ko bi bio nego Vucic. Prica se da je nestalo i zlato iz naseg trezora u Svajcarskoj. NECU VISE SRATI. Sve sam lagao!!! UAAAA jel vam sad bolje…
  Poruka Vucicu i ja igram dobro sah ali ni za k.r.c nisam.
  SAJDZO 2016

 65. SRBIJA BEZ KARAULA

  U Srbiji je već odavno ukinuto služenje vojnog roka i nije nikakva tajna da Srbija danas nema uopšte vojsku. To su oni mladi koji se regrutuju i odredi im se rod vojske gde se oni dobro obuče da izvršavaju svoje ratne zadatke. Po završenoj obuci i odsluženju vojnog roka oni se vraćaju svojoj kući. I od tada su dužni da se odazovu na svaki poziv države. U slučaju eventualnog rata oni se mobilišu i odlaze spremni u rat. To se zove vojska i to je obučen i vojnik. Da li to Srbija ima danas?.. NEMA… Danas imamo neku parodiju od vojske. Tu su neke akademije ali ne mora da se nosi ni oružje. Tu su i neke uniforme ali mnogi ne mogu od stomaka da zakopčaju ni bluzu ni košulju. Oni ne znaju da puze niti da trče. Ima tu i nekih devojaka koje nose plave kape. Gledao sam u Beogradu neke (zovu) vojne parade ali tamo nigde nisam video vojnika. Oni mladi, pravi i zdravi nisu bili tamo. Ovde da se razumemo govorim o vojsci a ne o miliciji. Ali da progovorimo malo šta se to zbilo sa našim Srpskim Vojnikom!? Zašto je to tako??? Da se podsetimo!!! Po završetku rata na Balkanu zapadna alijansa je ultimativno naredila Srbiji da smanji vojni arsenal naoružanja i brojno stanje vojnika. To su oberučke prihvatili navodni srpski mirovnjaci koji su jedva čekali da razbucaju i vojsku i pare iz vojnog budžeta. Brzo je nestalo i para i vojske. I tako Srbija tavori godinama bez vojske a vlast nije ni primetila da mi nemamo vojsku. Dolaskom mudžahedina vlast je tek tada saznala da mi nemamo nijednog graničara na graničnoj liniji. Ali vlast u Srbiji i dalje ništa ne preduzima da obnovi vojsku koju je sama uništila. Tako da je Srbija jedina zemlja u Evropi koja nema vojsku. Doduše i narod ne voli vojsku šta će joj ta vojska. Toma diploma ćuti a vUCKo stegao džep razmišlja čovek da ne napravi sam sebi medveđu uslugu jer bi ga ta vojska prva i hapsila. I na kraju jedan prekor Spskom Narodu. Srpski narod je narod sa negativnim egom uz to je i mazohistički narod koji stvara i uživa u svoju nesreću. Zbog te bolesti on ne može nikako da se presabere šta radi. Srbi su prost i lakoveran narod i lak za manipulaciju. I zato Srpski Narod ne shvata da je za sve nesreće u Srbiji sam kriv!!! Zašto??? Zato što je doveo lopove i prevarante na vlast. Zato sada Srbija nema ni vojske. I sa ovakvima na vlasti je nikada, nikada neće ni imatiii. Sta će vam to…idite goli ko pištolj…a ako zapuca u Srbiji opet ćemo bežati, bežati na Kosov?! Bežaćemo negde!?!
  Na kraju sve lepo da ja vas pozdravljam..
  Poz. Slavko Jakovljević Bgd.

  • Lune piše:

   Hm,hmm..pogresna je tvdnja, da Srbija nem vojsku, naime ona ima “spesificnu TO”,verovatno po “modelu”, pokojnog Vlajka Popovica,svaka “nahija” ima svoju vojsku, kik boxere,navijace Alkatraz..a, vezati izjavu Dragana Dzjica..”tako ti je to u zivotu,navijaci su brojniji i jaci od SNS”…”kuda idu divlje svinje”..???

 66. Slavko Jakovljevic piše:

  ZALUTALI DUCI!!!
  Taj Duci je čist plagijat i potpuno štetan za srpsko društvo. Jer se on deklariše kao protivnik kapitalizma iako su sve najbogatije zemlje sveta upravo kapitalističke. Sada imam pitanje za njega? Ako neko imao pretke bogate koji su radili i sticali radom svoj kapital a to isto su nastavili potomci i radom uvećavali još taj kapital da im to treba oduzeti??? To je zdrav kapital i više takvih stvara jedno kapitalističko društvo. U Srbiji bi trebalo da takvi ljudi budu poštovani I uvažavani i da služe kao primer drugima.
  A ti da si dobronameran ti bi postavio pitanje političkih imovinskih kartica i tražio
  uvid u njihov kapital koji su stekli lopovlukom. Na kraju dragi moj zvezdašu a niti si moj niti sam ja zvezdaš da ti poručim.!!!
  Ne baviš se krucijalnim-bitnim pitanjima za srpski narod već baviš perifernim-nebitnIm stvarima za ovaj narod iz tih razloga si mnogo štetan.
  Hvala pozdrav Slavko Jakovljević Bgd.

  • Lun piše:

   Hm,hmm.. nema sumnje da su, nekoliko miliona crnih robova,vredno radili za svoje “bele potomke”, ukljucujuci i njihove, mineralne i rudne reurse, kao i milioni evropskih Jevreja,njihovi, zlatni zubi,nakit..su brizljivo deponovani “kao zlatna podloga”, za razvijanje i ocuvanje kapitalizma..aktivnosti “navijaca”, nisu “periferni problemi”..mnogo je tu novca i droge, na svim masovnim sportskim aktivnostima, ukljucujuci i “narodna veselja na stadionima’..sas pevaljkama..!!

 67. Slavko Jakovljevic piše:

  Mila majko šta Srbija dočeka!!!
  Srbija zato što je stalno gresila i što i danas greši ona je i od Boga prokleta i zato Bog Srbiji posla sumanutog prokletnika!!!
  Takvo stvorenje takav idiot, takav izdajnik, takav lopov, takav lažov, takav srbožder, takav omamljivač u Srbiji se nikada, nikada nije rodio niti će se ikad roditi. On za boga ne zna, on je posrao i popišao ceo ovaj glupi Srpski Narod. On je Kolevku Srpstva Kosovo potpisao i predao Albancima. Taj sumanuti stvor još malo pa je potpuno rasprodao celu Srbiju. On je pokrao sve živo što se moglo pokrasti. On je Srbiju zadužio preko 12 milijardi evra.Taj sumanuti stvor sve ali apsolutno sve što je radio bilo je upereno protiv Sbije i Spskog Naroda…
  Srbija je danas dočekala da joj takav izdainik i jedan od najvećih (ponavljam) lopova priča o nekom poštenju i moralu.Taj zlotvor gde se god pojavio ostavljao je samo pustoš i ršum. I više se nikad ne vraća na mesto zločina. Nijedan krucijalan problem dosad’ nije rešio. On stalno zahteva od srpske nacije da gleda u budućnost a ne u prošlost. Na taj način dosta uspešno prikrivao srpskog naroda u kakvom zgarištu da ostavim Srbiju. Zbog svog zla koje je napravio u Srbiji on je svestan da će morati da pobegne. Bekstvo tog zlotvora će se desiti čim izgubi medije i sudstvo. Ali zato ako pobegne jurićemo ga po celom svetu i kada ga nađemo JAOJ mila majko. Neće znati gde su mu ni kapa ni opanci. Neće znati ni gde mu je dupe ni glava. Jao majko kad ga nađemo, samo da ga pitamo što nam je ovoliko ZLO ostavio???
  JAOJ kada ga nađemo!!!
  Poz: Slavko Jakovljević Bgd.

  • Lunem piše:

   Hm,hmm…docekala je Srbija, da je, brane,kojekakvi basibozuci,pamfletasi sumnjivih “moralnih i politickih podobnosti”..sa “istinama,poluistinama i klevetama”..

 68. VUCIC DIKTATOR!!!
  Vučić je najzad postao pravi diktator i tiranin u Srbiji. Sad svaka kritika u Srbiji podrazumeva se kao ugrozavanje mira i bezbednosti Srbije. Ja koliko vidim ovaj narod u Srbiji je izuzetno miran i niko ne priželjkuje nikakve nemire u Srbiji. Ta takozvana briga o miru i stabilnosti u regionu pretvorila se u Vučićevu pretnju i batinu kojom je počeo ozbiljno da maše i preti Srpskom Narodu. Te pretnje su javne i svakodnevne. To je isto kad meni neko zapali kuću ili ubija porodicu a ja ne smem ni da pisnem. Zašto ovo Vucic sve radi!? Pa zato je u velikom vremenskom škripcu jer treba potpuno da uništi Srbiju kao nacionalnu drzavu Srba. Ja molim sve građane koji su dali glas Vučiću da obrate pažnju na njegovo ponašanje i šta on odavno stvara od Srbije. Samo da ih podsetim njegove glasače: Vučić je predao celo Kosovo albancima stvorio je državu Kosovo uskoro će morati da otvori i Ambasadu Kosova u Beogradu. Ali taj isti Vučić reče pre neki dan da je Kosovo po ustavu srpsko. Inače taj isti Vučić je toliko otkačio da on ne koordinira sa onim što govori i što radi. Vučić je vec rasprodao svo Srpsko Blago (društveno imovinu) u bescenje. Cela SNS a posebno Vlada Srbije na čelu sa Vučićem iznela je milijarde evra iz Srbije. Vučić je juče javno stupio u savez sa NATO-om oko zajednicke obuke nekih nadih jadnika iako u Srbiji godišnje umire 21.000 građana od posledica NATO bombardovanja.
  Ovo je samo mali deo ZLA koje su naprednjaci napravili Srbiji.
  Dolaskom Vase Nazadne Stranke Srbije na vlast u Srbiji mediji i sudstvo su potpuno blokirani. Mozda tih razloga glasači SNS-a neverovatno ćute. U koliko sve ovo glasači znaju a ne smeju da reaguje onda je narod stvarno lud. Ja u to neverujem.
  Razmislite da li ste poklonili poverenje Vucicu da potpuno upropasti Srbiju???
  Razmislite da li niste obmanuti i prevareni???
  Izvolite, volite ga, glasali ste ga pa UZIVAJTE zajedno dok vam Srbija pred ocima nestaje!!??
  Na kraju izneo sam u kritici suštu istinu i stojim iza gore napisanog.
  Poz.SAJDZO 2016. Bgd.VUCIC DIKTATOR!!!
  Vučić je najzad postao pravi diktator i tiranin u Srbiji. Sad svaka kritika u Srbiji podrazumeva se kao ugrozavanje mira i bezbednosti Srbije. Ja koliko vidim ovaj narod u Srbiji je izuzetno miran i niko ne priželjkuje nikakve nemire u Srbiji. Ta takozvana briga o miru i stabilnosti u regionu pretvorila se u Vučićevu pretnju i batinu kojom je počeo ozbiljno da maše i preti Srpskom Narodu. Te pretnje su javne i svakodnevne. To je isto kad meni neko zapali kuću ili ubija porodicu a ja ne smem ni da pisnem. Zašto ovo Vucic sve radi!? Pa zato je u velikom vremenskom škripcu jer treba potpuno da uništi Srbiju kao nacionalnu drzavu Srba. Ja molim sve građane koji su dali glas Vučiću da obrate pažnju na njegovo ponašanje i šta on odavno stvara od Srbije. Samo da ih podsetim njegove glasače: Vučić je predao celo Kosovo albancima stvorio je državu Kosovo uskoro će morati da otvori i Ambasadu Kosova u Beogradu. Ali taj isti Vučić reče pre neki dan da je Kosovo po ustavu srpsko. Inače taj isti Vučić je toliko otkačio da on ne koordinira sa onim što govori i što radi. Vučić je vec rasprodao svo Srpsko Blago (društveno imovinu) u bescenje. Cela SNS a posebno Vlada Srbije na čelu sa Vučićem iznela je milijarde evra iz Srbije. Vučić je juče javno stupio u savez sa NATO-om oko zajednicke obuke nekih nadih jadnika iako u Srbiji godišnje umire 21.000 građana od posledica NATO bombardovanja.
  Ovo je samo mali deo ZLA koje su naprednjaci napravili Srbiji.
  Dolaskom Vase Nazadne Stranke Srbije na vlast u Srbiji mediji i sudstvo su potpuno blokirani. Mozda tih razloga glasači SNS-a neverovatno ćute. U koliko sve ovo glasači znaju a ne smeju da reaguje onda je narod stvarno lud. Ja u to neverujem.
  Razmislite da li ste poklonili poverenje Vucicu da potpuno upropasti Srbiju???
  Razmislite da li niste obmanuti i prevareni???
  Izvolite, volite ga, glasali ste ga pa UZIVAJTE zajedno dok vam Srbija pred ocima nestaje!!??
  Na kraju izneo sam u kritici suštu istinu i stojim iza gore napisanog.
  Poz.SAJDZO 2016. Bgd.

  • Lune piše:

   Hm,hmm..izmuceni, izmaltretirani Srbi, ne zasticeni Srbi,prodali su svoje kuce i imanja,tako da je teren pripemljen, ostaje samo nagodba, daj sta das,i “predaja nakon prodaje”..logican sled stvari, jos od Arsenika III Carnojevica..SPC, zadrava crkve i crkvista, para radi, turisticke atrakcije, vratiti CPC, gde joj je i mesto od Pecke patrijarsije,koju su izdali, pa na dalje..

 69. Slavko Jakovljevic piše:

  PRAZAN EKSPOZE!!!
  Vučić u svojem ekspozeu nije uopste izneo ISTINU. A to da sve probleme koje (samo Srbija) ima danas on licno (Vucic) i stvorio. I ocekivati od (stvaraca problema) da ih resi je iluzorno. Probleme je stvarao jureci u Brisel i krijuci od Srba je potpisivao tamo nesto!?!?
  UBEDJEN sam da je Vucic stvarao, stvara i stvarace samo probleme. Ti problemi su vec sada neresivi. A sta su problemi: Problem je to sto je Vucic vec potpisao (a krije) predaju Kosova Albancima dana 30. jun 2015. u 22:54h. Nije obecao da će oslobodi medije i sustvo. Nije rekao kako će da se reši problem izbeglica koje je lično primio. Ni reci o lopovluku u Srbiji čiji je lični koordinator. Ni reci o rasprodaji (otudjenju nacionalnog blaga) Srbije kroz takozvane:”STRANE INVESTICIJE”. Na taj nacin Vucic kontinuirano slabi i ekonomsku moc Srbije. Vucic ne govori da sumanuto razbija NACIONALNU DRZAVU Srba. Takođe Vučić nije govorio o svojim uspesima (zlu) i radnim rezultatima jer ih i nema.Ponavljam sve ove probleme stvorio licno Vucic uz nagovor EU i diktat Amerike. Inace Vucic jos krije ISTINU od Srba i smatra da Srpski Narod ne treba da odlucuje o svojoj sudbini!!!
  Kao sto rekoh nijedan od ovih problema nije pomenut u Vucicevom ekspozeu i takav ekspoze vise nego PRAZAN EKSPOZE.
  NA KRAJU cela opozicija (ako postoji) u parlamentu treba da se usredsredi na oslobađanju medija i kažnjavanju lopova u Srbiji. Ovo su bolne tačke Vučića. Vučić inače zna da nema nikakva rešenja. I sta preduzima???
  Vucic se hvata za slamku i pravi veseli rijaliti od skupštine i Srbije i tako ce nadalje nastaviti da vlada Srbijom. To mu je poslednje i izgleda biće uspešan ali samo kao igrac u rijalitiju. Toliko….
  Za sve sto je ovde napisano i za sve moje tvrdnje spreman sam da odgovaram pred nezavisnim sudom Srbije.
  Poz.: Slavko Jakovljević Bgd.

 70. Slavko Jakovljevic piše:

  PRAZAN EKSPOZE!!!
  Vučić u svojem ekspozeu nije pomenuo ključne stvari a to je: Da je potpisao predaju Kosovo Albancima, da će da oslobodi medije i sustvo, kako će da reši problem izbeglica koje je lično primio, o lopovluku u srbiji čiji je lični koordinator, o rasprodaji srbije kroz takozvane:”strane investicije”, takođe Vučić nije govorio o svojim uspesima i radnim rezultatima. Inače cela opozicija u parlamentu treba da se usredsredi na oslobađanju medija i kažnjavanju lopova u Srbiji. Ovo su bolne tačke Vučića. Vučić inače zna da nema nikakva rešenja. I sta preduzima???
  Vucic se hvata za slamku i pravi rijaliti od skupštine i srbije i tako ce nadalje nastaviti da vlada Srbijom. To mu je poslednje i izgleda biće uspešan u tome.Toliko.
  Pozdrav: Slavko Jakovljević Bgd.

 71. Geto Srbija!!! piše:

  EFEKAT BEZ DOMINA: AKO JE SADA OVO SPASAVANJE SRBIJE, KAKO LI TEK IZGLEDA NJENO PROPADANJE!!??????

  Kao najcrnje rupe kroz koje nepovratno propadaju milijarde evra, gradovi i opštine u Srbiji predmet su bolesne pljačke koju sprovodi naprednjačka horda pod komandom Aleksandra Vučića i njegovih lokalnih računopolagača.

  Od Subotice do Vranja, svi budžeti lokalnih samouprava podređeni su potrebama primitivne feudalne vladavine vladajuće partije. Vučić ucenjuje sve gradonačelnike koji nisu članovi SNS, preko resornih ministarstava, uskraćuje im novac iz budžeta, opstruiše kredite i donacije, a onda ih optužuje za nerad i nepsosobnost.

 72. MOJ VAPAJ!!!

  Lično nisam mnogo religiozan samo iz tog razloga što odavno primećujem da pravoslavna vera ne štiti svoje vernike. Ona samo ubira deo svog kolača od vernika koji je sama odredila i posle toga ona prepušta vernike svojoj sudbini.Tako da pravoslavna crkva svojim stavom više šteti pravoslavcima nego što ih pomaže. Postoji i crkvena izreka:” Ko tebe kamenom ti njega hlebom” ili: “Oprosti im bože ne znaju šta rade”. Iz ovih izreka se vidi da crkva ne stiti Srbe. Uz to pravoslavna crkva je potpuno apolitična jer navodno politika je nešto prljavo i neće crkva da se meša u to. Medjutim to uveliko zloupotrebljavaju i koriste političari tako da su svoje birace pretvorili u stado koje samo glasa i ne vrši više nikakvu kontrolu te iste vlasti. To samo u Srbiji postoji i to su samo srpska posla. Iz mazohističkih razloga srpskih gasač glasa uvek za istu vlast iako zna da ona ne valja. Po obavljenom glasanju srpski birač postaje krajnje distanciran od vlasti i čeka sledeće glasanje. Ponašaju se kao da su prazno glavci i kad se doda apolitična pravoslavna crkva vlasti u Srbiji imaju potpuno odrešene ruke i rade šta god hoće. Tako je sadašnja vlast potpuno razorila Srbiju. Stvorila je ZLO. Današnja vlast je prezadužila Srbiju kreditom koji je preko 13 milijardi, predala je Kosovo albancima, dovela je preko 360000 mudžahedina koji islamče Srbiju i ono najgore što se desilo ova vlast je potpuno opljačkala srbiju pod parolom:”dovođenje stranih investitora”.Tako da je Srbija potpuno rasprodata strancima i Srbima neće ostati ništaa. A Srpska Crkva i njeni verni praznoglavci još uvek ćute. Smatram to velikom brukom pravoslavne crkve. Iz ovog primera jasno se vidi da se crkva stavila na raspolaganje vlastima koja rovari Srbijom. Oni takođe idu u crkvu, mole se Bogu i ispiraju svoje grehe. Ali takođe se vidi da pravoslavna crkva uopšte ne vodi računa o Srbiji i njenoj teritoriji. O Kosovu naprimer. Ovde sam izneo pravu istinu pe moje krajnje je vreme da nešto preduzmete i da zaštitite ovaj narod je i Srbiju. Inače ostaće velika bruka i sramota.

  Pozdrav SAJDZO 2016

 73. Duka reci nesto o kosovskoj drzavi!!!
  Duka reci nesto o islamizaciji Srbije.!!!
  Smrade Vucicev!!! Poz.SAJDZO 2016.

 74. JOS VANREDNO!!!
  VUCICU je jedino jos preostalo samo da u Srbiji uvede pravu diktaturu. Razlozi za to su ne mogućnost daljeg skrivanja istine od Srpskog Naroda koje je doveo pred ambis. Ako se otkrije ISTINA ona ce ga UBITI… Vucic krije sve sta je uradio tj. potpisivao u Briselu!!! A istina je frapantna i uzasna!!! Takav sumanuti srbozder se nije rodio od postanka Srbije. Za svo zlo koje je naneo Srbiji zasluzio je dozivotnu robiju. Vučić je inace jos uvek vrlo naivan, jer i dalje misli da će sve to moći da sakrije od naroda.Jadna je Srbija i Srpski Narod… Vi ste vecina…Trazili ste gledajte…
  SAJDZO 2016.JOS VANREDNO!!!
  VUCICU je jedino jos preostalo samo da u Srbiji uvede pravu diktaturu. Razlozi za to su ne mogućnost daljeg skrivanja istine od Srpskog Naroda koje je doveo pred ambis. Ako se otkrije ISTINA ona ce ga UBITI… Vucic krije sve sta je uradio tj. potpisivao u Briselu!!! A istina je frapantna i uzasna!!! Takav sumanuti srbozder se nije rodio od postanka Srbije. Za svo zlo koje je naneo Srbiji zasluzio je dozivotnu robiju. Vučić je inace jos uvek vrlo naivan, jer i dalje misli da će sve to moći da sakrije od naroda.Jadna je Srbija i Srpski Narod… Vi ste vecina…Trazili ste gledajte…
  SAJDZO 2016.

 75. Slavko Jakovljevic piše:

  VUCICU je jedino jos preostalo da u Srbiji uvede pra u diktaturu. Razlozi za to su i dalje skivanje istine od Srpskog Naroda koje je doveo pred ambis. Ako se sazna istina ona ce ga ubiti. Od takvog se to moze i ocekivati!!! Trazili ste gledajte…
  SAJDZO 2016.

 76. Lune piše:

  Hm,hmm..”moz da bidne al nemora da znaci”..da ce da “zdimi preko bare gde su svi,svi,svi”..ne, tako davno, hvalio je uslove zivota u Urugvaju, a, nedavno, “clan krunskog saveta”,Emir od Kusturice,”priveo” mu je i bivseg predsednika Urugvaja, da mu referise, sta je uradio za njeg,dok je bio na vlasti..

 77. VUCIC NASA DIKA!!!

  NEVEROVATNO kako je ovaj Vucic prevario ovaj Srpski Narod i ispunio skoro sve ciljne zahteve EU i NATA oko nestanka Srbije!!! A narod cuti??? A cilj je da Srbija kao pravoslavna zemlja nestane sa Bankana i sto pre zbrise sa geografske karte. A o cemu se radi. U pitanju su dve super sile Rusija i Amerika sa EU. I one stalno traze strateski pogodno tlo kako bih se sto vise priblizile jedna drugoj u slucaju eventualnog rata i imale sto ubojitiju poziciju. Da bih to uspele one ne biraju sredstva i postupaju krajnje drsko i opasno. A trn u oku EU i NATA je Balkan tj.Srbija. Mi Srbi po verskoj liniji smo uvek bili skloni da imamo dobre odnose sa Rusijom koja je i uvek racunala na nas. To prijateljstvo Srbije sa Rusijom i sedenje na dve stolice odavno je dosadilo i Evropi i Americi. I oni su dugo birali i samo cekali povoljan trenutak za dejstvo. I taj trenutak je dosaoo….
  Na politickoj sceni Srbije pojavio se Nasa Dika i to sa velikom podrskom gradjana a njima je bas takav i trebao. Nije im smetalo sto je ovoliku podrsku ostvario zahvaljujuci uzurpiranim medijima i ako su to znali. Preko tih medija on je patoloski lagao i svasta obecavao ovom lakovernom narodu. Da nastavimo. Psiholozi i psihijatri su brzo i lako utvrdili da je to prava osoba sa kojom mogu da ostvare svoj gnusni cilj. Takodje su procenili da sumanuti poseduje samo lose ljudske osobine i da nije dorastao svetskoj politici. Takodje su videli da nije patriota i drzavotvoran politicar. Ali je za kratkorocno vreme vrlo upotrebljiv i da sa njim mogu da obave sve prljave poslove oko potpune islamizacije i unistenja pravoslavne Srbije. Videli su da im se Dika i sam namece. Dobro su razradili strategiju i izasli sa spiskom zadaka koje Dika mora da ispuni. Odmah su mu dali veliku i finansijsku pomoc oko realizacije za njih vrlo vaznih poslova. Nasa Dika kad je video gomilu novca on je jos jednom potvrdio da ce bespogovorno izvrsavati sve njihove zahteve. Uz to su mu obecali da ce mu uvek biti pri ruci i pomoci oko finansija; isplata penzija i oko potrebstina za osnovno funkcionisanje drzave. Dozvolili su mu da sve to radi i skriveno od javnosti a vec su znali ko kontrolise sve medije u Srbiji… I tako je Dika stalno odlazio u Brisel na neke pregovore a mi ni do danasnjeg dana nista neznamo sta se tu desavalo. A desilo se to da je EU prevarila Diku koji je stavio svoje potpise pojedinacno na svaki postavljeni zadatak i da ce izvrsiti sve postavljene zadatkee.. E tada su ga dobro stegli za uvo i nece ga pustiti sve dok ne ispuni sve potpisano i obecano. Uz to rekose:”E vidis Diko sa nama nema igranja nismo ti mi senilni Srbi kod nas moras da ispunis obecanoo”!!!.
  A zadaci su sledeci: Da potpuno prizna Kosovo kao samostalnu drzavu u granicama koje je vec sam stvorio. Da ne pominje vise da je Kosovo u Srbiji jer tako stvara zabunu. Za svaku eventualnost da iz Srpskog Ustava izbrise Kosovo. Da smesti sve izbeglice u Srbiju a prava najezda muslimana ocekuje se tek na prolece a vec ih ima oko 360000 hiljada. Svakog dana kolonama ulaze u Srbiju. Dika cak i rece: “Nesme da im fali dlaka na glavi”. Svima mora da se izda srpsko drzavljanstvo. Da se postuju njihova nacionalna prava. Da im se omoguci smestaj, zaposljavanje, skolovanje dece, zdravstvena zastita… Da rasproda ISKLJUCIVO STRANCIMA svu drustvenu imovinu Srbije . To radi sa poklikom “Da dovedemo sto vise stranih investitora” a rasprodaje zemlju, sva preduzeca, da rasproda svo prorodno blago Srbije: rude, mineralne i lekovite i vode, drustvene sume, sve sto se prodati moze…
  Ostali su jos neprodati: Zeleznica, EPS, Telekom, Surcin za Kolubaru neznam!!!…
  Nasa Dika ce lako prodati- pokloniti ove jos uvek SRPSKE DIKE ali tu je poceo da razvlaci!? Zasto??? Zato sto nesme pred srpskim narodom da prizna Kosovo kao samostalnu drzavuu i tu je napravio sam sebi pauzuu. Narod moze da ga izgazii… Referendum nece procii jer preko 70% Srba neda Kosovoo… Dika upada u panikuu.. Nadao se u parlament ali i tamo nece svi podrzati sve ono sto je potpisivao… Izbice sukobii… Doduse Dikin parlament je pravi rijaliti ali sugurno ce se pobuniti cak i SNS jer nece javno da podrze sve sta je Nasa Dika potpisala… A potpisao je da ce da ubedi srpsku javnost da i ona pristane na ustupanje Naseg Kosova Albancima i to je bio i zahtev Amerikee… Tako je Dika upao u tezak skripac i problem. Nezna kako dalje… Izgubio je sve navodne prijatelje i ostao je sam. Rusi nece da udju u rat sa celim svetom zbog nas. Putin kad je video sta DIKA radi on je javno zamolio Srpski Narod da spreci ulazak NATA u Srbiju. Ali Dika nije hteo da cuje taj vapaj vec je doveo zlo koje je preko 80 dana bombardovalo Srbiju. Ali sad je gotovoo. Nato ne izlazi vise iz Srbije cilj je ostvaren, interes postoji (strateski polozaj). I ako bude ikad odlazio pretvorice sve u prasinu i otici. I danas Srbi jos neznaju sta je Nasa Dika sve uradio!!! Ali Diki su obecali da moze jos da se zaduzuje i sve te pare moze i da pokrade kao i pare od prodaje drustvene imovine samo ako hoce. Diki je to malo pa hoce da se zaduzi jos 1.3 milijarde evra… Zasto??? Gde je toliki novac??? Kako cemo da vracamo te kredite kad Dika prodade sva preduzeca??? Izgleda da jeEU i Amerika resile da se dozvoli i kradja svi tih para samo da bih ostvarili svoj cilj. Ali usput dobro prate sta se desava sa tim parama. Pa je Nasa Dika bio zgranut kada su mu Amerikanci (u ambasadi u Beogradu) pokazali spisak od sedam stednih knjizica i spisak banaka u kolima drzi novac u Americi. Vide i EU i Amerika da od vracanja duga nema nista. Jer da je drugacije nebih Diku terali da pasproda sva preduzeca. Ali ce zauzvat od nas Srba stvoriti sirotinju, tesku sirotinju, duznicku naciju i oterati nas u ropstvo, bicemo trajno zigosani i obespravljeni…
  A sada da predjemo na jos jednu temu. Rec dve o Srpskom Narodu. Srpska nacija (moja nacija) odavno ne zasluzuje da postoji na ovoj planeti. Turcizam i komunizam su srpskom narodu potpuno isprali mozak i narod je ostao potpuno praznoglav. Srbi su zajedljiv, zavidan, licemeran i vrlo politicki neprosvecen narod. Srbi nemaju nijednu pozitivnu osobinu. Pitam!!! Koju naprimer???. Srbi ne mogu da pamte, oni nista iz svoje istorije nisu naucili. To je vrlo plasljiv narod koji ne voli ni oruzje. On neume da se samoorganizuje i da se brani od svakog zla i u svako vreme. A ne da ih dva naoruzana i nasmejana siptara isteruju iz svakog sela ili da im pred ocem odvode sinove na klanicu. Sramota… Srbi nisu ni drzavotvoran narod. To je narod koji uvek radi u korist svoje stete. Srbi ne vide ni da su KOMUNISTI ostali na vlasti u Srbiji doduse napunili su dobro dzepove para. Oni su menjali samo prnje bili su crveni pa zuti pa mesani u sustini to su pravi komunisti. Dokaz je sto u Srbiji NEMANEZAVISNOG SUDA I SLOBODNIH MEDIJA, odgovornosti. Srbi ne shvataju da je to OSNOVA ZIVOTA!!! Komunisti vlast, sudstvo i medije gube samo ratom. Srbi to neznaju. To je i danas tako. Narod je trebao po svaku cenu da promeni sistem vladanja a ne da vrsi personalne promene. A da recimo postoji nezavisni sud u Srbiji Sumanuti bi bio u zatvoru samo zbog toga sto je otisao u Brisel da pregovara o statusu Kosova. Kao da Srbi neznaju cije je Kosovo. Da nije bilo pregovora Kosovo bilo danas Srpsko. I da ga neko otme ono je opet nase. Ali ode Dika i potpisa da je albansko. I Dika se sad pravi lud..Da ima pravog suda danas nebih bio ni Nato ovde, niko dinara nebih ukrao, sve bih funkcionisalo… Ali to su samo moje puste zelje koje se nikada nece ostvariti. Ukoliko se i desi da se narod i samoorganizije Nasa Dika ce pucati u narod bice krvoprolica sto zeli i Nato i EU a odgovara im da se desi samounistenje…
  Ali jos malo pa cu da zavrsim. Sta nam je ciniti!!!
  Nasa Dika sve sto je do sada uradio!!! uradio je naopako, i na veliku stetu Srbije… Apsolutno sve!!! Iz svega iznetog proizilazi da Suludom treba pothitno treba oduzeti putne isprave (pasos) kako bih mu se sudiloo. Sa Natom prekinuti svaki kontakt bilo gde da se nalaze. Ponuditi Kosovo opet kazem “nase” Rusima da otvore baze uz odredjene uslove naravno. Ja nisam rusofil ali ne vidim drugo resenje… Ako vas je zabolela glava od ovoga e bogami nece vas prestati….
  Pozdrav SAJDZO 2016.

 78. SAJDZO 2016 piše:

  Slavko Jakovljevic

  SRPSKE NESRECE!!!

  Srpski narod je jako nesrećan narod jer je u svojoj istoriji doživeo dve velike moralne kataklizme. Prva nesreća je turcizam koji je u Srbiji trajao 520 godina. Za to vreme Srbi su preživeli najstrašnija moralna poniženja. Druga nesreća su komunisti koji su na vlasti od 1941 godine pa sve do današnjeg dana. I za svo to vreme Srbi su preživljavali strašan teror, progon i poniženja koja i danas traju. Obe ove srpske nesreće ubijale su srpski patriotizam i čast u srpskom narodu i uništavale Srpski Etnos. Sa istim ciljem komunisti su izvršili krvavu čistku u Srbiji i izbrisali praktično postojbinu Srba na svojim vekovnim prostorima. I danas govore da Srbija nije srpska. Njima Srbija služi za velika podkusurivanja sa dokazanim srpskim neprijateljima. Smatraju da svi treba da imaju veća prava u Srbiji od samih Srba. I dalje čine samo zlo Srpskom Narodu. Komunizam je samo Srbima činio zlo i nametnuo bratstvo i jedinstvo. Naučio ih da sve praštaju i zaboravljaju iako su u svim ratovima bili topovsko meso. Srbi još neznaju svoju istoriju. Mnogi Srbi misle da su nastali tamo negde u Jajcu 1941 godine. Ova vlast su prerušeni komunisti. Svi u svetu sem Srba to znaju a ovi se i dalje prave budale. Kad negde odu van granica Srbije samo se smeju (kao lud na brasno) tako da zbunjuju svu svetsku diplomatiju. ZBOG OVAKVOG PONASANJA NAS SVI MRZE NEMAMO PRIJATELJE!!! KO NAS VOLI??? Ovi iz Titovog sinjela slave i iste praznike kao komunisti, vole petrokraku i mrze monarhiju. Takvi su bili i oni pre njih. To je sistem gde nema SLOBODNIH NEDIJA I NEZAVISNOG SUDA, patriotizma, morala, poštenja, časti, pravde i ISTINE. To je rezim koji se istice samo po besčašću i lopovluku. Ovi danas su od skupstine napravili cirkus, pravi “RIJALITI” Oni pre su uništili sve umne i ugledne patriotske srpske porodice koje su bile ponos i dika srpskog naroda. I posle svega dokle smo stigli.!? Dosli smo do toga da danas u Srbiji nemamo lidera, patriotu, nemamo normalnog coveka koli bi poveo Srpski Narod. Ostao je samo talog i iz tog taloga stvorila se i ova izdajnicka vlast. Oni besomucno unistavaju Srbiju. Odabno su napunili pune dzepove para čerupajući ovu sirotinju. Sta sada rade nude azil svim izbeglicama a ima ih preko 360000 hiljada da ostanu ovde u Srbiji. A oni su muslimani iz kojih se regrutuju i borci za “Islamsku drzavu”. Pa ja necu da zivim u pravoslavnoj Srbiji ako se ona islamizira i naprave dzamije!!! Ko ih je primio treba ga obesiti… Ej ovo je Srpska Zemlja… MUKAMIJE!!!
  DALJE. Ja živim na Voždovcu i odavno sam primetio jedan grafit koji mi je zapao za oko. Neću da kažem gde je ali taj grafit govori sve, a on glasi:”KOMUNIZAM=DEMOKRATIJA=ZLO”. Pa da podjemo redom: Onu prvu fazu komunizma sa Titom mi smo prošli, druga faza komunista pod imenom demokratija sa Mićunovićem mi smo prošli. I sad su Srbi u trećoj fazi koja se zove ZLO. U fazi zla glavni lik je Vucic. Prvo je rasturio državne granice. To već odavno imamo na delu. Nema Kosova otvorene su granice nema nigde karaula. Druga faza je potpuna rasprodaja narodnog blaga i to imamo na delu. To se radi pod plaštom stranih ulaganja. Potpisuje i nosi kesu Vucić. Treca faza je naseljavanje stranih migranata.Opet naš nam dragi Vicić. Migranti su lica koja trajno ostaju da zive u doseljenu drzavu. Ova vlast je stavila i potpis da ce sve izbeglice da smesti u Srbiju. Ovi srbožderi iz EU su ponovo po ko zna koji put ucenili ove nase nasmejane blese koje stalno rade po diktatu. To je na sceni odavno i svi to vidimo. I četvrta (zadnja) faza će tek da se desi uništavanje svih institucija i izazivanje gradjanskog rata…Na kraju bekstvo iz zemlje… Prava je sreca ako ispuste medije i sudstvo i onda bih odmah pobegli…
  ZAMISLITE DA SRBI POSLE 77god. DOBIJU SLOBODNO SUDSTVO I MEDIJE!!!
  Pozdrav: SAJDZO 2016.

  • Lune piše:

   Hm,hmm..neces da kazes gde ?pa, zna se to, na nadvoznjaku, zel stanica Bezanijska kosa, u blizini, opustosenog IMT,ZMAJ, sevnuo je grafit “BRAVAR JE BIO BOLJI”…a, ja hocu da zivim u Srbiji,bez monarhije, u kojoj je religija, apsolutno odvojena od drzave, kao svi mi, zive,rade..xe,xeee..PLACAJU POREZ !!A..?

   • Pera i Djura piše:

    Lune idi tamo gde je tvoje. Ovo je Srbija i ovde su Srbi pravoslavci. Cao seronja…

    • Lune piše:

     Hm,hmm…sije ti ga Djura, pa ti lepo stoji…Srbin jesam,zivim kod mojih, Beogradjana,praznoglavac nisam, ne idem da ljubim ruku Kacavendi i Phomiju…rukobljudnici su, evo im i parade u nedelju..

 79. Slavko Jakovljevic piše:

  U ovom smutnom vremenu strogo treba povesti računa u našem dragom premijeru Vučiću koji može da se zagubi i da ne primi zasluženo nagradu za sve ono što je učinio Srbima i Srbiji. Nagrada je u obliku resetkastog pehara i teška je od 20 i više kilograma. Pehar je uradjen od specijalnih niti koje formiraju resetke kroz koje se pehar vidi samo jednom mesecno i to po 15 minuta. Pravo je remek delo. Pohvaljen je i od EU. Na njemu je radjeno preko 8 godina. Lično sam mnogo okupiran time i stalno mislim kako će to da se izvede da bi se ta nagrada odavno zaslužena urucila pravom čoveku. Hvala.
  Zabrinuti građanin SAJDZO 2016

 80. P.Popovic piše:

  Na nišanu
  Vođin scenario za odstupnicu: Srbiju je doveo do devetog kruga pakla, a sebe hoće da skloni u zemaljski raj
  Vučić priprema bekstvo u Urugvaj

  Samozaljubljeni tiranin, predsednik Vlade Srbije, Aleksandar Vučić, sprema bekstvo iz zemlje koju je opljačkao, uništio, rasprodao i predao na upravljanje strancima. Nadležni službenici ambasade SAD u Beogradu, upoznali su ga sa činjenicom da znaju sve o njegovim pljačkama, pranju para i iznošenju novca iz Srbije. Obećali su mu da finansijske transakcije njega i njegovih saradnika za sada neće biti predmet zvanične istrage, ali da će do nje sigurno doći ukoliko odstupi od zahteva koji stižu iz Vašingtona. Pred Vučićem je odluka da uvede sankcije Rusiji. Uhvaćen u zamku, Vučić je pokušao da sedi na dve stolice, pa je u nameri da odobrovolji Ruse, pokušao da se predstavi kao protivnik NATO pakta, na brzinu organizujući obeležavanje 16. godina od bombardovanja SR Jugoslavije. To mu nije pomoglo, jer Rusi znaju sa kim imaju posla. Njegova paranoja je na vrhuncu, pa je odlučio da uskoro napusti zemlju i pobegne u Urugvaj. Zašto baš u tu latinoameričku zemlji i kako je došlo do te odluke, opisuje novinar Predrag Popović, nekadašnji blizak Vučićev saradnik i bivši glavni urednik dnevnog lista Pravda

  Ceo tekst OVDE

 81. Stevan Zorkić piše:

  AKO I OVO NE ZATRPAJU NEKI KRIMINALNI, KRATKOMIŠLJENI, CENZURA, KORUPCIJA …
  I NA OSNOVU OVOGA SE MOŽE ZNATI DA SU SLIČNO TRETIRANI VELIKI % SRBA I KOJI
  SU BILI PRINUĐENI POSTATI „Turski janičari“, uzimati drege nacije, religije, običaje….
  EVO, KAKO SE OD 1943-e DO DALjNjEG u YU, SCG, SRB ŠTETI OGROMAN BROJ SRBA IZ NIŽE KLASE!!! Kad god se od imovine nešto stekne ili svake 5-e godine kao i mene -S. Z
  1943-e, 55-e, 60-e, 65-e, 70e, 75-e, 80-e, 85-e, 90-e, 95-e, 99-e, 05-e,10-e, 15-e do daljnjeg!
  I nad Srbinu žrtvi Stevan Zorkić; ŠTETE, PLJAČKE, PRETNJE, PATNJE KOJE KOŠTAJU oko 3.500.000 eura, i još najmanje jedan ljudski život, koji može biti i nekih za to odgovornog…
  Inače za veliki % srba i meine još nije završen ni „drugi svetski rat“ grabljivizma od komunizma….
  I od 1955-e, 65-e, 85-e, u odbrani protiv grabljenja i vodom davljenja obraćao sam se YU nadležnim kao vetru…I slično se nastavljeno u Švedskoj od 1968-e do daljnjeg…Kada u YU—SRB Ambasadi se prave mutavi, držeći se fotelja ko pijan plota i ne mareći da se uglavnom finasiraju od pečalbara!?
  Od tada Ambmasadi višim nadležni Ministarstvo spoljnih poslova i Mini.pravde poslao sam mnoge
  Tužbe Žalbe „R pošiljkom i zadnjih 10-ak godina „R“ elektronske pošiljke, na koje nikad nisam dobio pismeni dgovor! Kao što nije dobilo verovatno veliki % običnih srpski pečalbara u raznim zemajlama..
  Okolo 1983-e imao sam mogućnosti i velike šanse korumpirati mnogo njih, pogotovo u YU– Srbiji
  Ali to nisam hteo, pošto sam pošteno radio, plaćao imovinsko osiguranje, visok % porez i donacije… Verovatno više nego što je pre…J.B.Tito, Slobodam Milošević i sledeći…! Hajde to proveriti…!?

  Elektronske pošiljke „R“sa opciom zahtevom za e-potvrde uz priloge o šteti u 20-ak MB- megabajta uglavnom u slikama, dokazima štete, poslao sam i od 2010-e u SRB skoro svim institucijama, mediama… Ali izgleda kao nekim u šatoru,ili vetru…
  Kada sam nedavno slično poslao „ OLUJI“ Hvatskoj, odakle su ubrzo kulturnije reagovali, otvorili
  moju e-pošiljke, na njih i poslali mi e-potvrdu o primitku, i pokušavaju nekako pomoći…
  Ovde je deo e-pošiljki od 2014-e nadalje… za krakomišljene, cenzurisane i verovatno korumpirane..
  Da ih još neko upita. Da li za dotične znaći nešto Iznad naslov, ogroman broj nedužnih pljačkani, ubijeni, ostalih živih, ta suma eura za žrtvu Z. Stevan i gde su tolike e-pošiljke??

  Kopije e-pošiljki od = From: Stevan Z za.= To: Ministarstvo za spoljne poslove RS poslata= Sent: Friday, January 17, 2014 5:29 PM Subject: S.2014. iz rs,za Mini. br.7 za RS Ambasad. u S, uz z.e-potvrdu +Prilog 20-ak MB
  From: S. Zor. Sent: Friday, April 24, 2015 2:24 PM To: redakcija@kurir-info.rs
  Subject: S. e-p. br.1 za R. Kurir, ošteta,prilozi,pitanja i za e-potvrdu 5614 kB. Kao vetru…T. 324 0552
  >From: S. Zor. Sent: Friday, April 24, 2015 3:21 PM To: koreni@telia.com
  Subject: S. e-p. br.1 za R. Koreni, ošteta,prilozi,pitanja i za e-potvrdu 5617 kB. E-potvrda
  From: S. Zor. Sent: Friday, April 24, 2015 3:40 PM To: redakcija@informer.rs Subject: S. e-p. br.1 za R. Informer, ošteta,prilozi,pitanja i za e-potvrdu 5619 kB Kao vetru… Tel. 655-5261
  From: S. Zor. Sent: Monday, May 11, 2015 12:34 PM To: koreni@telia.com
  Subject: S. e-p. br.2, t. urednik “Koreni, Kontakt, Odazov… 6339 kB Kao vetru…
  Fron S. Zor. e.p.1, za ”Studio B i Radio Slobodna Evropa”,Mene i moje ogromnije štete su odbili. >>>
  >>Da bi se kao i mnogi SRB političari u medijama prikazali kao humani… Više dana i mesecima su o
  raznim izbeglicama i njihove neke bebe koje još nisu znale za sebe… Tel. 3373 326, 3373 266, >From: S Zor. Sent: Thursday, May 29, 2014 11:10 PM To: mfa@mfa.rs Subject: S.2014. iz rs, za Mini.pravde br.7 za SRB Ambasadu u S, uz . e-potvrdu + Prilog 20-ak MB. Kao vetru…
  From: S. Zor. Sent: Monday, October 12, 2015 3:30 PM To: kontakt@mpravde.gov.rs
  Subject: S iz rs e-p. br.1 za Ministarstvo pravde o pred. 12821-23098/2015 8654 KB Kao vetru…
  From: S. Zor. Sent: Monday, October 12, 2015 3:38 PM To: novibeograd@sns.org.rs
  Subject: S.iz rs e-p. br.1 Za SRPSKU NAPREDNU STRANKU 8660 kB
  From: S. Zor. Sent: Monday, October 12, 2015 3:46 PM To: generalni.sekretarijat@srpskaradikalna stranka.rs Subject: S.iz rs e-p. br.1 Za S.Radikalnu S. 8665 kB, ukupno preko 20MB. Kao veru…
  From: S. Zor. Sent: Wednesday, October 14, 2015 8:26 PM To: BEOGRAD@SNS.ORG.RS
  Subject: S.iz rs e-p. br.1a Za SRPSKU N.STRANKU 8667 kB Kao vetru…
  Za “udruženje nov.: S. Zor. Sent: Friday, October 16, 2015 10:07 PM To: ljiljana.smajlovic@uns.rs
  Subject: S. iz rs e-p. br.1, za U.novinara SRB, Upomoć Srbinu uz e-potvrdu +8313 kB Kao vetru!
  From: S. Zor. Sent: Wednesday, October 21, 2015 3:25 PM To: kabinet@sns.org.rs
  Subject: S.iz rs e-p. br.2, Za “SNS” p. Aleksandra V. Sa prilog o šteti + 8918 kB Kao vetru…
  From: S. Zor. Sent: Thursday, October 22, 2015 2:13 AM To: mfa@mfa.rs Subject: S.iz rs e-p. br.1, za Министарство с. п., p. Ivicu Dačića Sa prilogom o šteti 8422 kB Kao vetru…
  From: S. Zor. Sent: Friday, October 23, 2015 1:16 AM To: mfa@mfa.rs
  Subject: S. e-p. br.2, za Министарство с. п., p. nadležne za e-pošte i . 9779 kB Kao vetru…
  From: S. Zor. Sent: Friday, October 23, 2015 4:37 PM To: redakcija@politika.rs
  Subject: S. e-p. br.3, za r. “Politiku” još nije završen II s. rat … 7306 kB >> Read From: Hranislav Nikolic Sent: Friday, October 23, 2015 7:36 PM To: ‘S. Zor.’ e-ptvrda.
  Subject: Read: S. e-p. br.3, za r. “Politiku” još nije završen II s. rat … Izuzetna e-potvrda o primitku
  >From: S. Zor. Sent: Friday, October 23, 2015 1:22 PM To: webportal@beta.rs Subject: S.iz rs e-p. br.1, Za n. a. “Beta” Srbin kao mrav, trebe e-potvrdu i pomoć 8415 kB Za redakciju “Beta e-p.1.
  Kao vetru… Tel. 3602-400 preko kojeg mutljavina… >> From: S. Zor. Sent: Friday, October 23, 2015 1:34 PM To: webdesk@rts.rs Subject: S.iz rs e-p. br.1, Za n. a. “RSR”, Srpski pečlbari kao mravi—E-potvrdu i pomoć 8415 kB e-p. 1. Kao vetru.. “RTS TV–Radio Tel.321-321
  From: S. Zor. Sent: Sunday, October 25, 2015 11:11 PM To: kontakt@mpravde.gov.rs
  Subject: S e-p. br.3 za Mini. pravde o pred. 12821-23098/2015, E-potvrdu? 7303 kB Kao vetru
  From: S. Zor. Sent: Sunday, October 25, 2015 11:46 PM To: kabinet@sns.org.rs
  Subject: S. iz rs e-p. br.3, Za “SNS” p. Aleksandra V. E-potvrdu? 7302 kB Kao vetru…
  From: S. Zor. Sent: Wednesday, October 28, 2015 11:30 AM To: kabinet@sns.org.rs
  Subject: S. e-p. br. 4, Za “SNS” p. Aleksandra V. E-potvrdu i odgovor ? 6010 kB Kao vetru…
  From: S. Zor. Sent: Wednesday, October 28, 2015 11:32 PMTo: b.rankovic@telia.com
  Subject: S. iz rs e-p.nr. 4, za Konzularno odelenje moje probleme… 5976 kB Kao vetru…
  From: S. Zor. Sent: Wednesday, October 28, 2015 3:43 PM To: kontakt@mpravde.gov.rs
  Subject: S e-p. br. 4 za Mini. pravde o pred. 12821-23098/2015, E-potvrdu? 6030 kB Kao vetru…
  Za SRB Mini-pravde E-p.1,2,3,.4,. Kao vetru…A preko telefona 362- 2346, 363-1170 mutljavina…
  Za SRPSKU „NAPREDNU ili Nenaprednu s. E-p. 1, 2, 3, 4, 5 Kao vetru…A preko tel.mizerija…
  Za SRB Konzulat u i Advokatfirmu u Švedskoj >>>
  From: S. Zor. Sent: Wednesday, November 04, 2015 3:27 PM To: b.rankovic@telia.com
  Subject: S. iz se e-p.nr. 5 za B.Ranković–RS Konzularno, Zahtev za pomoč i e-potrvrdu
  From: S. Zor. Sent: Friday, November 06, 2015 2:22 PM To: b.rankovic@telia.com Subject: S.
  iz se e-p.nr. 6, za B.R.-RS Konzul. Ne komlikovt ni odugovlačit! Izbegavaju pomoć državljanu!
  Za „SNS“ poslao 11-12-2015. sa web. Strane za rubriku „Borba protiv korupcije“. Kao vetru…!
  Bez da sam nekad dobio neki odgovor na to !! Tel. 655 7486, 655 7033, 306 6394
  Za SRPSKU RADIKALNU ST. E-p. 1, 2, 3, 4, . Kao vetru… A preko telefona mizerija i mutljavina…
  From: S. Zor. Sent: Wednesday, October 28, 2015 2:41 AM To: srs.info@srpskaradikalnastranka.rs
  Subject: S. e-p. br. 4, Za “SRS”, “R”. Zahtev za e-potvrdu o odgovor 5973 kB Tel. 361-3-734
  Do 19-11-15-e nisam bio u mogućnosti telefonom kontaktirat nekog u SRB Ambasadi, gde ih treba kazniti ! Kao i p. Ivicu Dačića, Tomislava Nikolića, Aleksandra Vučiča, koji kao da sede do Boga pravoslavnog…!?
  Evo i sledećih takođe kratkomišljene koji slabo mare za milionske ubijene osobe i tolike eure…!!!.
  Za “SRB SAVEZ U ŠVEDSKOJ” E-p. nr.1, 2, 3, 4, Od njih e-potvrda. Ali bez odgovora na pitanja!
  From: S. Zor. Sent: Friday, January 08, 2016 12:35 PM To: info@advokatnk.se Subject: S. e-p. nr.1,2,3,4, t. Advokatbyrån NK AB .na švedski, serbo-kroatiska Svi odbili da mi pomažu…!!!
  Za Minstarstvo s.p. From: S. Zor. Sent: Monday, February 22, 2016 1:58 PM To: mfa@mfa.rs
  Subject: S. II x e-p. br.1, za Минист. с.п, p.Ivicu Dačića 8423 kB >> Tel. 361-6-333, 306-8-000
  Za Ministarstvo From: S.Z..= S.Swed Sent: Tuesday, February 23, 2016 3:36 PM To: kmsp@mfa.rs
  Subject: S. II x e-p. br.2, za Минист.с. п., nadležne za e-pošte i 9631 KB > T. 306 8535, 306-8223
  Za „Z.građana“ VII x From: S. Zor. Sent: Friday, March 11, 2016 10:50 AM To: zastitnik@zastitnik.rs
  Subject: S. e-p. br.1 za „Zaštitnik g. HITNO SPREČIT OTIMANJE, DAVLJENJE… 10835 kB + (20-ak MB) Kao vetru…>> Теl: 011/ 206 8 100 I oni postoje na štetu bezbroj žrtvi !?
  Za „SPS“ From: Srbo Swed Sent: Friday, March 11, 2016 11:04 AM To: info@sps.org.rs
  Subject: S. e-p. br.1 za “SPS. I. Dačić, HITNO SPREČIT OTIMANJE, DAVLJENJE… 10830 kB „Agenciji protiv korupcije“ From: S. Zor. Sent: Friday, March 11, 2016 11:33 AM To: office@acas.rs
  Subject: S. e-p. br.1 za A.B.P.K. HITNO SPREČIT OTIMANJE, DAVLJENJE… 10839 kB >> „Агенција за борбу против корупције tel. 011 / 4149 100 Ali su izgleda i oni korumpirani…!?
  Za „Organizaciju Dosta je bilo From: Srbo Swed Sent: Thursday, March 17, 2016 9:12 AM To: kontakt@dostajebilo.rs Subject: S. e-p. br.1 za Dosta. HITNO SPREČIT OTIMANJE DAVLJENJE… 10343 kB o šteti u slikama! Kao vetru… A preko info-tel. odazov sa mizerijom i mutljavinom…
  From: Srbo Swed Sent: Wednesday, March 30, 2016 4:08 PM To: kontakt@dostajebilo.rs
  Subject: S. e-p. br.1 II x za lidera Sašu Radulović “Dosta je.bilo .,T.328-2600
  From: Srbo Swed Sent: Tuesday, March 29, 2016 12:22 PM To: redakcija@telegraf.rs Subject: S. e-p. br.1 za “Redakcija Telegraf. HITNO SPREČIT OTIMANJE, DAVLJENJE…10345 kB T.209-6847
  Za „SPS“From: S.S. Sent: Thursday, April 21, 2016 3:08 PM To: info@sps.org.rs Subject: S. e-p. br.1 II x za “SPS” p. Ivicu Dačić H, S.,O.,T,D.,Z.,+9596kB T.265 4458, 2627164, 3348071, 2627170 Za p. I.Dačića> 1, From: S. Zor. Sent: Friday, May 06, 2016 9:25 PM To: prvipotpredsednik@gov.rs
  Subject: S. e-p. br.1–5 za p. Ivicu Dačić H, S.,O.,T,D.,Z., + 10663 kB Kao vetru…
  From: Z.S. Sent: Tuesday, May 10, 2016 3:34 PM To: prvipotpredsednik@gov.rs Subject: S. e-p. br. 2 za p. Ivicu Dačić HITNO S., O., T, D., Z., ! + 9161 kB Kao vetru…
  From: Z.S. Sent: Wednesday, May 11, 2016 3:47 PM To: prvipotpredsednik@gov.rs Subject: S. e-p. br. 3 za p. Ivicu Dačić HITNO S., O., T, D., Z., ! Sa prilozi o štei 6458 kB Kao vetru! Tel. 361 6333, 306 8000, 306 8268, Preko tih brojeva nisam dobio odgovor, gde su tih 5 e-pošilki !?
  Za vladu SRB From: Z.S. Sent: Monday, May 23, 2016 4:03 PM To: predsednikvlade@gov.rs
  Subject: S. e-p. br.1, nakon 5 p. za p.Aleksandra Vučića, H. S. O. T. D. Z…! 9621 kB T. 363-3364. From: Z.S. Sent: Thursday, May 26, 2016 12:06 PM To: redakcija@blic.rs 10721 kB Kao vetru…
  Subject: S. e-p. br.1 za Re. “BLIC” SRB , H, S.,O.,D.,Z.,? >> 2015-08-03 i preko Online„Blic“ >>
  „ HRVATSKA KRIMI PORODICA Ozloglašeni Levakovići koštali su do tad Dansku 9 miliona evra.
  Tada sam za „Blic treći put poslao o šteti 3,500.000 €, nad srpskoj žrtvi Stevan Zorkić. Zatim upitao zašto o mome zataškavaju!? „Pa valjda njima to ne odgovara,Blic“ Tel. 011/333-4-701 333-4-555
  Da bi se znalo ko su ovi sa tim e-adresama, gde su tada od Stevan Zorkić poslate „preporučeno“
  e-pošiljke o tolikoj kriminnalnoj šteti i za čega im služe e-adrese na internetu!? Kada se prema oštećenim pravednijim ponašaju kao u srednjem veku…!!! Eto ko zatrpava pravednije od sebe!!!
  Kada se kriminalni oštećeni takođe trebaju braniti uz naoružane čuvare ili nelegalne teroriste….

  U vezi toga je od 13-10-2015-e u Tužbi i Zahtevu uz prlilog sa oko 100 MB na CD-ploći, koja se u
  SRB sudu Izgleda krije, a sa minimalno prevarantskog teksta od nekih u sudu vrte u mestu !?
  Iako sam u opasnijoj situaciji nego prosećna osoba Hitlerovog zarobljeništva,Aušvica, kosovskog rata u Beogradu izbeglica…
  O tome sam odavno hteo napisat memoar na stotinak strana sa slikama štete.Ali u SRB to dvoume.

 82. Stevan Zorkić piše:

  PROTEST PROTIV UGNJETAVANJA RADNOG POŠTENOG ČOVEKA !!!
  I ŠTO JE 1943-e DO DALjNjEG U JASENOVCU I MNOGO MESTA OŠTEĆENO, OPLJAČKANO, UBIJENO, UMRLO… BEZBROJ SRBA U OČEKIVANJU NA POMOĆ OD TZV.„BEOGRADSKOG PAŠALUKA, YU I SRPSKIH JUNAKA“…
  Među slučajno preživelim sam ja nažalost Srbin žrtva S.Z. do 2010-e oštećen oko 3.500.000 evra.
  Štete se povećavaju svakodnevno, što većina znaju da su većina Srba iz njže klase međusobno najnesložniji, bojažljivi, lako podmitljivi… Radi toga su i od 2008-e ove moje istinite protesne pesme,

  YU–SR-> ŽRTVA ZAKONSKIH PREKRŠAJA = BROTTSOFFER <-SE.
  1945g.—do daljnjeg. Istinito 95%, Nakalemnjeno 2008. Primitivno snimnjeno 2010 u stil Foxtro ♪♫…
  Loše sam sudbine s malo ljudskih prava, pa me tretiraju kao nekog mrava –
  Imao sam imovinu lepu, od malih me nogu šibaju po džepu.
  Ima mnogo zavidnih a lenjih, oni rade često štetu meni.
  Oštetih me mnogi komunisti, više nego Nemačkii fašisti. ♪♫…
  Iz SREMAčKE rodne dedovine, poslaše me na vrh Slovenije.
  Oštetih me i u JNArmiji, pa me prinudiše još daljolj tudjini.
  Nastavih se diktatorska mašta, koju bezbroj nedužnih ispašta..
  I u Švedskoj na mome imanju, ja sam srbo- stranac u rizičnom stanju. ♪♫…
  Grabe, ruše, porezom me guše, čuda prave i vodom me dave…
  20-ak godina kriminalnog spora, nedužnom mi isteraše 100 hiljada Evra.
  Za sitniji novac i "na svoju ruku, sredili bi ilegalni kriminalci po bržem postupku.
  Pravne službe u četir države, specijalno ” deru” yugo- pečalbare. ♪♫…
  Oštetih me i u četvrtoj državi, jer se SRBI sgaze kao mravi – – –
  Za SRBE je mnoge naročita muka, ko u vreme turskog pašaluka.
  "Deru me i poreznici, i u osiguranju, a ne štite kako kažu moju imovinu.
  Ne štiti me ni srpska AMBASADA, niti treća Beogradska VLADA.
  ♪♫… II deo u melosu Užičkog kola…
  I u Beogradu, u privremenom stanu, ja sam srbo-stranac u rizičnom stanju.
  Lažuraju, "čerupaju na svakom koraku, da mi rado uzmu i poslednju dlaku.
  Zadnjih 13 godina kriminalnog spora, nedužnom mi isteraše 30 hiljada Evra.
  S mojim novcem od deviza mnogi uživaju i ZAKONSKE mere on pobijaju… ♪♫…
  Kada su me oštetili i iz pravnih službi, oslabio efekat mojih mnogih tužbi.
  Nedužan sam ne popuštam svuda, pa ću opet do Evropskog suda…
  Ja radim pošteno različitih struka, a zavidni i zločinci nameću mi muk.
  Pored raznog pa i teškog alata u muci, trebam imat i mitraljez pri ruci.
  ♪♫… III deo u melosu Tango.
  Koji su me do sad oštetili, ujedno su i Bogu s grešili !…
  Mnogi su mi muku nametnuli, pre vremena oni su umrli.
  60-ak godina od velikoga rada, grabe moje grabljivci i sada..
  Ovo prikrivaju mnogi novinari, ko u nekoj strogoj diktaturi. ♪♫…
  Ljudska prava da su ista svima, lažu meni već šestdest godina.
  Humanisti Švedske i Srbije, treba da su pravedne delije,
  Nek od ovog ponešto tumače i urežu na moje dve ploče.
  U dve zemlje kod † žrtvi javašluka, † i kod nekih „đavolskih došljaka, i u ime „NEZNANOG JUNAKA

  Moj živote što si zao… Istinito 99% 1965—do daljnjeg, nakalemnjeno 2009.
  Probno primitivno snimnjeno 2010. u stilu slične narudne.. ♪♫…
  Moj živote što si zao, " zulum mi se nanizao,
  Da "harača više dajem, za grabljivce da robujem,
  Da poreza više platim i u Švedskoj ja da radim.
  Grabljivci, zločinci uz silu i armiju oštetiše Jugovinu i moju domovinu.
  Grabljivci, zločinci uz laž i korupciju oštetili mene i moju imovinu. ♪♫…
  Pravna službo ne prkoste, nepravedno ne odnoste,
  Ne „derite pečalbare zato što se slabo mare.
  Oštetiste moje vredno sve pošteno zarađeno.
  Titova, švedska i spska lažija ne štitidu mene kao državljanina.
  Titova, švedska i srpska mafija kao da su prodali mene robijanina. ♪♫…
  Ja ne tražim tuđa imanja, nego tražim pravna obećenja,
  Da se šteta meni plati i zakonski moje vrati,
  Da se šteta meni plati i pravedno moje vrati.
  Grabljivci, zločinci u srpskoj korupciji, oštetiše i srbe,i bezbroj nemoćiji.
  Grabljivci, zločinci, s novcem imućniji kao da vladaju i u novoj Srbiji.
  I nadalje haraju a žrtve im kukaju, i komotno arče, a žrtve im plače…

  Apsolutno istinite. Pa monogi smatraju da su i za „Nobelove nagrade“….
  Ali se u Srbiji zatrpavaju kod mnogih medija, institucija zbog cenzura, korupcija…Ili zbog čega?!
  Radi toga sam kao u ratu… odbrani od štete, nedorađene muzike i pesme stavio na You Tube.

  Tekst, muzika i pesma: Z-ić STEVAN SREMAC II pisac i borac YUGO-SRBO-SWED u mirovnom stanju,
  u YU, S, SCG, novoj „maloj Srbiji, komunizmu, grabljivizmu, feudalizmu, nacizmu, idiotizmu i velikoj korupciji…

 83. RATKO piše:

  Ocigledno ima gde dok se narodu ovoliko zamera!

 84. Sonja Bokić piše:

  Majko moja, šta sve nećete da napišete! Vučić je pošteni Srbin!

  • SAJDZO 2016 piše:

   SVA PITANJA KOJA SAM POSTAVIO U MOJEM KOMENTARU SU MATERIJAL ZA RAD JEDNOG NEZAVISNOG SUDA KOJI JOS NEPOSTOJI U SRBIJI! A KADA PRORADI NEZAVISNO SUDSTVO U SRBIJI SVI DUSEBRIZNICI IMACE PRILIKU DA IZADJU NA SUD I CINJENICAMA I DOKAZIMA DA BRANE VUCICA!!!
   Poz. Sajdzo MVI Bgd.

  • Vlada Cokolada piše:

   Hehe, dobro Sonja, posto vidimo da imate misljenje, necemo vas zbunjivati cinjenicama.

  • Suptil piše:

   To priča i moja svastika Stana po bajlonijevoj pijaci…

 85. SAJDZO 2016 piše:

  Pise:Slavko MVI

  DOSTA SA LOPOVLUKOM I IZDAJOM SRBIJE!!!
  Srpski narode!!! Vecina na vlasti u Srbiji su udruzeni dosljaci i oni sjebase majku Srbiju. Uzja vazal Turcic crnu kobilu po imenu TVestra nametnu nam prostakluk koji jos traje. Turski vazal je sulud i veliki lopov i veliki prevarant! On je prvo ukinuo sve medije , TV emisije, progonio sve novinare koji su mislili svojom glavom. Od ostatka stvorio svoju lazoviziju naravno uz veliku podrsku mediokriteta. I tako da Srbi jos ne znaju sta se desilo sa Srbijom i sa Kosovom naprimer!!! Pa zna li ovaj narod da Vucic sve krije od naroda on je patoloski lazov!!! Posebno krije predaju i izdaju Kosova i pljacku Srbije!!! Ostavio je lakoverne kosovske Srbe na cedilu koji jos nisu prepoznali Vucicevu izdaju. Vucic nesme da govori istinu. Cak se toliko drznuo da se i javno pohvalio da je jedini premijer koji odgovara na sva pitanja. S’obzirom da gradjani po ustavu imaju pravo na istinu i slobodu izjasnjavanja evo prilike da nam Vucic odmah odgovori na moja pitanja!? Ali da se drzi istine i da ubedi ne mene nego ovaj narod da govori istinu!!! Znaci kratko i jasno!!! Bez demagogije…ja se ne mesam u rad… postoje organi…znate svi misle…ja neznam itd!!! E pa Vucicu stani da vidimo sta ti ustvari radis!?!1. Vucicu koliko si u Srbiji pokrao novca dok si ti i tvoja bulumenta na vlasti? 2. Vucicu znaju li gradjani Srbije sta si trceci potpisivao u Briselu? 3. Ko kada i kako ce da vrati ovoliki kredit koji si uzeo i gde je taj novac? 4. Zasto ne objavite imovinske kartice svih politicara? 5. Sta ces sa ovolikim izbeglicama koje je si ti licno primio u Srbiju?. 6. Da li je tacno da koristis i nas novac za smestaj i prehranu islamista? 7. Zasto Vucicu islamiziras Srbiju zar je 520god. bilo malo pod Turcima? 8. Ko je Vucicu postavio-potpisao granicu sa Kosovom i priznao pasose i diplome i dao Kosovu pozivni broj i sve ostalo? 9. Znas li Vucicu od kada je Pristina glavni grad Kosova kao drzave? 10. Znas li Vucicu gde su granice Srbije i gde su ti granicari na granicnoj liniji? 11. U vremenskoj prognozi vidimo da je Pristina u Srbiji. A gde su gradovi Pec, Djakovica i Prizren? Znaci prikaz Pristine na TV-u cuva Kosovo!? Zar i to nije velika obmana srpskog naroda? 12.Vucicu zasto obmanjujes Srbe da je Kosovo u Srbiji a Albancima si ustupio teritoriju i stvorio im granicu i drzavu i to si radio sve postupno i na kraju ces morati i da priznas Kosovo kao drzavu? 13. Kada ces da oslobodis sudstvo i medije kako bih se uspostavila vladavina prava u Srbiji i kako bih se sudilo za obmanu naroda. 14. Kada ce nadlezni organi u Srbiji da kaznjavaju ovaj lopovluk kao i svih dosadasnjih vlasti. Svi ovi odgovori su pod velom tajne !? Rekli smo kratko i jasno… Dalje!!! Bez obzira na izbore koje je lako dobio nazalost i dalje nema opozicije u parlamentu (sve je vidjeno) Vucic ce brzo pasti sa vlasti jer on nema nikakva resenja. On jednostavno samo otudjuje i unistava Srbiju. Nije gadljiv na novac i postao je jedini supervizor u Srbiji. Toliko je razvio osecaj i njuh za novac pa mislim da moze da pronalazi i tartufe. Nijedno obecanje nije ispunio i samo vice: “Idemo u buducnost ne vracajmo se u proslost”. A iza sebe ostavlja pustos i muk. A kada ispusti sudstvo i medije iz ruku ne treba mu dozvoliti da pobegne iz zemlje jer je vec napravio pravi rsum i haos. Ukoliko Vucic pobegne iz Srbije nadlezni moraju krivicno odgovarati. A za Srbiju najbolje je da Vucic ostavi tu lopatu i da neradi nista…Sustina je u tome sto se iza njegovih skupih lopatanja po seloj Srbiji krije jedan drzak lopov i prevarant e to je pravi Vucic. On ce i dalje samo da obmanjuje lakoverne Srbe jer mu jedino to dobro ide od ruke. Formirana je i drumska mafija za izvlacenje ogromnih para iz budzeta ali zeleznicu ne pominje kao da nepostoji. Vucic ne postuje ni zakon i o svemu sam odlucuje, ne podnosi nikakvu kritiku, veliki je i licemer. Iza njegovog uvek oblizanog osmeha vidi se diktator u pokusaju, stvorio je strahovladu i tu je stao zbog izbora… Vucic je pred svim svetskim glavesinama vrlo ponizan i odlican izvrsilac svih zadataka na stetu Srbije. A kada se vrati u Srbiju postaje sasvim drugi covek i nastavlja strahovladu… “Tisina tamo”, i bogami sve njegove ulizice ucute. Svi dosadasnji politicari su se otimali oko vlasti samo da bih pljackali ovaj naivan narod. Kada ce da se uspostavi vladavina prava? Kada ce da se promovise nasa istorija nasa kultura kada ce da se stvore novi mladi ljudi koji ce da rade na tome? Kada ce da se vrati sva konfiskovana imovina? Ovakvu komunisticku akademiju treba odmah ukinuti jer nikada nije branila nas interes i nije nas upozorila na nase nesrece pa i na lose vlasti. Evo i sada cute! I njihov stav ne koristi srpskom narodu. Komuniste podsetiti na sva zla koja su pocinili. Srpski narod potpuno propade!!!. Ministru kulture i komunisti-(novinaru) Maricu da se dodele medalje za glupost. Promeniti celo sudstvo. Na kraju, vlast na celu sa Vucicem i svim njegovim poltronima treba privesti pravdi i utvrditi istinu i zestoko ih kazniti i da im se oduzme sva imovina koju su stekli raznim mahinacijama.Ovo se odnosi i na sve ranije lopove. Mediokritetima da se trajno zabrani dalji rad. Uvesti prinudnu upravu u sve medije. Opozicija treba zestoko da se suprostavi toj bagri. Bez ovakvog reza Srbija sa nece oporaviti. Ali Vucicu su sudstvo i mediji bolna tacka. I on ih nikada, nikada nece osloboditi jer pomocu istih on vlada…Finale svega!!! Moja livada tudje ovce pasu moji su i dva cobana ali vunu i mleko i meso odnose stranci a Vucic se zadovoljan hvali kako su cobani primili platice. E to je Vuciceva ekonomija. Sramota… Ako nemas ovce ne prodaji livadu vec Vucicu kupi ovce ili neka bude prazna.Nadam se neces dugo!!?.
  Pozdrav od Slavka pravog partiote!!! tudjoj i unistenoj i unesrecenoj i obespravljenoj Srbiji…

  • Lune piše:

   Hm,hmm..SAJDZO, sa Komunistima ste izravnali racune,evo vise od dvadeset godina,ratovi, rasprodajete,pljackate, a ostatke, nemozete ni da “okrecite”…Vucic, nikada nije “bil’ komunista, on je vas, antikomunista..”brrrat”..i, svi vicete “nisam ja mame mi”..a, problem je u tv opoziciji, ceka murta da sjasi kurta !

 86. Slavko MVI piše:

  Slavko MVI Bgd.

  DOSTA SA LOPOVLUKOM I IZDAJOM SRBIJE!!!

  Prava neznalica vlada Srbijom!!! Srbi jos ne znaju sta se desilo sa Srbijom i sa Kosovom!!! Pa zna li ovaj narod da Vucic sve krije od naroda!!! Posebno krije izdaju Kosova i pljacku srbije!!! Ostavio je lakoverne Srbe na cedilu koji nisu prepoznali Vucicevu izdaju. Vucic se toliko drznuo da se danas i javno pohvalio da je jedini premijer koji odgovara na sva pitanja. S’obzirom da gradjani po ustavu imaju pravo na istinu i slobodu izjasnjavanja. Pa evo prilike da nam odmah odgovori na moja pitanja ali da se drzi istine i da ubedi ne mene nego ovaj narod da govori istinu!!! Kratko jasno!!! Bez demagogije…ja se ne mesam u rad…postoje organi…znate svi misle…ja neznam itd!!!

  1. Vucicu koliko je u Srbiji pokradeno novca dok si ti i tvoja bulumenta na vlasti?
  2. Vucicu znaju li gradjani Srbije sta je trceci potpisivao u Briselu?
  3. Ko kada i kako ce da vrati ovoliki kredit i gde je taj novac?
  4. Zasto ne objave imovinske kartice politicara?
  5. Sta ces sa ovolikim izbeglicama koje je si ti licno doveo u Srbiju?
  6. Da li je tacno da koristis i nas novac za smestaj i prehranu islamista?
  7. Zasto islamiziras Srbiju zar je 520god. bilo malo pod Turcima?
  8. Ko je Vucicu postavio granicu sa Kosovom i priznao pasose i sve ostalo?
  9. Znas li Vucicu od kada je Pristina glavni grad Kosova kao drzave?
  10. Zna li Vucic gde su granice Srbije i gde su mu granicari na granicnoj liniji?
  11. U vremenskoj prognozi vidimo da je Pristina u Srbiji. A gde su gradovi Pec, Djakovica i Prizren? Znaci prikaz Pristine na TV-u cuva Kosovo!? Zar i to nije velika obmana srpskog naroda?
  12.Vucicu zasto obmanjujes Srbe da je Kosovo u Srbiji a Albancima si ustupio teritoriju i napravio im granicu i drzavu a to si radio sve postupno i na kraju ces morati i da priznas Kosovo kao drzavu?
  13. Kada ces da oslobodis sudstvo i medije kako bih se uspostavila vladavina prava u Srbiji?
  14. Kada ce nadlezni organi u Srbiji da kaznjavaju ovaj lopovluk i svih dosadasnjih vlasti?

  Odgovori Vucicu na ova pitanja!!! Svi ovi odgovori su pod velom tajne !? Rekli smo kratko i jasno…

  Dalje!!! Bez obzira na izbore koje je lako dobio Vucic ce brzo pasti sa vlasti jer on nema nikakva resenja. On jednostavno samo rasprodaje Srbiju. Nije gadljiv na novac i postao je jedini supervizor u Srbiji. Toliko je razvio osecaj i njuh za novac pa pomisljam da moze da pronalazi i tartufe. Nijedno obecanje nije ispunio i samo vice: “Idemo u buducnost ne vracajmo se u proslost”. A kada ispusti sudstvo i medije iz ruku ne treba mu dozvoliti da pobegne iz zemlje jer je vec napravio pravu pustos. I zato je za Srbiju najbolje da Vucic ostavi tu lopatu i da nista ne radi…

  Sustina je u tome sto se iza njegovih skupih lopatanja po seloj Srbiji krije jedan drzak prevarant e to je pravi Vucic. Koji stalno pominje buducnost a iza sebe ostavlja pustos i muk. On ce i dalje samo da obmanjuje lakoverne Srbe jer to mu jedino dobro ide od ruke. Vucic ne postuje ni zakon i o svemu sam odlucuje, ne podnosi nikakvu kritiku, veliki je i licemer. Iza njegovog uvek oblizanog osmeha vidi se diktator u pokusaju, stvorio je strahovladu i tu je stao zbog izbora… Vucic je pred svim svetskim glavesinama vrlo ponizan i odlican izvrsilac svih zadataka na stetu Srbije. A kada se vrati u Srbiju postaje sasvim drugi covek i nastavlja strahovladu… “Tisina tamo”, i bogami sve njegove ulizice ucute…
  Pa Vucicu dosta je bilo dosta. Svi dosadasnji politicari su se otimali oko vlasti samo da bih pljackali ovaj naivan narod. Kada ce da se uspostavi vladavina prava? Kada ce da se promovise nasa istorija nasa kultura kada ce da se stvore novi mladi ljudi koji ce da rade na tome???. Ovakvu akademiju treba ukinuti jer nikada nije branila nas interes i nije nas upozorila na nase nesrece pa i na lose vlasti. Evo i sada cute!!! Srbija i srpski narod potpuno propadose!!!. Na kraju, vlast na celu sa Vucicem i svim njegovim poltronima treba zestoko kazniti i da im se oduzme sva imovina koju su stekli raznim mahinacijama…Ovo se odnosi i na sve ranije lopove. Mediokritetima da se zabrani dalji rad. Bez ovakvog reza Srbija sa nece oporaviti. Ali Vucicu su sudstvo i mediji bolna tacka. I on ih nikada, nikada nece osloboditi jer pomocu istih on vlada…Finale svega!!!
  Moja livada tudje ovce pasu moji su i dva cobana ali vunu i mleko i meso odnose stranci a Vucic se zadovoljan hvali kako su cobani primili platice. E to je Vuciceva ekonomija…Nadam se neces dugo!!?.

  Pozdrav tudjoj i unistenoj i unesrecenoj i obespravljenoj Srbiji….

  • Lune piše:

   Hm,hmm..bes, razumem, ali ne razumevanje ne razumem..radi se o tome, da je, “vostala Serbije”,protocni bojler novca”,a, demokratija je, vid smene “korisnika protocnog bojlera”..lopovluk ne postoji, to je, jednostavno “normalno stanje”..u Srbiji.Znas “ono”…”svetsko a nase”..”platis 5 dobijes 6″…itd,sas sve guzove Dare Bubamare,Cece en “SPS company”..”bakin kolac mek ko dekin”…?

 87. Slavko MVI piše:

  Vucic je Iskoristio ponovo medije i opet prevario ovaj naivan narod. Prakticno on nije imao nikakvog protivkandidata. Opozicije je veliki krivac sto je uopste izasla na izbore pod kakvim uslovima!!! Kao da su im vrane mozak popile!? I lud je znao da ce ih Vucic razbiti ko manjerku. Ceo narod je video da uslovi nisu ravnopravni. A opozicija!? Zinulo im dupe za stolicom. Ali Vucic ne brine uopse o tome! Sta ga mori? Sta ga brine??? Brinu ga problemi koje je stvorio a nema nikavog resenja, plana…Jedino resenje da nastavi tamo gde i stao. A to je da i dalje obmanjuje narod jer to perfektno radi. A nama nista drugo ne preostaje nego da sacekamo celokupne rezultate. Nemojmo stalno zaboravljati sta nam je vodja obecao i obecavao… Hvala…

 88. Slavko piše:

  Slavko Jakovljevic piše:
  MVI Bgd.

  Prava sumanuta neznalica vlada Srbijom!!! Srbi jos ne znaju sta se desilo sa Srbijom i sa Kosovom!!! Pa zna li ovaj narod da Vucic sve krije od naroda!!!
  Danas se pohvalio da je jedini premijer koji odgovara na sva pitanja. Pa evo prilike da odmah odgovori na moja pitanja ali da se drzi istine i da ubedi ne mene nego ovaj narod da govori istinu!!! Kratko jasno!!! Bez demagogije…
  Vucic o svemu ali o njegovom lopovluku nikad nista. Koliko je pokrao on i njegova bulumenta? Zna li bilo koji gradjanin Srbije sta je Vucic trceci potpisivao u Briselu? Ko kada i kako ce da vrati ovoliki kredit? A gde su pare?.Zasto ne objave imovinske kartice politicara? Sta ce sa ovolikim izbeglicama? Niko ne zna a zna li mozda Vucic? Zasto islamizira Srbiju zar je 520god. malo? Zavrsio je stvaranje albanske drzave na Kosovu! Postavio granicu, priznao pasose i sve ostalo. Zna li Vucic od kada je Pristina glavni grad Kosova kao drzave? Zna li Vucic gde su granice Srbije i gde su mu granicari na granicnoj liniji? Sve je rastureno!!! U vremenskoj prognozi vidimo da je Pristina u Srbiji. Ali ne vidimo Pec, Djakovicu i Prizren. Gde su ti gradovi? Zar to nije velika obmana Srba? Znaci prikaz Pristine cuva Kosovo!? Ima li Vucic odgovora na ova pitanja??? Ali bez obzira na izbore koje je lako dobio Vucic ce brzo pasti sa vlasti jer on nema nikakva resenja. Nijedno obecanje nije ispunio. A kada ispusti sudstvo i medije iz ruku pobeci ce iz zemlje a Srbija ce ostati u pravoj pustosi. I zato je za Srbiju najbolje da Vucic nista ne radi. Sustina je u tome sto se iza njegovih skupih lopatanja po seloj Srbiji krije jedan drzak lopov i lazov-prevarant e to je pravi Vucic. Koji stalno pominje buducnost a iza sebe ostavlja pustos i muk. On ce i dalje samo da obmanjuje lakoverne Srbe. Vucic ne postuje ni zakon i o svemu sam odlucuje, ne podnosi nikakvu kritiku, veliki je i licemer. Iza njegovog uvek oblizanog osmeha vidi se diktator u pokusaju, stvorio je strahovladu i tu je stao zbog izbora…
  Pa Vucicu dosta je bilo dosta…Postoje li nadlezni organi u Srbiji da kaznjavaju ovaj lopovluk??? Svi dosadasnji politicari su se otimali oko vlasti samo da bih pljackali ovaj naivan narod. Kada ce da se uspostavi vladavina prava? Kada ce da se promovise nasa istorija nasa kultura kada ce da se stvore novi mladi ljudi koji ce da rade na tome???. Ovakvu akademiju treba ukinuti jer nikada nije branila nas interes i nije nas upozorila na nase nesrece pa i na lose vlasti. Evo i sada cute!!! Srbija i srpski narod potpuno propadose!!!. Na kraju, vlast na celu sa Vucicem i svim njegovim poltronima treba zestoko kazniti i da im se oduzme sva imovina koju su stekli raznim mahinacijama…Ovo se odnosi i na sve ranije lopove. Mediokritetima da se zabrani dalji rad. Bez ovakvog reza Srbija sa nece oporaviti. Ali Vucicu su sudstvo i mediji bolna tacka. On ih nikada, nikada nece osloboditi jer pomocu istih on vlada…Finale svega!!!
  Moja livada tudje ovce moji su i dva cobana ali vunu i mleko i meso odnose stranci a Vucic se hvali kako su cobani primili platice. E to je Vuciceva ekonomija…Nadam se nece dugo!!?.

  Pozdrav tudjoj i unistenoj i unesrecenoj i obespravljenoj Srbiji….

 89. Slavko piše:

  Slavko Jakovljevic piše:
  MVI Bgd.

  Prava mesija vlada Srbijom!!! Srbi jos ne znaju sta se desilo sa Srbijom!!!Vucic sve krije!!!
  Vucic o svemu ali o njegovom lopovluku nikad nista. Koliko je pokrao on i njegova bulumenta? Zna li bilo koji gradjanin Srbije sta je Vucic trceci potpisivao u Briselu? Zaduzio je Srbiju velikim kreditima!!! Ko kada i kako ce da vrati taj kredit? A gde su pare?.Zasto ne objave imovinske kartice politicara? Sta ce sa ovolikim izbeglicama? Niko ne zna! Zasto islamizira Srbiju? Zavrsio je stvaranje albanske drzave na Kosovu. Postavio granicu, priznao pasose i sve ostalo. Zna li Vucic gde su granice Srbije i gde su mu granicari na granicnoj liniji? Ima li odgovora na ova pitanja??? Nijedno obecanje nije ispunio. Ali bez obzira na izbore koje ce lako dobiti Vucic ce brzo pasti sa vlasti. A kada ispusti sudstvo i medije iz ruku pobeci ce iz zemlje. Ali za Srbiju je najbolje da Vucic nista ne radi. Sustina je u tome sto se iza njegovih skupih lopatanja po seloj Srbiji krije jedan drzak lopov i lazov-prevarant e to je pravi Vucic. Koji stalno pominje buducnost a iza sebe ostavlja pustos i muk. On ce i dalje samo da obmanjuje lakoverne Srbe. Vucic ne postuje ni zakon i o svemu sam odlucuje, ne podnosi kritiku, veliki je licemer. Iza njegovog uvek oblizanog osmeha vidi se diktator u pokusaju, stvorio je strahovladu i tu je stao zbog izbora…
  Pa Vucicu dosta je bilo dosta…Postoje li nadlezni organi u Srbiji da kaznjavaju ovaj lopovluk??? Svi dosadasnji politicari su se otimali oko vlasti samo da bih pljackali ovaj naivan narod. Kada ce da se uspostavi vladavina prava? Kada ce da se promovise nasa istorija nasa kultura kada ce da se stvore novi mladi ljudi koji ce da rade na tome???. Ovakvu akademiju treba ukinuti jer nikada nije branila nas interes i nije nas upozorila na nase nesrece pa i na lose vlasti. Evo i sada cute!!! Srbija i srpski narod potpuno propadose!!!. Na kraju, vlast na celu sa Vucicem i svim njegovim poltronima treba zestoko kazniti i da im se oduzme sva imovina koju su stekli raznim mahinacijama…Ovo se odnosi i na sve ranije lopove. Mediokritetima da se zabrani dalji rad. Bez ovakvog reza Srbija sa nece oporaviti. Ali ovo je Vucicu najveca bolna tacka…Znamo mi…Necemo o sudstvu i medijima…Finale svega!!! Moja livada tudje ovce moji su i dva cobana ali vunu i mleko i meso odnosi stranac…To je Vuciceva ekonomija…Nadam se nece dugo!!?.
  Pozdrav tudjoj i unistenoj i obespravljenoj Srbiji…

 90. Slavko 2016 piše:

  Jadan je ovaj narod kad jos ne vidi ko je Vucic!? A sta radi Vucic on sumanuto i suludo upropasti Srbiju. Zasto??? Zato sto je stvorio albansku drzavu na Kosovu. Finalizovano sa postavljanjem granice. Javno islamizira Srbiju, mio je vi stotina hiljada islamskih izbeglica i niko nezna sta sad sa njima.Zaduzio je Srbiju ogromnim kreditima. Sve vredno u Srbiji rasprodao. U Srbiji nema vise nista..Moja livada tudje ovce moji i cobani ali vunu mleko i jagnjad odnese stranac a moji cobani milimalac. To je Vuciceva ekonomija.Sustina je u tome sto se iza skupih lopatanja po Srbiji krije jedan opasan lopov i lazov-prevaran e to je Vucic.Nikad nista i nigde o njegovom bogacenju i lopovluku. Kaze:To mora da se otrpi. Gde su imovinske kartice? Itd,itd,itd…E to je Vucic…Kad bude ispustio sud i medije iz ruku znajuci kau je pustos napravio pobeci ce iz zemlje. Zato treba brzo reagovti.
  Srbijo jadna li si.
  Pise: Slavko 2016.

 91. Slavko Jakovljevic piše:

  Slavko Vojni panzioner
  Vucic o svemu ali o njegovom lopovluku nikad nista.Koliko je pokrao on i njegova volumenta? Zna li bili koji gradjanin sta je Vucic trceci potpisivao u Briselu?Zaduzuju Srbiju velikim kreditima!!! Gde su pare?.Zasto ne objave imovinske karte politicara?Sta ce sa ovolikim izbeglicama? Zasto islamizira Srbiju? Zna li granice Srbije i gde su mu granicari na granicnoj liniji?Nijedno obecanje nije ispunio. Bez obzira na izbore Vucic ce brzo pasti sa vlasti i treba mu oduzeti pasos kako nebih pobegao.Za Srbiju je najbolje da Vucic ne radi nista…
  Pa Vucicu dosta je bilo dosta…Pristajem ako sam ja ZLO za Srbiju odmah da me streljaju…Ukoliko sam u pravu vlast na celu sa Vucicem zestoko da se kazni… Da sve ovo
  da se proveri a posebno lopovluk. Ali Vucicu to ti je najveca bolna tacka…Znamo mi…Necemo o sudstvu i medijima…Finale svega!!! Moja livada tudje ovce moji su i dva cobana ali vuna i mleko odnese stranac…To je Vuciceva ekonomija…Nadam se nece dugo!!?.

 92. Dobrivoje piše:

  Dali ima neko ko ce da radi za Srbiju a ne za zapad i za Nato
  Dali su nasi pretci dostojni ovakvima koji nas vode mislim za nos?
  Dali cemo i mi imati jednog GOSPODINA PREDSEDNIKA kao sto je Putin?
  E kada se to bude desilo onda ce Srbija da izadje iz blata.
  Ja nisam tamo ali pratim i sa tugom gledam iznemogle i gladne
  ljude.Strasno ali Bog je velik nece ni oni doveka trajati.
  Nadam se da me je neko razumeo.Hvala
  Srbija Srbima i neka pravda Bozija pobedi.

  • Duka piše:

   Ima i rade za Srbiju, ali mnogo je više onih koji kritikuju i lupetaju, rušeći time ugled Srbije. Ja stvarno ne razumem autora teksta, za koga imam pitanje: Kako je moguće da Rusija podržava vlast u Srbiji i ceni njene napore, kao i ostatak evrope, a samo našim kvazi analitičarima, večito nešto smeta.
   Ne zaboravite da Srbija nije uvela sankcije Rusiji, da je ova vlast prva organizovala vojnu paradu, na kojoj je prisustvovao ruski predsednik Putin, koji daje podršku Vučiću.
   Bojim se da upravo oni koji kritikuju vlast i premijera nazivaju izdajnikom, su ustvari oni izdajnici kojima teško pada saradnja sa Rusijom koja je do sada najbolja od 1945. godine.

   • Sekula piše:

    Ovo malo pokazne saradnje nije dovoljno. Ne želimo da na istom odstojanju budemo sa Rusijom koja nam je oduvek bila prijateljski naklonjena, kao i sa onima koji su nam uništili državu, narod, region, popljačkali i bombardovovali sve ostativši trag stotinu hiljada mrtvih.

   • Djura piše:

    DUKA jebo te vUCKo. Ko je izdao Kosovo i Republiku Srpsku??? Ko je primio tvoju bracu mudzahedine???
    Reci pizdo!!! Ili i ti lazi pizdo.
    P.Pera

 93. SIG SAUER P226 piše:

  Sa -2,00 m NIKO NIJE POBEGAO !!! Do sada …

 94. Z. PetrovicVaše Ime i Prezime... piše:

  A šta napriča ovaj, hehe.
  Zar nije demokratska stranka vladala skoro 10 godina?, malo li ga je, hoće još, pa zar nismo ostali bez posla i gdesu pare od privatizacije, jel to Vučić uzeo možda, i ko je gradio na Kipru vilu od 2 miliona evra, odakle to jer to novac od privatizacije, ili je taj demokrata koji ne želim da mu ni ime pominjem to vredno zaradio, ili mu je nasledstvo ostavila pokojna baba?.
  Ljudi moji zar ste slepi ili tupavi kad moram da tako kažem, zar ne vidite šta se uopšte ovde u ovoj državi radilo do onih koji su vladali malte ne do jučer, i sad bi oni opet da budu na tronu, e pa nemože neće narod takve više.

  • radmila jeremicVaše Ime i Prezime... piše:

   Zaista smo videli šta su nam “demokrate” donele, ops,,, odnele , bolje reći. Pa DOS -ta je bre!
   Dok je bio Milošević – sve je pokrao, on Mira, njegos sin, i ekipa … Došli “žuti” – videli smo (ne ponovilo se) SA NJIMA SU SE POJAVILI MIŠKOVII, POPOVIĆI, I OSTALE LOPUŽE. E sad je ostalo da vidimo šta će to Vučić da pokrade i gde će to odneti???? !!!!. Aman pustite ljudi, i gospodin Šešelj je rekao da Vučiću za puno stvari skida kapu. Pa niko nije idealan – naročito ako je srbin. Najbolje je da nam dodju Sonja Biserko , Sonja Liht , Soroš i ekipa na vlast . O onda guzu i kožu spremajte srbi na šiljak.

  • Smiljenka piše:

   Tako je

  • SAJDZO 2016 piše:

   Blago tvojim i precima i potomcima. Imace cime da se dice. I jedno pitanje: Ko je postavio carinu u Jarinju??
   Ja cu da ti odgovorim!!! Takvi kao sto si to…. Zato se robija….. Toliko…. Nauci nesto….

  • Pera i Djura piše:

   Pa Petrovicu sto se ne zalazes ako si toliko posten da se sudi svim lopovima. Jednostavno konfiskacija i teska robija. Ja se zato zalazem!!! Ti ustvari branis lopove!!!
   Poz.SAJDZO 2016.

 95. Antibot piše:

  Botovi naprednjački se i ovde pojavljuju, pa pljuju po ovom sajtu i veličaju svog voljenog vučića, koji je prevario srpski narod i koji je Srbiju uveo u dalji propast.
  Daće bog, daće vučić i sns biti poraženi na ovim izborima za koji mesec, i daće na vlast doći pravi Srbin – Vojislav Šešelj i SRS !!

 96. rodoljub zaharijevic piše:

  zasto bi bezao,nije mi jasan razlog ponavljanja ovog bajatog teksta ciji autor nezna sta bi radio osim pljuvanja,prvi put nije uspelo pa da probamo opet,jedan probao vise puta pa mu sada nije dobro,a ponovo pitanje,predrag popovic ko to pa bese.

 97. Nikola Knezevic piše:

  …Ovde se slusa radio Teheran,ovde se gleda Al Jazzera,ovde se cita zuta stampa,ovde je zauvek spustena rampa…Jos jedan putujuci cirkus,klovnovi zabavljaju narod nebeski,zivot se sveo od danas do sutra,ko zna dal ce nas biti vec sledeceg jutra…Ovde se praznuje svakodnevno,nije ni bitno sta se slavi,trpeza bogata kontejneri prazni,svi smo samo obicni smrtnici na izdrzavanju kazni…Ovde je vera daleko od Isusovih eksera,iluzuja i vizija ustreljenog Premijera,cekamo Mesiju nase stanje zove se koma,ko zna da li nas to prati prokletstvo faraona…S postovanjem,Nikola Knezevic

 98. Rajko od Rasine piše:

  Neće, boli ga “dragiša”, ovde je svoj na svome jer ima toliko idiJJJota koji mu veruju… trajaće dok bude toplog piva, buđavog leba i podriguše za botove i ostale skotove!

 99. Sloboidan Stefanović piše:

  Predraže Predraže kako mi se čini ti si upalio sveću sa obadva kraja , neka ti je bog u pomoć ali zapamti bog nepostoji.
  Slobodan

 100. Potocari piše:

  Upravo sam gledao napad na njega u Potocarima. Imam osecaj gadjenja i smatram da nije u redu da podnosi takvo ponizenje bez obzira sto sam apsolutni protivnik politike koju sprovodi u Srbiji i ka spolja. Ovaj napad je ponizenje srpskog naroda i nije trebalo da ide tamo.Znao je. A nije mi iskreno, ni jasno u sta blene ono njegovo obezbedjenje ?

  • NEKA IDE OPET!!!
   Ako ga mnogo zalis podji i ti sa njim…
   Meni licno je zao sto je poveo obezbedjenje…
   Kao sto vidis nismo svi isti…
   Ja naprimer vidim da Vucic bruka i ponizava Srbiju od samag’dolaska na vlast…
   P:SAJDZO 2016.

 101. VESNA BATILDA JOVANOVIC piše:

  PA KAKO JE ,ZLJEBAVI,/PUNJENI PUJAK/,ZADUZIO MNOGE NAS, SA LOKALNOM PRODAJOM, MNOGIH DRZAVNIH INSTITUCIJA,KAKO NAS JE NAPRAVIO*ROBIJASIMA NA SLOBODI*I ON I “NJEGOVI”SNS-OVCI,/KOJI SU ODAVNO*12.GOD*IZASLI,IZ SESELJOVIH GACA,SA SAD PRODAJUVERU ZA VECERU I LIZU SE SA KOJEKAKVIM MESETARIMAI “trgovcima “TUDJIH SUDBINA,BOLJE BI MU BILO I DA ZBRISE IZ ZEMLJE, NO DA MZU IK GACE I KOZA,ODU, NA ROGOZU!!!!!!MNOGI NEZNAJU, KAD POCNE DA IGRA GOVNJIVA,NEOKRESANA,NARODNAI KAD ZENE BIJU I SVIN JE CEPAJU!!!!ku ku le le!!!!

  • Ko ste vi “VESNA BATILDA” JOVANOVIC ukradeno srbsko prezime. Nije mi jasno sta bi vi hteli tj. kakvu vlast be vi hteli u toj NASOJ Srbiji? Vidljivo je da ste prvenstveno kompjuterski “NEPISMENA” a verovatno pripadate nekom siptarskom mermeljezu. Bilo bi vam pametnije da nepisete gluposti I da Srbe I srbsku vlast ostavite da sami kroje svoju sudbinu. Vucic je uradio vise nego bilo koja vlast do sada.

    • Radmila jeremić piše:

     Hej kako se zoveš “veliki brate”
     Jeli se toliko bojiš svoje veličine da se kriješ iza lažnog imena i laži

   • Slavko Jakovljevic piše:

    MIRKO crni!!! Gde su ti argumenti???
    Da te ja pitam nesto!!!
    Ko je stvorio carinu u Jarinju???
    Ko je potpisao i predao Kosovo Albancima???
    Ko je ostavio kosovske Srbe???
    Ko je bio protiv referenduma i RS???
    Ko je naselio ove islamce u Srbiju???
    Ko je pokrao Srbiju???
    Ko nosi sat od 80000 evra???
    Ko i Srbiji vise brine o pederima nego o deci i majkama???
    CRNI MIRKO ODGOVORI KRATKO I JASNO!!!
    CUTI BRUKO JEDNA!!!

 102. I hoce, i treba i mora ! piše:

  Oce, al kad uradi sve domace zadatke Brisela. SmrAD. Sizofrenija i kolektivno ludilo ? Neeka hvala. A kome je lepo – pa uzivj brate, umri srecan u govnima .

 103. Edinka Popovic, ex. Jezdimir piše:

  Samo vi diskutujte… Hoce, hoce, ”bezace” Vucic al’ kad postavi ekonomiju na stabilniju osnovu od one koju su upropastili zuti!

  • Edinka duso, sram te bilo ! Jado jadna! piše:

   Vama je svaka kritikA I ISTINA O RADU VASEG OMILJENOG SERAT..A BOLNA I POTICE OD “ZUTIH”.
   E pa vidite, u Srbiji jos ima ljudi sa MOZGOM a da nisu ti tvoji “zuti” kako ih nazivas – a predpostavljam da govoris o demokratskoj partiji Tadica jer su vam za sve krivi oni a ne vidite zlo koje ste prosuli po Srbiji, bando razularena! Dosadili ste sa tom pricom.
   Ocemo,komentarisacemo i kad ga vise ne bude tu gde jeste i kad ti nastavis da piljis svojim zacaklenim pacovskim ocima u pola noci , u zamracenoj sobi, u monitor kompa, pokusavajuci da naneses jos zla Srbiji !
   Vucic je zlo koje treba da ode na djubriste istorije ! I bice tako. Pomirite se sa tim stakori jedni. Vraticete se u rupe odakle ste izmileli na svetlost dana. Sram te bilo !
   Slobodan Milicevic,Milano.

  • Sve boje Srbije piše:

   Tako je. Ti “zuti” su krivi za sudar protona u onoj svajcarskoj laboratoriji i to istom merom kao i za sunceve pege !
   Kamo te srece da ga ovo komentarisanje natera da ode, ne bih prestajao dan i noc a nisam jedini sigurno.
   Sve me podseca na to da su “crveni” bili “zutima” krivi za sve…kome li ce “crni” biti krivi, pitam se.

 104. Nece piše:

  Nece. Mora da odgovara narodu za sve sto cini sa Srbijom.

 105. Dusan Rmus piše:

  PRESUDICE SAM SEBI. NAJBOLJA OPCIJA ZA SRBIJU.

 106. Lukav je....ali ne mudar ! piše:

  Smanjenje penzija i plata sprovedeno je u manipulatorskom maniru
  – da li je istog dana morao da se sastane sa šeikom i da razgovara o smanjenju plata i penzija? Nije postojao nijedan drugi dan u “pretrpanom rasporedu” premijera?
  – ON je odluku o smanjenju penzija i plata namerno objavio kasno uveče jer se prelom novina šalje na štampu oko 18 časova, a Dnevnik 2 počinje u 19:30. Tako je Vučić izbegao da se sledećeg dana ova sumorna vest nađe na svim naslovnim stranama. Penzioneri su praktično prespavali najavu smanjenja plata i penzija.

  Manipulacija građanima nikada nije bila zastupljenija nego kada je AV došao na vlast.

 107. Qastriranje piše:

  Svi uspesi Njegove vlade. Licne.

  https://www.youtube.com/watch?v=MqAgGyn5kWg

 108. Djoki Djoki piše:

  Znaci…vratio se…steta.
  Nikom nije do zore…pa nece ni njima, ne brinem, cekam i smeskam se.
  Pa svaki krpelj ako ga ne diras, otpada sam kad se napije krvi.

 109. anonimus piše:

  Pa on je već dve nedelje bežao iz Srbije verovatno ga je neko bio na nešto upozorio, skoro da mse vratio.

 110. Neces neces piše:

  Nece moci da pobegne od Istine.
  Treba , ne da ide, nego da se nosi.

 111. Dijagnozu na videlo piše:

  Мада је скоро четврт века заштићен посланичким имунитетом, Алаксандар Вучић од једнога никако није могао да се одбрани, а то је суд јавности. Чак и данас, упркос његовој апсолутној контроли скоро свих медија у Србији, указује се лице преваранта, опседнутог влашћу и новцем. Вучић је и више од тога! У питању је лицемер, спреман на сваку идеологију и сваку издају, само ако му то доноси моћ. Oд када врши дужност председника владе, разрадио је механизам до сада незапамћене отимачине и тако себи направио империју, али и армију непријатеља који му то неће заборавити…

 112. Gmucavi ! piše:

  Idi bre, nosi seeeee !

 113. Ljubica piše:

  Zapitam se tako nekad, odakle želja za tolikim slikanjem i propagandom, šta je to u njegovoj glavi.? Zašto tolike laži? Evo treću godinu je na vlasti, a sve je gore. Pričali ste, da za sve imate rešenje, samo da dođete na vlast. Evo, došli ste. I?
  Ma nosi se i ti gmucavi i onaj prostak sto pece rakiju.

 114. Mucnina piše:

  Stefane, imas lepo ime ali si omasio temu. Ili te ja nisam razumeo. Ovde jadikujemo na naopake vladare srpske a ne govorimo o nebeskom narodu ?
  Ovakvi mrak tipovi su veoma veoma opasni po Srbiju a na kraju i po tebe i po mene, jer nam ugrozavaju osnovno pravo. Pravo na normalan zivot. Pravo na rad, plate i slobodu izrazavanja.
  Gade mi se likovi kao sto je Veliki Vodja. Koreja bato, jos malo…neka ide vala u p.m. a ne samo iz zemlje, sto se tice mene i moje familije. A svima kojima je lepo – pa trazili ste, gledajte!

 115. StefaN1991 piše:

  A ko je tebi rekao i dokazao to da su uopšte SRBI nebeski narod možda su stvoreni za veća i svakakva dela ali za nebeski narod to su samo ljudi izmislili i proširili svugde pa i svetom a što se tiče toga time samo sam BOG odlucuje koje nebeski i ko će u raj a ko gde treba jer ja sam SRBIN pa i ne držim do toga smo nebeski narod izvini nemoj da se vredjaš ali je tako sa realne strane tako da i ti podpadaš svakakvim pričama i lažima pa pogledaj pa se uveri i onda me kritikuj ja tada ni reč neću reci … Kao i bog što je rekao nemoj imati idola i praviti druge idolima i statuima i veruj i moli se samo meni i imaj samo jednog Boga to jest njega a ne drugog a Mnogi Srbi i greše i mnogi su grešni jer Boga se odrekli i prave idole pa zato nam i tako ide što se vlast tice za nju me zabole narod bira narod i patice kao i do sad da slušaju boga možda bi nešto bolje i boli ko što i nije Što bi se reklo jednom recju kao od mog druga otac što bi rekao ne mora da znaci ako neko ima visoke škole da je on najpametniji i bolje zna od onog koji nema od je ucio iz knjige ovaj drugi je to prošo uživo iz dela pa bolje zna od tog koji ucio iz knjige pa cak ineke stvari više koje on nikad nije ni znao niti video i doživeo jednom reciju kukavica prica recima heroj delima … Tako sa verom i sa bogom greše i mešaju … Umesto da slave jednog boga i šire hrišćanstvo oni su ga zaboravili umesto da ga slave oni uzvišavaju druge i slave ta i svecima njih slavimo i njima se molimo umesto bogu i njime pravimo idole i uzdižemo ko da su oni bog a ne sam bog pa eto nam prve greške ja poštujem i cenim sve svece ali kad se vere tice samo se bogu molim a ne svecima realno sam ti realizovao sam poentu price pa ako si pametan svatičeš bez uvreda jer ja nisam taj koji odma diže bunu ko neki protumaci pa ćeš shvatiti da sam u pravu ne samo ti a i ostali ako uopšte i žele kao što pojedini i ne žele pa šire laži i mržnju oko sebe pa posla nam neko kriv što prolazimo tako … Pozdrav od mene …

 116. Da, evo i zasto piše:

  15.SEPTEMBAR 2013. GETO SRBIJA PISE:

  Više od 20 godina Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić svakodnevno rade na štetu Srbije. Počeli su kao mali ulični šovinisti, opčinjeni Vojislavom Šešeljem, a kasnije nastavili svoj nečastan posao, po diktatu službi bezbednosti Slobodana Miloševića… ceo tekst ovde

 117. anonimus piše:

  Da ali mi smo naučili mnogo dugo nekomeda dajemo povrenje dok nas ne sroza u blato, a ko će onda iz blata da nas vadi pitanje je sad.

 118. Melania piše:

  Da li ce pobeci ? Pa ako nece, narod ce ga naterati. kao i onog pre njega. Kao sto je on nas izgnao svojim ludilom, tako ce i on da ide.

 119. Zbunjen sam piše:

  Draga Visnja….izvini, ja ne vidim nikakvu vezu onoga sto si napisala sa ovim remek delom od teksta. Sulejman jeste serija zene i nek ostane taka, ali ovde je rec o Tiraninu zar ne vidite ?? Ko siri mrznju ? Ako ne vidite pa eto vam ga svaki dan na naslovnim i po TV dnevnicima od jutra do mraka. Inace, slazem se sa svime sto ste rekli ali ne vidim vezu sa Tiraninom osim sirenja reci mrznje.

 120. Visnja piše:

  Zasto sirite reci mrznje… Kad cete/cemo se stvarno probuditi iz vrtoglavog pada u crnu rupu punog mrznje, negativnosti i padanja pod manipulacijama, i pocete da razmisljate normalno…
  Ljudi treba da se obrazuju, ne da palamude non stop i krive druge, da imaju kriminalce, navijace, pevaljke za idole, ljude koji nemaju grama mozga… Kakve veze imaju ljudi koji su snimali seriju sulejmana sa ubistvom ovog mladog momka, oni su snimali sulejmana da nasmeju, zanimaju i zabave ljude…
  Zasto treba siriti mrznju u narodu zbog 100 maloumnih ljudi koji su naneli stetu ovom nesrecnom momku i njegovoj porodici….
  Treba da krivite onog ko je poslao ovog decka tamo, ko ga je naucio da ide bez karte za utakmicu u Tursku i pravi nerede u tudjoj zemlji, treba da krivite onog ko ga je ucio da bude u drustvu i okruzenju huligana, treba da krivite onog ko je oduzeo zivot ovom nesrecnom momku a ne sulejmane…
  Treba obrazovati nase ljude i decu, da budu pametniji, da iskoriste svoj potencijal a ne da trose svoje zivote na uzaludne ciljeve, iluzije i lazne idole…
  SRBI, mi jesmo nebeski narod, stvoreni za velika dela, ali ako se ne opametimo i ne izadjemo iz ove crne rupe u kojoj smo uvuceni zadnjih nekoliko decenija, u kojoj nas sa svih vladajucih svetskih strana ponizavaju, nestacemo sa kugle zemaljske, i postati samo prasina koje se niko nece ni secati… SRBI PROBUDITE SE!

 121. Otpor ! piše:

  Možeš ukinuti kritiku u misli, ali nikad misao u kritici !

 122. vELIKI bRAT piše:

  ooo pa da Slavice, vredja te pa se pozivas na visak demokratije u Serbiji…e vidis tvoj ljubljeni Drmoser nije mogao i ovde da uplete svoje sape vec su ovo izgleda jedine nezavisne novine koje iznose celu ISTINU o diktaturi u Srbiji a autori se ne plase tvog sefa (ha ha). E vidis, ne mislimo svi da nam je u Srbiji lepo. A tebi ako je lepo a ti uzivaj…dok mozes…smese se izboriii! SVAKA CAST autoru teksta. BRAVO.

 123. Mudro mudro piše:

  Slavice ! Aco ! Pogresili ste , pa nije ovo sajt Kurir-a dragi moji, nijeee !

 124. Pravdoljub piše:

  Aaaaa evo ih, stigli i ovde , SNS botovi pocinju da laju na istinu ! e pa kerovi, nece moci, jer ove strane ce objaviti sve sto je istina. Vas AV ( ili av av, kako vec…) nece proci na sledecim izborima pa da vas ima ovde koliko i na Kuriu vasem u Srbiji ! Kritikovacemo dok postoji na politickoj sceni jedan ovakaav Frankestajnov izum. Kako mozete ista lepo o njemu bre?? Jeste vi normalni ljudi, sta je vama?? Slepci jedni!

  • Aussie piše:

   Zivim preko “sedam mora” i nisam SNS pristalica, a ni pristalica ostalih-tamosnjih dzabalebarosa iz Srbije u koje ubrajam i kvazi-obrazovane opozicione politicke pljuvace iz Srbije. Vucic je zaseo na vlast, narod ga je izabrao, proci ce mu rok trajanja i narod ce na izborima da ga posalje; na djubriste istorije kao mnoge njegove politicke prethodnike, ili ce ponovo da ga izabere, zavisi od toga sta bude uradio. A pljuvacima ostaje da prave samo konfuziju. Mislim da i njih treba na izborima menjati kad im prodje “rok trajanja” jer nisu uspeli dobro da opljuju jer im se sve vratilo uz vetar!

   • Seljak piše:

    Mrf. Aussie, zelim ti da i dalje ostanes tamo iza 7 mora. Lepo si se ususkao u svoju fotelju i laganica citas ovde tudju prolivenu bol i zuc, pa jos je tumacis kao blentavost. Pri tome ne vidim ni trunku kritike za Vodju ??? Nema ON mane ??
    Da li ne znas ( sto sumnjam) ili neces da vidis, tvoj problem.
    A to ko u Srbiji danas , pre svega SME da kritikuje Vodju, ne zove se pljuvac nego mudonja. Zasto? Ne znas? Zato sto je Diktator opasan , osvetoljubiv i NESPOSOBAN da slusa kritike o sebi svom radu ! Uterao je strah obicnom coveku u Srbiji, danas se i na pijacama sapuce Njegovo ime bre ! Kako to nazvati ? Ajde, prosvetli me, posto si (kao) mnoogo obrazovan. Tu sam da diskutujem sa tobom narednih 100 godina.

 125. slavica piše:

  E ovo je dokaz da ima previse demokratije u Srbiji,svako moze svasta da napise i nikom nista.Ovako odvratan i jadan tekst gubitnika jos nisam procitala.Ali to govori o jadnoj i nesposobnoj opoziciji koja je dosla glave ovom narodu.Ne svidjaju mi se sve mere ove Vlade ali jasno je da je Srbija posla napred i da ima vladu koja se trudi da ni iz cega napravi nesto.Pa koji to premijer nije promenio stan,ne nosi vredan sat i skupocena odela.to je valjda normalno za nekoga ko kontaktira sa svetom.Dali ovaj jadnik od novinara misli da je narod glup i ne vidi nista.

  • aleksandar piše:

   Bravo Slavice…Samo jos nisi jednu bitnu stvar rekla a to je da su ovakvi tekstovi napisani odnosbo politicki naruceni a osobe koje ih postavljaju su moralni misevi koji ne vide da lje od svog dupeta.ASpsolutni bednici koji nazalost imaju paznju yahvaljujuci tehnologiji!

   • Nikola Janic piše:

    Aleksandar je, u vezi teksta koji smo preneli, a on ga komentarisao, napisao da “…osobe koje ih postavljaju su moralni misevi koji ne vide dalje od svog dupeta. Apsolutni bednici koji nazalost imaju paznju zahvaljujuci tehnologiji!”

    Dakle ja sam “mis” sto dozvoljavam postavljanje ovakvih, a naravno i drugih tekstova i misljenja. Bilo bi strasno kada bi zabranili stavove ljudi koji misle drugacije od Aleksandra (i malog i velikog). Jedan tekst sam zabranio da postave, ne zbog stava vec sto je u njemu bila direktna psovka, a bar to bi mogli da izbegnemo. Tekstove u kojima se tera u p… materinu i slicno, necemo obavljivati, ali cemo objaviti svacije misljnje i tekst u kome neko, nekome ”vraca istom merom”. Dacu vam primer:

    Aleksandar je napisao da smo na portalu http://www.koreni.rs ”moralni misevi koji ne vide dalje od svog dupeta i bednici koji nazalost imaju paznju zahvaljujuci tehnologiji”. Mozda je Aleksandar u pravu, jer smo objavili njegove komentare, ali nije pogresno odgovoriti da se nismo okretali pozadi i nismo videli Aleksandra…

   • Suzana piše:

    Aleksandre ( boze imena li…) a ko narucuje vesti po TV stanicama u Srbiji kao i naslovne po gotovo svi medijima u Srbiji ? KO je to najvise zastupljen po novinama i nema dana, ali NEMA DANA da se gmucavi ne pojavi i bulji kao Veliki Brat u nas ?? To je po tebi ok ??
    Hvala listu Koreni sto postojite i samo napred !

  • Ceca piše:

   Ma bravo Popovicu kada si smeo i da se potpises. Samo ne znam ko ti je narucio takav tekst. Vucic tiranina, sta je bio Tadic, psiholog hmm. Tiranin pokusava da izvuce zemlju iz go…. u koju nas je uvela prethodna vlada i sada mozete da pisete sta hocete!

   • Povraticu piše:

    Ceco , evo par recenica, cisto da se probudis. Vučić objavio je tajne ugovore o strateškom partnerstvu sa Etihadom i ugovor sa Al Ravafedom o privatizaciji poljoprivrednog zemljišta. ZNAS LI koliko je zakona prekrsio ovim cinom ? Jel se to nama smese braca arapi koji ce uskoro da nam dodju sa bratskim osmesima i nasele Vojvodinu ?? Zašto tabloidne novine pod kontrolom Aleksandra Vučića konstantno blate njegovog političkog “saveznika i prijatelja”, predsednika države Nikolića? ZATO sto mu grobar smeta jer previse zna i osakacuje mu snagu jer drzi mnogo gradskih odbora po Srbiji pod kontrolom, siri nepotizam i namesta poslove…otima pare tvom miljeniku ! Kada je otkriveno da Vučićev brat Andrej ima fantomsku firmu, “Blic” nije napisao naslov “Vučićev brat optužen da ima fantomsku firmu”, već je taj list napisao “Vučićevom bratu ukrali identitet”. Tu je naravno i režimski “Kurir” koji koristi svaku priliku da Aleksandra Vučića predstavi kao svevišnjeg spasitelja…ZASTO ? Zato sto je sapa na urednicima, zapreceno je da ce ih unistiti…to je sasvim normalno zar ne ? Jeste ali u dikatatorskim rezimima kakav imamo ! Kako SNS štedi? Tako što od ušteđenog novca zapošljava nove kadrove, iako je na snazi zabrana zapošljavanja u državnim organima zaposlili su 4.310 novih činovnika! Saša Mirković: Imam dokaze da više od 100 članova SNS nije podnelo ostavke na duple funkcije ! I nece, jer salju jednu komplet platu po zadatom procentu, svojoj centrali u Beograd, na ruke, provereno. Juče je osvanuo još jedan bilbord u čast Aleksandra Vučića. Bilbord je podignut u Mačvanskom Prnjavoru. Pored Vučićeve fotografije piše: “Ako mislimo kao Vučić Srbija će biti spašena!!!” Autor fotografije je na svom Fejsbuku napisao da “ovo stvarno nije normalno. Nije mi više ni smešno. Ovo vodi u totalitarizam i vređa inteligenciju svih nas, cele nacije.” Jel znas koliko kosta zakup bilborda ? Pitamo se samo iz kojih sredstava “obični građani” finansiraju ove bilborde? Čini se da su se SNS botovi sa interneta preselili na bilborde…Ziveo nam Tzar AV ! PA DOKLE VISE LJUDI !!! Pa MUKA MI JE OD NJEGA SVAKI BOZIJI DAN ON PA ON !

    • Ceca piše:

     Muka je svima nama kad ga vidimo.. povraca nam se!

     • Hvala CECO piše:

      Lakse mi je kad vidim da imam istomisljenike. Svi cute, Njegovo ime se sapuce na ulici…o cemu se bre ovde radi?
      Da…vec sam povratio od jutros.

  • Najveća greška DOS-a je to što je porast popularnosti prezivelih populističkih partija dugo pripisivala društvenom „zaokretu udesno“. Druga greška bila je sklonost da desničarski populizam odbacuje kao fenomen koji pripada prošlosti. Isprva je ova pretpostavka bila sasvim opravdana ali vremena se menjaju.
   Populistički pokreti kao sto je SNS “nisu” antidemokratski, što je karakteristika svih fašističkih pokreta!
   Naprotiv, oni zahtevaju više demokratije. Uspešni desničarski pokreti se sve manje predstavljaju kao partije koje zavise isključivo od harizmatičnog Vođe koji će mase uvesti u raj. One sve više postaju “rezonantno telo” zahteva običnih ljudi za koje u elitističkoj demokratiji „sistemskih partija“ više nema mesta. Logika populizma su promene odozdo.
   Krajnje je vreme da shvatimo sa kim imamo posla kako bismo nešto promenili.

  • SAJDZO 2016 piše:

   Slavice ima li u Srbiji nezavisnog suda??
   To ne pomonjes???
   SAJDZO 2016.

   • Lune piše:

    Hm,hmm…skoro svi sudovi su “neovisni” u vostaloj Serbije..sude kako hoce..”nemoze im niko nista jaci su od sudbine’..!

  • Sve je vas Vucic odavno zavrsio:pokrao cak i penzije, izdao Kosovo i RS-ku, doveo vam mudzahedine, uzjao sudstvo i medije… Ali kad jednom izadje ISTINA na videlo necete smeti ni na ulicu da izadjete!!!
   P:WSAJDZO 2016.

 126. majstor piše:

  samo lupate gluposti

 127. Mudri starac piše:

  Novi Aleksandar Vučić još uvek nije Slobodan, pardon slobodan. Fali mu makar jedan rat. Bice dobri i ulicni sukobi ,ako vec ne moze rat. On sve zna. I o njemu se sve zna.Klajne morgen. Imao je samo dve godine kad je nekoj tetki Duci ispao iz naručja. Da, na glavu. Mozda se posledice i ne vide , ali se cuju i osecaju. O ženidbi novog cara nigde ni reči. U cara Trojana kozje usi.Nikolić i Vučić upravljaju Srbijom, svako na svoj način. Vučić sa svojim evroameričkim “instruktorima” i stranačkim plaćenicima, a Nikolić sa svojom mnogobrojnom familijom i grupom mizernih udvorica a počeli su kao mali ulični šovinisti. I Nikolić i Vučić imaju svoje zasebne poslovne veze i svoje planove da ostanu na vlasti dok Srbija ne bude potpuno slomljena kao država. Političko, ekonomsko i kulturno dno na kome se ona danas nalazi, govori da je njihov posao pri kraju.

 128. Srbislav piše:

  CITAT:”…Nikolić je naprednjak među kriminalcima, Kriminal je osnovna tekovina na kojima se zasniva njegova izdajnička partija. Kako ga nije sramota, njega i Vucica, da se poziva na principe koje je odavno prodao. Mi narod jesmo ovce, ali njegovu izdaju je teško ne videti. Njegovo izborno telo su gladna usta koja se nadaju da će da dobiju mrvice sa njegovog stola, pošto znaju da je pun stranih valuta…”. http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=293&cl=06

  Cale,jesu li ovakve bile devedesete?! Pita me sin. A jaaaaaaa……..

 129. New mora da bezi, ali ako voli Srbiju neka ode sto pre. Dosta je narodu njegovog i medijalnog Vukovanja!

 130. Mozda se zato u izdajnickom lucidnom i udvorickom ponasanju Vucica, Dacica i ostalih clanova sadasnje “vlade” SRBije, krije u stvari njezina mudrost, snaga i moc sa kojom ce SRBija da pobjedi ovaj svijet koji sav u zlu lezi?! Zaboga! Nemojte odmah da se ljutite. Ja samo pitam?

 131. Tesko onom koga SRBi hvale. Isto mu dodje kao i onome koga SRBi kude? Tako stanje medju SRBima zadaje sve vise problema i nasim “prijateljima” sa Zapada koji su zaduzeni da prate ponasanje SRBe. Oni uz pomoc najsavremeniji naucni dostignuca nisu vise zbog toga u stanju da odgonetnu zasto su SRBi takvi kakvi jesu, medjusobno neslozni i zato cesto puta nepredvidljivi. Zbog toga se moramo sa pravom da upitamo, da li je Dr. Raskovic kao psihijatar bio u pravu kada je pokusao svoga pacijenta Franju Tudjmanu da uplasi kada je Tudjmanu u povjerenju sapatom kazao “da su SRBi lud narod”?!

 132. Zeleo bih da nam autor ovog texta Predrag Popovic takodje kaze, dok je bio u ”ljubavi” sa Vucicem kao glavni odgovorni urednik dnevnog lista ”PRAVDA”, po cijem nalogu i zasto, je napisao i objavio lazan i veoma sraman text. Neka takodje kaze k’o ga placa i da ga ujedno podsetim na dugovanje odstete po drugo stepenoj presudi po tuzbi za klevetu koju sam sa advokatom podneo vec sledeceg dana po objavljivanju…
  Bilo bi takodje veoma zanimljivo da nam kaze nesto o preduzecu ”PRAVDA-PRESS” koja je gle cuda upravo ugasena kada je doslo do naplata mnogih tuzbi za klevetu po kojima je taj list bio veoma poznat.

 133. Zeleo bih da nam autor ovog texta Predrag Popovic takodje kaze, dok je bio u ”ljubavi” sa Vucicem kao glavni odgovorni urednik dnevnog lista ”PRAVDA”, po cijem nalogu i zasto, je napisao i objavio lazan i veoma sraman text. Neka takodje kaze k’o ga placa i da ga ujedno podsetim na dugovanje odstete po drugo stepenoj presudi po tuzbi za klevetu koju sam podneo vec sledeceg dana po objavljivanju…
  Bilo bi takodje veoma zanimljivo da nam kaze nesto o preduzecu ”PRAVDA-PRESS” koja je gle cuda upravo ugasena kada je doslo do naplata mnogih tuzbi za llevetu po kojima je taj list bio veoma poznat.

 134. Goran Jukic piše:

  Gde god su doli u firme za direktore irukovodioce vec je raja osetila osionost, Bahatost,Svojeglavost. Kako ih nije sramota vise su demokrate branile Seselja u hagu nego sada Vucic koji mu se kleo na vernost.

 135. dragan piše:

  Vucic je kralj, i nemoj te lagati jebali vas splavovi..tamo izlaze lopovi..

 136. dejan piše:

  klasicno pljuvanje od strane opozicije,to su isto radili i dok su oni bili vlast,sad Vucic ima ovo ima ono,pa imaju i Tadic i ekipa koja je plackala 12 godina pa nikom nista,sad neka se ovi pune ko brodovi,doslo je njihovih 5 minuta a vasih je proslo i to vas sad jako boli zato sto znate koliko ovi sad lapaju a vi samo mozete da gledate…e to je ta muka koja vas opozicionare sad jako muci…

  • Jadni Radnik piše:

   DEJANE , JA NISAM ČLAN NI JEDNE PARTIJE ALI SAM GLASAO ZA SNS JER SU OBEĆAVALI DA ĆE SPREČITI KRADJU, KORUPCIJU , KRIMINAL…SADA, KADA SU POSTALI VLAST ČINE GORE STVARI OD SVOJIH PRETHODNIKA. POČELA SU DA SE DEŠAVAJU UBISTVA, NEREDI I KRIMINAL KAO DEVEDESETIH… AFERE LAŽNIH DIPLOMA, PREVARE…I SVE TO POTKREPLJENO PRETNJAMA , UCENAMA I SAMOVLAŠĆEM… BAŠ SVE KAO DEVEDESETIH. TO NIJE DOBRO ZA NAS I DRŽAVU, IDEMO NAZAD.

  • Babino piše:

   Deki, Sunce babino….jel ti nije dobro ?? Ajde sine moj, ajde pusti ove stranice i idi poigraj se malo s decom vani, ajde…bolece te glava od istine, nemoj se nervirati !

  • Vaše Ime i Prezime... piše:

   vUCKo ima i sat od 80000 evra boli ga k…c sto Dejo nema hleba da jede… Ja nisam opozicija i svaki drugi dan nas cetvoro idemo po stupljim restoranima po Beogradu na veceru!!!
   I ja bas mogu reci “ZIVEO VUCIC” ali to nikada necu reci.
   Zasto? Zato sto je pravi ALKAPONE u Srbiji!!!
   P:SAJDZO2016

 137. pasulj piše:

  svi i svako pise svasta.sve dok se takvima nebude sudilo ili trazilo da dokaze i dokumentuje svoje pisanije.koje pobude teraju coveka da pise takve stvari,to sto je siguran u ono sto ima i dokazuje da je to tako,ili misli da kleveta i laz uporno gurana kroz narod kao ISTINA jednog trenutka narod poveruje da je stvarno tako i da je to ISTINA.takvog tekstopisca akopise ovako a nema nista konkretno u rukama treba osuditi dozivotno,jer ne samo da blati ime coveka nego i ono sto je iza njega,narod instituciju,drzavu, i sve ono gde i sam zivi.a ako je sve to istina i postoje dokazi za takvo pisanje,onda, gde je bio ranije,da narod vidi koga podrzava. ili je i sam pisac na onoj strani koja je ovu zemlju dovela do prosjackog stapa,i imao udela u tome,pa se sad plasi da i njega nezakaci tim koji se bavi istragom korupcije i malverzacije drzavnom i drustvenom imovinom,pa blati coveka koji je sve to pokrenuo, gde je istina u svemu tome,ko pokrece tocak koji sve ovo vrti

 138. rado piše:

  I Srbi su kao i ostali narodi iz komunizma izašli sa TRAJNO oštećenim organom za razmišljanjem.Također su Srbi imali veliku krizu identiteta jer su svoj “srpski identitet” zamjenili jugoslovenskim što je dopunski opteretilo sustav vrijednosti, te izbacilo na površinu likove kao što je Vučić i slični!

  • Lune piše:

   Hm,hmm..Srbi, kao dobri pravoslavci i podanici kralja Aleksandra I, danas blazeno pocivseg, su prihvatili, njegov edikt o Jugoslaviji i jugoslovenstvu..i, tako ostetili “srpske monarhisticke organe za razmisljanje”..i, upali u “krizu identiteta”,..pa. jovo nanovo, jurcaju za Karadjordjevicima sas “srbinom svih vremena”, Emirom od Kustirice, “vijecniku krunskog saveta”..umesto AVNOJ-a

 139. Milan Kolar piše:

  Ko o čemu Baba o uštipcima, takvi su vam komentari. Čovek je napisao svoje vidjenje, i svi dobro znamo ko je Vučić. Slušali smo ga 20 godina u poziciji i opoziciji. Obmanuti jeste, za šta je delimični kriva i DS, no platićete to debelo. Čeka vas veća beda nego za vreme Miloševića.

 140. MILOMIR MITROVIC piše:

  slazem se sa komentarima ovih koje sam procitao takav smo mi nard dok imamo korist od bilokoga o njemu sve naj bolje a kada to prestane onda ovakav komentar kao ovaj novinar !!! Vucic Nikolic su bili moji idoli dok su bili u radikalnoj stranci glasao sam za njih i cela moja porodica kada su napustili tu stranku za mene su postali izdajnici svoje ideologije…!!!

 141. Da li ovde iko veruje u Boga istinitoga?! Zašto toliko mrzite tog čoveka?! Ne shvatate da nas Bog kažnjava, ako mene pitate, i treba da nas kažnjava, zaslužili smo to! Šta biste Vi pametnjakovići jedni uradili da ste (ne daj Bože) na njegovom mestu?! Eto, šta biste Vi uradili, recite mi molim Vas?! Na kraju krajeva, ko je omogućio Vučiću i SNS-u da dođe na vlast u Srbiji a?! Ko, recite, moj otac ili ovaj srpski narod?! Kad dođe vreme glasanja, svi glasate za SNS, a kad prođu izbori, svi se “ulogujete” na svoje naloge na FB-u, Twitter-u isl. “društvenim mrežama” i sajtovima i ser..e najtrašnije o onima za koje ste glasali! Ćutite, sram Vas bilo, da Vas sram bude!

  • Ana Popovic piše:

   3. Bozija zapovest: Ne uzimaj uzalud imena Gospoda Boga svog!!! A Vi ste ga zaista uzalud uzeli… STRASNO…..

   • Seko mila, strašno je koliko ovaj narod s**e, to je strašno! Sami sebi zagorčavamo život, pa se posle međusobno prepucavamo ko najviše kriv što živimo bedno, što nas je zadesilo ovo ili ono zlo! E, pošto mi ne volimo da budemo krivi za nešto, onda obavezno pronađemo krivce među političarima (koje smo izabrali), ili u Amerikancima, EU, Nato-u, a biva nam često kriv i sam Bog! Pa, dobro, jesmo li mi uopšte normalni ljudi?! Priznajmo jedared, nisu političari krivi nizašta, već isključivo MI koji smo im ukazali poverenje na izborima! Nemoj da me neko pogrešno shvati, znam ja šta sad većina misli o meni, misli da sam “SNS Boot”, izdajnik-evropejac, ustaša isl. Nisam ništa od toga, samo se trudim da uvek budem realan, koliko je to moguće. Ako nekoga baš zanima, pobornik sam Dveri i veliki sam nacionalista, nemam apsolutno nikakve veze sa SNS-om isl. strankama! Dakle, izbori su bili, Srbi su glasali za SNS i Vučića, i tu ja ništa ne mogu da učinim. On je premijer jer je to većinska želja srpskog naroda, on je dobar (vidi rezultat izbora), radi dobro za ovu zemlju i narod, te se mora poštovati i kraj priče!

    • Hoorly piše:

     A što se mora poštovati? Ako postoji političar na sceni kojeg nikad neću poštovati i koji nikad neće dobiti moj glas, to je Aleksandar Vučić, zato što imam mozak i zato što se sećam devedesetih. Ne moram dalje da objašnjavam, pametnom dosta.

    • Srbi zive u ubedjenju da su njihovi glasovi bili odlucujuci ..hmm…dajte, ljudi… Podseticu vas da su cestitke Vucicu i Nikolicu upucene pre zavrsetka prebrojavanja glasova. Ko razume zna sta to znaci. A izabrani rade u skladu s direktivama spolja, a po sopstvenim apetitima i beskrupuloznoj gramzivosti unutar Srbije. I nema tu pomena o milom Bogu , Nikoga tu Bog i sve dobro od njega ne interesuje. Toliko zaslepljeni , s usima punim vode, oni smatraju da su vecni. I kad su najpametniji, oni su glupi kad je konacnost zivota u pitanju.

    • ZORAN piše:

     Postuj ga ti. Vodi ga kuci. Ja ne moram i necu ! Zato sto je lazov i gura nas u propast. do dna.

    • zora piše:

     Jeste Jovice “s…s”. Bolje ti je da cutis

  • zasto ga ti branis? ne treba nikog mrzeti, ne govorim to. ali ovaj je stvarno los covek. i opet, nije njega niko izabrao, kao sto niko nikada nije bio izabran. svi oni su POSTAVLJENI. a samo naivcine veruju u “demokratiju”.

  • Jovice kad kažeš ovaj srpski narod, jel misliš na onih 26% srpskog naroda koji je dao glas sns-u ili u to ubrajaš i onih 49% koji nisu izašli na glasanje, a 25 posto je glasalo za druge stranke pa njih ne brojiš, i kad dođe vreme za glasanje pola srbije izadje na glasanje, a posle glasanja pola srbije koja nije glasala plus malo manje od četvrtine srbije koji nisu glasali za sns verovatno sa debelim razlogom pljuju po tim ” ludima ” o kojima pričaš. I pošto se osećam prozvanim samo da ti kažem da tebe treba da bude sramota pošto neznaš matematiku trećeg razreda osnovne škole.

   • Pa, vidi rođak, krivi su i oni koji su izašli i oni koji nisu izašli na izbore, podjednako su krivi za sve! O tome i pričam, ko im je branio da izađu na izbore i izglasaju na tim izborima SRS ili Dveri?! Zašto su dozvolili Vučiću i SNS-u da pobedi, da tako kažem bez borbe?! I, zbog svega toga, ovaj narod više apsolutno nema pravo glasa, a kamoli da pljuje po Vučiću i SNS-u, kojeg su direktno ili indirektno izabrali na izborima demokratskim putem! A, što se tiče matematike, mogao bih ti držati časove, ekspert sam u toj oblasti. 😉 :)

    • Јовице, кад већ толико спомињеш Двери морам ти рећи да сам био високо котирани њихов члан све до пре расписивања избора.Напустио сам их због исте грешке у коју и ти упадаш а то је заблуда да се изборима могло нешто променити. ВУЧИЋ ЈЕ МОРАО ДА ПОБЕДИ!Двери то нису схватиле и дале су легитимитет тим назови изборима својим учршћем у њима. Он је човек запада и он ту улогу извршава, крај!

    • Lune piše:

     Hm,hmm..pa, ja kao Komunista ne izlzim godinama, zbog lose “ponude i likova”, kandidata…taman posla, da izlazim, pa da opet imate opravdanje, koga ce te da optuzite..za smanjenje penzija i plata,radite vredno, stedite novac, sledi povecanje cene vode za pice, uz zaduzenje od 10 milijrdi evra, cevovodi za tomovacu, rujno vino sa oplenca i placanje struje na Belom dvoru..i, sve to uz “koracnicu Boze pravde” za Dragicu,Ruzicu,..i tzv “princezu”.

   • aleksandar piše:

    A ti moronu gramatiku!

 142. Ivan Mitic piše:

  Da je taj isti Vucic naredio da se brana na jezeru Barije nadomak Leskovca zatvori i da se Leskovac takodje potopi da bi uzeo sto vece pare Brana je bila zatvorena 6 dana voda je otisla preko levak radnici na brani kada su videli kakva je situacija zvlai su i rekli da ce pobeci sa brane da spasavaju porodicu ako im ne dozvole da otvore branu nisu im dozvolili kada su radnici krenuli kuci neko je pozvao i rekao da se brana otvori.

  • Postovani Ivane, da li si siguran u ovo sto si izneo? Brana nije bila zatvorena 6 dana, vec 2 sata. Zbog toga sto je reka Vucjanka, koja protice kroz Vucje previse nadosla. Da su nastavili da ispustaju vodu, potopili bi Vucjanski kraj i Veternica bi izodnela sve mostice ka Leskovcu. Nije tacno da su radnici bezali sa Brane. Nije tacna tvoja tvrdnja da je voda prelazila preko same Brane. Pre nego sto komentarises nesto, prvo se podobro raspitaj pa tek onda komentarisi. A Brana ,, Barje,, je jos jednom spasila Leskovac.

 143. Wildspeaker piše:

  SNS botovi u punom zamahu. Niko normalan u ovom trenutku ne brani Vucica od bilo cega.

 144. Mile S. piše:

  @Ivan S.

  To za splavove ako nisi ukapirao onda slobodno idi glasaj za vucica…

  Cisto da ti pomognem, gde se prvi put pojavio sa svojom novom zenom i dozvolio da ga fotografisu?
  naravno posle izbora je je to krio

 145. Ivan S piše:

  Nemam neke posebne simpatije prema Vucicu ali ovo je jedan u top 3 bedna momenta sa kojima sam se susreo. Covek koji ovo pise je ili duboko unesrecen ili cist pion tudjeg zla. A najverovatnije je da je zrtva oba. Tuzna sudbina…nije isao na splavove buhahahaha kakva bedna paralela…prebedno…evo neprijatno mi kada se setim sta sam pomislio…tuga ljudska : (

 146. da li ce ili nece,bas me briga,vise me brine sto u ovoj mojoj srbiji ima dusebriznika i pametnjakovica za izvoz,ali ih niko nece,na nesrecu,znaju koliko vrede.predrag popovic ko to bese,nikad cuo za njega,al’eto iskoristi covek priliku nalupeta se i ostade ziv.

 147. e dajte ljudi prestanite vise sa tim napadima na coveka! Samo se pitam ko li vas placa da pisete ovakve gluposti. Nisam ni procitao tekst iznad niti me zanima , dovoljno mi je sto sam naslov procitao i vec mi se povraca od vas, piskarala placenicka!

 148. anica piše:

  Gluposti! ajte molim vas, sto nije devojku Tijanu izvodio po splavovima??? nego u momacku sobicu da slusaju ploce i gledaju filmove!!!! Sta su splavovoi neki pojam elite, joj boze pokrijte se usima.
  A jedan savet onima koji ce da ruse, bilo bi lepo da prvo osmislite konkretnu soluciju kogai sta dalje, najlakse je reci rusi! :)

  • Krle piše:

   tako je Anice,oni koji idu na splavove misle da su neke face,a za mene su totalne budale.Malo po malo pa neko ubistvo na splavovima.Splavovi su veliko zlo i steciste raznih kriminalaca

 149. Zoran piše:

  Predraže Popoviću, zašto ovo pišete? Zašto se bavite time? Zašto pljujete? Zato što volite Srbiju? Zato što želite dobro ovom napaćenom narodu?Odličan razlog. Tako su pričali i Tito i Slobodan Milošević i Djindjić i Koštunica i Tadić pa sada i Vučić. Svi su želeli dobro i najbolje. Verujem da jesu. Ali treba i sebi egzistenciju obezbediti. Pa bili ste deo te priče. Plaćao Vas je. Sami ste priznali. Dok je plaćao, dobar je bio. Ćutali ste. Kada Vas je prevazišao, sad nije dobar, kriminalac je… I Vi se, čitam, ostali uskraćeni za neke pogodnosti i blagodeti u Vašem novinarskom pozivu. I sada osećate prezir i bes. I to razumem. Da ste imali mogućnosti ćutali bi ste kao zaliveni. Svi što gube se ljute… I zašto bi verovali Vama i ovim pričama kada ste objasnili lepo da ste ćutali i aminovali dok je plaćao?

 150. Sokcic Nikola piše:

  Sta reci na sve ovo….? Zao mi je naroda sto se nikada nece opametiti kod nas nego glasati za polu pismene i ko zna kakve ljude! Nismo nista naucili iz 90-tih ali dobro narod je biro sad nek cuti i trpi….!

  • Nenad piše:

   kaže se “za polupismene” ako si hteo da govoriš o pismenosti 😛

   • Nenade, rečenica se počinje sa velikim slovom i završava tačkom, toliko i o tvojoj pismenosti. 😛 😀

    • Krle piše:

     vas dva pametna ,sto ne odete u klub knjizevnika pa se tamo raspravite,ili organizujte knjizevnu vecer o pismenosti.drzite se teme a ne pametujte,ionako necete dobiti nobela za knjizevnost,a verovatno ste imali jedva 2 iz srpskog.

     • E, samo si mi ti još falio. Krle, sine, pismeni su ljudi svugde i uvek dobrodošli, ovakvi kao ja su prava retkost u današnje vreme, da znaš samo. ;):D Uzgred, ja sam možda imao dvojku iz srpskog, ali ti si zasigurno imao jedan, kako iz gramatike tako i iz književnosti. :)Ali, evo da se vratim na temu, da možeš mirno spavati.:D Dakle, hteo sam još samo da pohvalim Vučića i njegove iz SNS-a, a koji su se maksimalno angažovali i pritekli nam u pomoć za vreme vanrednog stanja, dok su drugi uglavno češali onu stvar i “visili” na FB-u. ;):)

      • Zeka piše:

       Добро, бре, јасно је да си бот СНС, математички геније. још нам реци колико те плаћају за ове коментаре.
       Бар један део дај за поплављене које је Вучић ”спасао”

 151. Sve znamo o njemu al sta cemo da radimo kad pola srba voli da laze,krade i vara!Voli da ima nekog svog u vlasti i da se hvali,kako moze svasta da uradi!Srbin vise voli da ima svog rodjaka u vlasti iako nema nikakve koristi od toga al uvek moze nekome,ko nema nikog na vlasti,da se hvali!Ko je sa Vucicem,samo onaj ko ima interes da uzima,uzima i samo da uzima!Pa iz aviona se vidi da su totalno nesposobni da rukovode drzavom al su zato sposobni da potkradaju sistem i unistavaju narod!

 152. ne mogu da verujem da vii pojedini koji ovo citate a svemu ste svedoci,da komentarisete da je ovo radikalska retorika..jeli retorika sto je doticni dosao kao klosar u bg iz bosne,nije imao para da izvede devojku na splav pa je vodio u sobicak,pozajmljivo je odela,jugo mu je bio vth auto…danas sta ima,sta oblaci,koliko ima stanova,racuna,odakle,nisam ni za kakvu stranku,samo za onu koja je pro srpska i koja ce raditi za dobrobit svije,a posto takve nema kod srba i nikada nece biti jer smo ulizice,poltroni,sve nam je lepse no nase,a vi velicajte ovog snoba,dali ste mu apsolutnu vlast a sta dobili…jad,bedu,cemer,a on puni svoje racune,i blizi se dan kada ce ladno da vas sve ostavi na cedilu i ode lepo da zivi u monte karlo…zapamtite monte karlo…sve se zna…samo ludjaci i primitivci ne vide ili su oplaceni da ne vide

  • Batice svi mi krecemo od nicega pa se sve dovede u red, neko pre a neko posle! A ti ako jos nisi sam si kriv!

  • dragana piše:

   volela bih da mi neko kaze sta su bili predhodni bolji od ovih sada.mi glasamo,mi dajemo vLast,mi im dajemo da kradu zato sto i sami to volimo,mi smo srbi.imali toliko snobova u predhodnoj vlasti,zivkovic,tadic …..i ostali elitni slj…HOCE LI MINEKO NEKO RECI KAKVA JE RAZLIKA.

 153. Sergey piše:

  Hteli mi to da priznamo ili ne ovo je profil prosečnog srpskog politočara. Zamenite Vučićevo ime sa bilo kojim drugim koji je na čelu svoje stranke ili je u usponu i dobićete isti efekat. Doduše ovo je i malo obojeno ličnim amonizitetom ali ne previše. Igrom slučaja za vreme bombardovanja kao oficir vojne bezbednosti slao sam vojnike da obilaze stanove u zgradi tri visoka političara od kojih je jedan ovde pomenuti a dva su bila iz konkurentnih patriotskih partija. Samo je jedanod njih ostao u zemlji za vreme bombardovanja . Ostali su bili odsutni ”po zadatku”

 154. Šone Odžaci piše:

  Nijedno zlo nije do veka…

 155. ja ja piše:

  Predraze Popovicu,ti koj si sve ovo napisao,kako te bre nije sramota,tebe i dezurne kriticare koji sedite kod kuce i gledate sta ko radi.pa sta ako ima odelo i skup sat? Ti ih nemas??? Diktator?? Pa to i treba lopuzama i prevaratima,DIKTATORRR !!!!SRBIJO IZDRZI UZ ALEKSANDRA

  • Krle piše:

   A sta ocekivati od drzave ako neko u svojim novinama pise da je bombardovanje demokratski cin.A curuvija je bas tako pisao,kao i Djindjic,koji je iz Nemacke navijao za bombe,i kako su zavrsili,ko im je kriv??/

   • Безброј пута сам чуо ту опачину о Ђинђићевом “навијању” за бомбардовање! Може ли неко да то ПОКАЖЕ црно на бело, јер ми све смрди на Дебеовштину!

 156. Lenoir piše:

  “Gde vam je cirilica ? ” rece BOYANA…Pise o “podlom pisanju”…E Boze ,ima nas jos blesavih i slepih…

 157. Surova istina piše:

  Da li treba dati bilo kakav komentar? Gospodin Popovic je genijalno opisao stanje kod nas, a samo jedna rec je bila dovoljna :” On je metastazirao!!” Sve je jasno! Hvala…

 158. Clara Ford piše:

  Citajte cirilicno, ako vam se latinica ne svidja. Ovde ima i sa latinicnog podrucja.

 159. Nik piše:

  “Где вам је ћирилица?”

  Piše neko ko se potpisuje kao “Boyana”. :) Slatko.

 160. GORDANA piše:

  Ja ni jednoj stranci ne pripadam, ali i vidim i osecam sta se dogadja u Srbiji.
  Diktatorsko ponasanje Vucicevo je doslo do mere kada on mora sici ili da ga neko skine, sa vlasti.Bila sam i ostala protiv Tadica, ali ni on neke stvari nije smeo da uradi kao sto Vucic radi, ne sto je on bolji, vec zato sto je znao da bi ga lincovali, dok Vucic koji je primljen od naroda velikodusno, radi sta hoce, nije ispunio obecanja, ovo zadnje u vezi poplave je doslo do vrhunca da ne kazem izdajnicog ponasanja, a ono bar nerodoljubivog, kao i diktatorsko ponasanje na TV-u.
  Srbija je nasa otadzbina i bas ni MALO NIJE VAZNO ko je na celu, mislim koja partija ili koje ime, VEC da bude dobar vodja, lojalan svome narodu, da zna ko su nam prijatelji kao drzavi i da bude i kulturan a ne neki pretilja i hukac pred TV ekranima, sve u svemu da dovede zemlju u blagostanje, a resurse imamo, i da ova nasa jadna napacena zemlja pocne da prosperira, a ne neki seici merkelovke i budi Bog sa nama akrepi i Kandicevke, da nam sole pamet i vredjaju!
  Volim svoju otadzbinu i svoje ljude i zelim joj oporavak bez samozivih vodja koji samo svoje interese gledaju, a za to mi nije ni ovaj tekst bio potreban da znam iz mnogo stvari se vec zna za Vucica, PA SAM JE DOKAZAO KAKAV JE!

  • MILE piše:

   I ja nisam ni jedna stranka i nikoga nisam ni glasao da se opet ne bih pokajao ali budimo realni. Nije Vučić SAMOZVANI Vođa.Iza njega je puno glasova A što se riče njegovog ponašanja ja bih bio još gori jer vlast je jedno korumpirano i lopovsko leglo. Posebno sad.Sve lopove trba u zatvor i država će napredovati kao za vreme tita

  • Pa kazi Gordana,koga bi ti umesto Vucica,daj predlog,lako je samo kritikovati vucica,koji je jedini dosad nesto pokrenuo protiv tajkuna.Nemoj samo da mi predlozis neke poput dinkica,djilasa tadica…ili 5.oktobarce.

  • aleksandar piše:

   Vama treba jedan dobar psiholog ili jedno duhovno prosvetljenje u manastiru kojih srecom ima dovoljno za vas davno skrenute sa puta!Ako neko normalan moze ovakvo nesto napisati i ovaj nazovi tekst pozitivno komentarisati onda tu ja ne bih stvarno nista diro sto kaze Cola!

 161. sitna boranija piše:

  To je taj lik! Bez greške!

  • Slavko Jakovljevic piše:

   Trazili ste sada gledajte!!! Sutra potrcite opet na glasanje i opet zaokruzite Turcica…
   Mnogi sada i ovde likuju kako Srbija nestaje…
   Kod mene bi proradila giljotina za pojedine i ovde i na vlasti… Smrt izdajnicima Srbije!!!
   Ali tvrdim da Srbi vise ne zasluzuju da imaju svoju drzavu!!!
   TOLIKO…
   P:SAJDZO 2016

 162. Boyana piše:

  Ма како вас није срамота да тако подло пишете? О чему причате? Ма јаки сте ви “Корени” са овом латиничетином. Вама свима и треба , не Вучићева чизма, него много већа. Сами лопови и варалице око нас из, хвала богу, бившег досовског режима.Обичан трачерски лист, жута штампа! Где вам је ћирилица? Да сам ја на власти пожелели би ви да вам се врати Вучић. Толико о томе!Наравно ви ово нећете објавити. Толико о демократичности.

  • Ти изгледа и јеси на ниовоу Александра Вучића. Стога покриј се ушима и шхлихтај се твом љубљеном вођи

  • Boyana a zašto ti je nadimak na latinici a ne na ćirilici, i samo da te pitam u kojoj osnovnoj školi je obavezna upotreba ćirilice kako bi je deca naučila i zašto je vučić ne uvede kao obavezu u školama kako se nebi izgubila, e pa zato što vučić nije Putin i što je prodao dupe zapadu koji mu kroji kako će srbin da piše, jede, šta će da sluša i gleda…

  • aleksandar piše:

   Bojana oni su toliko skrenuli sa puta i usli u neki tunel da za njih vise nema spasa!!
   Verovatno neki od njih radi u drzavnoj firmi pa su mu spustili platu za deset hiljada a radi verovatno za 100 000!
   To ide iz guzice ali one sebicne!

 163. Petar Nakev piše:

  Ovo je radikalska retorika.Ovo je mogao samo radikal da napiše.

Ostavite komentar

Poštovani, molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija „Korena“ zadržava pravo da skrati ili ne objavi komentare anonimnih čitalaca, koji sadrže direktne pretnje, neosnovane optužbe, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.