I Vuk sit i Ulemek na broju

0
900

Kafic-Panda

Politički vampir, som u ljudskom obliku, konformistička fukara i veleizdajnik, Vuk Drašković, pokušava da se reinkarnira snishodljivošću prema moralnoj vertikali svih službi bezbednosti, Aleksandru Vučiću, dajući podršku vazalno-kolaboracionističkoj ulozi koju igra prvi među prvim podpredsednicima vlade.

Kako uloga marionete zahteva ispunjavanje svih zahteva okupacionih snaga, jer će u protivnom biti po ušima i po vagini, kvisling koji ima više silikona u usnama nego Vendi, mora da amortizuje priznanje nezavisnosti Kosova (dez)informacijama koje bi trebale da ubede narod ove zemlje kako su Srbi učinili toliko zla na Kosovu da prosto i ne zaslužuju taj deo svoje teritorije.

Tako je izrečena misteriozno-nebulozna rečenica da AV ne zna ko je ubio dečake u kafiću Panda ali zna ko nije. Beše ovo probni balon za plasiranje naložene mu dezinformacije. Kako test nije prošao najbolje, prorežimski novinari pokušaše da opravdaju sumanutost srpskog Kim Džong Una u pokušaju, pa nam ispričaše priču o SAS-ovcima i MI 6, a rukovođen pretpostavljenom efikasnošću postepenog dezinformisanja, javi se najveći od velikih sinova savremene istorije Srbije, Aleksandar Veliki, pardon – Vučić i teatralno nagovesti paranoičnu teoriju po kojoj su podmukli Srbi ubijali svoju decu, kako bi optužili nedužne i po prirodi umiljate Šiptare.

Tu ludilu nije kraj. Peru vičan, a ničim izazvan, Vuk Drašković ulete u medijski šesnaesterac i objasni da je Slobodan Milošević naručio, Radomir Marković naredio, a Legija ubio mladiće. Reče to i ostade živ! U isto vreme, Legija izlazi sa zahtevima da se njegovoj ženi i deci garantuje bezbednost i da mu se omogući neposredni kontakt pri susretima s porodicom u zatvoru. Moguće da je zahtevao i štošta drugo, a obećanja doživotnom robijašu ništa ne koštaju, pa je možda i pao neki dil.

Da Vas podsetimo:  Svi ljudi sveta moraju da ustanu i sruše ovaj loš sistem!

Sve u svemu, možemo da očekujemo da Vuk bude sit, da Vučić prizna nezavisnost Kosova, da Ulemekovi budu na broju, a da Srbi dobiju organ unutrašnjih poslova plasiran duboko u debelo crevo.

Milutin Milošević / Vaseljenska TV

like-button.net here

wordpress-themes.org here

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime