Izglasala penzije za ratne zločince UČK!

0
1304
Foto: kmnovine

Okupirane teritorije – Iako se već godinama govori o mogućnosti da pripadnici terorističke organizacije UČK, danas poznatiji i kao „veterani OVK“ dobiju penzije, do sada je to bilo samo u vidu provokacija i praznih obećanja.

Kako nezvanično saznajemo šiptarska okupaciona skupština je u saradnji sa bivšim Srbima sa Vučićeve „Srpske liste“ pomogla ovim teroristima da se domognu penzija i tako daju još jedan pečat legatimiteta njihovim zločinima nad Srbima i Srbijom.

Oliver Ivanović napisao je na svom tviter nalogu da su teroristi UČK u saradnji sa Vučievom srpskom listom dobili penzije „države“ Kosovo:

„Zakon o penzijama veteranima OVK usvojen u Skupštini Kosova,što znači Srpska Lista glasala !! Kako to objašnjavaju??“

A kako prenosi šiptarski sajt Lajmi.net, navodi se da je ratni zločinac Ramuš Haradinaj obećao predstavnicima „veterana OVK“ da će već do ovog petka njihove penzije biti gotova stvar, budući da je skupština „Kosova“ usvojila revizije budžeta.

Podsećamo da su pripadnici „OVK“ paravojna teroristička organizacija osnovana od strane Šiptara na Kosovu i Metohiji i Albaniji sa ciljem da etnički očisti Kosovo i Metohiju od Srba, da je odvoji od Srbije a zatim pripoji Albaniji u cilju stvaranja jedne šiptarske države pod nazivom „Velika Albanija“. Takođe su pripadnici UČK počinioci najgorih zločina nad Srbima i ostalim nealbanskim stanovništvom u koje se pored brutalnih ubistva i mučenja Srba ubraja i trgovina organima.

Šta bismo onda sledeće mogli da očekujemo od Vučića i njegovih prijatelja kada se ovako nagrađuju ubice Srba a istovremeno brutalno kažnjavaju branioci otadžbine?

Vesna Veizović

kmnovine.com

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime