Izvinjavamo se, mlogo se izvinjavamo

0
762
Foto: pixabay.com

Svi oni koji su sa skepsom komentarisali obećanje gospodara srbistanskog Vučića da će svaki punoletni Srbistanac milošću njegovom i njegove nazadne družine dobiti po sto evropskih novčanica sada mogu samo da se zavuku u mišiju rupu. Da iz rupe ponizno i skrušeno zamole i gospodara da im oprosti to što su posumnjali u njegovu reč i neizmernu ljubav prema narodu srbistanskom. Jednostavno može biti da veliki vođa kao i svaki insan pod kapom nebeskom ima svojih mana, jer bez mane je samo onaj što postrada na Golgoti, ali kad on nešto obeća, to se ne dovodi u pitanje. Uostalom nije li se to potvrdilo mali milion puta tokom sedam i kusur godina srbistanskog zlatnog doba?

Međutim nije izvinjenje zaslužio samo gospodar naš. On će, kao nadasve tolerantan čovek, oprostiti žutim zlikovcima što iz dana u dan izvrgavaju ruglu najbolju srbistansku vlast u novijoj istoriji. Pitanje je da li će moći da im oproste oni koji nisu ljubljeni i voljeni penzioneri ili ponosni primaoci socijalne pomoći, pa će sada morati da gube vreme telefonirajući kako bi i njihov šlajpik sunce ogrejalo.

To što će morati da se cimaju da bi bili uteftereni u spisak za sto evropskih novčanica ni po jada. Ali to što su ih bezočno lagali tvrdeći kako je naš voljeni vođa diktator koji političke oponente ne zarezuje ni za suvu šljivu, e to im Srbistanci sigurno neće i ne mogu oprostiti. Da je gospodar Vučić takav zar bi ikada uvažio one što kleveću, lažu, rade mu o glavi i sprdaju se sa „njegovih” sto evrova? Pa tako da žuti ološ ne bi uvredio pa mu bez pitanja uplatio obećane evropske novce, mudar kao Bizmark, gospodar naš odluči da svako ko želi evropsku kintu u svom novčaniku prvo treba da se prijavi imenom i prezimenom.

Da Vas podsetimo:  Bakljom na šerpu, pa na nadstrešnicu

Samo biće da mudri gospodar naš nije svestan sa kim ima posla.

Za očekivati je sada pitanja tipa ko će i kako proveriti da isplaćena suma odgovara broju onih što su se prijavili ili je spisak napumpavan a pare završile neznano gde. Neki pametnjakovići će početi da nakuruju kako je moguće da su za ovaj „poklon” punoletnim Srbistancima gospodar Vučić i Mali doktor Siniša planirali da alale pet i kusur milijardi kada je važeći birački spisak upisano šest i kusur miliona Srbistanaca sa pravom glasa. Neki tamo treći će pak tvrditi da sa novcima, koje je uzgred budi rečeno uzeo iz njihovih novčanika, vođa i njegova družina plaćaju glasove Srbistanaca za predstojeće izbore na koje im se očito žuri.

Drugim rečima, što bi rekao Ilija Čvorović, mala je Srbistan zemlja koliki su ti žuti ološi izdajnici.

Aleksandar Arsenijević
Izvor: ozonpress.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime