Jahači apokalipse

0
1737

Kažu da je rok ‘n rol način života, pa je pretpostavka da tu floskulu zna i Đorđe David, olinjali roker, sledbenik svog najnovijeg “rok ‘n rol” idola Aleksandra Vučića, koji neumorno danima, o trošku građana Srbije, sa svojom autobuskom svitom obilazi Srbiju u promociji projekta “Budućnost Srbije”, pa je i on – Džordž, odlučio da tom projektu da svoj doprinos spotom – Vidimo se na mitingu 19. aprila!

Pokušavam da u faksimilu cenovnika “POUZDANI AKTIVISTI ZA SKUP U BEOGRADU”, objavljenom na fejsbuku pronađem koliko bi takav poziv mogao da košta, ali ne nađoh jer tamo su navedene cene samo za aktiviste nižeg ranga – nosače barjaka (podjednako se cene, po 1.700 dinara, i nosači barjaka SNS i barjaka Srbije – E, moja Srbijo, šta si doživela!)), vikari raznih parola: “Aco Srbine”, autora Marka Đurića, “Tako je”, kad god vođa kaže nešto pametno, a toga je i najviše, “Ua fašisti”- i toga je dosta – sve po 1.500 dinara, iz čega zaključujem da je Đorđe David, posebno tarifiran, pod uslovom – kako saznajem iz pouzsanih izbora, da na miting dođe onako idiotski iztetoviran, što je najnovija moda koja se ovog proleća nosi u Srbiji.

Ne nađoh u cenovnniku ni kako će se rangirati i platiti ono – Tatara ta, tatara ta … što će izgovarati, taakođe olinjali dečiji voditelj, Branko Milićević, nekada poznat pod nazivom Branko Kockica, a danas – Cigla! On će, kako kažu, tatarakati po učinku, pa dokle izdrži.

Kažu da će naajviše biti tarifiran proslavljeni roker Bora Đorđević, zvani Bora Čorba, za koga jedna moja fejsbuk prpijateljica reče – čovek koji je ušao u legendu, a onda iz nje dobrovoljno izašao pod geslom “sve ima svoju cenu”, ali pod uslovom da na mitingu otpeva svoj poznati hit – “Oko mene kurve i … oko mene sve sami smradovi …. Oko mene pederi, ubice i topovi teške haubice …”

Da Vas podsetimo:  Bravo, braćo panduri!

Za četvrtog jahača apokalipse ima mnogo kandidata, pa ne mogu da se odlučim – da se ostali ne osete zapostavljenim.

A svima njima, u znak pozdrava, šaljem citat iz onoga što pre neki dan reče profesorka Slobodanka Turajlić, povodom onoga što je Aleksandar Vučić izgovorio na prošlonedeljnoj sednici svoje Srpske “NAPREDNE” stranke o onima koji ne slede njegova vizionarska stremljenja:

“Prvo nam je oteo penziju, pa nam bahato kazao da smo bednici” – “Predsednik ove države je meni koja imam 72 godine života, u penziji sam, i čitavom nizu mojih prijatelja između 70 i 80 godina starosti, saopštio da smo ‘fašistička banda’, da smo ‘kreteni’, da smo ‘ološ’, da smo ‘bednici’… “

Dragša Čolić,
Jedan od članova „fašističke bande, kretena, ološa i bednika“,
iz generacije onih između 70 i 80 godina
Izvor: opancar.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime