Janković i Vučić razgovarali, sad sve odlično funkcioniše

0
995

Odnos izmađu Zaštitnika građana Saše Jankovića i premijera Aleksandra Vučića drastično se promenio od zajedničkog sastanka koji je održan pa poziv premijera. 

2015-06-06_094109
FOTO: Kurir / Politika

Sudeći po tvitovima Saše Jankovića nakon razgovora sa premijerom Vučićem, izgleda da u državnim ustanovama praktično cvetaju ruže. Sve je skoro divno, bajno i sjajno. Sa Jankovićeve tačke gledišta, stiče se utisak da državne ustanove zaista rade u korist građana.

Janković je nedavno bio u poseti Vranju. Izgleda da je u Vranju sve OK.

2015-06-06_093429

Predsdnik koordinacionog tela Vlade Srbije za Preševo, Bujanovac i Medveđu dobio je pohvale od Jankovića za poštovanje koje uživa od lokalnih vlasti.

2015-06-06_093442

Policijske uprave ekspresno postupaju po Jankovićevim preporukama.

2015-06-06_093454

Postojali su neki problemi sa Ministarstvo telekomunikacija, ali ništa posebno bitno.

2015-06-06_093506

Čestitke novoj Poverenici za zaštitu ravnopravnosti. Inače, kako je Teleprompter.rs ranije objavio, suprug Brankica Janković je pomoćnik ministra odbrane, Miloš Janković.

2015-06-06_093542

Janković je, inače, stekao “slavu” pošto je zbog kritika upućenim na adresu vladajućeg režima razapet u “Informeru” pod neosnovanim optužbama da je ubio svog prijatelja pre više od 23 godine.

Nakon razgovora između Vučića i Jankovića, afera “pištolj” kao da se nikada nije ni dogodila. S druge strane, primirio se i “Informer”. Izgleda da je Vučićević ispalio i porodicu Gojković kojoj je praktično bilo obećano ponovno pokretanje istrage o smrti njihovog sina.

No, čini se da za sada cvetaju ruže u državnim ustanovama. Da ne bi Vučićević u javnosti bio označen kao potpuni magarac, na naslovnoj strani pored logotipa “Informera” stoji Jankovićeva minijaturna fotografija sa natpisom “Jankoviću odgovori”.

2015-06-06_094022

U prenesenom značenju: “Rekao nam Vučić da Jankovića ostavimo na miru, ali se ne smemo praviti kao da se ništa nije dogodilo”.

Da Vas podsetimo:  Odbijena jedna od prijava protiv dekana FON-a

Hoće li moralni Željko Mitrović još jednom ugostiti roditelje preminulog Gojkovića kako bi ispričali svoju priču? Vučićević i Mitrović su nasamarili ožalošćenu porodicu kako bi vodili politički rat protiv Jankovića.

Međutim, očito je da Vučić ne mora više da brine o Jankoviću. Svi su se primirili, a Jankoviću su preko medija već ponuđene neke političke pozicije. Podsetimo da je Bojan Pajtić izjavio da bi voleo da vidi Jankovića u DS-u. I budući političar, Jovo Bakić, takođe je izrazio želju da bi voleo da vidi Jankovića u redovima nove stranke koju osniva sa Borkom Stefanovićem.

Svaka dobra priča ima srećan kraj. 

teleprompter.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime