JE L’ TO SKOT OBEĆAO? Pajtić nagoveštava formiranje vlade bez Vučića postizbornim inženjeringom

0
723

skot pajticPolitički beskičmenjak sa šest odsto glasova Bojan Pajtić nagoveštava da postoji mogućnost da vlada bude formirana bez Aleksandra Vučića primenom matematike i postizbornog inženjeringa.

Iako je Aleksandar Vučić osvojio apsolutnu većinu u Skupštini, Demokratska stranka tvrdi da postoji mogućnost da vlada bude formirana bez njega.

U najnovijem bizarnom saopštenju Demokratske stranke navodi se da Aleksandar Vučić ima 36 odsto glasova, a koalicioni partneri 12 odsto, zabravljajući da napomene da DS ima 6 odsto glasova, a u Vojvodini oko 7.

– Od 128 poslanika u Skupštini Republike Srbije, koliko je imao pre ovih izbora, SNS je spao na 98, dok su njegovi interesni koalicioni partneri dobili 33 mandata. Ovo ga čini veoma nervoznim i ranjivim, piše u saopštenju DS-a.

Postavlja se pitanje koliko demokratama pripada mandata od onih 16 koliko su osvojili, a koliko koalicionim partnerima sa kojima nije mogao da pregura izborni rezultat od 6 odsto?

Dodaje se u saopštenju da postoji “mogućnost formiranja vlade i bez Vučića”.

Da li je Pajtiću sa 6 odsto i ostatku cenzus koalicije američki ambasador Kajl Skot obećao formiranje vlade postizbornim inženjeringom, matematikom i potkupljivanjem poslanika?

Podsetimo da je Skot do ponoći bio u sedištu DS-a u izbornoj noći. Cenzus koalicija formirana je nekoliko minuta nakon njegovog odlaska.

Cenzus koalicija se licemerno zalaže za poštovanjem izborne volje građana, a nagoveštava mogućnost formiranje vlade postizbornim inženjeringom i matematikom.

Cenzus koalicija je dokazala da se ne bori za poštovanje volje građana, već za decimale!

Prvo će Pajtić i njegova kriminalizovna cenzus koalicija morati da ubede Tomislava Nikolića da ga postavi za mandatara za sastav nove vlade.

Čudi da demokrate nemaju pojma kako se formira Vlada Srbije.

Telepromter

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime