Kako je lepa Argentinka došla u Čačak

0
810

Lesli-Kordoba2Lesli Kordoba Karas je Argentinka koja se zbog ljubavi doselila u Srbiju.

Lesli je svog supruga Bojana upoznala u Kini pre šest godina i odmah je odlučila da umesto da se vrati kući, sa njim krene u Čačak.

– Bila sam na svom prvom putovanju kao model, a igrom slučaja Bojan je bio u istoj agenciji kao i ja. Na jednom kastingu smo krenuli da pričamo i umesto da idem kući u Argentinu, promenila sam kontinent i odlučila da odem kod Bojana u Čačak i upoznam njegovu porodicu i prijatelje – rekla nam je Lesli.

O Srbiji tada nije znala gotovo ništa.

– Znala sam samo dve stvari – o Jugoslaviji iz istorije i iz čuvenog poraza Srbije i Crne Gore 2006. na Svetskom prvenstvu kada je utakmica završena rezultatom 6:0. Srbija mi se vrlo brzo svidela, ljudi su prijatni, lepo me tretiraju, a još su prijatniji kad saznaju da nisam odavde. Ima toliko lepih kafića i volim taj opušteni način života koji Srbi imaju – priča Lesli.

Porodica i prijatelji iz Argentine joj nedostaju najviše tokom praznika, kada zna da su svi na okupu.

– Srećom uspemo da se međusobno posećujemo i oni su veliki ljubitelji ajvara i kajmaka. Uskoro mi dolazi sestra i presrećna sam. Vreme je divno i svašta ćemo da obiđemo – planira ona.

Kako kaže, Srbija je tamo gde je njeno srce, njena ljubav. Jedini problem joj predstavlja jezik, ali ga uči ubrzano. Fascinirana je prirodom i mestima za izlaske, ali joj smeta što na sve više mesta zabranjuju pušenje i što je administracija ponekada zaista komplikovana.

Lesli-Kordoba1Lesli bi strancima ovako opisala našu zemlju: “Prelepo malo mesto, koje ti pruža osećaj sigurnosti i gostoprimljivosti, gde možes da zasnuješ porodicu. Zemlja koja te uči da ceniš male stvari i maksimalno uživaš u njima.”

Da Vas podsetimo:  Svadba, svadba…

Pitali smo je i kakve razlike primećuje između naših žena i Argentinki.

– Nalazim mnogo sličnosti između nas – imamo jak karakter, prelepe smo, jedino mi se čini da mi sebi dopuštamo da se više opustimo među ljudima i da smo sigurnije u sebe – zaključila je.

Lepa brineta radi za agenciju Fox, i poslove je imala u Kini, Indiji, Milanu, Londonu, Parizu, ali je snimala i kampanje za neke domaće modne brendove.

www.noizz.rs Foto: Facebook

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime