Kako su Rusi Hrvatima prodavali oružje

A Ameri Srbima laži

2
1301

Svako malo srpske medije zapljusne talas anti-ruske propagande. Trenutno je aktualna podvala o tome da su Rusi prodali Hrvatskoj sistem S-300, a onda je Blic priču proširio priču u svom poznatom gebelsovskom maniru lažući kako se Hrvatska devedesetih naoružala najviše ruskim oružijem, iako je opće poznato da je Hrvatska najviše oružija dobijala iz skladišta istočne NJemačke, matične zemlje tog istog Blica. U svrhu obmanjivanja javnosti doveden je izvjesni Aleksandar Radić, samoprozvani vojni analitičar i dežurni NATO drveni advokat u Srbiji čije je verbalne prolive u srpskim medijima najbolje izbjegavati u širokom luku.

s 300Još prije više od 10 godina imao sam prilike razgovarati sa jednom službenicom američke ambasade u Zagrebu koja mi je rekla: “Nikog se Amerika ne plaši kao Rusa i Srba.” Sve što se dešavalo u godinama koje su usljedile potvrdilo je te njezine riječi. Srbi i Rusi su negativci u holivudskim filmovima, Evropska unija donosi rezolucije protiv ruskih medija, a u Srbiji zapadnjačka mašinerija laži – N1, Radio Slobodna Evropa, Danas, Blic zagađuje medijski prostor rusofobijom.

Tako su razne moralne nakarade poput Dušana Janjića koji se rukuje i naslikava sa zločincem Haradinajem pokušale prodati priču o ruskoj krivnji za rasturanje Jugoslavije, iako danas postoje dokumenti i svjedočenja visokih operativaca CIA-a i zapadnih diplomata i političara o tome kako su i zašto Amerika, Britanija, Njemačka, Vatikan i NATO rasturali Jugoslaviju. Zatim su lupetali o tome kako su Rusi silovali žene prilikom oslobađanja Beograda što je stara titoistička priča još iz vremena kada je prevario Staljina i prešao na stranu zapada. Broz 4 godine nije znao za silovanja, a onda kad se sukobio sa Staljinom ih se odjednom sjetio. Komunisti koji su su pobili najmanje 80 000 Srba, Rusima su pripisivali silovanja koja su počinili pojedini pripadnici Crvene Armije, neki Gruzijac ili nasilno mobilizirani Ukrajinac.

Da Vas podsetimo:  "NE DIRAJTE NAM VUČIĆA" Botovska mašinerija SNS napala anketu na Direktno!

Ni ovaj S-300 koji je u Hrvatsku stizao u djelovima do 1996. kad je rat već odavno završio nije imao veze sa Rusijom. Nabavio ga je krijumčar oružija Zvonko Zubak preko svojih mafijaških veza iz Ukrajine, a ne Rusije. Bio je nekompletan, nefunkcionalan i hrvatskoj vojsci potpuno nepotreban. Čak i da je bio kompletan, niko u Hrvatskoj sa njim nije znao rukovati. On ne bi mogao porušiti granate krajiške vojske, a Slobi sigurno nije padalo na pamet da pošalje migove na Zagreb jer je NATO zatvorio nebo iznad Hrvatske i Bosne i kad su avioni Republike Srpske poletjeli, NATO ih je srušio. Da su migovi poletjeli sa Batajnice, ne bi stigli ni do Šida. Iz Jeljcinove Rusije koja je bila razvaljena kao Srbija danas, curili su i dosijei i oružije i sve, ali ne i ovaj S-300. NJega su nekompletnog Ukrajinici uvalili Hrvatima, kao što su im nedavno uvalili pokvarene migove.

Svojim očima gledao sam nekompletni S-300 na toj paradi koju je Tuđman obučen u Titovo odjelo organizirao pod blagoslovm zapada prije napada na Krajinu. Hrvatska vojska bila je naoružana oružijem iz istočne NJemačke, Mađarske i drugih zemalja bivšeg Varšavskog pakta koje su prešle na stranu zapada, jer su Hrvati u JNA bili obučavani sa takvim oružijem. Uniforme je dobijala od NATO pakta. Sa tim oružijem koje je Hrvatskoj stizalo kanalima NATO-a Hrvati su ubijali Srbe, nisu ruski avioni bobardirali Krajinu u Oluji, nego američki.

Zapad zna da je Srbija najjača kada je u savezu sa Rusijom. Znaju to i marionetske kvazidržavice na Balkanu. Dovoljno je letimično pogledati analize iz hrvatskih, muslimankih ili šiptarskih medija koliko se patološki plaše približavanje Srbije Rusiji. Dovoljno je bilo nekoliko ruskih migova, da u Hrvatskoj nastane opća panika i strah, ne bi se čudio da su tih dana Plenković i Kolinda pišali u krevet, ako su opće mogli zaspati. Zato će zapad i njegove agenture u Srbiji pokušati sve da Srbe odvoje od Rusa, zato šire rusofobne laži. Osvajanje Rusije počinje osvajanjem Balkana, a niko nije osvojio Balkan dok ne zavlada Srbijom. Osvajanje još nije završilo, ali nije završen ni otpor!

Da Vas podsetimo:  Zašto odlazi „neshvaćena elita” ili patetični autošovinizam

Mislav Horvat

www.vidovdan.org

2 KOMENTARA

  1. prvo.jedno je rusija a drugo sadašnji sovjetski savez,sa kgb.imamo strašno loše iskustvo sa tom sovjetskom državo.zbog primanja ruskih emigranata koji su bežali od suludog lenjina i njegovih krvoloka,kralj i srbija su postali toliko omraženi da su sovjeti preko kominterne rešili da razbiju srbiju.ta odluka je pala 1928 na komunističkom kongresu u drezdenu.rečeno i učinjeno.zbog toga i postoji ona dosetka,kopga su kinezi hranili i sovjeti pomagali,taj više nije postojao.da je putin nastavak te politike,ili da se nije od nje ogradio,govori spomenik ispred doma ipastijevih,gde na konju rukom pokazuje na dom ipatijevih,nalagodavac ubistva atentatorima.taj spomenik koji su mu podigli sovjeti,još stoji kao znak da se oni tog zločina nisu odrekli.pobiti carsku porodicu sa decom je strašan zločin koji govori o sovjetima,i o putinu koji se toga nije odrekao.istoričari dobro znaju čiji je to spomenik i koje je nacionalnosti taj monstrum.za to,približavanje toj sovjetiji,može samo biti problem nama srbima.ne mislim uzgred da srbija bude vezana ni za drugu stranu,koja je uzgred i uvek gledala svoj interes.da ne ostane ne dorečeno,i to oružje je bilo rusko,iz istočne nemačke,a kao vlast sovjetska nije znala da se to oružje prodaje hrvatima,pazi da nije.mora da bsi ti neki vojni udbaš.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime