Zadatak sam obavio – Srbije više nema!

1
799

Aleksandar-Vucic-3Kakav apsurd! Sprdačina! Igra sudbine ili šta li je? Baš na dan kada je naredio državi i vojsci da izađe na ulice Beograda (s tenkovima) i spreči svaki pokušaj negodovanja naroda protiv održavanja gej parade, premijer tvrdi da će „država i vojska uvek biti uz svoj narod“! Srbija je ne samo okupirana, nego je postala i prćija jednog čoveka (predsednika srpske vlade), onog koji je, nenadano, od evroskeptika preobraćen u evrofanatika.

Premijer bukvalno može da radi šta mu je volja. U svoje ruke je preuzeo dizgine svih ključnih medija, tako da tzv. opozicioni informativni prostor uopšte ne postoji. Zapravo, Srbija je dogurala dotle da u njoj opozicija praktično ne postoji. Protest koji su u toku jučerašnjeg dana organizovale „patriotske“ Dveri, čini se, više je poslužio kao ventil pomoću kojeg se izduvava negativna narodna energija. U Srbiji danas, izgleda, nema nikoga ko može da odlučuje o sudbini njenih građana, osim Mjkla Kirbija, Majkla Devenporta i njihovog „favorita“ Aleksandra Vučića.

Neistina je… ni država (pitanje je da li ona uopšte postoji) ni vojska (svedena na meru osrednjeg vatrogasnog društva) ništa ne rade u interesu naroda. A zašto ne rade? Pa zato što zapadni „prijatelji“ čine sve što mogu da uskoro Srbije uopšte ne bude na karti sveta. Premijerova „slatkorečivost“, nadajmo se, neće uspevati da još zadugo zamajava građane Srbije. Ali, ako AV uspe da se zadrži do kraja mandata na mestu predsednika vlade, tada će on, verovatno, biti poslednji „veliki srpski Vođa“, jer će on (u to ne treba sumnjati) svoj posao marljivo i temeljno završiti. Nakon svega, ne osvesti li se Srbija, neće biti nikakvo čudo, ako Vođa raportira svojim nadležnima (na engleskom jeziku naravno):

Da Vas podsetimo:  Sinoć se dokazalo da nije nepobediv!

„I’ve fulfilled my task – Serbia exists no more!“
(„Zadatak sam obavio – Srbija više nema!“)

D. G.

1 KOMENTAR

  1. Aleksandar Vučić uništava Srbiju. U svakom pogledu. Vučić je „lažni borac protiv korupcije“ u Srbiji. SNS kadrovi su postavljeni u gotovo svim strukturama i predstavljaju vazne srafove u funkcionisanju javnih ustanova i preduzeca. Oblik pljacke je postao mnogo perfidniji nego pre. Za one koji ne znaju i koji ne vide i sto je najgore, za one koje ne zanima ! Čovek koji najavljuje najave. On govori upravo suprotno od onoga što misli i onoga kako jeste i nema nikakav problem s tim“, dok „nažalost, mi imamo“.
    Dobili smo Premijera (nije vise PPV…) koji je sizofreni i patetični demagog. Strah se širi Srbijom. Strah od pogleda premijera. Pretnje novinarima je uvod u novo ludilo. Tiranija ludila se nastavlja iz perioda kada su novine zabranjivanje i strogo kažnjavane. Sledi obračun sa svima koji kritikuju nesposobnu vlast. Ovo će biti najsurovija vlada u parlamentarnoj istoriji Srbije, koja radi protiv interesa svoje države i svog naroda. Šok terapija za privredu – koja se nalazi u komi. Najavljene ekonomske reforme će potpuno uništiti Srbiju. Građani Srbije moraju da ustanu u odbranu države od ucenjenih izdajnika, konvertita i tržišnih diletanata. Narod će platiti veliku cenu svoje lakovernosti i povodljivosti.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime