Komplet lepinja iz Astorije osvaja Ameriku

0
411

Od kada se pojavio na meniju restorana i poslastičarnice “Astoria Café & Bakery “ u Čikagu, užički specijalitet “komplet lepinja”  postao je nezaobilazni obrok amerikancima a i našim ljudima koji vole domaću kuhinju.

Tanja je dugo tragala za ovakvom lokacijom i kada je konačno našla pravo mesto rešila je da ga uredi u svom stilu. Naravno, neizostavna je podrška roditelja koji su takođe učestvovali u uređivanju prostora, a tanjin dizajn dao je ambijentu slast. Enterijer je delom popunjen pažljivo odabranim fotografijama poznatih holivudskih zvezda koji ili piju kafu ili jedu kolače. U Astoriju po nekad navrate i poznata lica sa domaće i strane muzičke i glumačke scene.

Dosta popularan, naročito kod amerikanaca je i domaći srpski doručak koji sardži jaja, pršutu i domaći ajvar i kajmak . Najtraženija je “Nutela cake” torta koju skoro svakodnevno gosti naručuju za rođendane i razna druga slavlja. Zbog velkog interesovanja “Astoria” je pokrenula i dostavu kolača sem u Čikagu i u drugim američkim državama pa se tako njeni specijaliteti mogu dostaviti širom Amerike.

“Astoria Café & Bakery” je ambijent u kome se mogu organizovati  proslave, žurke, rođendani i razna druga slavlja. Za sve informacije možete kontaktirati  direktno vlasnicu Tanju Jeftenić preko telefona (773) 654-1033, instagrama ili fejsbuka.

Izvor: srpskatelevizija.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime