Komunalno-lubeničarska policija snimala svoju „briljantnu akciju“ otimanja lubenica.

1
739

Jednog komunalnog policajca „lubeničara“ navodno je napala gospođa čije su lubenice otimali. Kobajagi, udarila ga metalnom šipkom po onoj ćelavoj glavi, nalik na lubenicu. Ipak, na snimku se jasno vidi da žena nije imala nikakvu nameru da bilo koga udari, već je pošla da zatvori stranicu kamiona i ne dozvoli da joj otmu sve lubenice.

Naime, čoveku koji je takođe prodavao lubenice pored gospođe sa snimka, komunalci-lubeničari su dozvolili da zatvori stranice kamiona i ode sa svojim tovarom. A zašto je tako urađeno? Pa, najverovatnije, čovek je platio reket, koji ova gospođa na video klipu pominje. I tako, izgleda da je deviza komuno-bostandžija sledeća: Nećeš da plaćaš reket, otećemo ti sve i onda nećeš imati ništa!

„Ostavi me Đorđeviću!“, kaže prodavačica lubenica, dok je komunalac-lubeničar gura u policijski automobil. To je i dokaz da ih ona dobro zna i da ima ozbiljnih razloga da ih naziva reketašima, manijacima i siledžijama. Za to vreme, komunalci zovu hitnu pomoć, jer je jedan od lubeničara, izvesni Beara, navodno, udaren u glavu. Tvrde da ima rasekotinu na glavi, a nigde se na Beari ne vidi da krvari. Očigledno, već unapred su naučeni da grade priču tako, da oni koje oni privode, moraju u svakom slučaju da budu krivi. A ima li veće gadosti od toga, kada neko sa pozicije vlasti, poput ove podle i moralno pale družine, „pakuje“ krivične prijave građanima koje bi oni trebalo da štite? Odgovor znamo – NEMA!

Postavlja se pitanje da li bi se ovaj snimak komunalne policije uopšte pojavio, da jedan prolaznik nije takođe zabeležio isti događaj i postavio taj video na internet. Dakle, ova gospođa koja je prodavala lubenice, imala je ipak sreće, jer da nije bilo onog snimka od pre nekoliko dana, ne bi bilo ni ovoga, a ona bi, pored oduzetih lubenica, još i krivično odgovarala za napad na službeno lice. To pokazuje kakve moralne protuve se zapošljavaju u komunalnoj policiji, slični ovim zaverenicima, koji su pokušali da sirotoj i nemoćnoj ženi podmetnu čak i krivičnu prijavu. Takvi ljudi, u normalnom i civilizovanom svetu, teško bi zaslužili da se nazovu ljudima, a kamoli da im takvim amoralnim i pokvarenim poveri da održavaju javni red i mir.

Da Vas podsetimo:  Bombardovanje SRJ: NATO uranijum i danas razara Srbiju

Videćemo šta će ovim povodom vlast preduzeti. Ako ne kazne ovu ekipu komunalaca-kriminalaca (lažno pijavljivanje je krivično delo), koji su na javnom mestu kovali zaveru, ni manje ni više, nego protiv jedne dame, tvrdeći neistinito da ih je napala, tada bi to trebalo da konačno svima nama otvori oči, da zaista živimo u manijačkoj i siledžijskoj državi, onako kako je na ovom snimku konstatovala i prodavačica lubenica.

Narode, dokle ćemo ovo zlo mirno posmatrati!? Ono će nas, pre ili kasnije, sve stići!

D. Gosteljski

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime