Kucanje na slepo… između 30 do 50 dinara po stranici

0
1618

Pre nedelju dana, 19.07.2018. na stranicama ovog portala objavili smo kratak tekst http://www.koreni.rs/nama-potrebna-pomoc-vama-dodatak-u-kucni-budzet/ koji je završen rečima:

”Ovim putem se obraćamo onima koji hoće da rade transkripte gore pomenutih audio i video priloga, ili imaju poznanike koji se bave tim poslom, da na adresu humanvoice@telia.com pošalju mejl kratkog sadržaja, odnosno CV, sa tačno navedenim cenama koje traže po otkucanim stranicama”.

Tada smo dobili dovoljan broj ponuda, po ceni od 30 do 50 dinara po stranici, a nekoliko od onih koji su se javili, već su dan posle njihovog javljanja počeli kucanjem transkripta. Zašto onda ponovo pišemo isto?

Zato što su nam potrebne još dve do tri osobe koje kucaju na slepo i mogu da odvoje par sati dnevno za ovaj posao. Materijala za rad transkripta je mnogo više nego što smo očekivali i iz tog razloga molimo one koji u okviru gore navedenih cena, po otkucanoj stranici, hoće da pomognu i sebi i nama, da pošalju njihovu ponudu na mejl humanvoice@telia.com

Koreni

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime