Kulturna zbivanja u Županji

1
1826

Poštovani g. Lučić Zorane!

Prvo nadam se da će te udovoljiti mom zahtjevu da prosljedite moj tekst sinoćne prve poruke na adresu: info@ombudsman.hr a takođe i meni vežno za Tribinu i pritužbe Savjetnicima g. Pučke pravobraniteljice g. Lorene Vidović. U koliko to ne možete tada mi vratite tekst poruke da ne moram ponovo pisati pa ću ja to riješiti, takođe biti ću prisutan na Tribini 31.kolovoza u B. Gredi i sa Savjetnicima u Vinkovcima istog dana od 13,00 do 15,00 sati. Veliko HVALA! Živanović Vladimir.

Drugo takođe se nadam da će te objaviti na Vašoj stranici Portalu tekst koji se odnosi na IZLOŽBU FOTOGRAFIJA JOSIPA NIKOLIĆ – ŠKLJOCA i nastupa ŽENSKOG TAMBURAŠKOG SASTAVA S E K E iz Černe koje su kao gosti u programu uveličale svojim nastupom program na samom otvaranju IZLOŽBE, a takođe u slobodnom dijelu svojim virtuoznim sviranjem oduševile su brojne prisutne građane Županje i šire okolice.

U Svom nastupu pokazale su bogat repertoar naravno počevši od Slavonske pjesme pa do bogatog repertoara ostalih žanrova glazbe. Ne možete ostati ravnodušni slušajući te mlade djevojke, učenice O. Š. i Srednje škole i dati im podršku sredine u kojoj žive, uče i rade. Sve su odlične učenice prvenstveno, odgojene, marljive, vredne, ambiciozne, uporne, spremne na velika odricanja sve za uspjeh u učenju prvenstveno a onda i na polju Glazbe koja im je velika ljubav.

One su primjer mnogima kako se sve može postići učiti i ostvarivati svoje snove za koje imaju mogu slobodno reći veliki talenat. Vježbaju pod vođstvom ILIJE NIKOLIĆ – PRANJKOV IZ ŽUPANJE, koji odvaja veliki dio svog slobodnog vremena da SEKE što bolje priprema u sklopu KUD „KRISTAL“ i svoje znanje prenese na mlade djevojke ZTS SEKE, Antoniju Puškarić – prima, 2. Ivanu Lučić – baš, 3. Mirnu Pušeljić – kontra, 4. Amaliju Matić – basprim i 5. Matrinu Jukić – basprim.

Da Vas podsetimo:  Osmi put na Menhetnu održana konferencija o Tesli

To je jedan od primjera kako se radi sa mladima, ima u Županji još talenata u oblasti sporta, KUD, folkor, pjesma itd. koji ulažu ogromne napore da iskoriste svoj talenat naravno uz pomoć stručnih osoba koju su kao Ilija Nikolić – Pranjkov iz Županje. Za SEKE ZTS će se tek čuti ne samo na ovim prostorima općina i Grada Županja, već i šire na regionu ovog prostora, jer to i zaslužuju. Hvala prvo njima, njihovim roditeljima i g. Iliji Nikolić – Pranjkov.

Mogu slobodno već sada nastupati na prigodama koja je bila sinoć a vjerujem i održati svoj samostalni koncert. Fotografije će Vam biti dostavljene za jedan sat i još jednom Vas molim da ovu priču objavite jer to zaslužuju SEKE ZTS i g. Ilija Nikolić Šranjkov iz Županje. Ujedno čestitka za DAN GRADA Županja svim grđanima Županje od ZTS SEKE, g. Ilije Nikolić Ptanjkov i moje malenkosti Živanović Vladimira.

l.p. Živanović Vladimir.

1 KOMENTAR

  1. Sve cestitke urednistvu portala Koreni i Glavnom uredniku!
    Za ovaj materijal pocinju se zanimati i lokalni mediji kojima je ova prica pred ocima bila i imali su priliku iskoristiti da iso objave jer zasluzuje paznju. Hvala Vam sto ste prepoznali sve ono sto je pozitivno i daje primer mladima kako se moze uspesno obrazovati i uporedo bavti se za sada svojim hobijem muzikom. Ponavljam da ce se za ove mlade devojke cuti i izvan ovog regiona a tu imate i vi zaluge davanjem znacaja i pruzanjem prostora i vremena na vasem portalu.
    Jos jednom VELIKO HVALA u ime svih clanica ZTS SEKE ( koje su presrecne kada su videle objavu na Vasem portalu) i svoje ime VELIKO HVALA. Nadam se da ce mo i u buduce saradjivati i uvek sam vam na raspolaganju za saradnju.
    l.p. Zivanovic Vladimir, (Vas Sapcanin)

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime